2015 Temmuz Anneleri

geçmiş olsun canım allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah.ikinizde bir an önce toparlanırsınız inşallah..

ah canımm çok haklısınn ama eşim görmüyo olan biteni anlamıyo. ona çok masum geliyo böyle şeyler.

Ayy benim daha cantam hazir değil pazartesi ilk is hazirliyacam sabırsız bebisler var Rabbim hepimize bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
aynen canım benimde daha hazır deil çantam.odasını bile hazırlamadık daha.artık hızlandırsam iyi olucak

hee heralde onlar doğurucak ya nerde doğurucağıma da karıişıyo

offfff canım bende de aynı sıkıntı var ellerim ayaklarım şişmiş durumda.ayaklarım yanıyo resmen ellerimde uyuşuyo.sabah kalktım elimi hissetmiyorum cok kötü olmuştu.tuzlu da yemiyorum artık niye böyle oluyo yaa

Bu arada oğluşumun testisleri aşağı inmiş(bu haftalar inmesi gerekiyomuş) bi problem yok şükür.Dakikalarca oğluşumun testisleriyle,pipisiyle oynadı durdu dr. Hiç mahremiyet denen bişey kalmadı yavrumda
Masallah oglusuna canim :) ya ben kactir gidiyorum hoc bakmiyor boyle ayrintili doktorum canim sikildi

Aa ben sanada cok sasirdim arkadasim. Ne demek temizligini yapmak. Ben cok karsiyim boyle seylere. Kv evinde yemekteysek masa kurmaya kaldirmaya yardim ederim. Cay iciyosak koyarim kaldiririm okadar. Sen onun gelinisin hizmetcisi degilsin sonucta. Ayrica da suan hamilesin. Arada hastalik ozel durum olur onlar istisna Tabi ozaman yardimci olunur.

kızlar benım sol kaburgamın altı cok fazla agrıyordu doktor yatıp dınlenınce geçer dedi ama benım gecmıyordu sadece uykudan uyandıgımda gectıgını farkedıyordum neyse doktor ultrasyon çekilmesini istedi. agrı olan sol tarafımda hiç bişey çıkmadı sadece kas gerilmesi olabılır dedıler ama sağ böbreğimde büyüme olduğu ortaya çıktı 13mm çapındaydı en son büyüme sizinde böyle bi durumunuz oldu mu??

senin kv tam eski kafadanmış canım. gelin hizmet eder, gelin yemek yapar,gelin herşeye koşar.
oldu canım !! hamilelik bu.
insan azcık hamile insana üzülür, el olsa kalkar yardım eder be
tüm gün otur otur canı sıkılmıyor mu, kalk 2 tencere yemek yap dimi
yerlerini bilmiyorum dediğinde gel göstereyım,dolaptan bişeler alıp yarın yemek yaparsın deseydin

iyi yapmışsın canım. sana bi adım gelene sen daha fazla gidersin halbuki. ama göz görüyo, başkasına gelince yardım ediliyor,sana gelince hiç bişe yapılmıyor. bende elimi ayağımı çekerim böle durumda.

bende senin gibi düşünüyorum canım. kendi evimizi yapıyoruz(şu halimle ona bile yetemiyorum),birde başkasına yardım fazla yani.
yemeğe gitsek sofra toplar,bulaşığını hallederim tamam ama ev temizliğine gitmem.
büyük temizliğe kendim bile yardımcı çağrıyorum,cam,koltuk,halı vs.

Gecmis olsun cnm.bnmde hrp solum agriyo bebekhep soldaydi gecti saga niye bilmiyorym.soecm bugun dojtora.gecme durumu yokmuymus.doktor bisey demedimi

Gecmis olsun cnm.bnmde hrp solum agriyo bebekhep soldaydi gecti saga niye bilmiyorym.soecm bugun dojtora.gecme durumu yokmuymus.doktor bisey demedimi
ben oturarak çalışıyorum ondan olabılır dik oturmaya çalış dedi. sağ böbreğimdeki büyüme eğer ilerlerse katater denilen bişey takılabilirmiş. ama sağ tarafımda hiç ağrı hissetmiyorum arada sadece yorulunca sırt bel agrısı gıbı oluyor oda bazen

Slm kizlar nasil gidiyor hamilelik. Önümüzdeki ay hayirlisiyla baslar artik dogumlar:) benim koltuk altlarimda katlanan yerlerde kararmalar renk koyulasmasi oldu. Sizde de durum böyle mi . hamilelikle mi alakali bilemedim

kendi kızından beklemiyorsa senden hiç beklemesin bazen anlamıyorum bunları ben allah akıl fikir versin.. iyi yapmışsınız yapma canım senin evde kendi yükün kendine yeter..
insallah alir da kilo ya haftasina gore uyumlu suan hersey aslinda sorun yapmiyorum da o bayanin yazdigina sok oldum
alır canım alır sen takma bunları kafana herkeste bir olmaz

geliba canm öyleydı şimdi çektide rahatldm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…