- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.501
Hadi bakalim hayirli olsun canim. Cuma'ya hicbirsey kalmadi:):)Biz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
O cocugu olan her annede olur diye dusunuyorum canim hosgeldin bu arada :) benimde 4yasinda kizim var ustune gul koklicakmisim gibi geliyor iki cocuk nasil sevilir vs hepsini yasayarak gorucez ama anne yuregi genis hepsinin ustesinden gelicez merak etme bizimde kardeslerimiz var dusunseneBanada 15 temmuza gun verdi doktor. Hayirlisiyla cocugum alacam kucagima. Ama iki yasinda bir kizim var. Ondan 1 gun ayri kalacam. Cok zor geliyor.
Yenidogan bebegimle kizim arasinda kaliyorum. Sanki kabullenemicekmisim gibi geliyor. Rabbim sen yardim et
Alttan muayene olmadin mi hic canim ? Bende her alttan bakacagi zaman cok utandigimi dile gtriyorum ki doktorum kadin ama yacak birsey yok olmasi gereken bu o anda basta insan cekiniyor sonra inan bana yavrundan baska bsey aklina gelmiyo sagsalim kavusmak icin vede sakin kasma sadece zorluk olur rahat ol yapcak bsey yok cis kaka hersey olabilir dogum bu,ben tam cataldayim dogurcam diyorum ki sanki buyuk tuvaletim geldi doktor rahat ol istedigini yap demisti :)))ayyy cok guzelll.bakalım ben neler yaşayacagım.hayırlısı hepimiz için artıkk.ya ben normal doğum yapmaktan cok utanıyorum.acısından değil o andan utanıyorum.nasıl yenebilirim bu duyguyu.
5.günde kontrole gittiğimde doktorum takmaya başla demişti. Ondan sonra başlamıştım cnm.
Canimmm sonunda buldum dogum haberi mesajiniAllah anali babali buyutsun, adiyla yasasin ins usame bebisin. Ne guzel normal dogum ile oldu, hemen ayaga kalkabildin. Rabbim bizede nasip etsin ins.
Kilosu boyu iyi masallahhhh
kızlar ne guzel gununuz bellı.offff normalı bekledıkce bende stres oldum ıyıce.bazen vazmıgecsem dıyorum...ben de Çarşamba sabah 7:30da yatacakmışım heyecandan midem bulanıyor nasıl rahatlasam şaşırdım benim bir de ilk doğum olacak acaba ne kadar sürer yatış sonrası sezeryana almaları ve herşeyin bitmesi rahatlayıp bebişimle odama geçmem
Cm hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla sıhatle kucağına alacaksın inşallah.bu arada epıdural sezeryan mı yoksa genel mı alacaksın?
İyiyiz çok şükür cnmOyy minik kusa masaallh nasil iyi misiniz sen ve kizin :)
Oyle dusunme canim.uzulme.hangimizinki tam istedigimiz gbi gidiyoki.milleti bosver bnada biseyler diyolr surekli.belli olmz belki son dakika gircek.kanala.doktorun girer fln dedimi.Oof of kötüyüm kızlarkendimi çok mutsuz hissediyorum hiçbir şey hayal ettiğim gibi ilerlemiyor.. hrp rrken doğumdan korktum stres yaşadım ama şükür olmadı. Geçen haftaya kadar aşağıda olan bebeğim bu hafta yukarı yukarı çıkıyor. En son kontrolde kanala girmemiş daha dedi çok üzüldüm herkes doğurmadın mı daha diyor. Annem her gün bugün de inmedi bu çocuk diyor canım sıkılıyor ben normal doğumm istiyordum okadar neden böyle oluyor. Gideyim sezeryan günü alayım olsun bitsin biran önce kurtulayım bu stresten diye düşünmüyor da değilim artık
Maşallah cnm ya. Hayırlı olsun evladın inş. Sağlıklı olsun. Gözün aydın seninde. Humana emziren annelee çayını dene cnm. İnş faydası dokunur. Maşallah tekrardan.Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn,smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Canim hayirli.olsun gozunuz aydin.darisi bizlere insallh bizimde raht guzel dogumlrimiz olur :)Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn,smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Maşallah cnm ya. Hayırlı olsun evladın inş. Sağlıklı olsun. Gözün aydın seninde. Humana emziren annelee çayını dene cnm. İnş faydası dokunur. Maşallah tekrardan.
Canim hayirli.olsun gozunuz aydin.darisi bizlere insallh bizimde raht guzel dogumlrimiz olur :)
Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn,smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Oyle dusunme canim.uzulme.hangimizinki tam istedigimiz gbi gidiyoki.milleti bosver bnada biseyler diyolr surekli.belli olmz belki son dakika gircek.kanala.doktorun girer fln dedimi.
Maşallah size. Allah Sağlık huzur versin ömür boyu ailenize. Bizlere de nasip etsin artık biran önce :)
Herşey yolunda çok şükür cnm. Bende iyiyim de sana danışayım. Sütüm yetmiyor bebeğime. Aç kalıyormuş yavrum. Humana, hurma vs ne varsa yiyorum. Yetmediğini de nasıl anladım, akşamları huysuzLuk yapıyor zannediyorduk, meğer doymuyormuş. Biraz mama verince uyudu yavrum. Meme veriyorum önce, ardından mama takviye ediyorum. Nasıl ne yapayım. Mamada kabız yaptı. Zeytinyağı eklediğim halde. Birde bir memeden diğerine geçemiyoruz. Uyuyakalıyor. Sarılığımızda geçmemiş. Yardımcı ol cnm bana ya.Ay masallah canim:) nasil gidiyor hersey, sen iyimisin?
Maşallah cnmSaoll cnmmmm,senınde hersey yolundamıı?Hastanede 1 damla bıle sütüm gelmedi,Eve gelip duş aldım ,hemen bikaç damla geldi...1-2 güne toparlarım inşş...Hem malt içeceği içiyorum hemde humana çayı,göğüslerim zaten baya sertleşti,bekliyorummm sabırsızlıkla yolcunun gelmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?