2015 Temmuz Anneleri

valla bu vajinadaki agrı bende de var şuan en az 2 cm açılmam vardır diye tahmn ediyorum daha çatı muayenesi olmadım ama
Ay yok canim ya acilma filan yoktur. Bende de var o agrilar dun muayene oldum yok acilma filan. Kizimda agrim acilmam ne ararsan vardi haberim bile yoktu doguruyormusum nerdeyse:)

Amin canim :) Canim nerde dogum yaptin cakmak erdemde mi?Orda yaptiysan memnun kaldin mi :) Sali gunu kontrolum var odalari gezcem insaAllah :)
Nerelerdesin kız sen
Bizi mesajsız Bırakma. Napıyo cimcimelerin nasıl gidiyo evine yerleştin mi alışveriş yaptın mı? Çantanı hazırladın mı? Anlat bakim seni yakalamışken

Kızlar karnı taş gibi olan var mı ? Ben yütüyemiyrum ve ayakta Duramıyorum.felaket bastırıyor.böyle olan var mı , Allah'tan yürüyüşlerden sonra kilo alımım durdu,şişimde yok ama karnım yırtılacak sanki

Ben 25. Haftada yaşadım canım. Muayene olmuştum. Dinlen sıcak duş al demişti doktorum. Bide minoset vermişti. Dinlenmekle geçmezse gel demişti

Benimde bu ara kasıklarıma doğru bi sertleşiyo adım atamıyorum. Sanki idrarırımı tutmuş gibi. Anormal bi durumun varsa doktora git canım

Selam kizlar :) Tasinma isimiz bitti cok sukur.Canim cikti yorgunluktan ama yerlestim sukur.Simdi kizlarin hazirliklarini yapiyorum tam gaz :) Sizlerde durumlar nasil? Hersey yolundadir insaAllah.
Hosgeldin canim:) bende merak ediyordum seni. Hayirli olsun yeni eviniz gule gule oturun!!!

benim de bu hafta sonu sınavlarım var. bana da dua edin nolur ders de çalışamıyorum acayip boğaz ağrısı halsizlik var inş güzel geçer sınavlarımız canım
İnşallah canım. Allah yardımcımız olsun. Bende ders çalışmakta zorlanıyorum. Uzun süre oturarak çalışamıyorum. Uzanıp çalışıncada nefes alamıyorum. Elimde kitap falan bunalıyorum.

Kızlar esmer misiniz? Esmerlerde oluyormuş. Şu göbek ortası çizginizde çıkmıştır o zaman.

Benimde sancılarım çok oluyo doktor olur dedi. Hem hemile olayım hem hiç bir şeyim olmasın diye bir şey yok dedi. Asıl kendi doktorumla pazartesi randevum bakalım orada her şey anlaşılır.

Evet ya karsilasamadik gercekten. Aradan alacaklar canım 13:30-14:00 arasi gel dedi. sen bardak isini ne yaptin bu arada?

Sagol.canım hepimizinkine masallah :)
Cnm bugun gidemdm dedgm yerden alcm hafta sonu godeblrm belki yada esime aldririm sali gunu gittm oraya gercktn guzl seylervar persmbe gelck dedi banada :) gidip alcm ordan

Canm uzme kendini ya oda ayrck kadr nie buyutyr yaw

Oy oy oku oku zor bitirdim sayfaları :)
Kızlar bu kocalarimiz bizden daha hamile
Valla yaa daha ben aşermedim benimkinin cani durmadan birşeyler istio.
Bu hassas gunlerimizde çokta takmayin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…