- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.761
tövbe kız ne çöpü ne yapyr onları :))
:)) ben kendın yaptn anladm cnm :)Saol canim da ben yapmadim, hazir aldim
olabilr valla ben katılırım çünkü sizi görmeden güne başlayamaıyorumkızlar yaw bizde whtspp grubumu kursak yada face yada başka bişey ne bılym sevdm burdakı arkdşlkları ben kayblsn istemem katılmk isteyenler var mı yapalm mı böyle bişeyler
haha :)) hayret bişey ya annemnde komsusu var cnm peynr kutularını atmz o aklıma geldı hastalk mı ne bunlar acaba.yani bana göre çöp herşeyi saklıyo evde kimseye vermez kullanmaz ev dolu zırzevat iştee bu köpük tabak varya kasaplar kullanır onları bile atmıyo yıkayıp kullanır.
yani bana göre çöp herşeyi saklıyo evde kimseye vermez kullanmaz ev dolu zırzevat iştee bu köpük tabak varya kasaplar kullanır onları bile atmıyo yıkayıp kullanır.
aynen canım güya çocuğuna yaptıklarından pişan oluyor evladına veremediği sevgiyi truna veriyor çok saçma
Kizlar bende aldim lohusa tacimi ve terligimi. Hersey heryer mavi oldu. Bari bu pembis olsun dedim :) ben takicam sonucta
aynen bende ilk burayı acyrm :))olabilr valla ben katılırım çünkü sizi görmeden güne başlayamaıyorum
Tipik yaslı cimri sendromu:)yani bana göre çöp herşeyi saklıyo evde kimseye vermez kullanmaz ev dolu zırzevat iştee bu köpük tabak varya kasaplar kullanır onları bile atmıyo yıkayıp kullanır.
herkes instagram kullanıyorsa "temmuzanneleri2015" yapabilirizkızlar yaw bizde whtspp grubumu kursak yada face yada başka bişey ne bılym sevdm burdakı arkdşlkları ben kayblsn istemem katılmk isteyenler var mı yapalm mı böyle bişeyler
haha :)) hayret bişey ya annemnde komsusu var cnm peynr kutularını atmz o aklıma geldı hastalk mı ne bunlar acaba.
Kizlaaaaaar bugun benim dogumgunum:) sabah esim ve kizimdan super hediyelerle uyandim , arkadaslarimdan onlarca mesaj aldim icim icime sigmiyor cok mutluyum Allah bozmasin:) insallah seneye 4 kisi olarak kutlayacagiz dogumgunumu:) dogum yaklastikca heyecan doruktaaaa:) bu da bizim sisko yanak!!!Eki Görüntüle 1535137
Kizlaaaaaar bugun benim dogumgunum:) sabah esim ve kizimdan super hediyelerle uyandim , arkadaslarimdan onlarca mesaj aldim icim icime sigmiyor cok mutluyum Allah bozmasin:) insallah seneye 4 kisi olarak kutlayacagiz dogumgunumu:) dogum yaklastikca heyecan doruktaaaa:) bu da bizim sisko yanak!!!Eki Görüntüle 1535137
canm nice yıllara :) maşallah kızına :)=Kizlaaaaaar bugun benim dogumgunum:) sabah esim ve kizimdan super hediyelerle uyandim , arkadaslarimdan onlarca mesaj aldim icim icime sigmiyor cok mutluyum Allah bozmasin:) insallah seneye 4 kisi olarak kutlayacagiz dogumgunumu:) dogum yaklastikca heyecan doruktaaaa:) bu da bizim sisko yanak!!!Eki Görüntüle 1535137
yapalm cnm bişey ama ben yine böyle knşblcgmz bıey olsa daha iyi olr diorm yinede siz blrsnz instgramda grp knşlblyr mu ki pek bılmyrm onudaherkes instagram kullanıyorsa "temmuzanneleri2015" yapabiliriz
kadınlar kulubunden oldgmz belli olmasa iyi olur amatanıdıkların buraya girip okumasını istemem
canm hastalk bence olmaz yanı başka acıklaması :)evet dondurma peynir yogurt ve plastik tabaklar . hatta bu muhallebi yediğimiz. plastik kaplar dahil . sokakta bişey bulsa onuda alıyo
canm kendın yap basitseKızlar hamılelıgımden beri ilk kez aserdım.ne aserdıgımı soylemeyeyım ama basit bırsey.kv evden çıkmaz normalde aserdım ya evde yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?