- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.861
Ay yok canim ya acilma filan yoktur. Bende de var o agrilar dun muayene oldum yok acilma filan. Kizimda agrim acilmam ne ararsan vardi haberim bile yoktu doguruyormusum nerdeyse:)valla bu vajinadaki agrı bende de var şuan en az 2 cm açılmam vardır diye tahmn ediyorum daha çatı muayenesi olmadım ama
Nerelerdesin kız senAmin canim :) Canim nerde dogum yaptin cakmak erdemde mi?Orda yaptiysan memnun kaldin mi :) Sali gunu kontrolum var odalari gezcem insaAllah :)
Cok cok sagol canim:)Doğum günün kutlu olsun arkadaşımnice Yıllara ailenle birlikte inş
kızlar merhaba.iyi akşamlar.bugün doktora gıttım.dün gece okadar cok sancım oldukı anlamadık.göğsümün altında aralıklarla gelen bir agrı.hiç yaşadınızmı böyle birşey..allahtan kızımda bende ıyıyız ama nıye agrı var anlamıyorum.
Benimde bu ara kasıklarıma doğru bi sertleşiyo adım atamıyorum. Sanki idrarırımı tutmuş gibi. Anormal bi durumun varsa doktora git canımKızlar karnı taş gibi olan var mı ? Ben yütüyemiyrum ve ayakta Duramıyorum.felaket bastırıyor.böyle olan var mı , Allah'tan yürüyüşlerden sonra kilo alımım durdu,şişimde yok ama karnım yırtılacak sanki
Sert çanta değilse içini dışına çıkarıp balkona koy istersenAldigim cantanin.ici kokuyo biraz ne yapsam.ona .gecermiki havalndiriyorum ama gecmiyo
Gittim de oralı olmadı kiBenimde bu ara kasıklarıma doğru bi sertleşiyo adım atamıyorum. Sanki idrarırımı tutmuş gibi. Anormal bi durumun varsa doktora git canım
Hosgeldin canim:) bende merak ediyordum seni. Hayirli olsun yeni eviniz gule gule oturun!!!Selam kizlar :) Tasinma isimiz bitti cok sukur.Canim cikti yorgunluktan ama yerlestim sukur.Simdi kizlarin hazirliklarini yapiyorum tam gaz :) Sizlerde durumlar nasil? Hersey yolundadir insaAllah.
İnşallah canım. Allah yardımcımız olsun. Bende ders çalışmakta zorlanıyorum. Uzun süre oturarak çalışamıyorum. Uzanıp çalışıncada nefes alamıyorum. Elimde kitap falan bunalıyorum.benim de bu hafta sonu sınavlarım var. bana da dua edin nolurders de çalışamıyorum acayip boğaz ağrısı halsizlik var inş güzel geçer sınavlarımız canım
Kızlar esmer misiniz? Esmerlerde oluyormuş. Şu göbek ortası çizginizde çıkmıştır o zaman.Ayy çok heyecanlı artık erken doğumları da duydukça daha da panik oluyorum. Çok şükür gelen bebeklerimiz de sağlıklıymış hepsi sağlıcakla doğsun inşallah kuzucuklarımızın.. Koltukaltım Benimde öyle oldu malesefhamilelikten önce hiç öyle bir şey yoktu ben hamileliğe bağlıyorum koltukaltım kopkoyu çizgi çizgi limon sürmek iyi geliyormuş diye okumuştum biryerde ama hiç denemedim henüz..
Benimde sancılarım çok oluyo doktor olur dedi. Hem hemile olayım hem hiç bir şeyim olmasın diye bir şey yok dedi. Asıl kendi doktorumla pazartesi randevum bakalım orada her şey anlaşılır.kızlar merhaba.iyi akşamlar.bugün doktora gıttım.dün gece okadar cok sancım oldukı anlamadık.göğsümün altında aralıklarla gelen bir agrı.hiç yaşadınızmı böyle birşey..allahtan kızımda bende ıyıyız ama nıye agrı var anlamıyorum.
Ustunde yikamayin yaziyo die yikamadim :)yıka canım o zaman gidiyo kokusu..hem daha temiz olur
Yok cnm degil.yarin koyayim olmadi yikarim bideSert çanta değilse içini dışına çıkarıp balkona koy istersen
Cnm bugun gidemdm dedgm yerden alcm hafta sonu godeblrm belki yada esime aldririm sali gunu gittm oraya gercktn guzl seylervar persmbe gelck dedi banada :) gidip alcm ordanEvet ya karsilasamadik gercekten. Aradan alacaklar canım 13:30-14:00 arasi gel dedi. sen bardak isini ne yaptin bu arada?
Sagol.canım hepimizinkine masallah :)
Canm uzme kendini ya oda ayrck kadr nie buyutyr yaw2 hafta değil 2 gün canım.. Bel ağrım var sürekli 2 gün yerimden kalkamadım ev aldı başını gitti tabi şakayla takıldı bana pissin ev de böcekler falan abarttı biraz bende fazla alıngan olunca ben başladım kavgaya yardım etmediğiyle ilgili falan.. Büyüdü büyüdü.. Şimdi odayı bile ayırdı.. Ben hala bel ağrısı çekiyorum nasıl oldun bile demedi...
At makinaya yika canm.yumusatici falanda koy ben oyle yaptm gitti kokusuAldigim cantanin.ici kokuyo biraz ne yapsam.ona .gecermiki havalndiriyorum ama gecmiyo
Kizlar yaw whtsp mi face mi yapalm ne diorsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?