2015 Temmuz Anneleri

kızlar yaw bizde whtspp grubumu kursak yada face yada başka bişey ne bılym sevdm burdakı arkdşlkları ben kayblsn istemem katılmk isteyenler var mı yapalm mı böyle bişeyler

İyi fikir. Facete gizli grup kurabiliriz. Ben artık bilgisayardan giremiyorum malum. Bu sitede telefondan zor oluyor. Okumayıncada içime dert oluyor :) face iyidir bence

Doğum günün kutlu olsun. Kızın çook tatlı maşallah. İyi olmanızada sevindim

Benim için çok daha uygun kızlar...whats up hele çok ideal vala daha rahat takip ederiz ve konusuruz ben telefondan kk'ya girerken hala sıkıntı çekiyorum..uygulama da bulamadım..ancak laptop tan girersem iştee.

Aynı problem bende de var :)

Alkah analı babalı büyütsün canım. Darısı başımıza. Bebekte döner belki

maşallah canm kızına :)) bana nst falan bahstmdi yaw. sen 4 hazıran ben 5 karşilaşamdk birtürlü :) randevunu alabldn mı canm

Evet ya karsilasamadik gercekten. Aradan alacaklar canım 13:30-14:00 arasi gel dedi. sen bardak isini ne yaptin bu arada?

Sagol.canım hepimizinkine masallah :)

canım 2 hafta çok uzun olmuş bi de sen hamileyken..ok ciddi bi durum mu var
2 hafta değil 2 gün canım.. Bel ağrım var sürekli 2 gün yerimden kalkamadım ev aldı başını gitti tabi şakayla takıldı bana pissin ev de böcekler falan abarttı biraz bende fazla alıngan olunca ben başladım kavgaya yardım etmediğiyle ilgili falan.. Büyüdü büyüdü.. Şimdi odayı bile ayırdı.. Ben hala bel ağrısı çekiyorum nasıl oldun bile demedi...

Anladim canim Allah herseyin hayirlisini versin ben normalde oyle bakiyor sandim ondan burdaki doktorlara gerildim birden.. bebeginde duzelir insallah o minicik bobrekleri duzelir

Zaten hep küçücük mevzuların sonunda saçma sapan yerlere geliyoruz. Uzatmasın ama oda sonuçta gebelik hormonları yani. Konuşun bence canım. Ortada büyütülecek birşey yok. Bende dün gece küstüm :) işten çıktım arıyor beni ben annemlere uğrayacağım babam yeni araba almış dedi. Bende sordum yemek yiyecek misin yoksa ben yiyip gidicem. Yok açım evde yerim dedi. Bende evde yemek yaptım. Ses yok. Mesaj attım whatsaptan okuyor cevap vermiyor. En son 20.30 aradı. Yedin mi diyo bana yok seni bekliyorum dedim. Tamam geliyorum dedi. 21.30 geldi yemek yemiş. Bende konuşmuyorum şimdi. Evde hamile karın aç beklerken sen abin, yengen annen bavan oturup bi güzel yedin diye fırçaladım. Dolanıyor şimdi :)

kızlar göğüs pompam geldi. beklediğimden güzel çıktı. inş bol sütümüz olur:) kendi gastane çantam hazır değil ama bu tip şeyler hazır

Bol bool sütün olsynda gülr güle kulkan inşallah. Bende hastane çıkışı filan aldımda ütü çanta beni bekliyor

Son düzenleme:
Ayyyyy suan cok haklisin iki gun daha surundur uc gunu gecmesin sakin :)

Erkeklerinde nazi hic cekilmiuo hamilelikte.bnmde ewim her zmn oo.mukemmel.temiz olmuyo napslim.bosver cnm skma canini.hos bnde iki dakika kus duralim agla agla icim cikar suclu.olmasamda. agrilarimiz artti skntimiz hep oluyo anlayis beklio insanb

sağol canım. benim bebek çantası hazır ama benimki değil:)

Ben bebek için sadece hastane çıkışı koycam. Kendimede gecelikler çıkarken giyeceklerim terlik taç tarak makyaj malzemesi filan koycam. Diğer her şeyi doğum yapacağım yer veriyor. Benim ev hastaneye 5dk. Allahın izniyle en kötü biri gider hazırlar ertesi güne kadar. Ondan rahatım heralde :)

Erkeklerinde nazi hic cekilmiuo hamilelikte.bnmde ewim her zmn oo.mukemmel.temiz olmuyo napslim.bosver cnm skma canini.hos bnde iki dakika kus duralim agla agla icim cikar suclu.olmasamda. agrilarimiz artti skntimiz hep oluyo anlayis beklio insanb

Benimkide geçen gün diyo ki mutfak banyo tertemiz ama oraya giderken yolda pislikten ölcem diye korkuyorum. Dedim nankör. Bunubulduğunua dua et. Çık dışarı :) pis değil yani. Beklentisi eskisi gibi peşinden koşup çoraplarını çöpünü pılını pırtını toplamam. Kendi dağınıklığından rahatsız adam

:)) bnmki cok.duzenli titizdi adam hamilelikte bnm yuzumden alisti.bnm mutfak pek daginik.oluyo bide kucuk oda hep camasir :) amn napalim dayancklr mecburr :))

erkeklerde bizle beraber hamilelik hormonlarından etkileniolar galiba biz hassaslaştıkça onlar da hasasalaşıyo sen yine de bebişini düşün sıkma canını..sen başlattıysan sen git canım uzamasın AŞK ta gurur olmuyor maalesef..uzadıkça senin canın sıkılır bebeişin üzülür..git konuş o zaman çözülür haklı çıkarsın

mrb cnm evet gözkmyrn uzun zamndr.aynen arkşlr doğrdkça işin ciddiyueti arttı bende :)

Canım hazırlıklar hızla arttı o yüzden genelde okumaya anca vakit buluyorum :)) kızın ihtiyaçlarını bitirmeye çalışıyoruz . Ben hastane çantası hazırlamamıştım daha. sanırım bu hafta hazırlıycam onları da. Bu bebişlerin napıcağı hiç belli değil umarım zamanında gelirler ama yavaş yavaş hazırlanmak lazım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…