2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bebegim kanalda degil acilmam da yok ama dun geceden beri surekli adet sancim var ya ustune belim de cok agriyor geciyor tekrar basliyor eskiden gunde bir iki kere olurdu simdi sanki iki uc saatte bir tekrarliyor! Ne yapayim ?
Canim iki uc saatte bir tekrarlamasi hicbirsey ifade etmiyor merak etme. Hatta 10 dk bir duzenli olsa bile cok erken. Dun ben 10 saat boyunca 5 dk bir agrim vardi hatta zaman zaman 3 dk bire dustu bak bisey olmadi:) gerci serum taktilar bana bir suru ondan sonra azaldi sancilar ama dedigim gibi 5dk bire duserse ve duzenliyse ararsin doktorunu. Duzenli derken gercekten saniye sasmaz her 5 dk bir gelir. Birde adet sancisindan biraz degisik karindan baslar bele kasiklara bacaklara vurue ve adet sancisindan daha siddetli olur. Kolay gelsin canim dogumlar yaklasiyor artik:)

Senin ve Bebeğin için en sağlıklısı neyse o olsun. İnş sağlıkla kavuşursun bebeğine.

Maşallah size gözünüzaydn sağlıkla büyüsün paşa :) sünnetinizde hayırlı olsun minik adam oldu bile bolbol sütlerin olsn inşallahh darısı başımızaa

Ay maşallah gözün Aydın aynı gün doğurmuşuz siz bizden saat olarak erken doğmuşunuz sütün gelir devamlı ver Ağzına Bebeğin. Benimde göğsümü sıkınca gelmiyo ama bebek emmeye başlayınca geliyo hemde ona fazla bile geliyo arada nefes aldırıyorum yani öyle sıkınca gelir diye bişey yok ilk günler.
Bol bol dinlen yanında ilgilenende var tadını çıkar bebişinin yerime kokla

Zaten normal deseydi şaşırırdım bel Fıtığı önemli bi durum hakkında hayırlısı böyleymiş herşey hayal ettiğimiz gibi gitmeyebiliyor. Önemli olan sağlık ve bebeğine kavuşman güzel haberlerini bekliyoruz artık

Hayirlisi böyleydi canım sağlicakla bebeğine kavuşursun inşallah :)
Hayırlı olsun canım saglicakla al bebeğini insaĺlah kucağına aklında öyle şeyler getirme birinin sevgisi birinden ustun olmaz kafanı bunlarla meşgul etme üzme kendini
ayyy cok guzelll.bakalım ben neler yaşayacagım.hayırlısı hepimiz için artıkk.ya ben normal doğum yapmaktan cok utanıyorum.acısından değil o andan utanıyorum.nasıl yenebilirim bu duyguyu.
Canım inan o ağrıyla felan utanma bile gelicek aklına biran önce dogurmak isticeksin allah hayırlı doğumlar nasip etsin insallah
Canım kendini bunaltma boşver sen onları hayırlısı allahdan bir bakmissin beklenmedik bir anda bebeğin kanala girmiş hem daha vakti var sana neden stres yaptiriyorlar girmesine sezeryan olursun allah sağlık versin yeter sen kafana bunu taktikça hem kendini hem bebeği strese sokarsin sakin ol relax
Maşallah size canım gözünüz aydın allah anneli babali buyutsun hayirli sağlıklı evlat olsun insallah
Kizlar bebegim kanalda degil acilmam da yok ama dun geceden beri surekli adet sancim var ya ustune belim de cok agriyor geciyor tekrar basliyor eskiden gunde bir iki kere olurdu simdi sanki iki uc saatte bir tekrarliyor! Ne yapayim ?
canım yalancı sancılar bendede var normal artık bedenimiz doğuma hazırlık yapıyor sıkma canini

Doğum yapanları duydukça vakit geçsin bende kucagima alayın diyorum.heyecan ve tedirginlik karmaşası bi duygu yaşıyorum.Rabbim yenidoğan bebisleri hayırlı evlat yapsın uzun omur versin inşallah.benim kız bi hareketli bi hareketli anlatamam karnimdan fırlayıp çıkacak sanki ya.yamuk yumuk karnım.sizde de aynı mi.normal mi bu hareketlilik

Teşekkürler :)))

Birde bizim bugün kırkımız çıktı inş
Masallah kizimiza, kocaman olmus bile.öp benim icin...
Gecmis olsun mayacim, hem kizina hem sana. Allahtan kanaman durmus da kizimizin biraz daha büyümek icin zamani olusmus.Ablasi da cabucak iyilesir de insallah, gercek dogum basladigi zaman gönül rahatligiyla birakabilirsiniz.Zamani gelince cikacak zaten acelesi neymis cimcimenin
Çok özlemiş biz çok uzun süre gitmişiz bugün bana öyle diyo. Aslında kuzenleriylede iyi vakit geçirmiş ama işte çocuk çok şükür geldi geçti inş sizde sağlıkla kucaklarsınız
Ay yavrum kiyamam, kim bilir nasil duygular icerisinde... Bol bol birlikte vakit gecirsinler kardesleriyle de hemen benimseyebilsinler.Amin darisi bize insallah...
Hayirlisi olsun canim, senin de günün belli oldu desene
Canim sen kendini niye kasiyorsun ki, zamani gelince cikacak oradan kendini de bebegini de strese sokma.Milletin lafina bakip niye üzüyorsun kendini, bana da diyorlar ben de gülüp geciyorum, cok nazliyiz de gec bosver. Durduk yere sezeryan olunur mu hic, acele etme bence
Ay masallah, hayirli olsun canim, saglikla büyütün insallah. Süt gelir acele etme, ikinci ,ücüncü gün birden artar, sonrada fiskiyeleri kapatamazsiniz

Bu arada ben de daha beklemedeyim)).
Bi de hasta oldum, sicak diye dayadim camlari, bi de dondurmayi fazla kacirinca olan oldu. Bugün daha iyi gibiyim ama...
Cok sevdigim bi cikolata var evde yoktu, demin kizlari yolladim aldirdim, paketin dibini getirdim, artik kalbim rahat dogum baslayabilirrrr.

Canim nasilsin? Dogum gunlerini de tutturacakmiyiz bebislerin???:) senin kacindaydi sezeryan?
iyiym cnm sağol.. kısmet artık günleri tutturmakk :)) cuma sabahı 8:30 sezeryana girecem nasipse , yarın son kontrolüm var ,, süpriz bir durum olmassa , cuma 7 de hastanede olacamm .. fazlasıyla da tırsıyorumm
senin kanaman ne alemde , bebeğin hareketi ve sancı durumun normal olunca beklemek en iyisi.

geçmiş olsun cnm . dikkat et.. annem bana dondurma yedittirmiyor ,, doğumüstü hastalanmıyım diye ,, bugün duş aldım ayagına çorap giy , uzun kollu giy :))) tamam anne

Kizlar seyi sorucam size, bu son zamanlarda kilo kaybi yasayan var mi???Benim 1 kilo düstü, ödemim de azaldi gibime geliyor.
Bi de bebegin hareketlerinde belirgin bi azalma var, büyük bi olasilikla yer daraldigi icindir ama yine de acaba diyo insan.Sizlerde durum nasil acaba???

geçmiş olsun cnm . dikkat et.. annem bana dondurma yedittirmiyor ,, doğumüstü hastalanmıyım diye ,, bugün duş aldım ayagına çorap giy , uzun kollu giy :))) tamam anne
Ay uzun kol ve corap miiii??? Ben uyanir uyanmaz dusa atiyorum kendimi serinlemek icin bi de uzun hic giyemem:))).Evde rahat bi elbisem var hep onu giyiyorum, kapi calinca sabahligi cekiyorum üstüne:)).KImse yoksa da sort ve kocisimin büyük tisörtlerini geciriyorum üstüme, cokkk sicaakkkkk....

Canım aslında son zamanlarda hareketler azalırmış biraz. Bugün benimki de daha sakin sanki :) ama karnım top gibi yukarıda ve mide yanmam baya arttı . Çarşamba kontrol var , daha günüm de var ama doktor sezaryen der diye aklım çıkıyor . Hayırlısı artık :)

annelik işte,, bana belli etmesede korkuyor sezeryan olcam diye :) 32 yaşınada girsem gözünde çocuk gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…