- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.881
Benimde dönmedi canım Kafası sağ taraftaKızlar bebisi dönmeyenler var mi aranızda? Benim ki yan duruyor..haftaya kontrolüm var.doktor dönmezse artik zor döner sezeryan olursun dedi..Endiseliyim..
Suya Balla karıştır demek istemiştim. .tlf sağolsun zırt pırt düzeltir beni çok bilmisKesinlikle zencefil öneririm
Hafif sıcak suya valla karıştırıp iç limon da ekleyebilirsin direnç açısından
Günde bikaç kere kullan inan çok iyi geliyor geçenlerde bnde aynı problem vardı hasta olmadan atlattım çok şükür
Kızlar esmer misiniz? Esmerlerde oluyormuş. Şu göbek ortası çizginizde çıkmıştır o zaman.
canım sırt üstü yattıgında karnın yumuşuyormu yoksa yine sertmi ? bebk toplanıp kalıyormu , normal hareket ediyorsa korkmaGittim de oralı olmadı kiilla kan ,açılmamı gerekiyor anlamadım ki
Evett esmerim. Aaa sizde yok mu çizgi??Beyaz tenlilerde olmuyor mu ben de gördüm olmayan birini beyaz tenli oda ama ben herkeste olur sanıyordum bende bariz koyu bir çizgi var göğüs çevremde biraz koyulaştı hamilelikte pigment değişiklikleri oluyormuş..
Ne gibi bir sorun yasiyorsun canim emzirmede? Sorularin varsa elimden geldigince yardimci olurumHastaneden kıyafet veriyorlar cnm. Bize vermişler mesela. Daha sonra eşim çantaları getirdi.
Sorma cnm, acele davrandı kızım
Çok sğl cnm, darısı senin kızların başına inş.
Hepiniz çok sağolun kızlar. 2gündür uykusuzum ve çok yorgunum. Evime gitmek istiyorum kızımla beraber. Emzirmr de sorun yaşıyorum. Göğüs pedi ve kremi kesinlikle çantanızda bulundurun. Birde çok fazla plan yapmayın. Biz eşimle birlikte geldik, kendime geldiğimde de sdc eşim yanımdaydı. Garibim o da bir kızına koşmuş, bir bana. Aileler çok sonra geldiler.
inşallah canım :) doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara inşallahhAman dikkat et canim
Kendine. Zamaninda saglikli gelecek bebisler merak etme hic:)
Evet bana da ayakli alt al dediler ama onun altindan giydirmek icin minik minik coraplar da aldik yoksa usurmuscanım altlar patikli diye çorabı ihmal etme ,, alttan mutlaka giydir corap. onların kanı canı ne, üşürler.
Ben burda duydum limonu. Denemeye karar verdom. SOnucta dogal bir zarari olmaz herhalde.Ayy çok heyecanlı artık erken doğumları da duydukça daha da panik oluyorum. Çok şükür gelen bebeklerimiz de sağlıklıymış hepsi sağlıcakla doğsun inşallah kuzucuklarımızın.. Koltukaltım Benimde öyle oldu malesefhamilelikten önce hiç öyle bir şey yoktu ben hamileliğe bağlıyorum koltukaltım kopkoyu çizgi çizgi limon sürmek iyi geliyormuş diye okumuştum biryerde ama hiç denemedim henüz..
Benimki dondu ama miyom yuzunden sezeryan olacakmis gene de.hayirlisi herseyin.donmesi icin daha vakit var ayaklarini hafif kaldirarak uzatip uzanin derdi bizim ebe yengemde ise yaramisti son aya kadar donmemisti ayaklarini kaldirip uzandi dinlendi ondan mi ilgisi var mi bilmem ama bebis dondu dogum da normal oldu bi dene istersen canim sen de umarim ise yararKızlar bebisi dönmeyenler var mi aranızda? Benim ki yan duruyor..haftaya kontrolüm vuzatoktor dönmezse artik zor döner sezeryan olursun dedi..Endiseliyim..
Benim canta da port bebe de acayip kokuyordu ters de cevirmedim sadce eactim iicini agzini iyice bir gun beklettim hicbirsey kalmadiYok cnm degil.yarin koyayim olmadi yikarim bide
Şimdi misal yumuşak ama bir yerlere toplanabiliyorda nedenle canımcanım sırt üstü yattıgında karnın yumuşuyormu yoksa yine sertmi ? bebk toplanıp kalıyormu , normal hareket ediyorsa korkma
Yok canim ten rengiyle alakasi ben bildigin beyazım, yani oyle boyle degil :/ ama hem gobek çizgim oluştu hem de koltuk altlarımın tonu hafif koyuya döndü, bende jilet yapıyor sanmıştım renk degisimini okuyunca hamilelikten oldugunu anladım...
Dogum gunun kutlu olsun canim ♧♧♧Ay canim sorma
Bende biraz endiselenmistim ama neyseki birsey yok! Daha gelmesin kizim dursun durdugu yerde Aman:):)
Bende beyaz tenliyim bende yok çizgi. İnternette okumuştum esmerlerde olma olasılığı daha yüksekmiş ama merak etmeyin hamilelik sonrası geçiyomuş hepsi. Hem internette öyle yazıyodu hem de arkadaşlarımdan biliyorum hiç bir şey kalmıyoEvett esmerim. Aaa sizde yok mu çizgi??Beyaz tenlilerde olmuyor mu ben de gördüm olmayan birini beyaz tenli oda ama ben herkeste olur sanıyordum bende bariz koyu bir çizgi var göğüs çevremde biraz koyulaştı hamilelikte pigment değişiklikleri oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?