2015 Temmuz Anneleri

Hadi bakalim hayirli olsun canim. Cuma'ya hicbirsey kalmadi:):)

O cocugu olan her annede olur diye dusunuyorum canim hosgeldin bu arada :) benimde 4yasinda kizim var ustune gul koklicakmisim gibi geliyor iki cocuk nasil sevilir vs hepsini yasayarak gorucez ama anne yuregi genis hepsinin ustesinden gelicez merak etme bizimde kardeslerimiz var dusunsene

ayyy cok guzelll.bakalım ben neler yaşayacagım.hayırlısı hepimiz için artıkk.ya ben normal doğum yapmaktan cok utanıyorum.acısından değil o andan utanıyorum.nasıl yenebilirim bu duyguyu.
Alttan muayene olmadin mi hic canim ? Bende her alttan bakacagi zaman cok utandigimi dile gtriyorum ki doktorum kadin ama yacak birsey yok olmasi gereken bu o anda basta insan cekiniyor sonra inan bana yavrundan baska bsey aklina gelmiyo sagsalim kavusmak icin vede sakin kasma sadece zorluk olur rahat ol yapcak bsey yok cis kaka hersey olabilir dogum bu,ben tam cataldayim dogurcam diyorum ki sanki buyuk tuvaletim geldi doktor rahat ol istedigini yap demisti :)))

Oof of kötüyüm kızlar kendimi çok mutsuz hissediyorum hiçbir şey hayal ettiğim gibi ilerlemiyor.. hrp rrken doğumdan korktum stres yaşadım ama şükür olmadı. Geçen haftaya kadar aşağıda olan bebeğim bu hafta yukarı yukarı çıkıyor. En son kontrolde kanala girmemiş daha dedi çok üzüldüm herkes doğurmadın mı daha diyor. Annem her gün bugün de inmedi bu çocuk diyor canım sıkılıyor ben normal doğumm istiyordum okadar neden böyle oluyor. Gideyim sezeryan günü alayım olsun bitsin biran önce kurtulayım bu stresten diye düşünmüyor da değilim artık

Canimmm sonunda buldum dogum haberi mesajini Allah anali babali buyutsun, adiyla yasasin ins usame bebisin. Ne guzel normal dogum ile oldu, hemen ayaga kalkabildin. Rabbim bizede nasip etsin ins.
Kilosu boyu iyi masallahhhh
kızlar ne guzel gununuz bellı.offff normalı bekledıkce bende stres oldum ıyıce.bazen vazmıgecsem dıyorum...

Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn, smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...

Oyle dusunme canim.uzulme.hangimizinki tam istedigimiz gbi gidiyoki.milleti bosver bnada biseyler diyolr surekli.belli olmz belki son dakika gircek.kanala.doktorun girer fln dedimi.

Maşallah cnm ya. Hayırlı olsun evladın inş. Sağlıklı olsun. Gözün aydın seninde. Humana emziren annelee çayını dene cnm. İnş faydası dokunur. Maşallah tekrardan.

Canim hayirli.olsun gozunuz aydin.darisi bizlere insallh bizimde raht guzel dogumlrimiz olur :)

Maşallah cnm ya. Hayırlı olsun evladın inş. Sağlıklı olsun. Gözün aydın seninde. Humana emziren annelee çayını dene cnm. İnş faydası dokunur. Maşallah tekrardan.

Saoll cnmmmm,senınde hersey yolundamıı?Hastanede 1 damla bıle sütüm gelmedi,Eve gelip duş aldım ,hemen bikaç damla geldi...1-2 güne toparlarım inşş...Hem malt içeceği içiyorum hemde humana çayı,göğüslerim zaten baya sertleşti,bekliyorummm sabırsızlıkla yolcunun gelmesini

Canim hayirli.olsun gozunuz aydin.darisi bizlere insallh bizimde raht guzel dogumlrimiz olur :)

Aminnnn cnmm inşş,çok tşklerrr...Sağlıkla gelsinlerde normal,sezerysn hiç farketmıyor,yaşanacaklar bebişine baktıgın an unutuluyorr,kendi adıma sezeryanım gayet güzel geçtii...İlk gün tabiki hiç kalkamadım,zaten sürekli ağrı kesici verdıklerı için dayanılmıycakmbi agrıda olmuyor,çok şükür geçti bitti....Artık gece mesai zamanı

Maşallah size. Allah Sağlık huzur versin ömür boyu ailenize. Bizlere de nasip etsin artık biran önce :)

Oyle dusunme canim.uzulme.hangimizinki tam istedigimiz gbi gidiyoki.milleti bosver bnada biseyler diyolr surekli.belli olmz belki son dakika gircek.kanala.doktorun girer fln dedimi.

Birşey demedi haftaya yine bekliyorum dedi. Yapmam gereken bişey var mı nolur dedim girmemesi kötü hopla zıpla dedi güldü

Ay masallah canim:) nasil gidiyor hersey, sen iyimisin?
Herşey yolunda çok şükür cnm. Bende iyiyim de sana danışayım. Sütüm yetmiyor bebeğime. Aç kalıyormuş yavrum. Humana, hurma vs ne varsa yiyorum. Yetmediğini de nasıl anladım, akşamları huysuzLuk yapıyor zannediyorduk, meğer doymuyormuş. Biraz mama verince uyudu yavrum. Meme veriyorum önce, ardından mama takviye ediyorum. Nasıl ne yapayım. Mamada kabız yaptı. Zeytinyağı eklediğim halde. Birde bir memeden diğerine geçemiyoruz. Uyuyakalıyor. Sarılığımızda geçmemiş. Yardımcı ol cnm bana ya.

Maşallah cnm bol bol sütlerin olur inş. Bebeğine yarar inş. Şükür cnm iyiyiz. Sütüm yetmiyor benim bu ara. Aç kalıyormuş kızım. Mama takviyesine başladık mecbur kalınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…