kararlı olmak zorundayım mericim inan bu böyle devam ederse benim ciddi anlamda psikolojim bozulacak. inan bana burda sizden başka dertleştiğim kimse yok. ailem uzakta diye anlatamıyorum benim annem çok pipiriklidir kafaya takar. arkadaşlarım hep uzakta herkes hayat koşturmacasında kendi derdinin peşinde. eşimle iletişimim kopuk zaten son zamanlarda..
burda benzer şeyleri yaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz, sanırım hepimizin hayatında bizi bizden iyi anlayan kimse yoktur son bir yılda.
resmen kocaman dünyada yalnız kalmış gibi hissediyorum bazen. üstüne başıma gelen şeyler. vallahi anlamadım ben nasıl bi kara bulut bu hatta fırtına bulutu. her şey olumsuz. elime aldığım her şeyi düşürüyorum sakarlık bile başladı yani. bugün yıllardır hep aynı yöntemle mayaladığım yoğurdum bile tutmadı, bari peynir yapayım dedim kaynatırken taştı

artık kendime gülüyorum sinirlerim ciddi anlamda bozuldu. herkese çatasım kavga çıkarasım var. iyice çekilmez oldum. eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor ama ona da çok çatıyorum bazen aslında haksızım ama elimde değil.
ne güzel sizin de bi dişiniz daha çıkıyo demek böyle böyle biteekler. bizim alt üst damaklar hep kabarmış doktor dedi ama o dişleri beklersem ben hiç başlayamıcam. meme değil de sallanma mevZusunu bi halledeyim bakalım. gece emmesi için üç beş defa kalkmaya cidden razıyım yeterki emsin ve yatsın. sallanmak istemesin. dayanamıyorum artık. dirayetli olursak başarabiliriz. ne kadar inatçı olabilirler elbet alışacaklar?
sende şu diş çıkınca başla. yaza daha moralimiz yüksek girelim. ve bişeyler yoluna girsin artık..