- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 198
mutlu yıllar canım :)Çok teşekkür ederim sevgili bogadas arkadaşım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlu yıllar canım :)Çok teşekkür ederim sevgili bogadas arkadaşım :)
iyi sayılır canım ağlamadı ama çok sık uyandı. en kısa zamanda alıştıracağım ama. yavaş yavaş arayı açacağım.dadera boşver canım üzülme belkide eşin söylemedi kadının haberi yok. Ama sende eşine aynısını yap gördün nasıl bişey olduğunu :))
angeloflove sen nasıl oldun? Şuan daha iyi misin? Arada yaz buraya.
mery60 sizin gece nasıldı. Kıyamam ağladı mı yine ? İnşallah güzel geçmiştir
yeb4 maşallah begüşe umarım böyle devam eder. Bizlere de örnek oldun cesaret verdin
)
bu meme olayı işi bozuyo tamamen kesmeden bu uyanmalar bitmeyecek sanırım :/ağatmadım bu sefer ama çok sık uyandı. bir kez üçte emzirdim, doğru düzgün emmedi bile. sırf alışkanlık ya. yatağına bi alışsın bitiricem inşallah.
iyi olmana sevindim canım. ben edindiğim tecrübeye dayanarak bir çocuk kendi kendine uyumuyorsa uyuması uzun sürüyor. birde uykusunun geldine eminsiniz dimi? iyice mayışsın yatmadan önce bencemerhaba bayanlar işler youn pek gelemiyorum bu ara. psikolojik olarak daha iyiyim. ama hala dra gitmedim. daha yardımcı olmalarını istedim eşim ve annemden.
bişe sorcam size. eşimle berat geceleri beraber yatıp uyuyorlar. sallamadan uyutmaya çalışıyoruz. 10 günden fazla oldu. uyuyor ama çok geç uyuyor normal mi ? 1 saat sürüyor dalması. bu sürenin kısalması gerekmez miydi ?
merhaba canım. bende sallamadan uyutma eğitimi veriyorum üç gündür. ilk gece 50 dk çok ağladı susmadan. sonra ağlamadan toplamda 15 dk uyudu.
kendi yatağında yatıyordu zaten başında bekledim ilk iki gece. dün gece yine odadaydım ama daha da uzaklaştım beni göremedi. başka bi sorun olmasın? çünkü 10 güne alışır gibi geliyo. belki tam uykusu gelmeden yatırıyosunuzdur. o çok önemli uykusu gelmemişken yatırınca daha da kaçıyor uykuları.
bence sende yeb4 gibi uylu eğitimi yababilirsin canım. evet ilk gün biraz zor oluyor ama inan sonu güzel oluyor.gunduz uykularında da yapıyor musun bunu ? gece için uykusu gelmiş oluyor aslında esniyor ama yine de uykuya dalamıyor. kendi beşiğinde uykuya daldıramıyoruz zaten. eşimle yatıyorlar oyle uyuyor. kendi yatagına koyunca oyun zannedıyor zıplıyor. yanı ben de bu surenın kısalmasını beklıyordum ama hala kısalmadı
çok duygusal bu sıpalar ya :) Canım Tuna balık mı kova mı bu arada?ağlamadı canım bu sefer çünkü hep pışpışladım bir kez de emzirdim.
ilk geceden sonra gündğz uykusunda ne yapacağımı kara kara düşündüm ama şaşırtıcı şekilde gündüz de aynı yöntem işe yaradı. hatta oyuncak verdim beşiğinde kendi oynaya oynaya uyudu. ki Begüm sallanma manyağı bi bebekti saatlerce salladığım olurdu.gunduz uykularında da yapıyor musun bunu ? gece için uykusu gelmiş oluyor aslında esniyor ama yine de uykuya dalamıyor. kendi beşiğinde uykuya daldıramıyoruz zaten. eşimle yatıyorlar oyle uyuyor. kendi yatagına koyunca oyun zannedıyor zıplıyor. yanı ben de bu surenın kısalmasını beklıyordum ama hala kısalmadı
bence sende yeb4 gibi uylu eğitimi yababilirsin canım. evet ilk gün biraz zor oluyor ama inan sonu güzel oluyor.
ilk geceden sonra gündğz uykusunda ne yapacağımı kara kara düşündüm ama şaşırtıcı şekilde gündüz de aynı yöntem işe yaradı. hatta oyuncak verdim beşiğinde kendi oynaya oynaya uyudu. ki Begüm sallanma manyağı bi bebekti saatlerce salladığım olurdu.
ilk gece dediğim gibi çok zordu. belki de bi cesaret edip yatağına koyup yatır kaldır yapsan benim gibi ilk gece ağlar çok ama sonra benim gibi rahat edersin.
Nice mutlu senelere canımm :))Çok teşekkür ederim sevgili bogadas arkadaşım :)
Alp' in gece uykusunda sorun yok bazen memede de uyuyor gerçi ama gündüz asıl problem. Ya anakucağıbda sallayacağım ya da memede uyuyacak kendi kendine asla uyumuyor. Onu da bir halletsem süper olacak :))çok teşekkürler inşallah dediğin gibi devam eder ve inşallah siz de başarırsınız gerçekten büyük rahatlıkmış..
Ağlamaması güzel ilk zamanlar daha sık uyanıyorlar canım. Sonra deliksiz uyumaya da alışır. Bir tebrik de size gelsin o zamaniyi sayılır canım ağlamadı ama çok sık uyandı. en kısa zamanda alıştıracağım ama. yavaş yavaş arayı açacağım.
Kova Can'ım 5 şubat. Ama benim duygusal genlerim geçmiş sanırım :) ben yengecimçok duygusal bu sıpalar ya :) Canım Tuna balık mı kova mı bu arada?
Tam olmadı ama olacak inşallah :)) sağol Can'ımAğlamaması güzel ilk zamanlar daha sık uyanıyorlar canım. Sonra deliksiz uyumaya da alışır. Bir tebrik de size gelsin o zaman) hadi gözün aydın.
Kızlar size birşey soracağım. Kuzucuklara minik minik de sorumluluk veriyor musunuz? Yani mesela Alp eve geldiğimizde ya da babası geldiğinde terlikleri getirir öyle bir iş edindi ki bunu daha kapı açılmadan terlikleri getiriyor ve o terlikleri asla çıkaramıyoruz hemen uyarıyor odada yoksa gidip bulup getiriyor
Yada kahvaltılık kapaklarını verir ışığı yakar vs. Siz neler yapıyorsunuz farklı önerileriniz var mı![]()
oyy çok tatlı terlikleri getiriyo demek :))Kızlar size birşey soracağım. Kuzucuklara minik minik de sorumluluk veriyor musunuz? Yani mesela Alp eve geldiğimizde ya da babası geldiğinde terlikleri getirir öyle bir iş edindi ki bunu daha kapı açılmadan terlikleri getiriyor ve o terlikleri asla çıkaramıyoruz hemen uyarıyor odada yoksa gidip bulup getiriyor
Yada kahvaltılık kapaklarını verir ışığı yakar vs. Siz neler yapıyorsunuz farklı önerileriniz var mı![]()