2015 Şubat Anneleri

İnşallah yok daha gitmedim yarin arayacağız doktoru. Yok ya ben karsilastirdim Türkiye daha güzel benim icin. Gönlümdeki Kız ama bence erkek olacak yine:KK66:
Allah gönlüne göre versin o Zaman :) fark etmez sağlıklı olsun yeter ki.. Bizi de haberdar et ne Güzel 9 ay sonra hop kucağında walla helal olsun iyi cesaret :))

evet çayın kahvenin yanında oh miss :)
bayılırım çizkeke bende orman meyveli yaparım hep. kaç zamandır yapamadım fırsat olmuyoki:KK35:
Ben de bugün ayaz uyurken küllü kurabiye yaptım, kahveyle yedik şimdi oh mis :) ben hiç cheesecake denemedim yaa bi gün ben de yapayım tabi ayaz bey izin verirse :)))

Ben de bugün ayaz uyurken küllü kurabiye yaptım, kahveyle yedik şimdi oh mis :) ben hiç cheesecake denemedim yaa bi gün ben de yapayım tabi ayaz bey izin verirse :)))
Cheesecake tarifini verebilirmisiniz kızlar ben de hiç yapmadım bi denemek istiyorum

İnşallah yok daha gitmedim yarin arayacağız doktoru. Yok ya ben karsilastirdim Türkiye daha güzel benim icin. Gönlümdeki Kız ama bence erkek olacak yine:KK66:
Nasıl gidiyor canım hamilelik zorlanıyor musun bulantın filan var mı

Cheesecake tarifini verebilirmisiniz kızlar ben de hiç yapmadım bi denemek istiyorum

Ben bir kez kendim yaptım bir kez de hazır dr. Oetker in çizmeksin yaptım. Hazır olan daha lezzetli ve kolay oldu. Tavsiye ederim yani :)

azd ur iki aya olur 18 numara :)
benimkinin ayakkabisi varda hiç sevmiyor onla yuurumeyi bende giyidrmiyorum evdeyiz zaten
disradda kucakda :)
Benimki yürümüyor zaten de parka çıkınca elinden tutup yürütmeye çalısirim oyalanir diye.inmek istiyor kucagimdan.patikleri de çıkıyor ayagindan.yorulunca dönüyorum bu sefer ortanca kızıyor.siz bu ara cikmiyonuz mu parka

Benimki yürümüyor zaten de parka çıkınca elinden tutup yürütmeye çalısirim oyalanir diye.inmek istiyor kucagimdan.patikleri de çıkıyor ayagindan.yorulunca dönüyorum bu sefer ortanca kızıyor.siz bu ara cikmiyonuz mu parka
Yok havalar soğuk hala. Açmadım park sezonunu daha

İyi çok sevindim canım. Doktorda senin kafadan demek ki gereksiz ilaç vermiyor
ben onu bualana kadar sehirdeki butun doktorlari yokladim
hastanedeki goren dr d a profseor çocuk d ruyud ayni seyleri soyledi gerçi
virus dedinmi ilaç vermezler kolay kolay burda
verenlerede ben ugramiyorum :)

kizlar ankaarada olan varmiydi burda
ne zaman bitecek bu kabus , Allah belelarini versin it suruleri nin koku bitmiyor

Canımm seni çok çok iyi anlıyorum, biliyorsun bi kaç ay kv bizdeydi aynı şeyler biz de yaşadık.. Onlara laf anlayamıyorsun ben çok dedim güzel dille ama yok olmadı en sonunda ne güzel işim görülüyor diye sesimi çıkarmadım kendi kendimi telkin ettim.. Sen yine de şansını dene söyle veya maralın dediği gibi ona fırsat vermeden sen yapcan.. Sakla kirli çamaşırları bir yerde :)))
Demek seninki de yapiyodu canim boyle seyler. Iste herseyin bi bedeli var aslinda. Canimizin icini emanet ediyoruz hic aklimiz kalmadan. Islerimiz de goruluyo dedigin gibi. Ya asmaya caliscaz bu takintilari ya da kirmadan careler ariycaz. Ic camasirlarini ayirmaya karar verdim gizliycem:KK70:

lohusayken benim kendi annem yanımdaydı. o bile çekiniyordu odaya girmeye gece bebek ağldığında. ama ben demiştim gelebilirsin diye. olması gereken bu ama bazıları düşünemiyor.

o da dediğin gibiyse iyi niyetliymiş ne güzel seni düşünmesi. o zaman güzel güzel bi daha anlat ben çekiniyorum utanıyorum lütfen de. eminimki anlar :)
Oyle canim kirmadan cozmeye caliscam bu olayi:)

Uyku saatlerini değiştirdi bizim kız.21=7 iyiydi.şimdi 7 de gece uykusuna geçiyor.sabah 6 da kalkıyor.yemek saatleride sasti. Gerci yedigide yoktu.Bozuldu tüm düzen.
Bugün ilk adım ayakkabısı alayım dedim.ablamızdan kalan 18 no var ama o bile büyük.17 aradım bulamadim.çok küçük ayakları.babannesine çekmiş.bana çekmemiş ben 39:KK48:
Yavrum yaa minicikmis ayaklari. Gunduz uyuyo mu peki? 7-6 iyiymis aslinda. Bizimki 9.30dan anca 5e veya 6ya kadar uyuyo

Back
X