- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.781
mrb cnm ama bir haberm yok
Kizlaaaaaar bugun benim dogumgunum:) sabah esim ve kizimdan super hediyelerle uyandim , arkadaslarimdan onlarca mesaj aldim icim icime sigmiyor cok mutluyum Allah bozmasin:) insallah seneye 4 kisi olarak kutlayacagiz dogumgunumu:) dogum yaklastikca heyecan doruktaaaa:) bu da bizim sisko yanak!!!Eki Görüntüle 1535137
kızlar yaw bizde whtspp grubumu kursak yada face yada başka bişey ne bılym sevdm burdakı arkdşlkları ben kayblsn istemem katılmk isteyenler var mı yapalm mı böyle bişeyler
Canım 35 haftadan ileridir belki kilosu ama bu ara her hafta çok kilo alır. 3 haftada baya değişirKizlar az evvel face grubunda okudum 35 haftaligiz 3 kilo civari yazmis ben daha bugun 32. Haftada 1800 gram ciktim onlarda bi anormallik mi var ki
Iyi dooogduuuuunKizlaaaaaar bugun benim dogumgunum:) sabah esim ve kizimdan super hediyelerle uyandim , arkadaslarimdan onlarca mesaj aldim icim icime sigmiyor cok mutluyum Allah bozmasin:) insallah seneye 4 kisi olarak kutlayacagiz dogumgunumu:) dogum yaklastikca heyecan doruktaaaa:) bu da bizim sisko yanak!!!Eki Görüntüle 1535137
Canim daha önce yoktu ama. Hamilelikte farkettim. Koltukaltimi temizlesem bile tertemiz durmuyor sinirimi bozuyor
Kizlarrr doktordan geldim :)
Kizim cok iyi 33+2 bugün 2461 gr 45 cm :)
Dogum pozisyonunu almis ama dogum şeklini söylemek icin erken dedi. Zaten bel agrim olduğu icin galiba sezeryan olacak onu ima etti. B12 vitamini yazdi agrilar icin bide jel. 4 haziranda tekrar gidicem bu sefer nst cihazına girmem gerekmis. Cok heyecanli ya :)
Kavun mu canimKızlar hamılelıgımden beri ilk kez aserdım.ne aserdıgımı soylemeyeyım ama basit bırsey.kv evden çıkmaz normalde aserdım ya evde yokmuş
kızlar yaw bizde whtspp grubumu kursak yada face yada başka bişey ne bılym sevdm burdakı arkdşlkları ben kayblsn istemem katılmk isteyenler var mı yapalm mı böyle bişeyler
gözünaydın canım temiz çıkar inşallah yarın benim kontrolde bakalım nasıl olacak ogluşumselam kızlar...
dün ablamın bebişi doğdu çok sevimli maşallah darısı bizlere inşallah...
bugün de benim kontrolüm vardı oğluş iyi şükür... çarşamba 32 hafta raporu almaya gidecem...kan ve idrar verdim inş onlarda temiz çıkar... bundan sonra 15 günde bir kontrole geleceksin dedi dr... bu arada bebek dönmemiş... dönse iyiydi ama sezeryan olcağı için sorun yok dedi
oyy maşallah prensese.. zaman geçtikçe heyecan artıyo demi
evet haklsıın canım öyle yapıcam allah kısmet ederse inşallah.. doğumlar peş peşe gelince bende çok heycanlandım hayırlısı allahdan vaktı zamanını o bilir bizler hazırlıklı olalım :))canm hastane cıkısını al hazrla artık çünkü ne olcgı hiç bellı olmyr :) bende rahattm ama artk heycanlnyrm :))
olur canım ben katılırım.. en azından birbirimizi kaybetmemiş oluruz.kızlar yaw bizde whtspp grubumu kursak yada face yada başka bişey ne bılym sevdm burdakı arkdşlkları ben kayblsn istemem katılmk isteyenler var mı yapalm mı böyle bişeyler
canım şu son aylarımız haftalarımız ya herşeye takıyoruz kafaya aslında relax olmak lazım boşver onlar takılsınlar öyleya evet ya bende muzdaribim bu konuda..bana da çok yapmacık geliyorlr ellerinden gelse 55 yaşındaki kızımı yere bastırmayacaklar hala bebek gibi muamele ninniler falan ayakta sallamaya çalışıolar ki kızım çok şükür hep kendi uyudu..kendi çocuklarına buz gibilermiş şimdi eminim çok seviolar ama bana yapmacık gelio şimdi bi de hamilelik var çok bunalıyorum lohusalık ı bi atlatsak ( hepimiz inşallah )
doğum günün kurlu olsun canım ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler geçirirsin inşallah..Kizlaaaaaar bugun benim dogumgunum:) sabah esim ve kizimdan super hediyelerle uyandim , arkadaslarimdan onlarca mesaj aldim icim icime sigmiyor cok mutluyum Allah bozmasin:) insallah seneye 4 kisi olarak kutlayacagiz dogumgunumu:) dogum yaklastikca heyecan doruktaaaa:) bu da bizim sisko yanak!!!Eki Görüntüle 1535137
maşallah canm kızına :)) bana nst falan bahstmdi yaw. sen 4 hazıran ben 5 karşilaşamdk birtürlü :) randevunu alabldn mı canmKizlarrr doktordan geldim :)
Dogum pozisyonunu almis ama dogum şeklini söylemek icin erken dedi. Zaten bel agrim olduğu icin galiba sezeryan olacak onu ima etti. B12 vitamini yazdi agrilar icin bide jel. 4 haziranda tekrar gidicem bu sefer nst cihazına girmem gerekmis. Cok heyecanli ya :)
canım benim instegram yok whatapp daha iyi olabiliryapalm cnm bişey ama ben yine böyle knşblcgmz bıey olsa daha iyi olr diorm yinede siz blrsnz instgramda grp knşlblyr mu ki pek bılmyrm onuda
canım basitse sen yap eve gidince hemenKızlar hamılelıgımden beri ilk kez aserdım.ne aserdıgımı soylemeyeyım ama basit bırsey.kv evden çıkmaz normalde aserdım ya evde yokmuş
maşallah bebişine hayırlısı olsun canım hakkında..Kizlarrr doktordan geldim :)
aynen bencede whatsapp daha iyi olurBenim için çok daha uygun kızlar...whats up hele çok ideal vala daha rahat takip ederiz ve konusuruz ben telefondan kk'ya girerken hala sıkıntı çekiyorum..uygulama da bulamadım..ancak laptop tan girersem iştee.
maşallah canım hayırlsıı olsun hakkınızdaselam kızlar...
dün ablamın bebişi doğdu çok sevimli maşallah darısı bizlere inşallah...
bugün de benim kontrolüm vardı oğluş iyi şükür... çarşamba 32 hafta raporu almaya gidecem...kan ve idrar verdim inş onlarda temiz çıkar... bundan sonra 15 günde bir kontrole geleceksin dedi dr... bu arada bebek dönmemiş... dönse iyiydi ama sezeryan olcağı için sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?