- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 398
kayınvaliden de olaymış resmen he. hey allahım :)Günaydıııııın güzel analar.. inşallah çok uyuduğumuz ve çabuk biten yemek tabaklarının olduğu bir hafta olur. Acil zayıflamam lazım beniiiiim! Ne oldu bana yaa durmadan yemek istiyorum. Demir bağlamam düşük çıktı ilaç aldım acaba ondan mı böyle iştahım açıldı? Psikolojik de olabilir. Çünkü sağolsun canım kv kan ilacı kilo yapar iştah açar amaa diyerek güzel destek olduydu bana.. ne acayip ya.. direk kiloya odaklı kadın. Vah yavrum kanın mı azaldı demiyor da..
Umay villa diye bi kadın var Detox programı yapıyormuş katılacaktım ama günde üç saate yakın spor yaptırıyor ve baş ağrısı yapıyormuş programı. Vazgetim o sebeple. Biri beni motive etsin ne yiyip içiyim napıyım sizce? İncecik belli sütun bacaklı olmak istiyorum artık yahu! Boyum 1.63 kilom 66 ay inanamıyorum!!
benim annemde var demir eksikliği. doktora demişti kullanmak istemiyorum kilo aldırıyo diye. doktor da demişti ki kilo aldırmıyo iştahını açıyo, boğazını tutarsan kilo almazsın demişti :)) ama o iştah açılmasını biliyorum bende de var. sanırım emziriyorum diye almıyorum ama acaip yiyorum. kendimi frenlemek için yoğurtla yulaf gevreği var onu yiyorum eşim kendine almıştı. tok tutuyor. ara öğünlerde yiyorum.
ya da sürekli bişey atıştırasım oluyo meyve yiyorum ya da fındık vs. abur cubur bulundurmuyorum evde. kızartma pilav yapmamaya çalışıyorum ve tabiiki hamurişi. bunları başarırsan kilo verirsin bence canım. ekmeğini de kepek ya da çavdar tercih et. ve havalar güzelleşince yürüyüş yap Tuna'yı da alıp.