2015 Şubat Anneleri

Canlar merhaba isten ciktim eve yeni donuyorum. Kizimi cok ozledim gunduz pek uyumamis simdi beni emer emmez uyuyacak. Hic zaman geciremicem. Toplanti koydular aksama. Cok sinir oldum. Ozellikle yazmiyorum yanlis anlamayin ama bugun benim dogum gunum ve cok mutsuzum. Ne bir surpriz ne bisey. Nerde o eski gunler. Simdi eve gitcem evde de bi degisiklik yok eminim siradan bir aksam olacak. Bi de ustelik hava buz gibi olmus dondum zaten hastayim. Hic bu kadar negatif bi dogum gunum olmamisti. Tekrar soyluyorum canlar yanlis anlamayin duyurmak icin degil dertlesmek icin yazdim dogum gunum oldugunu. Gerci siz artik beni biliyosunuz. Iste boyle cok uzattim ama bos uzattim:)
Dogumgunlerimizde peşpeşe benimkide yarın hemde evlilik yıldönümü bende bişey beklemiyorum :) sana sağlıklı mutlu huzurlu ömürler diliyorum

Valla imkanın varsa bence en güzeli yer yatağı, montessori ye göre de yer yatağı en güzeliymiş. Bi dene bence, bunalıyor olabilir dediğin gibi, ay bu çocuklar kötüye ne çabuk alışıyorlar :))
Aslında kötü değil kendi rızasıyla yanımızdan ayrılıyor bu güzel haber.sadece beşik istemiyor,ikimizi de memnun etcek yol lazım.

4 ay var daha var canim sabur :)
oglun nasil
kaç kg oldu :)))
Aynı Can'ım iyi elhamdulillah 20 kg oğlum Bayadır aynı ama daha bir hareketlendi pire desem yeridir :) yediğine içtiğine dikkat etmeye çakışıyorum da büyüklerin yanında o da biraz zor oluyor ıvır zıvır çok geliyor önüne de el atıyorum
Amannnnn yemesin ya nedir yani dünyada aç insanlar varken gözü doymayan çocuklar yetiştirmek bize yakışmaz :(

Ni
Canlar merhaba isten ciktim eve yeni donuyorum. Kizimi cok ozledim gunduz pek uyumamis simdi beni emer emmez uyuyacak. Hic zaman geciremicem. Toplanti koydular aksama. Cok sinir oldum. Ozellikle yazmiyorum yanlis anlamayin ama bugun benim dogum gunum ve cok mutsuzum. Ne bir surpriz ne bisey. Nerde o eski gunler. Simdi eve gitcem evde de bi degisiklik yok eminim siradan bir aksam olacak. Bi de ustelik hava buz gibi olmus dondum zaten hastayim. Hic bu kadar negatif bi dogum gunum olmamisti. Tekrar soyluyorum canlar yanlis anlamayin duyurmak icin degil dertlesmek icin yazdim dogum gunum oldugunu. Gerci siz artik beni biliyosunuz. Iste boyle cok uzattim ama bos uzattim:)
nice yıllara sevdiklerinle Can'ım
Benimki de yaklaşıyor ama dar boğazdayız uzun zamandır birşey beklemiyorum :(

Canlar dun aksam bekledigimden de kotuydu. Eve geldim yavrukusum zaten ogleden sonra uyumamis. Aksam 5.30dan sonra da cok huysuzlanmis hep anne diye gezmis evde. Gelince de ilkten trip yapti yuzume bakmadi. Aldim kucagima emzirdim hemen yumuldu memeye. Sonra uyudu tabi memede. Gece uykusuna gecti 8de yani. Baska da hicbisey olmadi. Ne kayinvalide ne kayinpeder dogum gunumu kutlamadi. Esim zaten oturdu baska biseyle ilgilendi uzuldugumu bildigi halde. Ben de sinir oldum erkenden yattim. Dayanamadim mesaj attim esime. Yanima geldi aldi biraz gonlumu. Cabuk affederim ama unutmam. Dun en kotu dogum gunumdu bunu yazicam bi yere. Yazicam yazmasina ama seneye kesin kiyamam kocanin dogumgunu gelince. Kin tutamiyorum kirildigimla kaliyorum hep. Gorumcem de aramadi. Yarin veya obur gun bize ugrayacaklarmis. Ama ugrayacaklar diye de kutlamazlik olmaz bence ben olsam kutlardim. Kayinvalide hergun degisik tatlilar yapar bi tatli bise yapip senin icin yaptim diyebilirdi ne bileyim. Yapmasa da bi kutlasaydi ya sadece.

dogum gunun kutlu olsun canim
soyle tabii kizzz , sen demezsen biz nerden bilecez :)
bi dahaki dogum gununde yani esininkinde sendende ayni performansi bekliyorum haa
o sana bugun napiyorsa aynisini yapacaksin gram fazlasi yok bakkk kizarim haa :)
Canimmm cok sago. Oyle yapmaya caliscam bakalim seneye becerebilirsem.:)

tatlım benim niye belirtiyosun yanlış anlamayın diye aşkolsun. biz birbirimizi bilmiyo muyuz ayrıca belirtebilirsin de söylemeZsen bilemeyiz ve kutlayamayız :) en yakınların olarak bilmek hakkımız değil mi :))

canım benim nasıl buruk olduğunu tahmin edebiliyorum inan yakında oldam pastayla çalardım kapını :KK43: doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun.. şimdi git sarıl kızına kokusunu içine çek. en güzel hediyen o..

daha saat erken belki eşin bi sürpriz yapar belli mi olur? ufak bi pasta bile kesmezse de cidden ayıp etmiş olur biraz zaman geçince yüzüne vurursun. sende onunkini kutlamazsın ohh :KK67:
Canim surpriz falan cikmadi bekledigim gibiydi. Cok tesekkur ederim iyi ki varsin. Iyi ki varsiniz. Dusunmen bile yeter. Insan en uzuldugu anda bile kuzusuna sarilinca huzur buluyo valla ben de oyle yaptim.

En mantıklısı o sanırım Can'ım. Öyle yapacağım. Anasına çekmiş duygusallıkta demek ki :) aman duygusal olsun öyle ruhsuz anlayışsız olmasın, halden anlasın ilerde..
Bence de canim hoduk olacagina duygusal olsun. Gerci duygusal insan da cok uzuluyo malesef. Allah iyi insanlarla karsilastirsin onu kirmayacak uzmeyecek

dadera dadera boşver canım üzülme belkide eşin söylemedi kadının haberi yok. Ama sende eşine aynısını yap gördün nasıl bişey olduğunu :))
angeloflove angeloflove sen nasıl oldun? Şuan daha iyi misin? Arada yaz buraya.
mery60 mery60 sizin gece nasıldı. Kıyamam ağladı mı yine ? İnşallah güzel geçmiştir
yeb4 yeb4 maşallah begüşe umarım böyle devam eder. Bizlere de örnek oldun cesaret verdin ;))

merhaba bayanlar işler youn pek gelemiyorum bu ara. psikolojik olarak daha iyiyim. ama hala dra gitmedim. daha yardımcı olmalarını istedim eşim ve annemden.
bişe sorcam size. eşimle berat geceleri beraber yatıp uyuyorlar. sallamadan uyutmaya çalışıyoruz. 10 günden fazla oldu. uyuyor ama çok geç uyuyor normal mi ? 1 saat sürüyor dalması. bu sürenin kısalması gerekmez miydi ?

merhaba bayanlar işler youn pek gelemiyorum bu ara. psikolojik olarak daha iyiyim. ama hala dra gitmedim. daha yardımcı olmalarını istedim eşim ve annemden.
bişe sorcam size. eşimle berat geceleri beraber yatıp uyuyorlar. sallamadan uyutmaya çalışıyoruz. 10 günden fazla oldu. uyuyor ama çok geç uyuyor normal mi ? 1 saat sürüyor dalması. bu sürenin kısalması gerekmez miydi ?
merhaba canım. bende sallamadan uyutma eğitimi veriyorum üç gündür. ilk gece 50 dk çok ağladı susmadan. sonra ağlamadan toplamda 15 dk uyudu.

kendi yatağında yatıyordu zaten başında bekledim ilk iki gece. dün gece yine odadaydım ama daha da uzaklaştım beni göremedi. başka bi sorun olmasın? çünkü 10 güne alışır gibi geliyo. belki tam uykusu gelmeden yatırıyosunuzdur. o çok önemli uykusu gelmemişken yatırınca daha da kaçıyor uykuları.

Canim surpriz falan cikmadi bekledigim gibiydi. Cok tesekkur ederim iyi ki varsin. Iyi ki varsiniz. Dusunmen bile yeter. Insan en uzuldugu anda bile kuzusuna sarilinca huzur buluyo valla ben de oyle yaptim.
canım eşin çok ayıp etmiş üzülmekte kırılmakta çok haklısın. dedikten sonra gelip gönlünü almasa da iyice odunluk ederdi afedersin. ahh inan kendimi gördüm söylediklerinde. bende kırılır üzülür unutmam ama yine de kutlardım eşimin doğum gününü. ama işte kutlamamak lazım. ya da kutlarsan yüzüne vur :)

kötü bi doğum günü olmuş çok üzüldüm canım :KK43: somut olarak yanında olamasak da biz senin yanındaydık yine ve her zaman da öyle olacak :KK68:

dadera dadera boşver canım üzülme belkide eşin söylemedi kadının haberi yok. Ama sende eşine aynısını yap gördün nasıl bişey olduğunu :))
angeloflove angeloflove sen nasıl oldun? Şuan daha iyi misin? Arada yaz buraya.
mery60 mery60 sizin gece nasıldı. Kıyamam ağladı mı yine ? İnşallah güzel geçmiştir
yeb4 yeb4 maşallah begüşe umarım böyle devam eder. Bizlere de örnek oldun cesaret verdin :KK66:)
çok teşekkürler inşallah dediğin gibi devam eder ve inşallah siz de başarırsınız gerçekten büyük rahatlıkmış..

Aslında kötü değil kendi rızasıyla yanımızdan ayrılıyor bu güzel haber.sadece beşik istemiyor,ikimizi de memnun etcek yol lazım.
inşallah bi çözüm bulursun canım.
sizden gördükçe yaptığım en mantıklı hareketin 6aylıkken odasına yatırmak olduğunu anlıyorum.

bazı uzmanlar 2 yaşına kadar anneyle yatmalı diyor. belki doğrudur bilemiyorum ama ben katılmıyorum ya. odası ayrılmalı 6aylıkken (imkan varsa tabii) o zaman alışır ve büyüyünce birden ayrılmak daha yıkıcı olur gibi geliyor.

tabii sende 3 adet olduğu için ekstra zor işin. oy vallahi hayranım sana. korkmasam bende yapardım çok cocuklu ailelere bayılırım.

Back
X