2015 Temmuz Anneleri

kızlar yaw bugun midemın sağ tarfında kaburgmn hemen altı ya acayıp acyr benm oğlan orda mı çalşyr ne anlmadm ama elımle elledgmde bıle acyr yaa nefes alamyrm
canım ayayıla baskı yapıyordur ondan bendede oluyr hatta şuan bile iyice dik oturdum baskı yaptığı için büyüyorlar artık normal bunlar

inşallah verir canım en azından eve erken gidersin bıraz dinlenirsin sürekli oturma halinde olmakda elde ayakta şişkinlik yapar..
selamlar kızlar bana eltim ve kayınbabam doğurucağım hastaneyle ilgili olarak baskı yapıyolar dayanamıyorum artık çok sinir oluyorum yaa böyle bişey olamaz delirecem
neden baskı yapıyorlar onlarmı doğuracakmış

canm susma çok fazlada arada şöyle inceden laf sok ki bilsn kızdgını çünkü sustkça knşyrlr sizin zamanınız yok anne şimdi de ben yetrnce yapyrm kendımce de gec sen ne desende o sana yardm etmz içinden gelmyrsa sen canını sıkma şükr et rabbm sana kuvvet versn kı işini sen yap

valla suan bıle aglıyorum cok sınırlerım bozuk dua edınfe mudurum ızın versın konusucam oglen opuyorum hepınızı kızlar yarım saate burdayım

canımm boşver şu insanı herkesin evladı kendine kıymetli ben bunu anladım bu sefer kayınvalidem geldiğinde bende anladım nasıl bir ınsan olduğunu kendi evlatları daha kıymetlı ne kadar kızımda deseler yalan sakın inanmayın..

inşakkah canım ya dua edın tamam

aynen bıde ben ona karsı yumusagım yanı ama o dusuncesız kendısı bılır ya kocmla cok mutuyum o herseyın farkında o bana yeter kuzum ınsan sonra sonra anlıyo allahtan annemle karsılıklı oturuyorum tek tesellım o

fazlada yumuşak davranma artık bu saaten sonra ben o hatayı yaptım bi tarafları kalktı tekrar tepkimi koydum böyle insanları kafaya takmaya değmez inan salla gitsin

Benim rahim agzim kapali ama daha dun bakti dr.acilma ile agrinin alakali oldugunu sanmiyorum

rahim agzının kapalı olması açılmanın olmıycagı anlamıa gelmiyo canım çünkü ilk gebeiğimde de 2 cm açılma ile 1 ay bekledm .

cnm sağolsn öneriler icin hepsını düşncm eşimle otrp bırgn karar vercz artk
Yusuf bende var hem yaramaz hem de çok zeki oluyolar salih ismindeki çocuklarda gerçekten çok akilli ve zeki oluyorlar musap isminde çok ggüzelbir isim bende bebisime Muhammed musap yada Muhammed furkan düşünüyordum ama eeşim kardeşinin ismini vermeyi planlıyor ben anlıyorum bakalım kimin ddediği olacak

fazlada yumuşak davranma artık bu saaten sonra ben o hatayı yaptım bi tarafları kalktı tekrar tepkimi koydum böyle insanları kafaya takmaya değmez inan salla gitsin
herseyın zamanı gelıcek normalde zong oturuto onlar gelıp gıdıyolar onunda zamanı gelıcek bana durmadan zeynebı bıze gonderırsınız on on bes gun dıyo bende yok dıyorum asla gondermem kı gercekten gondermem kızımı ona uzuluyo gondermıycem dıye aklı cıkıyo ben suan kocam uzulmesın dıye ses cıkartmıyorum yoksa o bılıyo benı ama ugrasmam zaten yapım geregı

niye gönderecekmişsin canım dursun gözünün önünde onların evlatları nasıl kıymetlıyse seninde evladın sana kıymetli kusura bakmasın medem çok çocuk bakmak istiyor doğursun bitane otursun baksın :)))

kızlar yaw bugun midemın sağ tarfında kaburgmn hemen altı ya acayıp acyr benm oğlan orda mı çalşyr ne anlmadm ama elımle elledgmde bıle acyr yaa nefes alamyrm

ahh aha o bende çok oluyodu oturuş pozisyonunda fazla kalırsan ondan kaynaklanır zamanla geçti benimki

Kizlar yarim saat yurudum bugun konvarntrolum var ama bnm belimin solu kasigim.yirtildi oldum agrisan wcvye gittim busey yokda niye sol tarafim biyke oldu gene ya.sizde oluyomu yirtilma hissi gbi

Aynen valla benimde kizim gibisin diyor ama kızına hicbir konuda kiyamiyo hep bana bu halimle bile benden temizlik bekliyor kızına gelince beli fıtıkmis oğlu hastaymis gelememiş o artik benden is temizlik bekledim umrumda değil asla yapmam ben onun temizliğinidun cay iiçmeye gittik bende mutfağı temizlicem dedi hic birşey demedim esimde hadi cay içip gidelim diyince benim KV şoka girdi 9 yildir temizliği isi gücü ben yapıyordum cop bile dokturmuyodum yaşlıdır diye baktım kızına yardıma gidiyor bende kadın yan gelip yatıyor hayır ondan yardım beklemiyorum ama ne bilim bi sofra mesala yerde kalsa bi katlayıp kenara koyimda gelsin alsın demiyo bende çok yüz verdim simdi çok pismanim kızımdan is beklemiyom demiş esime ebunu duyunca dahada sinirlendim artik benden eski iyiliğibbekledim dursun vicdanım el vermiyor
ama oda bana acimiyo bilmiyorum yaw neyse kağanı sisirdim kusura bakma ben bu nu konuda cok dertliyim

Merhaba kızlaaar uzun zamandır yazamıodum , hazırlıklar, koşuşturmalar :)) Zaman az kaldı artık, bende heyecan tavan bazen mide yanmalarım oluo. Bir de son günlerde sabah kasıklarımda bi acıyla uyanıyorum.Neden olduğunu anlayamadım ama normaldir diye düşünüyorum. Ara ara kasılma yaşıyorum. Bakalım 34. Haftada kontrolüm var bi nst görürüm artık heralde
Yarın kızımın mobilyaları gelio, çoooook heyecanlıyım. Bu gece uyuyamıycam heralde Genel olarak forumun keyfide yerinde gibi. Şimdilik çok şükür sorunumuz da yok. umarım hepimiz böyle devam ederiz.
P pinhan16 canım hayırlı olsun. İlk msjını okur okumaz diğer msjlarına baktım :)) herşey yolundaymış çoooook sevindim Minik yaramaz daha fazla hasretinize dayanamadı galiba :)) İnşallah bundan sonrasında da her şey yolunda gider. arada bize de haber ver , merak ederiz

Kizlar yarim saat yurudum bugun konvarntrolum var ama bnm belimin solu kasigim.yirtildi oldum agrisan wcvye gittim busey yokda niye sol tarafim biyke oldu gene ya.sizde oluyomu yirtilma hissi gbi

benımde sol kasıgıma dogru arada baskı çok oluyor ama normal cnm bunlar...kanama olmadıgı sürece agrı sızı bizim işimiz artık:)))

iyiyiz cnm senınde ıyı olmana sevindimmm..yaramazlarımız gelmeye başladı,darısı 3.yaramaza bakalım kimden gelicek,her sabah heycanla bakıyorum topiğeee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…