2015 Temmuz Anneleri

Ben sana teşekkür etmek istiyrm, bu iyimserliğin sakinliğin için, panik yapıp umutsuz yazı yazmamışsın, hayata bakış acın bu ise beneğin o sebeple mi iyi acaba ,Herçekten çok teşekkür ediyrm kendi adıma, bana da umut oldun erken doğsa bile kucağıma, alacağımı alabileceğimi biliyorum. Yavrunu hayırla büyüt canım.

Nice mutlu yaşlara canım kızların ve eşinle bu minik tam köfte dudakmış :)) Maşallah ona çok tatlıı

Bazen benimkide yapiyor ya ondan sinirlendim haklisin da ama napcan candir kocalarimiz yani seviyoruz sonucta :) :)
:) haklıyım di mi canım. Oda farkında haklı olduğumunda ondan koşuyor peşimde. Nasıl sinir oldum. Bugün o gelmeden yemek işini halledicem. O ısıtsın yesin

Mesleğin ne canım

Selam kızlar gene geçmiş birikmiş okuyamadım yeni haber var mı doğuran felan
Yatılı misafirlerim şimdi gitti görümcem gitmeden temizlik yapıcaktı bugün bana sabahtan beri sular kesik şimdi geldi. Bende şimdi giriştim işe tuvaletleri felan temizliyim bide alafranga bi misafir gelip gidince kafayı atlatıyom çamaşır suyu partisi yapıcam yani. Mutfağı toparladı gitti sağolsun kızcağız
Neyse sonra gene bi uğrarım üst tuvaleti temizliyim gidip

Sen meslek be canım? Çok şanslısın:)

Canim bu konudaki tek
Kitap bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler! Tam
Ismi hatirlayamadim ama boyle ararsan internette cikar. Baska da kitap alip hic bosa para verme.

Hadi sevindim canim haberlerine. Bebekte insallah doner yakinda daha zamani var. kemiklerindeki ve vajinadaki agrin cok normal doktorda o yuzden onemsememistir zaten. Bu saatten sonra iyice hergin yeni biryerimiz agriyacak zaten:) cogu gitti azi kaldi:)

Çok anlayışsızlar.. Seninki de haketmiş bence.. Ben zatrn iyice yalnızlık psikolojisindeyim. Kimsem yok burda bi tane arkadaş bile.. Kendisi zatrn geceleri çalışıyor gündüz uyuyor. Bütün agrılarım gece artıyor çok koydu bana oyüzden..

:)) bnmki cok.duzenli titizdi adam hamilelikte bnm yuzumden alisti.bnm mutfak pek daginik.oluyo bide kucuk oda hep camasir :) amn napalim dayancklr mecburr :))

Benim eşim titiz ama dağınık. Ama hamilelikte cidden bende saldım :) benimkide çok söylenemiyor. Dopuncada bebekle uğraşıyorum deriz biz :)
bak yine de yemek yapcam diyosun gitsin anasın da yesin demiyosun

Benim sinirim bu karikatürdeki gibi :)) akşam o yemediği için yemeğim vardı zaten. Olmasaydı yapmazdım :)

Eklentiler

• 66kEY.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 98
Erkeklerinde nazi hic cekilmiuo hamilelikte.bnmde ewim her zmn oo.mukemmel.temiz olmuyo napslim.bosver cnm skma canini.hos bnde iki dakika kus duralim agla agla icim cikar suclu.olmasamda. agrilarimiz artti skntimiz hep oluyo anlayis beklio insanb
Aynen beter her şeye söyleniyor daha çok alınıp küsüp uzatıyor ya kim hamile kim yalnız bu memlekette belli değil.. Uzatırsa 35. Haftaya girmeden alayım biletimi türkiyede yapayım doğumu annemin yanında diye düşünmeye başladım..

Bazen benimkide yapiyor ya ondan sinirlendim haklisin da ama napcan candir kocalarimiz yani seviyoruz sonucta :) :)

Napalım artık çocuklarımızın babası evimizin direği :)) ama bazen hakediyorlar. O zaman da öbür yüzümüzü göstermek lazım :)

Canım yalnızlık çok zor. Bide insanın yanında kim olursa olsun hamileliğinde kocasından destek bekliyor. Konuşup bu akşam anlat bence derdini yoksa anlamıyorlar. Kendilerini haklı görüyorlar.

Yok cnm oyle dusunme duzelir insallh sinirle hersey oluyo.bizimkide hep maca gidiyo aksamlari uc dort gunbyalniz takiliom.hamile kaldigimdan beri kanka gbi olduk o yuzdende bazen geriliyo bizimki bn zaten hormonlarin esiri oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…