2015 Temmuz Anneleri

Kızlar ben 26 sinde sınavlarım başlıyo 8 sınava gircem. Sizden ricam bana dua eder misiniz? Hem sınavlarımı geçeyim hem de sınavlar bitene kadar bebk acele edipde erken gelmesin diye dua edin bana nolur. Geçen sınav dönemimde de dualrınızı istemiştim. Çok şükür kabul oldu, güzel geçti sınavlarım. Bunlar final geçemezsem bebek doğduktan sonra bütünlemelere girmem gerekecek. Ben bebeğime rahat rahat bakayım istiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var.

kızlar ya boğazım acayip ağrıyo su içerlen bîle üzerimde bî halsizlik kırgınlık da var. ne yapmalıyım?
Kesinlikle zencefil öneririm
Hafif sıcak suya valla karıştırıp iç limon da ekleyebilirsin direnç açısından
Günde bikaç kere kullan inan çok iyi geliyor geçenlerde bnde aynı problem vardı hasta olmadan atlattım çok şükür

benim de bu hafta sonu sınavlarım var. bana da dua edin nolur ders de çalışamıyorum acayip boğaz ağrısı halsizlik var inş güzel geçer sınavlarımız canım

Bence al canım çok güzel
Zaten arabadan çok evde kullandım ben keşke travel almasaymisim ikinci olarak joie nin baston unu aldım geçenlerde
Bi kaç ay için degmezmis

kızlar merhaba.iyi akşamlar.bugün doktora gıttım.dün gece okadar cok sancım oldukı anlamadık.göğsümün altında aralıklarla gelen bir agrı.hiç yaşadınızmı böyle birşey..allahtan kızımda bende ıyıyız ama nıye agrı var anlamıyorum.

Slm kizlar nasil gidiyor hamilelik. Önümüzdeki ay hayirlisiyla baslar artik dogumlar:) benim koltuk altlarimda katlanan yerlerde kararmalar renk koyulasmasi oldu. Sizde de durum böyle mi . hamilelikle mi alakali bilemedim

Ayy çok heyecanlı artık erken doğumları da duydukça daha da panik oluyorum. Çok şükür gelen bebeklerimiz de sağlıklıymış hepsi sağlıcakla doğsun inşallah kuzucuklarımızın.. Koltukaltım Benimde öyle oldu malesef hamilelikten önce hiç öyle bir şey yoktu ben hamileliğe bağlıyorum koltukaltım kopkoyu çizgi çizgi limon sürmek iyi geliyormuş diye okumuştum biryerde ama hiç denemedim henüz..

Amin canim :) Canim nerde dogum yaptin cakmak erdemde mi?Orda yaptiysan memnun kaldin mi :) Sali gunu kontrolum var odalari gezcem insaAllah :)

Cok
Tesekkurler canim iyi dileklerin icin:)

Cok sagol canim!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…