- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.701
geçmiş olsun canım allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah.ikinizde bir an önce toparlanırsınız inşallah..Çok sağolun kızlar. Gördüğüm kadarını alıntıladım. Nasıl olduğunu biraz anlatayım. Dün gece Sancım vardı, uyuyamadım. Sabah uyymuşum. Öğlene doğru uyandım. Lavaboya gittiğimde kanamam vardı. Alışkanlık haline geldiğinden Kanamalar önemsemedim. Doktorumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım. Hazırlandım. Atladım arabaya geldik. Çantaları almadan yanımızaDoktorumuz bizi bekliyormuş. Yoldayken nerdesin diye aradı hatta. Hemen ultrasona aldı. Kalp atışlarını gördük. Alttan muayeneye aldı hemen. 4 cm açılma var dedi. Apar topar yoğun bakımı, doğumhaneyi aradı. Ben şimdi napıyoruz dedim doğuma gidiyoruz dedi. Halimi görmeliydiniz ama. Oda hazır olmadığından Nts odasınu boşaltıp beni hazırladılar. Doğumhaneye indirdiler hemen. Acil sezeryan oldum yani. Normal doğum tarihimiz 2 temmyzdu, Doktorumuzun verdiği tarih 20 haziran. Kızım hiçbirini beklemeden erken davrandı. Şükür ikimizde iyiyiz. Dikişlerden dolayı ağrım var biraz. Bebeğim ise biraz ufak. 2080 gr, 46 cm. Kıyafetleri bile olmuyor üzerine adını da Berra Ece koyduk inş. Annanesi ile kızım uyuyor şu an. Ben hangi duygular içindeyim onu bile bilmiyorum. Fazla sakindim ama hala da onu koruyorum sanırım. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.
ah canımm çok haklısınn ama eşim görmüyo olan biteni anlamıyo. ona çok masum geliyo böyle şeyler.kayın babanı anladımda eltine noluyor yavv..vallaa hersyee karısan ınsanlardan nefret edıyorum,onlardakı aklın daha fazlasını allah bıze vermiş zaten kullanalım dıyee..gerek yok akıllarınaaa...cnm olay eşinde biter,eşin sana destek oldukdan sonra,vızıltı gibi algılaa dinleme..allahdan asabi bi tipim kimse bana gıkını cıkaramıyor...anında paralarım kımseye acımam valla...bak sinirlendimmm ver adresini kayıbabanla eltınin,seni üxzmesınler halledeyım:)
aynen canım benimde daha hazır deil çantam.odasını bile hazırlamadık daha.artık hızlandırsam iyi olucakAyy benim daha cantam hazir değil pazartesi ilk is hazirliyacam sabırsız bebisler var Rabbim hepimize bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
hee heralde onlar doğurucak ya nerde doğurucağıma da karıişıyocanım ayayıla baskı yapıyordur ondan bendede oluyr hatta şuan bile iyice dik oturdum baskı yaptığı için büyüyorlar artık normal bunlar
inşallah verir canım en azından eve erken gidersin bıraz dinlenirsin sürekli oturma halinde olmakda elde ayakta şişkinlik yapar..
neden baskı yapıyorlar onlarmı doğuracakmış
offfff canım bende de aynı sıkıntı var ellerim ayaklarım şişmiş durumda.ayaklarım yanıyo resmen ellerimde uyuşuyo.sabah kalktım elimi hissetmiyorum cok kötü olmuştu.tuzlu da yemiyorum artık niye böyle oluyo yaaKızlar günaydın hepinize nasılsınız bugun ben hıc ıyı degılım el ve ayyaklarım tamamen şişmiş durumda iki günde nasıl böyle oldu bilemiyorum ya cok canım yanıyo sizler nasılsınız pinhana çok şaşırdım şokdayım yani
Masallah oglusuna canim :) ya ben kactir gidiyorum hoc bakmiyor boyle ayrintili doktorum canim sikildiBu arada oğluşumun testisleri aşağı inmiş(bu haftalar inmesi gerekiyomuş) bi problem yok şükür.Dakikalarca oğluşumun testisleriyle,pipisiyle oynadı durdu dr. Hiç mahremiyet denen bişey kalmadı yavrumda
Syay uruyus yapsam dert yurumesen dert .anm ne sicak varmis disarda patladim .benımde sol kasıgıma dogru arada baskı çok oluyor ama normal cnm bunlar...kanama olmadıgı sürece agrı sızı bizim işimiz artık:)))
Aa ben sanada cok sasirdim arkadasim. Ne demek temizligini yapmak. Ben cok karsiyim boyle seylere. Kv evinde yemekteysek masa kurmaya kaldirmaya yardim ederim. Cay iciyosak koyarim kaldiririm okadar. Sen onun gelinisin hizmetcisi degilsin sonucta. Ayrica da suan hamilesin. Arada hastalik ozel durum olur onlar istisna Tabi ozaman yardimci olunur.Aynen valla benimde kizim gibisin diyor ama kızına hicbir konuda kiyamiyo hep bana bu halimle bile benden temizlik bekliyor kızına gelince beli fıtıkmis oğlu hastaymis gelememiş o artik benden is temizlik bekledim umrumda değil asla yapmam ben onun temizliğinidun cay iiçmeye gittik bende mutfağı temizlicem dedi hic birşey demedim esimde hadi cay içip gidelim diyince benim KV şoka girdi 9 yildir temizliği isi gücü ben yapıyordum cop bile dokturmuyodum yaşlıdır diye baktım kızına yardıma gidiyor bende kadın yan gelip yatıyor hayır ondan yardım beklemiyorum ama ne bilim bi sofra mesala yerde kalsa bi katlayıp kenara koyimda gelsin alsın demiyo bende çok yüz verdim simdi çok pismanim kızımdan is beklemiyom demiş esime ebunu duyunca dahada sinirlendim artik benden eski iyiliğibbekledim dursun vicdanım el vermiyor
ama oda bana acimiyo bilmiyorum yaw neyse kağanı sisirdim kusura bakma ben bu nu konuda cok dertliyim
insallah alir da kilo ya haftasina gore uyumlu suan hersey aslinda sorun yapmiyorum da o bayanin yazdigina sok oldumcanım senin normal kilon 3 ayda genelde 3 kiloya yakın oluyor bebkler birden kilo alıyorlar
senin kv tam eski kafadanmış canım. gelin hizmet eder, gelin yemek yapar,gelin herşeye koşar.ya valla dun ısden cıktım bulasık makınasında kılerı bıle yerlestırmemıs televızyon ızledım dıyo ne nereye konur bılmedıgım ıcın yapmadım dıyo yemek dersen bulkı yıyesın benım annem her gun ısden yorgun gelıyoruum dıye hazırlıyodu neden boyle yapıyo bılmıyorum esıme bısey soylemem esımı cok sevıyorum o yeterınce anlayıslı bana karsı annesı yuzunden tartısmam bıde bana durmadan bızım zamanımızda bız ne ısler yapıyoduk sız nazlısınız demezmı susuyorum allaha havale ettım
Aynen valla benimde kizim gibisin diyor ama kızına hicbir konuda kiyamiyo hep bana bu halimle bile benden temizlik bekliyor kızına gelince beli fıtıkmis oğlu hastaymis gelememiş o artik benden is temizlik bekledim umrumda değil asla yapmam ben onun temizliğinidun cay iiçmeye gittik bende mutfağı temizlicem dedi hic birşey demedim esimde hadi cay içip gidelim diyince benim KV şoka girdi 9 yildir temizliği isi gücü ben yapıyordum cop bile dokturmuyodum yaşlıdır diye baktım kızına yardıma gidiyor bende kadın yan gelip yatıyor hayır ondan yardım beklemiyorum ama ne bilim bi sofra mesala yerde kalsa bi katlayıp kenara koyimda gelsin alsın demiyo bende çok yüz verdim simdi çok pismanim kızımdan is beklemiyom demiş esime ebunu duyunca dahada sinirlendim artik benden eski iyiliğibbekledim dursun vicdanım el vermiyor
ama oda bana acimiyo bilmiyorum yaw neyse kağanı sisirdim kusura bakma ben bu nu konuda cok dertliyim
Aa ben sanada cok sasirdim arkadasim. Ne demek temizligini yapmak. Ben cok karsiyim boyle seylere. Kv evinde yemekteysek masa kurmaya kaldirmaya yardim ederim. Cay iciyosak koyarim kaldiririm okadar. Sen onun gelinisin hizmetcisi degilsin sonucta. Ayrica da suan hamilesin. Arada hastalik ozel durum olur onlar istisna Tabi ozaman yardimci olunur.
Gecmis olsun cnm.bnmde hrp solum agriyo bebekhep soldaydi gecti saga niye bilmiyorym.soecm bugun dojtora.gecme durumu yokmuymus.doktor bisey demedimikızlar benım sol kaburgamın altı cok fazla agrıyordu doktor yatıp dınlenınce geçer dedi ama benım gecmıyordu sadece uykudan uyandıgımda gectıgını farkedıyordum neyse doktor ultrasyon çekilmesini istedi. agrı olan sol tarafımda hiç bişey çıkmadı sadece kas gerilmesi olabılır dedıler ama sağ böbreğimde büyüme olduğu ortaya çıktı 13mm çapındaydı en son büyüme sizinde böyle bi durumunuz oldu mu??
ben oturarak çalışıyorum ondan olabılır dik oturmaya çalış dedi. sağ böbreğimdeki büyüme eğer ilerlerse katater denilen bişey takılabilirmiş. ama sağ tarafımda hiç ağrı hissetmiyorum arada sadece yorulunca sırt bel agrısı gıbı oluyor oda bazenGecmis olsun cnm.bnmde hrp solum agriyo bebekhep soldaydi gecti saga niye bilmiyorym.soecm bugun dojtora.gecme durumu yokmuymus.doktor bisey demedimi
bende knyrm cnm şimdi geçti şükür senın o ayaklarını yırım bennnn bakk çek bakım dıorm :))Ben farkli bir yone yatiyorum oda hemen yon degistirio.anlasioz oylee.
Yoksa canim cok yaniyor.Arada da konusuyorum ssst oglum cok ayip anneyi uzme diyorum
kendi kızından beklemiyorsa senden hiç beklemesin bazen anlamıyorum bunları ben allah akıl fikir versin.. iyi yapmışsınız yapma canım senin evde kendi yükün kendine yeter..Aynen valla benimde kizim gibisin diyor ama kızına hicbir konuda kiyamiyo hep bana bu halimle bile benden temizlik bekliyor kızına gelince beli fıtıkmis oğlu hastaymis gelememiş o artik benden is temizlik bekledim umrumda değil asla yapmam ben onun temizliğinidun cay iiçmeye gittik bende mutfağı temizlicem dedi hic birşey demedim esimde hadi cay içip gidelim diyince benim KV şoka girdi 9 yildir temizliği isi gücü ben yapıyordum cop bile dokturmuyodum yaşlıdır diye baktım kızına yardıma gidiyor bende kadın yan gelip yatıyor hayır ondan yardım beklemiyorum ama ne bilim bi sofra mesala yerde kalsa bi katlayıp kenara koyimda gelsin alsın demiyo bende çok yüz verdim simdi çok pismanim kızımdan is beklemiyom demiş esime ebunu duyunca dahada sinirlendim artik benden eski iyiliğibbekledim dursun vicdanım el vermiyor
alır canım alır sen takma bunları kafana herkeste bir olmazinsallah alir da kilo ya haftasina gore uyumlu suan hersey aslinda sorun yapmiyorum da o bayanin yazdigina sok oldum
geliba canm öyleydı şimdi çektide rahatldm :)canım ayayıla baskı yapıyordur ondan bendede oluyr hatta şuan bile iyice dik oturdum baskı yaptığı için büyüyorlar artık normal bunlar
inşallah verir canım en azından eve erken gidersin bıraz dinlenirsin sürekli oturma halinde olmakda elde ayakta şişkinlik yapar..
neden baskı yapıyorlar onlarmı doğuracakmış
hmm anladm canm :) maşallah ozmn :)Bizim bobrekten dolayi suphelendi de ondan detayli inceledi canim pipişiAllahtan normal gördü herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?