2015 Şubat Anneleri

Sosyal medya da goruyoruz iste yok polis ceza kesmek i in araclara bakacagina bombali araca baksin gibi gereksiz yayin bence kimsenin dokunulmazligi olmasin gerektiginde her vatandas gibi yargilansin hakimler savcilar bagimsiz olsun bir isi layiki ile yapamiyorsan istifa etsin cikip sadce iki kelime ile teroru lanetleyip kinamasin ama menfaatler oncelikli malesef canim ulkemde
Canım Allah sizinde sizin gibi zor görevde olan tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Şehit vermeden bu bela bitsin artık. Binlerce insanımız öldü artık yeter.
Allahım Sen yardım et Sen esirge...Amin...

Canım Allah sizinde sizin gibi zor görevde olan tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Şehit vermeden bu bela bitsin artık. Binlerce insanımız öldü artık yeter.
Allahım Sen yardım et Sen esirge...Amin...
Amin insallah rabbim guc kuvvet versin askerimize polisimize Artik haberleri izlemiyorum malesef ates dustugu yeri yakiyor sehit haberlerine dayanamiyorum ama bazi kanallar siradan bi haber gibi yayinliyor ya sinirim zipliyor

Amin insallah rabbim guc kuvvet versin askerimize polisimize Artik haberleri izlemiyorum malesef ates dustugu yeri yakiyor sehit haberlerine dayanamiyorum ama bazi kanallar siradan bi haber gibi yayinliyor ya sinirim zipliyor
aynen öyle ateş düştüğü yeri yakıyor. haberler artık sıradan bi olaymış gibi veriyor şehit haberlerini. insan kahroluyor..

bizde dayımı şehit verdik bu lanet teröre doksanlarda. hiç bişey değişmedi hatta daha da kötü oldu. allah ülkemizi aydınlık günlere çıkarsın..

aynen öyle ateş düştüğü yeri yakıyor. haberler artık sıradan bi olaymış gibi veriyor şehit haberlerini. insan kahroluyor..

bizde dayımı şehit verdik bu lanet teröre doksanlarda. hiç bişey değişmedi hatta daha da kötü oldu. allah ülkemizi aydınlık günlere çıkarsın..
Insallah edebi hayatta sefatci olacak size dayin cok zor. amin insallah guzel bir vatan guzel bir gelecek

Sosyal medya da goruyoruz iste yok polis ceza kesmek i in araclara bakacagina bombali araca baksin gibi gereksiz yayin bence kimsenin dokunulmazligi olmasin gerektiginde her vatandas gibi yargilansin hakimler savcilar bagimsiz olsun bir isi layiki ile yapamiyorsan istifa etsin cikip sadce iki kelime ile teroru lanetleyip kinamasin ama menfaatler oncelikli malesef canim ulkemde
Canim Allah size ve sizin gibi tum asker ve polislere yardimci olsun. Cok zor sartlardasiniz biliyoruz. Insanlar asil sorumlulari degil asker ve polisleri yargiliyor maalesef

bugun benim oglan yemin etti ehrhale uyumuyor
çok ykusu vardi bekelsin 1 saat dedim oyaladim gece uysuna geçsin tam uyuusn diye
uyumuyor simdide iyimi
senmisin beni uyutmayan diyor heralde:(

Canim Allah size ve sizin gibi tum asker ve polislere yardimci olsun. Cok zor sartlardasiniz biliyoruz. Insanlar asil sorumlulari degil asker ve polisleri yargiliyor maalesef
Medya sagolsun o sekil yansittigi icin ne goruyorsa ona inaniyor insNlar. Okuma orani dusuk oldugu icin galiba biraz da

bugun benim oglan yemin etti ehrhale uyumuyor
çok ykusu vardi bekelsin 1 saat dedim oyaladim gece uysuna geçsin tam uyuusn diye
uyumuyor simdide iyimi
senmisin beni uyutmayan diyor heralde:KK43:
Bana diyorlar yogurt yedir uyusun diye yediriyorum daha cok enerjik oluyor dun gece 3 saat uyuduk bakalim bu gece nasil olacak

Bana diyorlar yogurt yedir uyusun diye yediriyorum daha cok enerjik oluyor dun gece 3 saat uyuduk bakalim bu gece nasil olacak
yedi yogurt
sut de içti
emzirdimde
kafasini yere koyyorn artik ayakda gezemiyor ama uyumuyor
delircem artik kafayi yedirid bu çocuk bana

yarin misafirim var bi dunya isim var yapialcak ama uyumuyorki yapayim
sabahda 6 da kalkiyor bi haftadir
yarin artik esner durrum milletin yaninda

yedi yogurt
sut de içti
emzirdimde
kafasini yere koyyorn artik ayakda gezemiyor ama uyumuyor
delircem artik hafayi yedirid bu çocuk bana

yarin misafirim var bi dunya isim var yapialcak ama uyumuyorki yapayim
sabahda 6 da kalkiyor bi haftadir
yarin artik esner durrum milletin yaninda
Isinin oldugunu biliyor ondan uyumuyor yaramaz sezgileri o konuda cok basarili :)

CANIM o salgin olan menenjit e bagisklik saglamiyor o asi , 10 yasindan kuçuklerde gorulende B tpi
salgin B türü
asi baska çesit menejit ² için yani korumuyor çocugu
o asinin korudgu menenjit bizim ulkede gorulmeyen bi tur
ulkede satilmasida tamamen duygusal anliycan

ben de yaptırmayı dusunmuyordum. ama yıne de yaptırsam mı dıe dusunuo ınsan ıste.

En felaketi de o . Artık yas ilan edilmiyor bayrak yarıya falan indirilmiyor. Burada terör saldırılarından sonra elçilikte taziye defteri açılırdı diğer ülkelerin temsilcilikleri taziye de bulunurdu. Şimdi yapılmıyor. Afganistanda ki Suriyede ki gibi normal karşılanıyor artık bombalar ölümler :KK43:

Aklıma geldi S serefraz85 vardı nerelerde acaba cimcimesultan cimcimesultan sen nasılsın iki bebekli hayat nasıl gidiyor umarım yardimcilarin vardır önerilerini bekliyorum:) Ya bide hani çocuğu hasta olan bir arkadaşımız vardı hep dua istemişti sonra sağlığına kavuştu galiba neydi adı ahmetmiydi o kim di ya MaRaL_ MaRaL_ sen hatirlarsin

bi bebek en son sabah 10da kahvaltısını edip de nasıl akşam 5te hala yemez of deliricem. kırıp dökecektim tabağı sinirimden. yemiyo yok yemiyo işte. seviyo diye sulu köfte yaptım kaç kaşık verdiysem tükürdü. döktüm yemeği yemezse yemesin açlıktan ölmez ya yedirmiycem ya rahat olucam acıkınca ağlar ister. niye sinirlerimi zorluyorumki!

ne uykusu ne yemeği düzgün bi haftadır. tükendim yemin ediyorum tükendim ya. kendimi dağlara vurasım var!

bi bebek en son sabah 10da kahvaltısını edip de nasıl akşam 5te hala yemez of deliricem. kırıp dökecektim tabağı sinirimden. yemiyo yok yemiyo işte. seviyo diye sulu köfte yaptım kaç kaşık verdiysem tükürdü. döktüm yemeği yemezse yemesin açlıktan ölmez ya yedirmiycem ya rahat olucam acıkınca ağlar ister. niye sinirlerimi zorluyorumki!

ne uykusu ne yemeği düzgün bi haftadır. tükendim yemin ediyorum tükendim ya. kendimi dağlara vurasım var!
Aynı durumdayız canım.az önce sinirimden ağladım resmen yok yemiyo ne verdiysem tükürüyo.ne üst baş kaldı ne ortalık.sevdiği çorbaları yemekleri yapıyorum ağzına sürmüyo ama meyve ya da tatlı bişey versem kaşık kaşık yiyo çıldırcam.ilk günden beri böyleydi son 2 haftadır düzenli öğünleri vardı şaşmıyodu şimdi 2 3 gündür sapıttı yin.Allah ım ne zormuş çocuk büyütmek:KK45:

Canim yaa Allah sabir versin cok sinir bi durum biliyorum. Benimkinin de bana garezi ben verince yemiyo ama babannesinden yiyo. Anlamiyorum ki derdi ne. Bunlar bize naz yapiyo surekli sipalar. Biz de yaptik mi acaba bu kadar eziyet annemize. Artik duzelsin Begum kuzum da insallah.

Back
X