- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.821
Ben sana teşekkür etmek istiyrm, bu iyimserliğin sakinliğin için, panik yapıp umutsuz yazı yazmamışsın, hayata bakış acın bu ise beneğin o sebeple mi iyi acaba ,Herçekten çok teşekkür ediyrm kendi adıma, bana da umut oldun erken doğsa bile kucağıma, alacağımı alabileceğimi biliyorum. Yavrunu hayırla büyüt canım.Yok cnm şükür küvezde değil. Yanımda kızım. Sarılık ve kilo takibi yapılıyor. İnş gerek kalmadan evimize gideriz beraber. Rabbim sizin içinde hayırlı olanı versin inş. Erken doğum durumu niçin peki cnm? Benim diğer rahim ile miyomum çok sıkıştırmış bebeğimi. Bebeğimin kilo almaması da bundan dolayıymış. Miyomu da almışlar şükür. O da temizlendi.
Kizlaaaaaar bugun benim dogumgunum:) sabah esim ve kizimdan super hediyelerle uyandim , arkadaslarimdan onlarca mesaj aldim icim icime sigmiyor cok mutluyum Allah bozmasin:) insallah seneye 4 kisi olarak kutlayacagiz dogumgunumu:) dogum yaklastikca heyecan doruktaaaa:) bu da bizim sisko yanak!!!Eki Görüntüle 1535137
herkes instagram kullanıyorsa "temmuzanneleri2015" yapabiliriz
kadınlar kulubunden oldgmz belli olmasa iyi olur amatanıdıkların buraya girip okumasını istemem
Haha yok cnm ya pogacaydı:)Kavun mu canim
:) haklıyım di mi canım. Oda farkında haklı olduğumunda ondan koşuyor peşimde. Nasıl sinir oldum. Bugün o gelmeden yemek işini halledicem. O ısıtsın yesin
Mesleğin ne canımkızlar normalde sabah sekız aksam altı çalısıyorum öğlen bi saat yemek molam var cumarteside normalde yarım gün ama 4 kadar çalıştırıyolar yanı ben bu durumda gunde 8 saatten fazla calısyorum mudurumle sımdı konusup 4 cıkmak ıstesem ne tepkı verır bılemıyorum aranızda aynı durumda olan varmı
Sen meslek be canım? Çok şanslısın:)canım bende 9 - 7 calışıyodum ama bi kaç aydır 5 te çıkıyorum . hee dersen i kimseye sordun mu bunun için diye hayır sormadım ben yoruluyorum 5 te çıkıccam dediim ık mık ettiler dedim istiyosnız 32 haftada rapor alıyım sizde onuda göremezsiniz dedim . ama tabi şirketin benden vazgeçemyeceğini biliyorum hatta 2-3 gündür saat 3 te çıkıyorum 10 da geliyorum . beni de onlar bırakıyo eve bide otobüse binememşirketteki poisyonun görevin ne ise ona göre konuş derim neden çekiniyosun kii
Canim bu konudaki tekKızlarr yaaaa bebek bakımı ve yetiştirilmesi ile ilgili kitap önerileriniz var mı? internette bin bir çeşit var..işin içinden çıkamadım..izne çıkana kadar işlerimi halledeceğim..izne çıktıktan sonra önerdiğiniz kitapları okuyayım...tabi o kdr zamanım olursa baksanıza pinhan da doğurdugözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlığının ii olmasına da ayrı sevindim..
Hadi sevindim canim haberlerine. Bebekte insallah doner yakinda daha zamani var. kemiklerindeki ve vajinadaki agrin cok normal doktorda o yuzden onemsememistir zaten. Bu saatten sonra iyice hergin yeni biryerimiz agriyacak zaten:) cogu gitti azi kaldi:)Çok sağolun kızlar.Kontrolü atlattık dün çok şükür.Oğluşum 1857 gr olmuş.Başı yukarda poposu aşağıda bi de ters duruyo sıpam popoyu dönmüş başını yaslamış arkaya sonra yüzünü döndü bi ara gördük yüzünü 3 boyutluda..Ama dr.um baş aşağı dönme konusunda beni rahatlattı sağolsun burda yazılanlardan sonra paniklemiştim oysaki biraz.37. haftaya kadar baş aşağı dönebilir aceleye gerek yok dedi 37 de hala dönmediyse o zaman sezeryana yönlendiririz dedi.Sonuçta bu haftalarda baş aşağı dönüp tekrar yukarı dönenler de çok duydum demekki çok da şart değil bu haftalar dönmesi diye düşünüyorum...
Sağ böbreğimiz hala sola göre küçük ama çalışıyo ve az da olsa büyümüş çok şükür en azından küçülmüyo.Normal(sol) böbrek 3.2 cm den 3.8e çıkmış ,küçük (sağ)böbreğimiz 2.24 cm den 2.45e çıkmış yavaş da olsa büyümüş şükür.Doktor bunu kafaya takmanı istemiyorum ben takip edeceğim dedi.2 hafta sonra tekrar randevum var.Bir de çalışabilir raporum ayarlanıcak bugün 32+3 oldum 1 ayı ekime aktarıcam inşallah 18 hazirana kadar çalışmayı düşünüyorum şimdilik benden haberler bu kadar...Kızlar bi de bişey sorucam.4-5 gündür vajinamın kemiklerinin ağırdığını hissediyorum resmen.Kalkarken,yürürke,oturduğum yerde bacağımı kaldırsam oram ağrıyo.Dr.a dedim önemsemedi pek ama çatı falan mı açılıyo acaba bu aralar ondan mı var mı böle bişi yaşayan???
Çok anlayışsızlar.. Seninki de haketmiş bence.. Ben zatrn iyice yalnızlık psikolojisindeyim. Kimsem yok burda bi tane arkadaş bile.. Kendisi zatrn geceleri çalışıyor gündüz uyuyor. Bütün agrılarım gece artıyor çok koydu bana oyüzden..Zaten hep küçücük mevzuların sonunda saçma sapan yerlere geliyoruz. Uzatmasın ama oda sonuçta gebelik hormonları yani. Konuşun bence canım. Ortada büyütülecek birşey yok. Bende dün gece küstüm :) işten çıktım arıyor beni ben annemlere uğrayacağım babam yeni araba almış dedi. Bende sordum yemek yiyecek misin yoksa ben yiyip gidicem. Yok açım evde yerim dedi. Bende evde yemek yaptım. Ses yok. Mesaj attım whatsaptan okuyor cevap vermiyor. En son 20.30 aradı. Yedin mi diyo bana yok seni bekliyorum dedim. Tamam geliyorum dedi. 21.30 geldi yemek yemiş. Bende konuşmuyorum şimdi. Evde hamile karın aç beklerken sen abin, yengen annen bavan oturup bi güzel yedin diye fırçaladım. Dolanıyor şimdi :)
:)) bnmki cok.duzenli titizdi adam hamilelikte bnm yuzumden alisti.bnm mutfak pek daginik.oluyo bide kucuk oda hep camasir :) amn napalim dayancklr mecburr :))
bak yine de yemek yapcam diyosun gitsin anasın da yesin demiyosun
Ay canim sormacanm iyi olmana sevndm sorun yokmş şükür ben sendende bir doğm haberı beklyrdm ki allah'tan değilmş az daha beklsn bakalm :)
Cok sagol canim:) biz seneye kalabalik aile olarak kutlayacagiz artik:):) birde bakarmissin ben seneye 3. Hamileymisim:):):)doğum günün kutlu olsun canımm
aynı burctanmışızinş seneye siz 4, biz 3 kişi oluruz
kızında çok tatlı maşallah
Aynen beter her şeye söyleniyor daha çok alınıp küsüp uzatıyor ya kim hamile kim yalnız bu memlekette belli değil.. Uzatırsa 35. Haftaya girmeden alayım biletimi türkiyede yapayım doğumu annemin yanında diye düşünmeye başladım..Erkeklerinde nazi hic cekilmiuo hamilelikte.bnmde ewim her zmn oo.mukemmel.temiz olmuyo napslim.bosver cnm skma canini.hos bnde iki dakika kus duralim agla agla icim cikar suclu.olmasamda. agrilarimiz artti skntimiz hep oluyo anlayis beklio insanb
Cok sagol canim:)canm nice yıllara :) maşallah kızına :)=
Cok sagol canim, bende isira isira poposunu sevic hele bir dogsun ele gelsin:):)doğum günün kutlu olsun canım..sağlıkla huzurla eşinle çocuklarınla nice nice yıllara..en kötü günün böyle olsuntombiş prenses e de maşallah bi doğsalar yiriz yiriz onları
Bazen benimkide yapiyor ya ondan sinirlendim haklisin da ama napcan candir kocalarimiz yani seviyoruz sonucta :) :)
Çok anlayışsızlar.. Seninki de haketmiş bence.. Ben zatrn iyice yalnızlık psikolojisindeyim. Kimsem yok burda bi tane arkadaş bile.. Kendisi zatrn geceleri çalışıyor gündüz uyuyor. Bütün agrılarım gece artıyor çok koydu bana oyüzden..
Nerden alsın canım hayırlı olsun güzlmişKizlar bende aldim lohusa tacimi ve terligimi. Hersey heryer mavi oldu. Bari bu pembis olsun dedim :) ben takicam sonucta
Yok cnm oyle dusunme duzelir insallh sinirle hersey oluyo.bizimkide hep maca gidiyo aksamlari uc dort gunbyalniz takiliom.hamile kaldigimdan beri kanka gbi olduk o yuzdende bazen geriliyo bizimki bn zaten hormonlarin esiri oldum :)Aynen beter her şeye söyleniyor daha çok alınıp küsüp uzatıyor ya kim hamile kim yalnız bu memlekette belli değil.. Uzatırsa 35. Haftaya girmeden alayım biletimi türkiyede yapayım doğumu annemin yanında diye düşünmeye başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?