- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.481
Sancilar var hala ama dogum sancisi degil siddeti azaldi canim. Kizim hala hasta bugun insallah iyilesir bende su sin zamanlari biraz daha rahat geciririm!! Sen nasilsin? Izne bu cuma'mi cikiyorsun?inşallah iyileşir kızın biran evvelde sende doğuma kafan rahat gidersin. sancıların nasıl hala zorluyor mu seni
ooo doğurdun tabi gül bizim gebişlik hallerineiyi diyelim iyi olsun. usame koymuştun di mi oğlunun adını. nasıl annesi oğluşun. kızların nasıl tepki verdi görünce. evde ses koku değişmiştir şimdi.
Dikkat et kendine canim . Cabucak iyilesirsin umarim. Esinde acmasin cani kapiyi soyle.günaydın kızlar. dün pijama bakmaya gittim. yokuş filan çıktım. terledim arabada eşim cam açtı bi ara. belim üşüdü. akşamda yemeğe gittik orasıda açık hava serindei şal al aldım ama alana kadar yine üşüdüm. akşamda eve geldik asansörümüz bozulmuş. 4. kata merdiven çıktım. bide eşim gece cam açmış bende üstümü ve sonuuçç sabah kalktım belim tutulmuş. ıkın deseler değil kuvvetli ıkınmak çişimi zor yapıyorum afedersiniz. kendime çok kızdım. son günler daha dikkatli olmam lazım. umarım çabuk toparlar. işteyim şuan cuma günü son Allahın izniyle.
Loreal innoa kullanıyorum profesyonel boya ondan her yerde bulunmuyor. Ben kuaför malzemeleri satan yerden alıyorum. Bitkisel diye 3 misli fiyata kuaförlerin boyadığı boya bu işte canım. Hamile kalmadan öncede bunu kullanıyodum. Kokusu yok amonyak olmadığı için. Kullanmaya başlarsan vazgeçemezsin ben çok memnunum 3 yıldır kullanıyorum. Bulamazsanda kuaförüne sor mutlaka vardır.Aldığın boyanın markası neydi bende kendim mi boyasam kuafördeki bitkisel boyaya güvenipde mi boyatsam bilemedim . Sözde onların ki tamamiyle bitkisel boya o yüzden boyatıyorlar .bende hafta sonu kendime zaman ayırıcam saçlarımı kestiricem boya manikür kaş ağda komple kaportayı elden geçiricem :)
Çok teşekkür ederim çok dua ettim hepiniz gönlünüze göre doğurun sağlıkla kucaklayın inşşşşşCanimmm sonunda buldum dogum haberi mesajiniAllah anali babali buyutsun, adiyla yasasin ins usame bebisin. Ne guzel normal dogum ile oldu, hemen ayaga kalkabildin. Rabbim bizede nasip etsin ins.
Kilosu boyu iyi masallahhhh
Ever burada otokoltugu olmadan hastanenin kapisindan cikamazsin kontrol ediyorlar . Zaten de cikmamak lazim cok onemli oto koltugu cok bebegin, cocugun hayatini kurtariyor aman dikkat edin arkadaslar sakin kucaginizda filan tasimayin amantam anlamadımkucağımda tutarım' ı ne için dedin? Bebekleri çocukları kucakta taşımak çok tehlikeli. Bizde bir şey olmaz mantığı var ama yanlış bir mantık. Olunca oluyor. Türkiye şu an trafik kazalarında bebek çocuk ölümlerinde çok üst sıralarda. Sebebi de oto koltuğunu alışkanlık haline getirmememiz. Amerikadaydı galiba, bebek hastaneden çıkarken araç kontrol ediliyor, koltuk var mı diye. Yoksa bebeği vermiyorlarmış Bizde hastaneyi geçtim, trafikte de zorunlu değil. Formalitede zorunlu diye geçiyormuş galiba ama uygulanmıyor.
Biz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
Yok canım normal dışarda Eminönü'nde kurulan seyyar tezgahtan almış. Burda internetten alan arkadaşlar vardı aslında ama nerden aldılar bilmiyorunEczaneden mi ki
Allah şifa versin kızına. Ay o boş Çekilen sancılar çık gıcık oluyo. Inş çok beklemeden kucaklarsınCok sagol canim. Senin gibi oldum bende dogum basliyo duruyor:) kizimda da oyle olmustu gerci havadar havadar gezerim
Yine. Kanamam da durdu neyseki. Aksam
Surekli sancim
Vardi duzenli ama
Sabah gecti yine. Kiziminda aksam atesi vardi ama sabah yok simdi umarim bitmistir bu cile hem ona hem bize. Bende seni merak ediyordum. Toparlandin mi biraz? Korse cok farkediyor degil mi:) Anladigim
Kadariyla masallah sutun var. sut olsunda acisin bosver zaten acisa acisa en fazla bir iki hafta sonra kasarlanirlar:) pasaninda keyfi yerindedir insallah!!! Kizlar napiyor kardeslerini mincikliyorlarmi???
Hayırlısı olsun canım, ee ne zamana karar verildi sezaryen için?Biz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
Cm hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla sıhatle kucağına alacaksın inşallah.bu arada epıdural sezeryan mı yoksa genel mı alacaksın?Biz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
Ay masallah canim:) nasil gidiyor hersey, sen iyimisin?Birde bizim bugün kırkımız çıktı inş
Sağol canım amin inş cümlemizinkini. Allah kolay Doğumlar nasip etsin hepinize inşayy çok sevindim canım gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün bahtı açık olsun öpüyrum ikinizede yerimizede öp kokla darısı bize inş:)
ayyy cok guzelll.bakalım ben neler yaşayacagım.hayırlısı hepimiz için artıkk.ya ben normal doğum yapmaktan cok utanıyorum.acısından değil o andan utanıyorum.nasıl yenebilirim bu duyguyu.Allaha sukur canim kendi sancimla dogum yaptim aksam 7den 10a kadar normal sanci gulup oynadim 10dan 2ye kadar epey sancim oldu 10cm olunca hemencik dogum yaptim cok sukur :))
nasıl kızlar saç boyatmanın bir zararı yokmu.ben sacımı bıle kstiremedim.Bende cumartesi günü senin gibi heyecanlı olacağım gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum . Hergün gece olsada bir an önce uyusam sabah kalksam birgün daha geçmiş olsa diyorum :) çok şükür bugünlere kadar geldik. Benİmde spinal anestezi ile olacak. Saç boyatmanın artık son gün bir zararı yoktur herhalde bende boyatmayı düşünüyorum
Aaaaa okadar oldumu yaaa darısı bize artık kutlarız sizi maşallahBirde bizim bugün kırkımız çıktı inş
Hakkinda hayirlisi olsun canim oyle dua et ins hayirkisiyla kavusun cok az kaldiBiz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?