- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.841
Tesekkurler canm kervan'dan aldimNerden alsın canım hayırlı olsun güzlmiş
Mutlu yıllar canım, ikizler kadınınızın, eşinin burcu ne?Canim bu konudaki tek
Kitap bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler! Tam
Ismi hatirlayamadim ama boyle ararsan internette cikar. Baska da kitap alip hic bosa para verme.
Düşünürmüsğn canım? 3. De hemen yap bari araları az olsun:)Cok sagol canim:) biz seneye kalabalik aile olarak kutlayacagiz artik:):) birde bakarmissin ben seneye 3. Hamileymisim:):):)
Kesinlikle zencefil öneririmkızlar ya boğazım acayip ağrıyo su içerlen bîleüzerimde bî halsizlik kırgınlık da var. ne yapmalıyım?
Bende gittim o hastaneye otobüsle gitseydin yaCanım ben istanbulda oturuyorum kanuni kadın doğum ve araştırma var ayaklarımda cıkan kabarıklar ıcın gıttım ama yol bıtıyo ve kımse yer vermıyo bıle o yuzden cok zor dıkkat et
benim de bu hafta sonu sınavlarım var. bana da dua edin nolurKızlar ben 26 sinde sınavlarım başlıyo 8 sınava gircem. Sizden ricam bana dua eder misiniz? Hem sınavlarımı geçeyim hem de sınavlar bitene kadar bebk acele edipde erken gelmesin diye dua edin bana nolur. Geçen sınav dönemimde de dualrınızı istemiştim. Çok şükür kabul oldu, güzel geçti sınavlarım. Bunlar final geçemezsem bebek doğduktan sonra bütünlemelere girmem gerekecek. Ben bebeğime rahat rahat bakayım istiyorum.Dualarınıza ihtiyacım var.
Bence al canım çok güzelKizlar benim bebek arabam travel.sistem degil. Ama araba yeni doganada uygun yani dümdüz oluyor yatak gibi Nuna ivvi markasi. Ona uygun anakucagi nuna pepp var 370 tl 1 sene bile kullanmayacagim icin o para cok sanki. Bugün ebebekte gördüm aracta kullanmak icin uygun sanki sizde bir bakar misiniz?
http://mobil.e-bebek.com/joie-gemm-0-13-kg-oto-koltugu_JOI-C0911LDB000
Aldigim cantanin.ici kokuyo biraz ne yapsam.ona .gecermiki havalndiriyorum ama gecmiyo
Slm kizlar nasil gidiyor hamilelik. Önümüzdeki ay hayirlisiyla baslar artik dogumlar:) benim koltuk altlarimda katlanan yerlerde kararmalar renk koyulasmasi oldu. Sizde de durum böyle mi . hamilelikle mi alakali bilemedim
Amin canim :) Canim nerde dogum yaptin cakmak erdemde mi?Orda yaptiysan memnun kaldin mi :) Sali gunu kontrolum var odalari gezcem insaAllah :)Hastaneden kıyafet veriyorlar cnm. Bize vermişler mesela. Daha sonra eşim çantaları getirdi.
Sorma cnm, acele davrandı kızım
Çok sğl cnm, darısı senin kızların başına inş.
Hepiniz çok sağolun kızlar. 2gündür uykusuzum ve çok yorgunum. Evime gitmek istiyorum kızımla beraber. Emzirmr de sorun yaşıyorum. Göğüs pedi ve kremi kesinlikle çantanızda bulundurun. Birde çok fazla plan yapmayın. Biz eşimle birlikte geldik, kendime geldiğimde de sdc eşim yanımdaydı. Garibim o da bir kızına koşmuş, bir bana. Aileler çok sonra geldiler.
Cok tesekkurler:)Iyi dooogduuuuun)
Cokevet haklsıın canım öyle yapıcam allah kısmet ederse inşallah.. doğumlar peş peşe gelince bende çok heycanlandım hayırlısı allahdan vaktı zamanını o bilir bizler hazırlıklı olalım :))
olur canım ben katılırım.. en azından birbirimizi kaybetmemiş oluruz.
canım şu son aylarımız haftalarımız ya herşeye takıyoruz kafaya aslında relax olmak lazım boşver onlar takılsınlar öyle
doğum günün kurlu olsun canım ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler geçirirsin inşallah..
yalnız ben bu tombik tombik yanakları yerim yahuuu maşallah subhanallah çok tatlı bu fındık :))
Cok sagol canim!!!!İyi fikir. Facete gizli grup kurabiliriz. Ben artık bilgisayardan giremiyorum malum. Bu sitede telefondan zor oluyor. Okumayıncada içime dert oluyor :) face iyidir bence
Doğum günün kutlu olsun. Kızın çook tatlı maşallah. İyi olmanızada sevindim
Aynı problem bende de var :)
Alkah analı babalı büyütsün canım. Darısı başımıza. Bebekte döner belki
Cok sagol canim, simdi daha dikkatli baktikca bana benziyor galiba bu seferki kiz:)Nice mutlu yaşlara canım kızların ve eşinlebu minik tam köfte dudakmış :)) Maşallah ona çok tatlıı
Cok sagol canim! Ben boga ve ikizlerin sinirindayim esim boga:)Mutlu yıllar canım, ikizler kadınınızın, eşinin burcu ne?
Ay yok o isin sakasi yahu:) tek basima 3. Zor canim yaDüşünürmüsğn canım? 3. De hemen yap bari araları az olsun:)
Doğum günün kutlu olsun arkadaşımCok tesekkurler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?