2015 Temmuz Anneleri

Cok sagol canim. Senin gibi oldum bende dogum basliyo duruyor:) kizimda da oyle olmustu gerci havadar havadar gezerim
Yine. Kanamam da durdu neyseki. Aksam
Surekli sancim
Vardi duzenli ama
Sabah gecti yine. Kiziminda aksam atesi vardi ama sabah yok simdi umarim bitmistir bu cile hem ona hem bize. Bende seni merak ediyordum. Toparlandin mi biraz? Korse cok farkediyor degil mi:) Anladigim
Kadariyla masallah sutun var. sut olsunda acisin bosver zaten acisa acisa en fazla bir iki hafta sonra kasarlanirlar:) pasaninda keyfi yerindedir insallah!!! Kizlar napiyor kardeslerini mincikliyorlarmi???

doğuncada o saatlerde hareketlenmesinde şimdi nasıl olsa uyuyamıyoruz :))
Bakalım yaşayıp göreceğiz ablası gececiydi hatta hiç uyumazdı

şeymadan sonra bişey diyemiyorum canım kaç hafta sancı çekti 40na günler kala doğum yaptı hayırlısı kızım 38 haftalıkken geldi bakalım bu ne zaman
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin de.

Birde bizim bugün kırkımız çıktı inş
Canım ne zaman geçti o kadar süre maşallah kocaman kız olmuş:)

Seninle aynı zamanda yatacağız hastaneye sezeryan olacağın için daha kısa sürer benim normal olacağı için akşamı bulur diye düşünüyorum.Sakin ol canım kuzularımıza kavuşmamıza bir buçuk gün kaldı:))

Canım arkadaşım 37+5 de sezeryan oldu. Kendi istedi doktorda yapmış. Benim kuzenimde doktor eşini geçen ay 38. Haftada sezeryan oldu. Benim bildiğim 38 normal. Benim doktorum 39 normal dedi. Amerikada 39. Haftada yapıyolar dedi. Benimkini o yüzden 38 in son günü yapacak.

Canım bolca nemlendir. Çatlak kremin varsa sür yoksa zeytin yağı vardır evde sür geçer o kızarıklık.

Çok özlemiş biz çok uzun süre gitmişiz bugün bana öyle diyo. Aslında kuzenleriylede iyi vakit geçirmiş ama işte çocuk çok şükür geldi geçti inş sizde sağlıkla kucaklarsınız

Hadi hayırlı haberler ver bize inş seninki çok bekletmez sağlıkla kucaklarsın.
Benim gibi haftalarca o sancıları Çekme inş

Hanımlar medela calma biberon aldim internetten. Cam değil ama öyle mi oluyor doğru mu. Cam bekliyordum ben

Nefes darlığı bende de var artık iyice rahatsız etmeye başladı gögüs kafesim acıyor bazen de
Kontrolüm yarın ama 39.haftada 3500tu herhalde 3750 olmuştur şimdi zaten demin Dr aradı hala ggelmiyorsa 2 temmuzda sezeryen dedi dua edin bana gelsin şu 2 günde 
Benim de 38.haftasını doldurduğu gün 3500'tü bakalım kaç olacak ?

Aldığın boyanın markası neydi bende kendim mi boyasam kuafördeki bitkisel boyaya güvenipde mi boyatsam bilemedim . Sözde onların ki tamamiyle bitkisel boya o yüzden boyatıyorlar .bende hafta sonu kendime zaman ayırıcam saçlarımı kestiricem boya manikür kaş ağda komple kaportayı elden geçiricem :)

Kontrol yarın 5de canım. Valla benim 3 gündür midem kötü. Iki gün kustum. Bugün de Reflü gibiyim. Yarın dooktora söyleyeceğim. Yarın gelince doktordan yazarım sana :)
Tamam :) benimde geçen miğdm bulandı çıkarmamk için zor tuttum kendime hatta ne oluyo dedim ilk başlarda bile çok bulantım olmamıştı. Dmek ki senin bebişde ilk zamanlar yaşatmadı bu duyguyu tat diye şimdi yaşatıyor :) reflü deme zaten o daha fena . Benimde yarın 11 de kontrolüm bakalım neler olmuş bir haftada

Zaten yemek yapmadım akşam dışarda yicez artık fenalaşana kadar yerim akşam hahahah
:))) aman dikkat et sonra miden kötü olmasın yavaş yavaş ye ama çooookk ye :))
Hadi hayırlı haberler ver bize inş seninki çok bekletmez sağlıkla kucaklarsın.
Benim gibi haftalarca o sancıları Çekme inş
amin inşallah canım allah herkesi çok fazla sancılanmadan sağ salim evladında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

ayy çok sevindim canım gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün bahtı açık olsun öpüyrum ikinizede yerimizede öp kokla darısı bize inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…