2015 Temmuz Anneleri

canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. prensesi Rabbim sağlıkla evinize gitmeyi de nasip etsin.

canım ne diyosun allah aşkına hala senden temizlik mi bekliyorr. onuda geçtim çok yüz vermişsin kabahat senin valla ben hayatta elimi sürmem . vallla kv bazen söleniyo görümcem evli değil daha evde işleri o yapar . bende hiç üzerime alınmam ne yapçam yaa bana ne o gelsin bana yapsın temizlik ayrıca çok çöp biriktiriyo evde ben kafayı yerim bide atsam beddua ediyoo uğraşamam hiç

kızlar ya boğazım acayip ağrıyo su içerlen bîle üzerimde bî halsizlik kırgınlık da var. ne yapmalıyım?

tövbe kız ne çöpü ne yapyr onları :))

Canim daha önce yoktu ama. Hamilelikte farkettim. Koltukaltimi temizlesem bile tertemiz durmuyor sinirimi bozuyor

aynen canım güya çocuğuna yaptıklarından pişan oluyor evladına veremediği sevgiyi truna veriyor çok saçma

kızlar bir kuzenm daha doğm yapmş dün az önce knştm bana sıra gelyr ya :))heycanlanyrm. epirural sezeryn olmş. oğlu oldu 3.600 kilo adını kerem koymşlar :)
gözünüz aydın canım allah hayırlısıyla sağlıkla analı babalı büyütüsün inşallah.. ee artık bizlerinde az kaldı ala bi hazırlık yok bizde niye böyle oldum anlamıyorum gidip bakıyorum almıyorum şaşırtıcı ama bu haftasonu mutlaka bi hastane çıkışıda olsa almak istiyorum
Kizlar bende aldim lohusa tacimi ve terligimi. Hersey heryer mavi oldu. Bari bu pembis olsun dedim :) ben takicam sonucta
çok güzel canım gğle güle kullan

Saol canm

canm hastane cıkısını al hazrla artık çünkü ne olcgı hiç bellı olmyr :) bende rahattm ama artk heycanlnyrm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…