2015 Şubat Anneleri

Canim Ayaz'da da geniz eti vardi ya uyurken nasil uyuyo burnu tikaniyo mu? Horluyo mu? Alerji ilacindan sonra burnu rahatlayinca uykulari biraz dha degisti sanki. Acaba Ayaz'in da benzer bi problemi var. Cok uzatti uykusuzlugu.
Meme aski bizde de var. Guluyo konusuyo oyunlar yapiyo memeye.
Evet canım geniz Eti vardı ama gideli çok oldu yani şu an hangi durumda hiç bilmiyorum.. Ay evet ondan olabilir mi ki? Burnu tıkalı genelde bi de şimdi öksürmeye başladı.. Horlama değil de çok sesli nefes alıyor ARada alamıyor falan.. Yarın çocuk doktorundan randevu alcam götüreyim bi dinlesşn sırtını.. Ya ben de anlamadım ama uyku deyince artık göğsüm sıkışıyor yani bunalıyorum :(

memeye aşıklar resmen. bende kara kara düşünüyorum. ama herkes yapıyosa vardır bi çaresi. neyse onu da zamanı gelince düşünürüz.. o zamana kadar ısırmaktan koparmazsa mememi tabii.

bi derdi mi var acaba canım? uykusu olduğu halde neden uyuyamıyoki :/ ah şu uyku ve yemek cidden mahvediyo insanı.
ikinci çocuktan bende vazgeçivem bu gidişle.. ya da aralarına çok fazla yaş koyucam..
Evet o Zaman düşünmez mecbur ben araştırmaya başladım ama her yerde farklı şeyler yazıyor bakalım ne Yapcam :)

Canım galiba bir derdi var ama anası olarak ben anlamıyorum bu çocuğu..
Yarın çocuk doktoruna götüreyim, hastalığına da gelmedi burnu tıkalı bugün öksürük başladı anlamadım gitti niye sürekli hasta oluyor.. Bi de sürekli terliyor kafası, ev aşırı sıcak da değil ama ayazın kafa hep ıslak nedense ..

Canım benim öyle insanlarla ben de çok karşılaşıyorum maalesef ki, ne güzel kolayca büyütüyorlar, mis gibi uyuyan çocukları var benim öyle olsa 5 tane yaparım.. Eşimim kuzeninin karısı işte ocak ayında dört yıl arayla ikinci kızını doğurdu allahım ilki zaten çok kolay büyümüş, emmiş, uyumuş hep böyle, kendi kendine oynamış etmiş.. Şimdi bu ikinci de öyle çocuk 2.ayında walla gece kendisi emmek için bir kez uyandırıyormuş aç kalmasın diye maşallah deliksiz uyuyormuş, gündüz de ay o şekilde.. Kadın sınıf öğretmeni, izinde ve sıkıntıdan kendini puzzle yapmaya, psta börek yapmaya vermiş :KK57::KK57::KK57: böyle bişi yok yaa onu duydukça gördükçe sinirlerim hopluyor devreler yanıyor bende :KK58::KK58:

Annem ne çektiğimi pek bilmiyordu hiç burda olmadı çünkü, bana sürekli kendime hiç bakmıyorsun, yüzün çökmüş, yaşlanmış diyip duruyordu şimdi gelenle 1.5 ay oldu seni çok iyi anlıyorum, yine iyi sakin kalıyorsun, ben hayatımda böyle zo uyuyan, zor yiyen bir çocuk görmedim diyor .. Çok üzülüyorum, tabibi allah beterinden saklasın ama bizim bulunduğumuz durum da çok çok zor gerçekten sadece yaşayan bilir.. Ben @angeloflove u da çok iyi anlıyorum i, bana da gelenler geliyor arada sonra telkin ediyorum kendimi saçmalama diye ama çocuk zor bir çocuk olunca annenin hayati da cehenneme yakın oluyor..

Bi de benim eşim hiiiiiç yardımcı değil hiç bir konuda ona da çok üzülüyorum ve sinirlemiyorum son Zaman'larda :KK43:
Kimsenin çocuğunda gözümüz yok ama bize de azıcık ucundan bi uyku vereydi Allah.. :)) o eş konusunu hiç açma.. Daha dün tartıştık ve bana diyor ki sen üniversitedeyken hiç böyle değildin, daha anlayışlıydın! Bak bak bak hala anlayış diyor.. Ya dedim benim o Zaman ki haya ımla şimdi ki hayatım bir mi?? Milyarlarca şey düşünüyorum yapıyorum dedim, ne dedi, senin bu evde yaşamalı sağlayan her şeyi ben yapıyorum ve üstüne üstlük bide çocuk var dedim, mesela bu çamaşırları katlamak bile benim için bi il dedim. Benimkileri ayır katlama diyor, işte sorun Burda dedim, sorun senin çamaşırlarını katlamamakla çözülmüyor, bu çamaşırları bi gün senin bi gün benim katlamamalı iş çözülür dedim ama nafile... Nato kafa NATO mermer :D

Bu arada gelincikgibi gelincikgibi cım şu linkini gönderdiğim diyeti yapmayı planlıyorum bi ara, doyurucu ve sağlıklı görünüyor. Malzemeleri bi alayımda bi ara şehre inip :))

sana da çok geçmiş olsun canım.
vicks yok ama söyliyim eşime alsın. sabah çok kötüydüm nefes alırken bile boğazım acıyodu. ama şimdi daha iyiyim bal limon ıhlamur sürekli içtim.
bende burun tıkanıklığı yok. boğaz ağrısı ve halsizlik. hasta olmakla olmamak arasında bi hal olur ya öyleyim.

maşallahı var Hakan'ın suratı zayıf falan deyip durma şu çocuğa gayet iyi :)
boy aynı Begümle kilo bi ay önce bizim de 10.550 gr dı. ikisi aynı devam ediyo aynı zamanda doğdular zaten :)) kız ve erkek gelişimi farklı mı bilmiyorum ama.
sizede maasallah canim
yok erkek çizelgesi daha yuksek
yani begum iyi hakan zayif :)))
saka saka zayif deilde siz gauet iyisiniz :)

benimkine zayif diyemem 500 gr almis bu ay çapilirim vallah:KK70:
tipi oyle herhalde ne bilem kasik kadar surat:KK70:

yaa tam kendimi alistiriyorum çocuklarin kilosuna sagliklilar çok sukur diyorum bilmem n kendi kendime
hopp karsima yasitlari çikiyor maasallah kapi gibiler :)

pazar eltim bizdeydi daha dogrusu ailecek yani
kizimla yasiot kizi var sofrada karsimda oturdular yanyana gorunce yediigm bogazimda kaldi zor yutkundum ayni turk filmi gibi :)
kiz resmen ebnimkinin 4 kati
nedne bu kdr fark var kiii
o kiz kilolu benimkide az ayif ve uzun olunca o kdr çok fark ediliyorkji ikisi
benimki bildiginiz safinaz
yemek yemese besi kampina falan sokardim ama yemekde yiyor daha napucam bilmiyorumki
agzida durmaz surekli biseyler yer benimki:KK64:

Kimsenin çocuğunda gözümüz yok ama bize de azıcık ucundan bi uyku vereydi Allah.. :)) o eş konusunu hiç açma.. Daha dün tartıştık ve bana diyor ki sen üniversitedeyken hiç böyle değildin, daha anlayışlıydın! Bak bak bak hala anlayış diyor.. Ya dedim benim o Zaman ki haya ımla şimdi ki hayatım bir mi?? Milyarlarca şey düşünüyorum yapıyorum dedim, ne dedi, senin bu evde yaşamalı sağlayan her şeyi ben yapıyorum ve üstüne üstlük bide çocuk var dedim, mesela bu çamaşırları katlamak bile benim için bi il dedim. Benimkileri ayır katlama diyor, işte sorun Burda dedim, sorun senin çamaşırlarını katlamamakla çözülmüyor, bu çamaşırları bi gün senin bi gün benim katlamamalı iş çözülür dedim ama nafile... Nato kafa NATO mermer :KK70:
Zoru görmemişler canım bunlar (aslında belki de biz zoru görmedik ki böyle çırpınmak zorunda kalıyoruz:)) ben de her gün eşime söylüyorum ama yok anlamıyor beni, diyorum benim sinirimin temel nedeni sensin ayaz değil diyorum ama yok Ada'm gülüyor karşımda, ne yapıyım çalışıyorum diyor.. Sanki ben armut topluyorum.. Neyse yaaa amaaaan salla gitsin :)))

Hangi link şimdi de kör mü oldum yoğsam link mink göremiyorum :(

yaa tam kendimi alistiriyorum çocuklarin kilosuna sagliklilar çok sukur diyorum bilmem n kendi kendime
hopp karsima yasitlari çikiyor maasallah kapi gibiler :)

pazar eltim bizdeydi daha dogrusu ailecek yani
kizimla yasiot kizi var sofrada karsimda oturdular yanyana gorunce yediigm bogazimda kaldi zor yutkundum ayni turk filmi gibi :)
kiz resmen ebnimkinin 4 kati
nedne bu kdr fark var kiii
o kiz kilolu benimkide az ayif ve uzun olunca o kdr çok fark ediliyorkji ikisi
benimki bildiginiz safinaz
yemek yemese besi kampina falan sokardim ama yemekde yiyor daha napucam bilmiyorumki
agzida durmaz surekli biseyler yer benimki:KK64:
Kız sen de taktın haa kilolarına .. Bu kilo, boy işleri biraz da genetik, yani sen veya eşin ya da ailede başla birileri öyleyse onlar da öyle olabiliyor.. Ki sen bu durumunu olumluya çevirmen lazım ne güzel kızın belki hiç bir zaman kilo problemi yapamayacak bizim gibi, bizim sinir olduğumuz sürekli yiyen aöa kilo almayan kadınlardan olacak fena mı :) Hakan'ın da değerleri maşallah çok güzel hala kilo alıyor ayaz kilo bile almıyor artık :)) daha gelişecekler hem sadece yemekle de sporla gelişirler ileride merak etme sen

Zoru görmemişler canım bunlar (aslında belki de biz zoru görmedik ki böyle çırpınmak zorunda kalıyoruz:)) ben de her gün eşime söylüyorum ama yok anlamıyor beni, diyorum benim sinirimin temel nedeni sensin ayaz değil diyorum ama yok Ada'm gülüyor karşımda, ne yapıyım çalışıyorum diyor.. Sanki ben armut topluyorum.. Neyse yaaa amaaaan salla gitsin :)))

Hangi link şimdi de kör mü oldum yoğsam link mink göremiyorum :KK43:
Aaa linki atmamışım :D :D

http://yemek.com/7-gun-7-smoothie-iyi-hissetme-haftasi/#.VwVs5tS3yK1 Ay umarım açılır

Hangi link şimdi de kör mü oldum yoğsam link mink göremiyorum :KK43:
Ya bi dakka olmadı bi daha atıyorum.

http://yemek.com/7-gun-7-smoothie-iyi-hissetme-haftasi/#.VwVuEtS3yK1

Kız sen de taktın haa kilolarına .. Bu kilo, boy işleri biraz da genetik, yani sen veya eşin ya da ailede başla birileri öyleyse onlar da öyle olabiliyor.. Ki sen bu durumunu olumluya çevirmen lazım ne güzel kızın belki hiç bir zaman kilo problemi yapamayacak bizim gibi, bizim sinir olduğumuz sürekli yiyen aöa kilo almayan kadınlardan olacak fena mı :) Hakan'ın da değerleri maşallah çok güzel hala kilo alıyor ayaz kilo bile almıyor artık :)) daha gelişecekler hem sadece yemekle de sporla gelişirler ileride merak etme sen
hakan kiloyu nasil aliyor çok merak ediyorum bilsem buyuklerede oyle yapicam ama bilmiyorum ki:KK64:
dogru duzgun biseyde yemiyor kirk taakla atiyorum yedirene kdar:mad:

gorumcem oyle ama o yemek yemez boyu da uzun deil ama çok asiri zayif
benim kiz ona çekmis olamaz demii
onun uç ogunde yedihini kizim bi ogunde yer
çekmesin halasina falan:mad::mad:

Kızlar bende buraya yazıyorum memeden kesiyorum söyle uyudu böyle uyudu adım adım yaptıklarımı yazıyorum ama siz şimdi böyle deyince bi an acaba yanlismi anlasiliyorum dedim bana bir gece cinnet geldi esimlede bu konuda tartıştık ve hemen karar verdim memeden kesmeye memesiz uyutmaya çünkü gecede 2-4 kez kalkıyordu uzun uzunda emiyordu dedim ilerde karnım büyücek bebek doğacak ben bunla uğraşamam dedim ve karar verdim Allahtan şanslıyım çokta zorlamadi beni yeb4 yeb4 gelincikgibi gelincikgibi mery60 mery60

çalışmak insana dertleri unutturuyo di mi :)
bende çalışsam daha iyi ama ertelemek zorundayım bu saatten sonra kv ye bakması için güvenemem hiç. istememde.
üzülme kuzum allah sağlık versin zor ama hallediyoruz bi şekilde. insan üzülüyor ama yapacak bişey yok. anneme de anlatamıyorum üzülmesin diye. dünden beri sesin kötü hasta mısın diye kaç kez sordu. kv daha hiç aramadı.

görümcem uğradı bu akşam sütü bırakmaya, o gelmedi. mutlaka gelirdi kaç gündür görmüyo kızı iki günde bi damlardı. sanki ben bişey yaptım gibi o aramıyo şimdi çok garip :) kendi kızı olsa böyle mi olurdu. bende bi ananın evladıyım işte buna üzülüyorum. asla böyle yapamazdım ben. herkes bir değil işte aman ne yapayım..
Belki ayip ettiginin farkindadir cekiniyodur gelmeye canim. Yani nasil ki bizim annelerimiz damatlara oglu gibi ilgi sevgi gosteriyosa erkek anneleri de bunu yapmali. Sonucta saygiyi da eldwn birakmiyosun ters davranmiyosun hala nedir bu tuhaf davranislar? Tabi kizi gibi goremez ama oyle gibi davranabilir yani

Kızlar bende buraya yazıyorum memeden kesiyorum söyle uyudu böyle uyudu adım adım yaptıklarımı yazıyorum ama siz şimdi böyle deyince bi an acaba yanlismi anlasiliyorum dedim bana bir gece cinnet geldi esimlede bu konuda tartıştık ve hemen karar verdim memeden kesmeye memesiz uyutmaya çünkü gecede 2-4 kez kalkıyordu uzun uzunda emiyordu dedim ilerde karnım büyücek bebek doğacak ben bunla uğraşamam dedim ve karar verdim Allahtan şanslıyım çokta zorlamadi beni yeb4 yeb4 gelincikgibi gelincikgibi mery60 mery60
canım en iyisini sen bilirsin. ben sadece kıyamıyorum kuzulara benimki de memeye çok düşkün. gece sürekli uyanıyo meme için. aslında senin gibi bi cesaret gelse de bende yapabilsem keşke.

Belki ayip ettiginin farkindadir cekiniyodur gelmeye canim. Yani nasil ki bizim annelerimiz damatlara oglu gibi ilgi sevgi gosteriyosa erkek anneleri de bunu yapmali. Sonucta saygiyi da eldwn birakmiyosun ters davranmiyosun hala nedir bu tuhaf davranislar? Tabi kizi gibi goremez ama oyle gibi davranabilir yani
neden aramayı bıraktım canım inan. bişey beklemeyince üzülmüyosun da. amaaan boşver :)

sizede maasallah canim
yok erkek çizelgesi daha yuksek
yani begum iyi hakan zayif :)))
saka saka zayif deilde siz gauet iyisiniz :)

benimkine zayif diyemem 500 gr almis bu ay çapilirim vallah:KK70:
tipi oyle herhalde ne bilem kasik kadar surat:KK70:
bence de zayıf dersen çarpılırsın.

şu çocukların boyunu posunu kilosunu bırak artık :) sağlıklılar mı? o zaman sorun yok herkesin yapısı bir mi. bende kızın yaşındayken sınıfta en uzundum bazı erkeklerden bile uzundum. bu tamamen genetik. yapı meselesi.

Evet o Zaman düşünmez mecbur ben araştırmaya başladım ama her yerde farklı şeyler yazıyor bakalım ne Yapcam :)

Canım galiba bir derdi var ama anası olarak ben anlamıyorum bu çocuğu..
Yarın çocuk doktoruna götüreyim, hastalığına da gelmedi burnu tıkalı bugün öksürük başladı anlamadım gitti niye sürekli hasta oluyor.. Bi de sürekli terliyor kafası, ev aşırı sıcak da değil ama ayazın kafa hep ıslak nedense ..
allah allah hiç bilemedim kafa neden terlerki? bi doktora götür bakalım ne derdi varmış Ayaz kuzunun ya da sadece gıcıklık olsun diye mi yapıyomuş :)

Back
X