2015 Temmuz Anneleri

hayırlısı olsun canım.inşallah sag salım kucagına alırsın..

S beden sipariş verdim bugun kargoya verdiler doğumdan sonra çok sıkarsa m bedenide alırım dedim

canım alttan muayene oldugumdada cok utanıyorumm.doktorum cok rahatlatmaya calışıyo ama benım aklımdan cıkmıyoo...cokk korkuyorum.

S beden sipariş verdim bugun kargoya verdiler doğumdan sonra çok sıkarsa m bedenide alırım dedim
Kızlar korselerin s bedeni bir karış oluyo haberiniz olsun. Burada L sipariş edip ona bile şoka girenler olmuştu. Korseler çok ufacık oluyo.

hayırlı olsun canım.darısı bızlerın basınaa..

Kızlar korselerin s bedeni bir karış oluyo haberiniz olsun. Burada L sipariş edip ona bile şoka girenler olmuştu. Korseler çok ufacık oluyo.

Ya ölçüleri yazıyordu ondan s aldım karnım ne kadar iner felan bilmiyorum bide 1günde gelicekmiş olmazsa m alırım hemen zaten eninde sonunda s takıcam kurtuluşu yok karnımın

Kizlar bebegim kanalda degil acilmam da yok ama dun geceden beri surekli adet sancim var ya ustune belim de cok agriyor geciyor tekrar basliyor eskiden gunde bir iki kere olurdu simdi sanki iki uc saatte bir tekrarliyor! Ne yapayim ?

Aynen ben de ilk Başlarda hiç sıkıntı yaşamadım ama Sağolsun son Günler'de yaşatıyor. Bu ara midemin üstünde çok oynuyor sanırım ondan böyle. Ben en son iki hafta önce gittim doktora bakalım bizim ufaklıklar ne yaptı. Yarın haberleşiriz. :)

Ben boyamı Alıp kendim boyuyorum. Kuaförlere çok güvenmiyorum. Geçen aylarda İzmir'de bi kuaföre gittim annemin Arkadaşı boyamı Yanımda götürdüm. Diyor ben bu kadar iyisini kullanmıyorum. Watsondan alıyorum ben. Kendin boyamak istersen bakabilirsin. Yarın bi doktora gideyim de ben de bu hafta bakıma girecem. Acele etmese bari kızım. :)

Hayırlı olsun.Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin inş.

Canim mama sut karisik ver o zmasn sariligi da gecer tam doyunca. Sen bu arada memeyi hic biraktirma ama .hep Once meme ver mutlaka sonra mama verirsin. Sagiyormusun surekli? Sagmak cok arttiriyor sutu. Mama kabiz yapiyormus bebeklerde duymustum. Mama markasini degistiriyordu arkadaslarim onu deneyebilirsin. Birde kulak cubuguna zeytinyagi surup poposuna azicik sokunca hemen yapar cocuklar kakasini ama cok sokma azicik:) Cocuk doktoruna sordun mu ne yapmali kabiz durumunda bebeklerde ? kabizi hic bilmiyorum canim
Yasamadim mama vermedigim icin buyuk olsa caresi kolayda. Sut icinde humananin yaninda birde milupa'ninkini dene istersen ben hep onu icerdim humana 'dan ziyade. Oldugu kadar canim sut olayini hic takma
Kafana. Dusundukce daha cok azalir zaten. Oluruna birak , kizin saglikli olsun en onemlisi o yoksa ac kalmaz prenses annesi:):)

Ali Emir Pasa hosgeldi:):)

Hayırlısı olsun canım böylesi gerekiyorsa yapacak bir sy yok. Ne güzel günün belli en azından :)

Petitto canım kusura bakma cuma yazmışın görmemişim.. Gözün Aydın ne güzel çok az kaldı bebişine kavuşmana :)

Hakkinda hayirlisi olsun canim oyle dua et ins hayirkisiyla kavusun cok az kaldi

Hadi bakalim hayirli olsun canim. Cuma'ya hicbirsey kalmadi:):)

hayırlısı olsun canım.inşallah sag salım kucagına alırsın..

Çok teşekkür ederimm hepinize inşallah mutlu son haberlerimizi paylaşırız burdann hepimiz sağlıkla sevgilerr

nasıl kızlar saç boyatmanın bir zararı yokmu.ben sacımı bıle kstiremedim.
Doktorum 20. Haftadan sonra organik boya yapabileceğimi söyledi. Ben şu ana kadar 3kez boyadım. Organikleri çabuk akıyor. Bi de doğum öncesi boyayacağım. Ben 2doktoruma da danıştım. Ihtiyacın varsa sen de organik boya ile boya saçını. Ben hem boyadım hem kestirdim. Korkma bi şey olmaz Allah'ımın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…