- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.521
hayırlısı olsun canım.inşallah sag salım kucagına alırsın..Biz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
Ay hiç geçmiyor artık hep böyle kalacakmışım gibi geliyorÇok azkaldı cnm senindee,birden olup bitiyor zaten anlamıyorsun,bi bakmışssın bıcırık yanında yatıyor,ağzın kulaklarında yatıyorsun yatakda:)))
çocuklar alışana kadar bıraz sürecek galiba bakalım benim kız napıcak şimdi kardeşim diye sevmekten karnımdan ayrılmıyor o zaman tepesinden inmez kesin:))
benimde il gebeliğimde sancım yoktu ama 3 cm açılmam olmuştu
az kalmış artık canım hayırlsııyla alırsın inşallah bebişini kucağına
belli olmaz canım kafası aşşağıda sonuçta heran kanala girebilir hakkında hayırlı olan olsun inşallah canım
hangisinden alacaksın canım hiç bilemiyorumki ne kadar iner karnın aslında @Seymasevde ye sormak gerekiyor sonuçta yeni doğum yaptı daha iyi bilir
ye canım ye doğuma girmeden miğden bayram etsin ac kalcaksın souçta doğum yapana kadar :)
hayırlsıı olsun hakkında canım
maşallah sübhanallah size canım :) ne çabuk geçti zaman hiç anlamadım
canım alttan muayene oldugumdada cok utanıyorumm.doktorum cok rahatlatmaya calışıyo ama benım aklımdan cıkmıyoo...cokk korkuyorum.Alttan muayene olmadin mi hic canim ? Bende her alttan bakacagi zaman cok utandigimi dile gtriyorum ki doktorum kadin ama yacak birsey yok olmasi gereken bu o anda basta insan cekiniyor sonra inan bana yavrundan baska bsey aklina gelmiyo sagsalim kavusmak icin vede sakin kasma sadece zorluk olur rahat ol yapcak bsey yok cis kaka hersey olabilir dogum bu,ben tam cataldayim dogurcam diyorum ki sanki buyuk tuvaletim geldi doktor rahat ol istedigini yap demisti :)))
Müsait değilim 2 hafta sonra geleyim deseydinBirşey demedi haftaya yine bekliyorum dedi. Yapmam gereken bişey var mı nolur dedim girmemesi kötü hopla zıpla dedi güldü
Kızlar korselerin s bedeni bir karış oluyo haberiniz olsun. Burada L sipariş edip ona bile şoka girenler olmuştu. Korseler çok ufacık oluyo.S beden sipariş verdim bugun kargoya verdiler doğumdan sonra çok sıkarsa m bedenide alırım dedim
hayırlı olsun canım.darısı bızlerın basınaa..Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn, @smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Espri mi yPtigini saniyomus .Allah buyuktr cnm.skma canini desemde skliyo biliyorum sen yuruyisunu yap egil kalk insallh girer canim.Birşey demedi haftaya yine bekliyorum dedi. Yapmam gereken bişey var mı nolur dedim girmemesi kötü hopla zıpla dedi güldü
Kızlar korselerin s bedeni bir karış oluyo haberiniz olsun. Burada L sipariş edip ona bile şoka girenler olmuştu. Korseler çok ufacık oluyo.
Aynen ben de ilk Başlarda hiç sıkıntı yaşamadım ama Sağolsun son Günler'de yaşatıyor. Bu ara midemin üstünde çok oynuyor sanırım ondan böyle. Ben en son iki hafta önce gittim doktora bakalım bizim ufaklıklar ne yaptı. Yarın haberleşiriz. :)Tamam :) benimde geçen miğdm bulandı çıkarmamk için zor tuttum kendime hatta ne oluyo dedim ilk başlarda bile çok bulantım olmamıştı. Dmek ki senin bebişde ilk zamanlar yaşatmadı bu duyguyu tat diye şimdi yaşatıyor :) reflü deme zaten o daha fena . Benimde yarın 11 de kontrolüm bakalım neler olmuş bir haftada
Ben boyamı Alıp kendim boyuyorum. Kuaförlere çok güvenmiyorum. Geçen aylarda İzmir'de bi kuaföre gittim annemin Arkadaşı boyamı Yanımda götürdüm. Diyor ben bu kadar iyisini kullanmıyorum. Watsondan alıyorum ben. Kendin boyamak istersen bakabilirsin. Yarın bi doktora gideyim de ben de bu hafta bakıma girecem. Acele etmese bari kızım. :)Aldığın boyanın markası neydi bende kendim mi boyasam kuafördeki bitkisel boyaya güvenipde mi boyatsam bilemedim . Sözde onların ki tamamiyle bitkisel boya o yüzden boyatıyorlar .bende hafta sonu kendime zaman ayırıcam saçlarımı kestiricem boya manikür kaş ağda komple kaportayı elden geçiricem :)
Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn, @smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Canim mama sut karisik ver o zmasn sariligi da gecer tam doyunca. Sen bu arada memeyi hic biraktirma ama .hep Once meme ver mutlaka sonra mama verirsin. Sagiyormusun surekli? Sagmak cok arttiriyor sutu. Mama kabiz yapiyormus bebeklerde duymustum. Mama markasini degistiriyordu arkadaslarim onu deneyebilirsin. Birde kulak cubuguna zeytinyagi surup poposuna azicik sokunca hemen yapar cocuklar kakasini ama cok sokma azicik:) Cocuk doktoruna sordun mu ne yapmali kabiz durumunda bebeklerde ? kabizi hic bilmiyorum canimHerşey yolunda çok şükür cnm. Bende iyiyim de sana danışayım. Sütüm yetmiyor bebeğime. Aç kalıyormuş yavrum. Humana, hurma vs ne varsa yiyorum. Yetmediğini de nasıl anladım, akşamları huysuzLuk yapıyor zannediyorduk, meğer doymuyormuş. Biraz mama verince uyudu yavrum. Meme veriyorum önce, ardından mama takviye ediyorum. Nasıl ne yapayım. Mamada kabız yaptı. Zeytinyağı eklediğim halde. Birde bir memeden diğerine geçemiyoruz. Uyuyakalıyor. Sarılığımızda geçmemiş. Yardımcı ol cnm bana ya.
Ali Emir Pasa hosgeldi:):)Aminnnn cnmm inşş,çok tşklerrr...Sağlıkla gelsinlerde normal,sezerysn hiç farketmıyor,yaşanacaklar bebişine baktıgın an unutuluyorr,kendi adıma sezeryanım gayet güzel geçtii...İlk gün tabiki hiç kalkamadım,zaten sürekli ağrı kesici verdıklerı için dayanılmıycakmbi agrıda olmuyor,çok şükür geçti bitti....Artık gece mesai zamanı
Hayırlısı olsun canım böylesi gerekiyorsa yapacak bir sy yok. Ne güzel günün belli en azından :)
Petitto canım kusura bakma cuma yazmışın görmemişim.. Gözün Aydın ne güzel çok az kaldı bebişine kavuşmana :)
Hakkinda hayirlisi olsun canim oyle dua et ins hayirkisiyla kavusun cok az kaldi
Hadi bakalim hayirli olsun canim. Cuma'ya hicbirsey kalmadi:):)
hayırlısı olsun canım.inşallah sag salım kucagına alırsın..
Doktorum 20. Haftadan sonra organik boya yapabileceğimi söyledi. Ben şu ana kadar 3kez boyadım. Organikleri çabuk akıyor. Bi de doğum öncesi boyayacağım. Ben 2doktoruma da danıştım. Ihtiyacın varsa sen de organik boya ile boya saçını. Ben hem boyadım hem kestirdim. Korkma bi şey olmaz Allah'ımın izniylenasıl kızlar saç boyatmanın bir zararı yokmu.ben sacımı bıle kstiremedim.
Iyi düşün musun sonuçta girersiniz içine bence bir iki güne alışık zaten karninS beden sipariş verdim bugun kargoya verdiler doğumdan sonra çok sıkarsa m bedenide alırım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?