2015 Şubat Anneleri

ya dertliyim bu konuda çok. kırmamak için sert çıkmıyorum evet. kv iyi ama zor bi karakter kırılıp küstüğünde tam küsüyor yani. kendi kızıyla evin içinde 3 ay konuşmadığı olmuş. eşimle konuşuyoruz kesinlikle hep aynı fikirdeyiz ama o da diyor ya diyeceksin ya katlanıcaz. kendi de diyor da benim demem daha farklı olur.

yaşlı idare edicez diyor bazen de. ama bazı konularda idare etmiycem. bundan sonra karar aldım kendi evinde naparsa yapsın tamam dağıtsın ortalığı ama istemediğim bir şeyi yaparsa artık söyliycem. karışmam etmem kimse kimsenin evladına karışamaz, kv bana hiç karışmadı çünkü karıştırtmadım ben annesiyim çocukların diyen kadın bana böyle davrandığının farkında değil herhalde. farkettiricem bi dahakina du bakalım. dün akşam dilimin ucuna geldi de doğum günüydü diye sustum.
Yani aynen sonuçta o kendi kv sine sert çıkışabilşyorsa seni de anlamalı diye düşünüyorum.. Bi yolu olmalı.. 3 ay aynı evde konuşmamak ne yaa hem de kendi kızınla aboooov çok sert :) ben hayatta duramam, eşime kısmen tam 10 sn sürüyor hemen gülmeye başlıyorum :)))

Yani aynen sonuçta o kendi kv sine sert çıkışabilşyorsa seni de anlamalı diye düşünüyorum.. Bi yolu olmalı.. 3 ay aynı evde konuşmamak ne yaa hem de kendi kızınla aboooov çok sert :) ben hayatta duramam, eşime kısmen tam 10 sn sürüyor hemen gülmeye başlıyorum :)))
hahaha kıyamam çok tatlısın ya :KK68:

kv zor bi karakter. anlayışlı iyi niyetli ve merhametli olmasa çok zor olurdu. çocuk olmadan önce en ufak bi şikayetim yoktu. evime aramadan gelmez hatta ben çağırmadan, hiç bir işime karışmazdı kesinlikle.

çocuklara zaafı olduğu için mi bilmem çocuk olunca çok değişti. kendini frenleyemiyor farkındayım. ama bende ilk kez anne oldum, bundan sonra kırmamak için susmak yok. ne olacaksa olsun. allahtan eşim benle aynı fikirde.

neyse tek sorunumuz bu olsun diyorum. ama can sıkıcı işte. biz nasıl kayınvalide olucaz bakalım.

Begüm hanımın dördüncü dişi çıktı. şimdi altta iki üstte iki dişi var artık meme ucumu koparır da beni hastanelik mi eder bilemiyorum.

bugün ekstra bi huysuz. yıkadığım halde bi saat bile uyumadı. uykusu var ama ne uyuyo ne duruyo. bugün gerçekten çok keyifsiz bir gün oldu ikimize de. çok sıkıldım bunaldım.

allahtan yemek derdim yok akşam kocam hamburger yapıcak ayda yılda bi ödül veriyoruz kendimize çok güzel yapar sağolsun :KK68:

kucakta sallamak bence daha zor mümkün değil kollarım tutmaz 10 kiloyu :)
bi çok kişiden duydum gördüm alıştırabiliyorsun sallanmayı unutturabiliyorsun yani. inşallah başarırım.
yok zor değil tabı çabuk uyursa.bakdım uyuyacak gıbı deıl uğraşmıyorum bırakıyorum sonra deniyorum. Başı kollarımda vücudu yatakta oluyor. Hep yatağın içinde uyutuyorum tabi başka yerde denemedim

yok zor değil tabı çabuk uyursa.bakdım uyuyacak gıbı deıl uğraşmıyorum bırakıyorum sonra deniyorum. Başı kollarımda vücudu yatakta oluyor. Hep yatağın içinde uyutuyorum tabi başka yerde denemedim
Ben de ya memede ya da kucakta uyutuyorum değişiyor her seferinde.. Annemler kucakta uyutuyor ama çok zor uyuyor genelde şanslıysak 10 dk yoksa ohooo :) ama Kollar kopuyor uyuşuyor titreme geliyor yatapa bırakınca kolumuza :))))

Begüm hanımın dördüncü dişi çıktı. şimdi altta iki üstte iki dişi var artık meme ucumu koparır da beni hastanelik mi eder bilemiyorum.

bugün ekstra bi huysuz. yıkadığım halde bi saat bile uyumadı. uykusu var ama ne uyuyo ne duruyo. bugün gerçekten çok keyifsiz bir gün oldu ikimize de. çok sıkıldım bunaldım.

allahtan yemek derdim yok akşam kocam hamburger yapıcak ayda yılda bi ödül veriyoruz kendimize çok güzel yapar sağolsun :KK68:
Yani tabi yine kırmazsın ama en azından söylemek önemli sanırım hem ne güzel anlayışlı diyorsun :) bizi de haberdar et örnek olur :)

Ya bugün ayaz da öyle ben işe gitmeden uyuttum 15-20 dk bir uyanmış annem kucağına alıp sallayıp her defasında yeniden yatırmış.. Öğlen de uyutamamış ben gelince uyuttum zar zor.. Balık Burcu' ya bunlar bugün bişi mi var ki acaba :)))

Ayrıca dişiniz hayırlı olsun :)))

Slm annelerim nasilsiniz giremiyorum fazla gruba lakin bir konu artik korkutuyor beni 14 aylik olduk kilomuz 8 malesef boyumuz 78 zayif bir bebek ama oglumun disi cikmadi hala benim ve esimin de gec cikmis ama ne kadar gec bilemiyorum kalitsal diyorlar genelde disi ama bazilari gelisimi geri diyor doktorumiz onemsemiyor disi varmi aranizda bu durumda olan dis doktorumiz var mi grupta :)
Merhaba iyi diyelim iyi olsun. Bu konu Hakkı'nda bir bilgim yok ama ben olsam başka bi doktora daha götürürdüm, hatta bi ortadontiste bile götürebilirsin, belki damakla ilgili bi sorun vardır..

Ne güzel kin tutmayanlardansın, ben de küs kalmaya sıkılırım. Hemen konuşasın gelir, ama daha sonra tartışmamız aklıma gelir bi durgunlaşırım, üzülürüm filan.. Yani kendi kendime üzerim kendimi :))

Ben de ya memede ya da kucakta uyutuyorum değişiyor her seferinde.. Annemler kucakta uyutuyor ama çok zor uyuyor genelde şanslıysak 10 dk yoksa ohooo :) ama Kollar kopuyor uyuşuyor titreme geliyor yatapa bırakınca kolumuza :))))
Can'ım yatarak emzirsen o ara uyusa olmaz mı? Artık taşınmıyorlar gerçekten

Slm annelerim nasilsiniz giremiyorum fazla gruba lakin bir konu artik korkutuyor beni 14 aylik olduk kilomuz 8 malesef boyumuz 78 zayif bir bebek ama oglumun disi cikmadi hala benim ve esimin de gec cikmis ama ne kadar gec bilemiyorum kalitsal diyorlar genelde disi ama bazilari gelisimi geri diyor doktorumiz onemsemiyor disi varmi aranizda bu durumda olan dis doktorumiz var mi grupta :)
18 aya kadar normalmiş hiç diş çıkmaması.. 13 aylık oldu kızım hâla 2 dişi var :) diş doktorumuz krizantemcik krizantemcik cevap verir :)
Kimin ne dediğine bakma sen,ağzı olan konuşuyor..

Ay ne güzel yemek yapmayı bilen ve mutfağa giren koca :) ha bu arada, bence senin kayınvaliden sınırlarını biraz aşmış. Belli ki sen bişey demeyince oda kendini tutma gereği hissetmemiş. Bence senin gibi nerde Nasıl konuşacağını bilen bir kadın kalp kırmadan uyarısını bi güzel yapar. Bid bu aylarda seslerini keşfettikleri için bağırmaları normalmiş canım. Bide yapma demenin yap demekten bi farkı yokmuş onlar için, yapılması gereken şey kısık bi sesle şarkı söylemek kulakları a fısıldamak filanmış. Öyle işte..:))

Yarına dair basit hayallerim var, kahvaltıda yumurtalı ekmek yEmek, Tuna uyuyunca bi kahve içmek, yeni kitabımı okumak, hava güzel olursa ve mahallede çocuk varsa Tuna'yı dışarı çıkarmak, mangal yapmak ayaklarımı uzatıp oturmak oturmak oturmaaaaakkk... Umarım güzel bi hafta sonumuz olur kızlar..

18 aya kadar normalmiş hiç diş çıkmaması.. 13 aylık oldu kızım hâla 2 dişi var :) diş doktorumuz krizantemcik krizantemcik cevap verir :)
Kimin ne dediğine bakma sen,ağzı olan konuşuyor..
Bende 16 aya kadar nirmal diye okumustum ondan birde doktora sordum oda oyle fazla onemsemedi ama kolu komsu sagilsun baya dolduruyor beni sanki cocuga bakmiyorum gibikonusmalar insani yipratiyor

Merhaba iyi diyelim iyi olsun. Bu konu Hakkı'nda bir bilgim yok ama ben olsam başka bi doktora daha götürürdüm, hatta bi ortadontiste bile götürebilirsin, belki damakla ilgili bi sorun vardır..
Iste biraz daha beklesem mi bilemiyorum suan bulundugum yerde bir ortodontis bulabilmem zor :/

Evet çalışan anne olmak da zor çalışan annenin çocuğu olmak da.. Ben de hep boynumda anahtarla gezerdim annem ipe bağlayıp takardı kaybolmasın diye, ondan önce gelirdim çünkü hep eve :)
Kiyamam yaa. Benim babannem oluyodu en azindan ama kimse annenin yerini tutmuyo kesinlikle. Duru da artik saatimi ogrenmis yaklasinca mizmizlaniyomus yavrum. Eve gelince artik odadan bile ciksam agliyo babasiyla birakip. Bi de bugun yeni bisey cikardi babasi bana sarilmasin istiyo itiyo. Kiymete bindim birden:)

merhaba hanimlar ..
oglum dun ates havalesi geçirdi .. soylemesi okumasi yazmasi kolaymi$ yasamak bambaskaymi$
o an napacagimi bilemedim 112 yi aradim,ambulans gonderdiler ( yarim saatde geldi )
oglumda iyiydi geldiklerinde ama mecburmusuz gitmeye , gittik sira bekledik falan derken
dr numayane etti beni dinledi ,anlattiklarima gore havale demiyor burdaki doktorlar frisson diyolar turkçesi titreme gibi bisey
oda bi ates sonucu olan vucut tepkisiymis buradakiler için, havale de bi tik otesi diyolar bende bisey anlamadim valla,kadir beye sordum havale dedi..
su an iyyiz biseyimiz yok
ates var tabiki halaa ve atese sebebp olan lanet virus rhino-frarenjit e devam ediyoruz
1 hafta surer diyor doktorlar
az once takip eden çocuk dr una goturdum ayni seyleri soyledi
6 saatde bi fitil veriyorum simdilik ama fitili takan kim ates full devam ediyor ..:KK64::KK64:

hastalik yuzunden halsiz yorgun aglak istahsiz:cry::cry::cry::cry:
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl kuzucuk :(

Yani tabi yine kırmazsın ama en azından söylemek önemli sanırım hem ne güzel anlayışlı diyorsun :) bizi de haberdar et örnek olur :)

Ya bugün ayaz da öyle ben işe gitmeden uyuttum 15-20 dk bir uyanmış annem kucağına alıp sallayıp her defasında yeniden yatırmış.. Öğlen de uyutamamış ben gelince uyuttum zar zor.. Balık Burcu' ya bunlar bugün bişi mi var ki acaba :)))
gelişmeleri bildiricem tabii, dert ortağımsınız :)

bence kesinlikle bu balık burcu bebelerinde bu aralar var bişey.
hele bugün inan allahtan korkmasam canımdan bezdim diyeceğim. gerçi düşündüğüme göre de demiş kadar oldum :)

vallahi hep şükrediyorum evladım sağlıklı diye ama insanız yine of diyoruz yorulunca. napayım :(

Ay ne güzel yemek yapmayı bilen ve mutfağa giren koca :) ha bu arada, bence senin kayınvaliden sınırlarını biraz aşmış. Belli ki sen bişey demeyince oda kendini tutma gereği hissetmemiş. Bence senin gibi nerde Nasıl konuşacağını bilen bir kadın kalp kırmadan uyarısını bi güzel yapar. Bid bu aylarda seslerini keşfettikleri için bağırmaları normalmiş canım. Bide yapma demenin yap demekten bi farkı yokmuş onlar için, yapılması gereken şey kısık bi sesle şarkı söylemek kulakları a fısıldamak filanmış. Öyle işte..:))
sağolsun arada yapar, elinden gelir. mutfakta bişey beklemiyorum da asıl önemli olan çok düzenlidir o konuda bana çok yardımı oluyor.

kv konusunda çok haklısın baktıki bişey demiyorum o da istediğini yapıyor ama bu sefer dediğin gibi doğru düzgün anlatıcam.

çığlık atınca çok tatlı oluyolar :)
benim şikayetim yok ama dışarda yapınca ve herkes bize bakınca ne yapacağımı şaşırdım. allahım daha neler görücez kim bilir :)

Back
X