2015 Temmuz Anneleri

Slm kizlar nasil gidiyor hamilelik. Önümüzdeki ay hayirlisiyla baslar artik dogumlar:) benim koltuk altlarimda katlanan yerlerde kararmalar renk koyulasmasi oldu. Sizde de durum böyle mi . hamilelikle mi alakali bilemedim
Canım aynen benim de koltuk altım ve bikini bölgem karardı resmen.. üstüne koltuk altlarım hep şiş, dokunsam ağrıyor.. benim normalde adet önceside böyle şişerdi ama kararma olmazdı. dr uma sormuştum en başında, bana normal dedi.. o yüzden kafaya takmıyorum.. gebelikten sonra da geçiyormuş zaten..

Evet canim bende de yer yer kararmalar mevcut maalesef...
Doğum sonrası geçeceğini umuyorum..

Kızlar, birazdan dr. a gidicem, çok heyecanlıyım oğlumu çok özledim.. umarım büyümüştür.. bu ay da iki kilo almışım ben, geçen aya göre çok az, umarım bu sefer dr um çok almışın demez... o tartıya her çıkışımdaki stresimi anlatamam size..
Bebişim iyidir inşallah bir sıkıntı olmadan gelirim, bir de benim dr un küçük bebği varmış, ona sorucam normal mi yapmış sezaryen mi? çok merak ediyorum.. bana normal öneriyor ama kendi napmış bakalım...
haydi iyi günler herkese, görüşürüz göbişdaşlarım..

Masallah oglusuna canim :) ya ben kactir gidiyorum hoc bakmiyor boyle ayrintili doktorum canim sikildi
Canim benim dr 20. Haftadan beri ayrintili ultrasonda bakiyo.ben prensip edindim dedi hatta ayrintili havasinda bakiyorum her hastaya 20den sonra dedi tum organlari kontrol ediyo her seferinde mesela ayrintilida yani 20.haftada hersey normaldi 3 hafta once böbreğinin tekinin küçük kaldigini gördük.ama cok uzun sürmüyor maksimum 15 dk da fln bakiyor herşeye

canm musap güzel isim evet ama ensar nasıl sahabe ismi dün baktm bıraz. eşimde iyi dedi ama tam karar yok henuz

canım bu baby me ye bende aldım ama pek bi verimlimi bilemedim deterjanı ve yumuşatıcıyı kullandı ama kokusu mokusu da pek yok sankii
cnm detrjanını bende aldm hiç kokusu yok evet bıtsn bırdaha almayı düşünmyrm dalin veya dalan sabun tozu alcm. ama biberon ve emzk temzlycısınıde aldm zaten detrjanlarm bırazda kayntrm onları.

Insallah gecer canim. Yoksa cok kötü bir görüntü oluyor tam yaz aylarina girerken

canm kayınvalıde işte nekadr ben senı kıızm göryrm desede ayrım olyr sen kendın onu annen yerıne koyarmsn koyamzsn oda senı kızının yerıne koymaz ama saygı olmalı herzaman ıkı kısı arsında sevmek zornda değilsnz ama onunda sana saygı göstermesı lazm kesınlkle hep karşdn beklyrlr nedense.

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz...

Slm kizlar nasil gidiyor hamilelik. Önümüzdeki ay hayirlisiyla baslar artik dogumlar:) benim koltuk altlarimda katlanan yerlerde kararmalar renk koyulasmasi oldu. Sizde de durum böyle mi . hamilelikle mi alakali bilemedim

hamilelikle ilgili olduğunu pek düşünmüyorum canım o bende normalde de var kalın kestiğin limonu sür koltuk altlarına..sonra nemlendirici..3 hafta sür bembeyaz olur valla limon hassas ciltlere pek önerilmez eğer senin için uygun değilse karbonatı suyla karıştır haftada 1 sür..

kızlar allah korusun bi erken doğum olayı falan olsa ve ya hastaneye cantasiz falan gitsek nasıl oluyor ki bebis çıplak mi kaliyor. Rüyama girdi bugün :)
Hastaneden kıyafet veriyorlar cnm. Bize vermişler mesela. Daha sonra eşim çantaları getirdi.

canmmm :) aayyy çoook sevndm hayrdr daha 30 gün vardı dün sayıyordk hep beraber burda minnak prenses daha fazla duramadı mı ?
Sorma cnm, acele davrandı kızım
ayy kuzum cok dugulandım ağlycm şimdi yerım kızını benn uyusunda büyüsün maşallah rabbım korusun ıkınızıde

Canim yeni gordum :) Gozun aydin canim minik kizina saglikla kavusmussun.Darisi bizlere insaAllah :) Adiyla saglikla buyusun Berra Ecemiz :)
Çok sğl cnm, darısı senin kızların başına inş.

Canimmm allah anali babali buyutsun,hatirli omurler versin insallah:)

geçmiş olsun canım allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah.ikinizde bir an önce toparlanırsınız inşallah..
Hepiniz çok sağolun kızlar. 2gündür uykusuzum ve çok yorgunum. Evime gitmek istiyorum kızımla beraber. Emzirmr de sorun yaşıyorum. Göğüs pedi ve kremi kesinlikle çantanızda bulundurun. Birde çok fazla plan yapmayın. Biz eşimle birlikte geldik, kendime geldiğimde de sdc eşim yanımdaydı. Garibim o da bir kızına koşmuş, bir bana. Aileler çok sonra geldiler.

cnm detrjanını bende aldm hiç kokusu yok evet bıtsn bırdaha almayı düşünmyrm dalin veya dalan sabun tozu alcm. ama biberon ve emzk temzlycısınıde aldm zaten detrjanlarm bırazda kayntrm onları.

bende dalin sıvı deterjanı ve ymuşatıcısını aldım yıkadım bebişimin minik kıyafetlerini çok güzel kokuyor kesınlıkle tavsıye ederım... bence toz almayın sıvı alın

mrb cnm evet gözkmyrn uzun zamndr.aynen arkşlr doğrdkça işin ciddiyueti arttı bende :)

Çok doğru demişsin cnm.herkesin çocuğu kendine.torun torun gibi annesinin babasının yanında sevılsın,birde en nefret ettiğim adam yıllarca kendi çocuklarını dövüyor sovuyor eziyet ediyor torunu olunca evladından önde gibi davranıyor açıkçası çok yapmacık geliyor.

Cnm bendede var koltukaltım heyerı kapkara oldu.doğumdan sonra dermatologa gıdıcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…