2015 Temmuz Anneleri

Sancilar var hala ama dogum sancisi degil siddeti azaldi canim. Kizim hala hasta bugun insallah iyilesir bende su sin zamanlari biraz daha rahat geciririm!! Sen nasilsin? Izne bu cuma'mi cikiyorsun?

Dikkat et kendine canim . Cabucak iyilesirsin umarim. Esinde acmasin cani kapiyi soyle.

Loreal innoa kullanıyorum profesyonel boya ondan her yerde bulunmuyor. Ben kuaför malzemeleri satan yerden alıyorum. Bitkisel diye 3 misli fiyata kuaförlerin boyadığı boya bu işte canım. Hamile kalmadan öncede bunu kullanıyodum. Kokusu yok amonyak olmadığı için. Kullanmaya başlarsan vazgeçemezsin ben çok memnunum 3 yıldır kullanıyorum. Bulamazsanda kuaförüne sor mutlaka vardır.

Biz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yani sağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr

Canimmm sonunda buldum dogum haberi mesajini Allah anali babali buyutsun, adiyla yasasin ins usame bebisin. Ne guzel normal dogum ile oldu, hemen ayaga kalkabildin. Rabbim bizede nasip etsin ins.
Kilosu boyu iyi masallahhhh
Çok teşekkür ederim çok dua ettim hepiniz gönlünüze göre doğurun sağlıkla kucaklayın inşşşşş

Ever burada otokoltugu olmadan hastanenin kapisindan cikamazsin kontrol ediyorlar . Zaten de cikmamak lazim cok onemli oto koltugu cok bebegin, cocugun hayatini kurtariyor aman dikkat edin arkadaslar sakin kucaginizda filan tasimayin aman

Hayırlısı olsun canım böylesi gerekiyorsa yapacak bir sy yok. Ne güzel günün belli en azından :)

Allah şifa versin kızına. Ay o boş Çekilen sancılar çık gıcık oluyo. Inş çok beklemeden kucaklarsın
Korse çok farkettirdi birgünde o karnımın inmesi felan şok etti.
Çok şükür sütüm var inş böyle devam eder.ya beyefendi memeden başka bi yer istemiyo yapışıkız kızlar aynen mıncık mıncıklar

Hayırlısı olsun canım, ee ne zamana karar verildi sezaryen için?

Banada 15 temmuza gun verdi doktor. Hayirlisiyla cocugum alacam kucagima. Ama iki yasinda bir kizim var. Ondan 1 gun ayri kalacam. Cok zor geliyor.

Yenidogan bebegimle kizim arasinda kaliyorum. Sanki kabullenemicekmisim gibi geliyor. Rabbim sen yardim et

Petitto canım kusura bakma cuma yazmışın görmemişim.. Gözün Aydın ne güzel çok az kaldı bebişine kavuşmana :)

Cm hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla sıhatle kucağına alacaksın inşallah.bu arada epıdural sezeryan mı yoksa genel mı alacaksın?

Allaha sukur canim kendi sancimla dogum yaptim aksam 7den 10a kadar normal sanci gulup oynadim 10dan 2ye kadar epey sancim oldu 10cm olunca hemencik dogum yaptim cok sukur :))
ayyy cok guzelll.bakalım ben neler yaşayacagım.hayırlısı hepimiz için artıkk.ya ben normal doğum yapmaktan cok utanıyorum.acısından değil o andan utanıyorum.nasıl yenebilirim bu duyguyu.

nasıl kızlar saç boyatmanın bir zararı yokmu.ben sacımı bıle kstiremedim.

Hakkinda hayirlisi olsun canim oyle dua et ins hayirkisiyla kavusun cok az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…