- 4 Ekim 2014
- 2.840
- 1.448
- 333
- 38
Oyy canım benim kustu mu demekmery60 allah iyiliğini versin güldürdün beni
sütün içine çatal ya da kaşık da at ve orta ateşte kaynat canım.
Begüşü düşünüyomuşsun teyzesi sağolasın çok ama çok ağladıüç kez kustu. ilk ikisi az azdı balgamı vardı zaten onu kustu. üçüncü de biraz fazla kustu üstünü çıkardım. sonra uyudu. 50 dk sürdü. hiç susmadan ağladı. çok ama çok iç çekti..
kendimle savaştım resmen. bi yanım al kucağına git salla dedi bi yanım ikimizin de iyiliği için dayan dedi. dayandım uyudu ama gece uyanır mı bilmiyprum.
yarın daha kolay mı olacak gerçekten canım ya?bi de bişey sorcam. yarın öğlen uykusunda napıcam ben. sonuçta gündüz dikkati daha fazla verio her şeye uyutmak daha güç. aynı yöntemle devam mı edicem? sallarsam kafası karışır mı sallamamam gerek di mi?

Can'ım gerçekten zor bi işi başarıyla atlattın. Alışkanlığı kır ak kolay değil ama başardınız. İnan Ki Yarın çok daha kolay olacak. Bizim de ilk gün 50 dek sürmüştü ikinci gün 15 dk ve üçüncü gün 3 dk.. Çok daha rahat olacaksınız inşallah.
Ben gündüzleri emzirerek yada kucağımda uyutuyorum, aynen dediğin gibi ilgisi çok dağılıyor ama senin sallama olayın daha çok kafa karışıklığına sebep olur, şöyle yapabilirsin.. Yatağınıza yatırıp yanına uzanıp sırtını okşayabilirsin, kucaklayıp pış pış yapabilirsin.. Ama sallama bence..