- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.461
Insallah gelir bebisin de sagliklaKontrolüm yarın ama 39.haftada 3500tu herhalde 3750 olmuştur şimdi zaten demin Dr aradı hala ggelmiyorsa 2 temmuzda sezeryen dedi dua edin bana gelsin şu 2 günde 
Kontrol yarın 5de canım. Valla benim 3 gündür midem kötü. Iki gün kustum. Bugün de Reflü gibiyim. Yarın dooktora söyleyeceğim. Yarın gelince doktordan yazarım sana :)ezzel canım nasılsın kontrol ne zaman
Cok sagol canim. Senin gibi oldum bende dogum basliyo duruyor:) kizimda da oyle olmustu gerci havadar havadar gezerimGünaydın kızlar.
M maya2013 kızına geçmiş olsun. Senin ufaklıktasabırsızlanıyor heraldesağlıkla kucaklarsın inş. Hareketlerine dikkat et Bebeğin.
Nasıl gidiyo kızlar gebişlik
Dün sabahtan itibaren korsemi taktım gece yatarken çıkardım resmen dünkü haliyle bugün çok farklı göbeğim sizde takın ihmal etmeyin doğumdan sonra.
Göğüslerim acımaya başladı inş yara olmadan normale döner lansinoh kullanıyorum.
@seboistA hadisende sıraaaaarkamdaydınn
Bakalım yaşayıp göreceğiz ablası gececiydi hatta hiç uyumazdıdoğuncada o saatlerde hareketlenmesinde şimdi nasıl olsa uyuyamıyoruz :))
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin de.şeymadan sonra bişey diyemiyorum canım kaç hafta sancı çekti 40na günler kala doğum yaptı hayırlısı kızım 38 haftalıkken geldi bakalım bu ne zaman
Canım ne zaman geçti o kadar süre maşallah kocaman kız olmuş:)Birde bizim bugün kırkımız çıktı inş
Seninle aynı zamanda yatacağız hastaneye sezeryan olacağın için daha kısa sürer benim normal olacağı için akşamı bulur diye düşünüyorum.Sakin ol canım kuzularımıza kavuşmamıza bir buçuk gün kaldı:))ben de Çarşamba sabah 7:30da yatacakmışım heyecandan midem bulanıyor nasıl rahatlasam şaşırdım benim bir de ilk doğum olacak acaba ne kadar sürer yatış sonrası sezeryana almaları ve herşeyin bitmesi rahatlayıp bebişimle odama geçmem
Canım arkadaşım 37+5 de sezeryan oldu. Kendi istedi doktorda yapmış. Benim kuzenimde doktor eşini geçen ay 38. Haftada sezeryan oldu. Benim bildiğim 38 normal. Benim doktorum 39 normal dedi. Amerikada 39. Haftada yapıyolar dedi. Benimkini o yüzden 38 in son günü yapacak.Bende epıdural sezeryan olucam ya ayın 13 ünde yada ayın 14 ünde.bende clexane igne kullanıyorum iğneyi planlı bırakıp olmam lazım o yüzden normal doğumu beklemıcez.normal dogumuda deneyebılırdım ama benim sağlığım acısından risk almak istemedikleri için böyle karar verdik.Allah sağlıkla kucagımız almayı nasıp etsin.kaç kilo tosun bur arada.birde abınlere sorarmısın planlı sezeryan 38+0 da normal mı diye.
ay maşallah çok sevindim iyi olmanıza canımBirde bizim bugün kırkımız çıktı inş
Canım bolca nemlendir. Çatlak kremin varsa sür yoksa zeytin yağı vardır evde sür geçer o kızarıklık.Ya kızlar dün bagdaş kurarak oturmustum bi yarım saat kadar bugun bacaklarımın yanları bi ağrıyor ki sabahtan beri az önce aynada baktım orada kızarıklık olmus çatlayacakmıs gibii inşallah çatlamaz ya cok kötü duruyorrr
Karnımda falan hiç çatlagım olmadı ama bacaklarda var bende
Çok özlemiş biz çok uzun süre gitmişiz bugün bana öyle diyo. Aslında kuzenleriylede iyi vakit geçirmiş ama işte çocukBüyük kızına üzüldüm acaba ne düşündü :) de ağladı kendini yalnız hissetti herhalde . Küçüklerde öyle tepki gösteriyor işte şiddet eğilimliler :) ama öyle yada böyle çok şükür herşey yolunda ağrılı sızılı günlerde geride kaldı :)
Massallh canim.o kdr oldumu ya ne kdr cabuk gecmis zamnn :)Birde bizim bugün kırkımız çıktı inş
Oyy minik kusa masaallh nasil iyi misiniz sen ve kizin :)Birde bizim bugün kırkımız çıktı inş
Hadi hayırlı haberler ver bize inş seninki çok bekletmez sağlıkla kucaklarsın.maşallah sizlere canım mus mutlu olun inşallah hep birlikte..
1 haftaya gecer acısı inşallah bebek emiyor ağrı yapıyor yara kanama varsa sütündende sürebilirsin..
belirtimi bilmiyorum ama akıntım çoğaldı sümüksü akıyor artık ve kasılmalarım oluyor ara ara sancılarım o kadar hayırlsıı bakalım ne zaman gelecek çarşamba sabah erkenden randevum var
Nefes darlığı bende de var artık iyice rahatsız etmeye başladı gögüs kafesim acıyor bazen deRamazanın hürmetine allah bizimde yüzümüzü güldürdü havalar o kadar güzel serin ki yağmur yağıyor kaç gündür sıcak olsa işimiz gerçekten çok daha zordu . Zaten nefes darlığı sorunu var bu bebişlerin aşağı ineceği yok iyice nefesssiz kalırdık.
Benim de 38.haftasını doldurduğu gün 3500'tü bakalım kaç olacak ?Kontrolüm yarın ama 39.haftada 3500tu herhalde 3750 olmuştur şimdi zaten demin Dr aradı hala ggelmiyorsa 2 temmuzda sezeryen dedi dua edin bana gelsin şu 2 günde 
Aldığın boyanın markası neydi bende kendim mi boyasam kuafördeki bitkisel boyaya güvenipde mi boyatsam bilemedim . Sözde onların ki tamamiyle bitkisel boya o yüzden boyatıyorlar .bende hafta sonu kendime zaman ayırıcam saçlarımı kestiricem boya manikür kaş ağda komple kaportayı elden geçiricem :)Canım ben zaten 3. Aydan sonra her ay kendim boyadım. Doktorum boyayabilirsin bilimsel ispatı yok dedi bana. Fakat amonyaksız boya kullandım. Bitkisel ağırlıklı tercih ettim marketlerdeki boyalardan değil. Bir de 20 dk falan bekleyip yıkadım. Sırf beyazlarım gitsin diye. Son 3 aydır da sırf ön kısmına beyazların görünen kısmına sürdüm. Bugün tüm boyucam artık. Bir şey olsa ünlülerin bebeklerine olurdu allah korusun. En tehlikelisi röfleymiş en çok kimyasal içeren ece erken falan simsiyah saçlı kadın sapsarı gezdi tüm hamileliğinde. Kurallarına uyduğun sürece boyanabilir tabi ki.
:)))))Ben o tosunlarin gidisini isiririmmmmmm
Tamam :) benimde geçen miğdm bulandı çıkarmamk için zor tuttum kendime hatta ne oluyo dedim ilk başlarda bile çok bulantım olmamıştı. Dmek ki senin bebişde ilk zamanlar yaşatmadı bu duyguyu tat diye şimdi yaşatıyor :) reflü deme zaten o daha fena . Benimde yarın 11 de kontrolüm bakalım neler olmuş bir haftadaKontrol yarın 5de canım. Valla benim 3 gündür midem kötü. Iki gün kustum. Bugün de Reflü gibiyim. Yarın dooktora söyleyeceğim. Yarın gelince doktordan yazarım sana :)
:))) aman dikkat et sonra miden kötü olmasın yavaş yavaş ye ama çooookk ye :))Zaten yemek yapmadım akşam dışarda yicez artık fenalaşana kadar yerim akşam hahahah
amin inşallah canım allah herkesi çok fazla sancılanmadan sağ salim evladında sağlıkla kavuşmayı nasip etsinHadi hayırlı haberler ver bize inş seninki çok bekletmez sağlıkla kucaklarsın.
Benim gibi haftalarca o sancıları Çekme inş
ayy çok sevindim canım gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün bahtı açık olsun öpüyrum ikinizede yerimizede öp kokla darısı bize inş:)Canlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Kilosu 3.850 boyu 55 cm (ablasına çekmiş) 2 dikişim var çıkarken oğlum accık yurttırdı onlarda 2 dikişle tutturuldu.
Aklıma bunlar geliyo. Birde size tavsiyem lütfen kendinize bakın sağlığınıza sporunuza dikkat edin bu doğumda kendi sağlımla Yaşadığım imtihan sadece kendimi ihmal etmem bunu çıkardım.
Siz siz olun normalden vazgeçmeyin bak yeni doğurdum kaç saat geçti üzerinden ama kendim lavoboya gidiyorum bebeğimi alıp emziriyorum. Sütüm iyi mememi tutuyo. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğinizi cevaplarım.
Hepiniz sormuşsunuz ama ben yeni gördüm yeni kendime geldim çok seviyorum sizleri vefakâr arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?