- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.741
canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. prensesiHastaneden kıyafet veriyorlar cnm. Bize vermişler mesela. Daha sonra eşim çantaları getirdi.
Sorma cnm, acele davrandı kızım
Çok sğl cnm, darısı senin kızların başına inş.
Hepiniz çok sağolun kızlar. 2gündür uykusuzum ve çok yorgunum. Evime gitmek istiyorum kızımla beraber. Emzirmr de sorun yaşıyorum. Göğüs pedi ve kremi kesinlikle çantanızda bulundurun. Birde çok fazla plan yapmayın. Biz eşimle birlikte geldik, kendime geldiğimde de sdc eşim yanımdaydı. Garibim o da bir kızına koşmuş, bir bana. Aileler çok sonra geldiler.
4eşinle knş cnm kesın kararlym ben istgm hastanede doğm yapcm rica edyrm knş üzerime gelmesnler deeşim sen bilirsin diyo ne diycek??? ama onun da aklına girmeye çalışıyolar bi tek benim değil ki
Aynen valla benimde kizim gibisin diyor ama kızına hicbir konuda kiyamiyo hep bana bu halimle bile benden temizlik bekliyor kızına gelince beli fıtıkmis oğlu hastaymis gelememiş o artik benden is temizlik bekledim umrumda değil asla yapmam ben onun temizliğinidun cay iiçmeye gittik bende mutfağı temizlicem dedi hic birşey demedim esimde hadi cay içip gidelim diyince benim KV şoka girdi 9 yildir temizliği isi gücü ben yapıyordum cop bile dokturmuyodum yaşlıdır diye baktım kızına yardıma gidiyor bende kadın yan gelip yatıyor hayır ondan yardım beklemiyorum ama ne bilim bi sofra mesala yerde kalsa bi katlayıp kenara koyimda gelsin alsın demiyo bende çok yüz verdim simdi çok pismanim kızımdan is beklemiyom demiş esime ebunu duyunca dahada sinirlendim artik benden eski iyiliğibbekledim dursun vicdanım el vermiyor
ama oda bana acimiyo bilmiyorum yaw neyse kağanı sisirdim kusura bakma ben bu nu konuda cok dertliyim
öyle mi :) eşimde bizim tandgmz var ensar adında dedi iyi huylu olmlarına sevndm bakalm cnm tam karar verelm yazcm inş buraya :)Evet ensarda cok güzel bir isim iyi huylu olduklari söyleniyor yengemde eylülde doğum yapacak o da ensar ismini verecek bebeğine
tövbe kız ne çöpü ne yapyr onları :))canım ne diyosun allah aşkına hala senden temizlik mi bekliyorr. onuda geçtim çok yüz vermişsin kabahat senin valla ben hayatta elimi sürmem . vallla kv bazen söleniyo görümcem evli değil daha evde işleri o yapar . bende hiç üzerime alınmam ne yapçam yaa bana ne o gelsin bana yapsın temizlik ayrıca çok çöp biriktiriyo evde ben kafayı yerim bide atsam beddua ediyoo uğraşamam hiç
grip olmadan önlem al cnm ıhlamur bol liomnlu iç, c vitamını al bol bol kivi portakal falankızlar ya boğazım acayip ağrıyo su içerlen bîleüzerimde bî halsizlik kırgınlık da var. ne yapmalıyım?
Canim daha önce yoktu ama. Hamilelikte farkettim. Koltukaltimi temizlesem bile tertemiz durmuyor sinirimi bozuyorhamilelikle ilgili olduğunu pek düşünmüyorum canım o bende normalde de varkalın kestiğin limonu sür koltuk altlarına..sonra nemlendirici..3 hafta sür bembeyaz olur valla limon hassas ciltlere pek önerilmez eğer senin için uygun değilse karbonatı suyla karıştır haftada 1 sür..
aynen canım güya çocuğuna yaptıklarından pişan oluyor evladına veremediği sevgiyi truna veriyor çok saçmaÇok doğru demişsin cnm.herkesin çocuğu kendine.torun torun gibi annesinin babasının yanında sevılsın,birde en nefret ettiğim adam yıllarca kendi çocuklarını dövüyor sovuyor eziyet ediyor torunu olunca evladından önde gibi davranıyor açıkçası çok yapmacık geliyor.
Çok guzelmıs güle güle kullan cnm:)Kizlar bende aldim lohusa tacimi ve terligimi. Hersey heryer mavi oldu. Bari bu pembis olsun dedim :) ben takicam sonucta
gözünüz aydın canım allah hayırlısıyla sağlıkla analı babalı büyütüsün inşallah.. ee artık bizlerinde az kaldı ala bi hazırlık yok bizde niye böyle oldum anlamıyorum gidip bakıyorum almıyorum şaşırtıcı ama bu haftasonu mutlaka bi hastane çıkışıda olsa almak istiyorumkızlar bir kuzenm daha doğm yapmş dün az önce knştm bana sıra gelyr ya :))heycanlanyrm. epirural sezeryn olmş. oğlu oldu 3.600 kilo adını kerem koymşlar :)
çok güzel canım gğle güle kullanKizlar bende aldim lohusa tacimi ve terligimi. Hersey heryer mavi oldu. Bari bu pembis olsun dedim :) ben takicam sonucta
Çok sağolun kızlar. Gördüğüm kadarını alıntıladım. Nasıl olduğunu biraz anlatayım. Dün gece Sancım vardı, uyuyamadım. Sabah uyymuşum. Öğlene doğru uyandım. Lavaboya gittiğimde kanamam vardı. Alışkanlık haline geldiğinden Kanamalar önemsemedim. Doktorumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım. Hazırlandım. Atladım arabaya geldik. Çantaları almadan yanımızaDoktorumuz bizi bekliyormuş. Yoldayken nerdesin diye aradı hatta. Hemen ultrasona aldı. Kalp atışlarını gördük. Alttan muayeneye aldı hemen. 4 cm açılma var dedi. Apar topar yoğun bakımı, doğumhaneyi aradı. Ben şimdi napıyoruz dedim doğuma gidiyoruz dedi. Halimi görmeliydiniz ama. Oda hazır olmadığından Nts odasınu boşaltıp beni hazırladılar. Doğumhaneye indirdiler hemen. Acil sezeryan oldum yani. Normal doğum tarihimiz 2 temmyzdu, Doktorumuzun verdiği tarih 20 haziran. Kızım hiçbirini beklemeden erken davrandı. Şükür ikimizde iyiyiz. Dikişlerden dolayı ağrım var biraz. Bebeğim ise biraz ufak. 2080 gr, 46 cm. Kıyafetleri bile olmuyor üzerine adını da Berra Ece koyduk inş. Annanesi ile kızım uyuyor şu an. Ben hangi duygular içindeyim onu bile bilmiyorum. Fazla sakindim ama hala da onu koruyorum sanırım. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.[/QUOTE
Allah anali babali büyutsun canim. Bu temmuz bebisleri cok mi aceleci ne :) benim de erken sogum riskim var. Kendimi saatli bomba gibi hissediyorum :)
Saol canm insallahÇok guzelmıs güle güle kullan cnm:)
Saol canmgözünüz aydın canım allah hayırlısıyla sağlıkla analı babalı büyütüsün inşallah.. ee artık bizlerinde az kaldı ala bi hazırlık yok bizde niye böyle oldum anlamıyorum gidip bakıyorum almıyorum şaşırtıcı ama bu haftasonu mutlaka bi hastane çıkışıda olsa almak istiyorum
çok güzel canım gğle güle kullan
çok tatlş olmş yaw :) eline sağlk canm :)Kizlar bende aldim lohusa tacimi ve terligimi. Hersey heryer mavi oldu. Bari bu pembis olsun dedim :) ben takicam sonucta
canm hastane cıkısını al hazrla artık çünkü ne olcgı hiç bellı olmyr :) bende rahattm ama artk heycanlnyrm :))gözünüz aydın canım allah hayırlısıyla sağlıkla analı babalı büyütüsün inşallah.. ee artık bizlerinde az kaldı ala bi hazırlık yok bizde niye böyle oldum anlamıyorum gidip bakıyorum almıyorum şaşırtıcı ama bu haftasonu mutlaka bi hastane çıkışıda olsa almak istiyorum
çok güzel canım gğle güle kullan
Saol canim da ben yapmadim, hazir aldimçok tatlş olmş yaw :) eline sağlk canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?