2015 Temmuz Anneleri

Kizlar nasilsiniz ne cok yaziyosunuz yetisemiyorum ki dogum yapan arkadaslarim hayirli olsun cok sevindim sagsalim kucaginiza aldiniz ben cok panikledim birden daha eksikler var yikancak utulencek ev temizligi boya gece mi kaldim ki birde sanki bebisim kucagimda bacak aralarim ayrilcak gibi agriyor haftaici gidicem ins doktora

Kızlar bebisi dönmeyenler var mi aranızda? Benim ki yan duruyor..haftaya kontrolüm var.doktor dönmezse artik zor döner sezeryan olursun dedi..Endiseliyim..

Suya Balla karıştır demek istemiştim. .tlf sağolsun zırt pırt düzeltir beni çok bilmis

Kızlar esmer misiniz? Esmerlerde oluyormuş. Şu göbek ortası çizginizde çıkmıştır o zaman.

Evett esmerim. Aaa sizde yok mu çizgi?? Beyaz tenlilerde olmuyor mu ben de gördüm olmayan birini beyaz tenli oda ama ben herkeste olur sanıyordum bende bariz koyu bir çizgi var göğüs çevremde biraz koyulaştı hamilelikte pigment değişiklikleri oluyormuş..

Yok canim ten rengiyle alakasi ben bildigin beyazım, yani oyle boyle degil :/ ama hem gobek çizgim oluştu hem de koltuk altlarımın tonu hafif koyuya döndü, bende jilet yapıyor sanmıştım renk degisimini okuyunca hamilelikten oldugunu anladım...

Ne gibi bir sorun yasiyorsun canim emzirmede? Sorularin varsa elimden geldigince yardimci olurum

Ben burda duydum limonu. Denemeye karar verdom. SOnucta dogal bir zarari olmaz herhalde.

Kızlar bebisi dönmeyenler var mi aranızda? Benim ki yan duruyor..haftaya kontrolüm vuzatoktor dönmezse artik zor döner sezeryan olursun dedi..Endiseliyim..
Benimki dondu ama miyom yuzunden sezeryan olacakmis gene de.hayirlisi herseyin.donmesi icin daha vakit var ayaklarini hafif kaldirarak uzatip uzanin derdi bizim ebe yengemde ise yaramisti son aya kadar donmemisti ayaklarini kaldirip uzandi dinlendi ondan mi ilgisi var mi bilmem ama bebis dondu dogum da normal oldu bi dene istersen canim sen de umarim ise yarar

Hmm demekki ten rengi ile de alakalı değil. Yok cnm jilettende değil hamilelikten çünkü ben jilet yapmıyorum ama koltukaltımda ve bikini bölgemde koyuluk oldu yüzümde bile minik çillerim varr :) :)

Merhaba temmuz anneleri
ben de geldim artık sayfayaa herkese selamlar
gerci en baştan beri takip ediyorum, hep yazsam yazdam dedim ama baktım soracaklarımı birileri sormuş diğeri cevap vermiş oyle geçti:) hepinizi tanıyorum yani
ama doğumları da okuyunca artık ben de yazayım dedim üye oldum

Bende beyaz tenliyim bende yok çizgi. İnternette okumuştum esmerlerde olma olasılığı daha yüksekmiş ama merak etmeyin hamilelik sonrası geçiyomuş hepsi. Hem internette öyle yazıyodu hem de arkadaşlarımdan biliyorum hiç bir şey kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…