Hem de baya yapiyormus bende etki etmedi
Bendim o
Dr ne dedi.. Neden olmuşsun öyle Allah şifa versin..
Ben boyle şeylere çok kafa yorarim ne yalan soyleyim..karsilik beklenerek yapilmiyo yapilirken illaki ama yinede öyleymiş gibi ddüşünüp olmasi gereken yapilmali.. Önceleri boyle düşünmüyordum ama artik beni aramayani sormayani bende arayip sormuyirum.
Patlamis misir
Sütle alakasi yok. Normal doğum yapip eve gelince keseyi elime aldim banyoda iyice yumusadiktan sonra karnimi ovdum 2 kez sadece ve o kahve iz yok oldu karnimin sisi indi..

gayette boldu sütler
Sezeryqn li değilsen kese işlemini dene derim.. Benim hala karnimin içleri aciyor yine de yapabildiğim kadaryaptim ve fqydasini ggördüm
Vay canina ..
Allah en acil inden sifani versin guzelim. Detaylara nede takilip kaliyoruz ille anne sutu alsin ille su saatte yatsin ille hayal ettigim gibi olsun..... Vs. Ben ilk cocuktan sonra anladim ki o saglikli olsun acta kalabilir uykusuz da yeterki iyi olsun. Ben 2 yasina kadar emmisim ama 3 kardesten benim gördüğüm kadar hastalik goren yok. Nerde anne sutununun mucizesi diye sormadan edemiyirum bazen.. Olmuyorsa mama yesin biberon aldigina bin sukur ya almasa o zananda ac kaldi diye aglariz.. Kisacasi sadece sukur sozun ozu her hale bin sukur. Hemencecik cikar evlatlarina sarilir bu gunleri unutursun insaallah.