- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.801
bidahaki randevuda banada nst ye giriceksin dedi kağıt verdi 33 haftalık oluyorum o zamanmaşallah canm kızına :)) bana nst falan bahstmdi yaw. sen 4 hazıran ben 5 karşilaşamdk birtürlü :) randevunu alabldn mı canm
kızlar yaw bizde whtspp grubumu kursak yada face yada başka bişey ne bılym sevdm burdakı arkdşlkları ben kayblsn istemem katılmk isteyenler var mı yapalm mı böyle bişeyler
Kizlaaaaaar bugun benim dogumgunum:) sabah esim ve kizimdan super hediyelerle uyandim , arkadaslarimdan onlarca mesaj aldim icim icime sigmiyor cok mutluyum Allah bozmasin:) insallah seneye 4 kisi olarak kutlayacagiz dogumgunumu:) dogum yaklastikca heyecan doruktaaaa:) bu da bizim sisko yanak!!!Eki Görüntüle 1535137
Benim için çok daha uygun kızlar...whats up hele çok ideal vala daha rahat takip ederiz ve konusuruz ben telefondan kk'ya girerken hala sıkıntı çekiyorum..uygulama da bulamadım..ancak laptop tan girersem iştee.
selam kızlar...
dün ablamın bebişi doğdu çok sevimli maşallah darısı bizlere inşallah...
bugün de benim kontrolüm vardı oğluş iyi şükür... çarşamba 32 hafta raporu almaya gidecem...kan ve idrar verdim inş onlarda temiz çıkar... bundan sonra 15 günde bir kontrole geleceksin dedi dr... bu arada bebek dönmemiş... dönse iyiydi ama sezeryan olcağı için sorun yok dedi
maşallah canm kızına :)) bana nst falan bahstmdi yaw. sen 4 hazıran ben 5 karşilaşamdk birtürlü :) randevunu alabldn mı canm
canım benim instegram yok whatapp daha iyi olabilir
canım basitse sen yap eve gidince hemen
maşallah bebişine hayırlısı olsun canım hakkında..
aynen bencede whatsapp daha iyi olur
maşallah canım hayırlsıı olsun hakkınızda
2 hafta değil 2 gün canım.. Bel ağrım var sürekli 2 gün yerimden kalkamadım ev aldı başını gitti tabi şakayla takıldı bana pissin ev de böcekler falan abarttı biraz bende fazla alıngan olunca ben başladım kavgaya yardım etmediğiyle ilgili falan.. Büyüdü büyüdü.. Şimdi odayı bile ayırdı.. Ben hala bel ağrısı çekiyorum nasıl oldun bile demedi...canım 2 hafta çok uzun olmuş bi de sen hamileyken..ok ciddi bi durum mu var
Kerem ama bizimki :) suan dusunuyorum isim bulamadim :)cnm görümcem kerim koydu kopya olur :)
Anladim canim Allah herseyin hayirlisini versin ben normalde oyle bakiyor sandim ondan burdaki doktorlara gerildim birden.. bebeginde duzelir insallah o minicik bobrekleri duzelirCanim benim dr 20. Haftadan beri ayrintili ultrasonda bakiyo.ben prensip edindim dedi hatta ayrintili havasinda bakiyorum her hastaya 20den sonra dedi tum organlari kontrol ediyo her seferinde mesela ayrintilida yani 20.haftada hersey normaldi 3 hafta once böbreğinin tekinin küçük kaldigini gördük.ama cok uzun sürmüyor maksimum 15 dk da fln bakiyor herşeye
2 hafta değil 2 gün canım.. Bel ağrım var sürekli 2 gün yerimden kalkamadım ev aldı başını gitti tabi şakayla takıldı bana pissin ev de böcekler falan abarttı biraz bende fazla alıngan olunca ben başladım kavgaya yardım etmediğiyle ilgili falan.. Büyüdü büyüdü.. Şimdi odayı bile ayırdı.. Ben hala bel ağrısı çekiyorum nasıl oldun bile demedi...
kızlar göğüs pompam geldi. beklediğimden güzel çıktı. inş bol sütümüz olur:) kendi gastane çantam hazır değil ama bu tip şeyler hazır
Ayyyyy suan cok haklisin iki gun daha surundur uc gunu gecmesin sakin :)Zaten hep küçücük mevzuların sonunda saçma sapan yerlere geliyoruz. Uzatmasın ama oda sonuçta gebelik hormonları yani. Konuşun bence canım. Ortada büyütülecek birşey yok. Bende dün gece küstüm :) işten çıktım arıyor beni ben annemlere uğrayacağım babam yeni araba almış dedi. Bende sordum yemek yiyecek misin yoksa ben yiyip gidicem. Yoj açım evde yerdefaedi. Bende evde yemek yaptım. Ses yok. Mesaj attım whatsaptan okuyor cevap vermiyor. En son 20.30 aradı. Yedin mi diyo bana yok seni bekliyorum dedim. Tamam geliyorum dedi. 21.30 geldi yemek yemiş. Bende konuşmuyorum şimdi. Evde hamile karın aç beklerken sen abin, yengen annen bavan oturup bi güzel yedin diye fırçaladım. Dolanıyor şimdi :)
Ayyyyy suan cok haklisin iki gun daha surundur uc gunu gecmesin sakin :)
sağol canım. benim bebek çantası hazır ama benimki değil:)Bol bool sütün olsynda gülr güle kulkan inşallah. Bende gasrane çıkışı filan aldımda ütü çanta beni bekliyor
Erkeklerinde nazi hic cekilmiuo hamilelikte.bnmde ewim her zmn oo.mukemmel.temiz olmuyo napslim.bosver cnm skma canini.hos bnde iki dakika kus duralim agla agla icim cikar suclu.olmasamda. agrilarimiz artti skntimiz hep oluyo anlayis beklio insanb2 hafta değil 2 gün canım.. Bel ağrım var sürekli 2 gün yerimden kalkamadım ev aldı başını gitti tabi şakayla takıldı bana pissin ev de böcekler falan abarttı biraz bende fazla alıngan olunca ben başladım kavgaya yardım etmediğiyle ilgili falan.. Büyüdü büyüdü.. Şimdi odayı bile ayırdı.. Ben hala bel ağrısı çekiyorum nasıl oldun bile demedi...
sağol canım. benim bebek çantası hazır ama benimki değil:)
Erkeklerinde nazi hic cekilmiuo hamilelikte.bnmde ewim her zmn oo.mukemmel.temiz olmuyo napslim.bosver cnm skma canini.hos bnde iki dakika kus duralim agla agla icim cikar suclu.olmasamda. agrilarimiz artti skntimiz hep oluyo anlayis beklio insanb
:)) bnmki cok.duzenli titizdi adam hamilelikte bnm yuzumden alisti.bnm mutfak pek daginik.oluyo bide kucuk oda hep camasir :) amn napalim dayancklr mecburr :))Benimkide geçen gün diyo ki mutfak banyo tertemiz ama oraya giderken yolda pislikten ölcem diye korkuyorum. Dedim nankör. Bunubulduğunua dua et. Çık dışarı :) pis değil yani. Beklentisi eskisi gibi peşinden koşup çoraplarını çöpünü pılını pırtını toplamam. Kendi dağınıklığından rahatsız adam
2 hafta değil 2 gün canım.. Bel ağrım var sürekli 2 gün yerimden kalkamadım ev aldı başını gitti tabi şakayla takıldı bana pissin ev de böcekler falan abarttı biraz bende fazla alıngan olunca ben başladım kavgaya yardım etmediğiyle ilgili falan.. Büyüdü büyüdü.. Şimdi odayı bile ayırdı.. Ben hala bel ağrısı çekiyorum nasıl oldun bile demedi...
:) haklıyım di mi canım. Oda farkında haklı olduğumunda ondan koşuyor peşimde. Nasıl sinir oldum. Bugün o gelmeden yemek işini halledicem. O ısıtsın yesin
mrb cnm evet gözkmyrn uzun zamndr.aynen arkşlr doğrdkça işin ciddiyueti arttı bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?