2015 Temmuz Anneleri

tövbe kız ne çöpü ne yapyr onları :))

yani bana göre çöp herşeyi saklıyo evde kimseye vermez kullanmaz ev dolu zırzevat iştee bu köpük tabak varya kasaplar kullanır onları bile atmıyo yıkayıp kullanır.

kızlar yaw bizde whtspp grubumu kursak yada face yada başka bişey ne bılym sevdm burdakı arkdşlkları ben kayblsn istemem katılmk isteyenler var mı yapalm mı böyle bişeyler
olabilr valla ben katılırım çünkü sizi görmeden güne başlayamaıyorum

yani bana göre çöp herşeyi saklıyo evde kimseye vermez kullanmaz ev dolu zırzevat iştee bu köpük tabak varya kasaplar kullanır onları bile atmıyo yıkayıp kullanır.
haha :)) hayret bişey ya annemnde komsusu var cnm peynr kutularını atmz o aklıma geldı hastalk mı ne bunlar acaba.

aynen canım güya çocuğuna yaptıklarından pişan oluyor evladına veremediği sevgiyi truna veriyor çok saçma

ya evet ya bende muzdaribim bu konuda..bana da çok yapmacık geliyorlr ellerinden gelse 55 yaşındaki kızımı yere bastırmayacaklar hala bebek gibi muamele ninniler falan ayakta sallamaya çalışıolar ki kızım çok şükür hep kendi uyudu..kendi çocuklarına buz gibilermiş şimdi eminim çok seviolar ama bana yapmacık gelio şimdi bi de hamilelik var çok bunalıyorum lohusalık ı bi atlatsak ( hepimiz inşallah )

Kizlaaaaaar bugun benim dogumgunum:) sabah esim ve kizimdan super hediyelerle uyandim , arkadaslarimdan onlarca mesaj aldim icim icime sigmiyor cok mutluyum Allah bozmasin:) insallah seneye 4 kisi olarak kutlayacagiz dogumgunumu:) dogum yaklastikca heyecan doruktaaaa:) bu da bizim sisko yanak!!!

kızlar yaw bizde whtspp grubumu kursak yada face yada başka bişey ne bılym sevdm burdakı arkdşlkları ben kayblsn istemem katılmk isteyenler var mı yapalm mı böyle bişeyler
herkes instagram kullanıyorsa "temmuzanneleri2015" yapabiliriz
kadınlar kulubunden oldgmz belli olmasa iyi olur ama tanıdıkların buraya girip okumasını istemem

haha :)) hayret bişey ya annemnde komsusu var cnm peynr kutularını atmz o aklıma geldı hastalk mı ne bunlar acaba.

evet dondurma peynir yogurt ve plastik tabaklar . hatta bu muhallebi yediğimiz. plastik kaplar dahil . sokakta bişey bulsa onuda alıyo

doğum günün kutlu olsun canımm
aynı burctanmışız inş seneye siz 4, biz 3 kişi oluruz
kızında çok tatlı maşallah

İyiki dogmussun nice mutlu yillara.
Rabbim bebisini sagliklica kucağına almayı nasip etsin.

canm nice yıllara :) maşallah kızına :)=

herkes instagram kullanıyorsa "temmuzanneleri2015" yapabiliriz
kadınlar kulubunden oldgmz belli olmasa iyi olur ama tanıdıkların buraya girip okumasını istemem
yapalm cnm bişey ama ben yine böyle knşblcgmz bıey olsa daha iyi olr diorm yinede siz blrsnz instgramda grp knşlblyr mu ki pek bılmyrm onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…