- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
gece uyanmaz buyukler çok sukur kii o derdim yokYok anam yok bunlar bi garip walla..
Kız bu balık burçları aynı Zaman'larda mı kafayı yiyorlar acaba :))
Ayaz da öyle sürekli meme peşinde, uyumuyor iki gündür gündüz hiç uyumadı düşün.. İlginç walla ve yıpratıcı bi de senin iki tane daha var evde :) inşallah onlar usludur da yormuyorlardır seni
ama gunduz yoruyolar valla
oglum bu ara çok degisti, hiç bi sekilde beni saymiyor sozumu dinlemiyor
ne bende ne babasindan yana otorite yok su an ustunde , 180 derece döndü sakin bi çocukken tam bi firlama oldu tabiri caizse
ablaisyla butun gun kedi kopek gibi misali kavga edip duruyolar, can yakmalar kotu kelimeler havada uçisyor
az once delirttilr beni resmen sinir krizi geçirdim
sabrediyprum, guzellikle soyluyorum olmuyor hiç bisey ise yaramiyor
birlerine p.pi g.t diyolar, ben buna simdiye kdr hiç izin vermedim nerden nasil duydular bilmiyorum ama tekrarlarlanirsa cezalarini çekecekler yetti artik
oglumu yikarken bacaginda koca bi morluk gordum, nerde nasil oldu diyorum iste diyor
yarim saat ugrastim soylemesi için, camide toprak kazi çalismasi fln var orada kazma yla oynamis galiba , kuregkmi diyorum yok diyor kazmayida bilmez gerçide ne biliyim baska ne olacak topraga gelen yermis
ne bana ne hocaya bisey dememis
offfffffff bende ne doluymusum
vallaha 24 saat uynaik kalmaya raziyim yeterki su çocuklar yani buuyyukler bunlari yapmasin ..

çok yorgunum ama dinlenince nasil olunyor onu bile unuttugum için artik yorgunum demek çok klasik geliyor bana galiba
benim için hayat = yorgunluk ..