- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.541
Canim iki uc saatte bir tekrarlamasi hicbirsey ifade etmiyor merak etme. Hatta 10 dk bir duzenli olsa bile cok erken. Dun ben 10 saat boyunca 5 dk bir agrim vardi hatta zaman zaman 3 dk bire dustu bak bisey olmadi:) gerci serum taktilar bana bir suru ondan sonra azaldi sancilar ama dedigim gibi 5dk bire duserse ve duzenliyse ararsin doktorunu. Duzenli derken gercekten saniye sasmaz her 5 dk bir gelir. Birde adet sancisindan biraz degisik karindan baslar bele kasiklara bacaklara vurue ve adet sancisindan daha siddetli olur. Kolay gelsin canim dogumlar yaklasiyor artik:)Kizlar bebegim kanalda degil acilmam da yok ama dun geceden beri surekli adet sancim var ya ustune belim de cok agriyor geciyor tekrar basliyor eskiden gunde bir iki kere olurdu simdi sanki iki uc saatte bir tekrarliyor! Ne yapayim ?
Senin ve Bebeğin için en sağlıklısı neyse o olsun. İnş sağlıkla kavuşursun bebeğine.Biz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn, @smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Canim nasilsin? Dogum gunlerini de tutturacakmiyiz bebislerin???:) senin kacindaydi sezeryan?@ssedass79 gözün aydın cnm , sağlıkla büyüt bebeğini..
Ay maşallah gözün Aydın aynı gün doğurmuşuz siz bizden saat olarak erken doğmuşunuzKızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn, @smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Zaten normal deseydi şaşırırdım bel Fıtığı önemli bi durum hakkında hayırlısı böyleymiş herşey hayal ettiğimiz gibi gitmeyebiliyor. Önemli olan sağlık ve bebeğine kavuşman güzel haberlerini bekliyoruz artıkBiz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
çalışamaz raporu almak gerekiyor
Hayirlisi böyleydi canım sağlicakla bebeğine kavuşursun inşallah :)Biz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
Hayırlı olsun canım saglicakla al bebeğini insaĺlah kucağına aklında öyle şeyler getirme birinin sevgisi birinden ustun olmaz kafanı bunlarla meşgul etme üzme kendiniBanada 15 temmuza gun verdi doktor. Hayirlisiyla cocugum alacam kucagima. Ama iki yasinda bir kizim var. Ondan 1 gun ayri kalacam. Cok zor geliyor.
Yenidogan bebegimle kizim arasinda kaliyorum. Sanki kabullenemicekmisim gibi geliyor. Rabbim sen yardim et
Canım inan o ağrıyla felan utanma bile gelicek aklına biran önce dogurmak isticeksin allah hayırlı doğumlar nasip etsin insallahayyy cok guzelll.bakalım ben neler yaşayacagım.hayırlısı hepimiz için artıkk.ya ben normal doğum yapmaktan cok utanıyorum.acısından değil o andan utanıyorum.nasıl yenebilirim bu duyguyu.
Canım kendini bunaltma boşver sen onları hayırlısı allahdan bir bakmissin beklenmedik bir anda bebeğin kanala girmiş hem daha vakti var sana neden stres yaptiriyorlar girmesine sezeryan olursun allah sağlık versin yeter sen kafana bunu taktikça hem kendini hem bebeği strese sokarsin sakin ol relaxOof of kötüyüm kızlarkendimi çok mutsuz hissediyorum hiçbir şey hayal ettiğim gibi ilerlemiyor.. hrp rrken doğumdan korktum stres yaşadım ama şükür olmadı. Geçen haftaya kadar aşağıda olan bebeğim bu hafta yukarı yukarı çıkıyor. En son kontrolde kanala girmemiş daha dedi çok üzüldüm herkes doğurmadın mı daha diyor. Annem her gün bugün de inmedi bu çocuk diyor canım sıkılıyor ben normal doğumm istiyordum okadar neden böyle oluyor. Gideyim sezeryan günü alayım olsun bitsin biran önce kurtulayım bu stresten diye düşünmüyor da değilim artık
Maşallah size canım gözünüz aydın allah anneli babali buyutsun hayirli sağlıklı evlat olsun insallahKızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn, @smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
canım yalancı sancılar bendede var normal artık bedenimiz doğuma hazırlık yapıyor sıkma caniniKizlar bebegim kanalda degil acilmam da yok ama dun geceden beri surekli adet sancim var ya ustune belim de cok agriyor geciyor tekrar basliyor eskiden gunde bir iki kere olurdu simdi sanki iki uc saatte bir tekrarliyor! Ne yapayim ?
Teşekkürler :)))Sağ üst köşede bildirimler var orada kim sana cevap yazmış görüyorsun. Orada kırmızı ile konu başlığı yazıyor "2015 Temmuz Anneleri" mesela. Ona tıkladığında yeni mesaja gidiyor. Tabi bazen beğeni bazen alıntı oluyor. Beğeni ise kendi mesajına götürür link seni, alıntı yapılmışsa yeni mesaja...
Yok canım ben 32 de Çalışır almıştım şimdi 37 de çalışamaz alıcam.Nasıl yanı 32. Haftada çalışamaz raporu aldı.37. Hafta bitiminde tekrar mi çalışamaz raporu alacağım.ilk kez duydum
Masallah kizimiza, kocaman olmus bileBirde bizim bugün kırkımız çıktı inş
Gecmis olsun mayacim, hem kizina hem sana. Allahtan kanaman durmus da kizimizin biraz daha büyümek icin zamani olusmus.Ablasi da cabucak iyilesir de insallah, gercek dogum basladigi zaman gönül rahatligiyla birakabilirsiniz.Zamani gelince cikacak zaten acelesi neymis cimcimeninCok sagol canim. Senin gibi oldum bende dogum basliyo duruyor:) kizimda da oyle olmustu gerci havadar havadar gezerim
Yine. Kanamam da durdu neyseki. Aksam
Surekli sancim
Vardi duzenli ama
Sabah gecti yine. Kiziminda aksam atesi vardi ama sabah yok simdi umarim bitmistir bu cile hem ona hem bize. Bende seni merak ediyordum. Toparlandin mi biraz? Korse cok farkediyor degil mi:) Anladigim
Kadariyla masallah sutun var. sut olsunda acisin bosver zaten acisa acisa en fazla bir iki hafta sonra kasarlanirlar:) pasaninda keyfi yerindedir insallah!!! Kizlar napiyor kardeslerini mincikliyorlarmi???
Ay yavrum kiyamam, kim bilir nasil duygular icerisinde... Bol bol birlikte vakit gecirsinler kardesleriyle de hemen benimseyebilsinler.Amin darisi bize insallah...Çok özlemiş biz çok uzun süre gitmişiz bugün bana öyle diyo. Aslında kuzenleriylede iyi vakit geçirmiş ama işte çocukçok şükür geldi geçti inş sizde sağlıkla kucaklarsınız
Hayirlisi olsun canim, senin de günün belli oldu deseneBiz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
Canim sen kendini niye kasiyorsun ki, zamani gelince cikacak oradan kendini de bebegini de strese sokma.Milletin lafina bakip niye üzüyorsun kendini, bana da diyorlar ben de gülüp geciyorum, cok nazliyiz de gec bosver. Durduk yere sezeryan olunur mu hic, acele etme benceOof of kötüyüm kızlarkendimi çok mutsuz hissediyorum hiçbir şey hayal ettiğim gibi ilerlemiyor.. hrp rrken doğumdan korktum stres yaşadım ama şükür olmadı. Geçen haftaya kadar aşağıda olan bebeğim bu hafta yukarı yukarı çıkıyor. En son kontrolde kanala girmemiş daha dedi çok üzüldüm herkes doğurmadın mı daha diyor. Annem her gün bugün de inmedi bu çocuk diyor canım sıkılıyor ben normal doğumm istiyordum okadar neden böyle oluyor. Gideyim sezeryan günü alayım olsun bitsin biran önce kurtulayım bu stresten diye düşünmüyor da değilim artık
Ay masallah, hayirli olsun canim, saglikla büyütün insallah. Süt gelir acele etme, ikinci ,ücüncü gün birden artar, sonrada fiskiyeleri kapatamazsinizKızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn, @smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
iyiym cnm sağol.. kısmet artık günleri tutturmakk :)) cuma sabahı 8:30 sezeryana girecem nasipse , yarın son kontrolüm var ,, süpriz bir durum olmassa , cuma 7 de hastanede olacamm .. fazlasıyla da tırsıyorummCanim nasilsin? Dogum gunlerini de tutturacakmiyiz bebislerin???:) senin kacindaydi sezeryan?
geçmiş olsun cnm . dikkat et.. annem bana dondurma yedittirmiyor ,, doğumüstü hastalanmıyım diye ,, bugün duş aldım ayagına çorap giy , uzun kollu giy :))) tamam anneBu arada ben de daha beklemedeyim)).
Bi de hasta oldum, sicak diye dayadim camlari, bi de dondurmayi fazla kacirinca olan oldu. Bugün daha iyi gibiyim ama...
Cok sevdigim bi cikolata var evde yoktu, demin kizlari yolladim aldirdim, paketin dibini getirdim, artik kalbim rahat dogum baslayabilirrrr.
Ay uzun kol ve corap miiii??? Ben uyanir uyanmaz dusa atiyorum kendimi serinlemek icin bi de uzun hic giyemem:))).Evde rahat bi elbisem var hep onu giyiyorum, kapi calinca sabahligi cekiyorum üstüne:)).KImse yoksa da sort ve kocisimin büyük tisörtlerini geciriyorum üstüme, cokkk sicaakkkkk....geçmiş olsun cnm . dikkat et.. annem bana dondurma yedittirmiyor ,, doğumüstü hastalanmıyım diye ,, bugün duş aldım ayagına çorap giy , uzun kollu giy :))) tamam anne
Kolay gelsin canim :) benim de ayni seninle sanki yukari cikti mide yanmasindan yakiniyorum. Kanala son anda da girebilirmis doktor oyle dedi bana iki gundur bebegim daha az hareketli acaba kanala mi girdi diyorum niye hareketleri azaldiysa cok endiseliyim
annelik işte,, bana belli etmesede korkuyor sezeryan olcam diye :) 32 yaşınada girsem gözünde çocuk gibiyimAy uzun kol ve corap miiii??? Ben uyanir uyanmaz dusa atiyorum kendimi serinlemek icin bi de uzun hic giyemem:))).Evde rahat bi elbisem var hep onu giyiyorum, kapi calinca sabahligi cekiyorum üstüne:)).KImse yoksa da sort ve kocisimin büyük tisörtlerini geciriyorum üstüme, cokkk sicaakkkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?