Canım benim öyle insanlarla ben de çok karşılaşıyorum maalesef ki, ne güzel kolayca büyütüyorlar, mis gibi uyuyan çocukları var benim öyle olsa 5 tane yaparım.. Eşimim kuzeninin karısı işte ocak ayında dört yıl arayla ikinci kızını doğurdu allahım ilki zaten çok kolay büyümüş, emmiş, uyumuş hep böyle, kendi kendine oynamış etmiş.. Şimdi bu ikinci de öyle çocuk 2.ayında walla gece kendisi emmek için bir kez uyandırıyormuş aç kalmasın diye maşallah deliksiz uyuyormuş, gündüz de ay o şekilde.. Kadın sınıf öğretmeni, izinde ve sıkıntıdan kendini puzzle yapmaya, psta börek yapmaya vermiş

böyle bişi yok yaa onu duydukça gördükçe sinirlerim hopluyor devreler yanıyor bende

Annem ne çektiğimi pek bilmiyordu hiç burda olmadı çünkü, bana sürekli kendime hiç bakmıyorsun, yüzün çökmüş, yaşlanmış diyip duruyordu şimdi gelenle 1.5 ay oldu seni çok iyi anlıyorum, yine iyi sakin kalıyorsun, ben hayatımda böyle zo uyuyan, zor yiyen bir çocuk görmedim diyor .. Çok üzülüyorum, tabibi allah beterinden saklasın ama bizim bulunduğumuz durum da çok çok zor gerçekten sadece yaşayan bilir.. Ben
@angeloflove u da çok iyi anlıyorum i, bana da gelenler geliyor arada sonra telkin ediyorum kendimi saçmalama diye ama çocuk zor bir çocuk olunca annenin hayati da cehenneme yakın oluyor..
Bi de benim eşim hiiiiiç yardımcı değil hiç bir konuda ona da çok üzülüyorum ve sinirlemiyorum son Zaman'larda