- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.561
benim ayaklar balon gibi , ödemde azalma yok ama resmen hamileliğin başına döndüm midem bulanıyor , asagı yerleştikçe azalıor hareketi , bir kilo haliyle şimdikii hareketleri farklı tabi..Kizlar seyi sorucam size, bu son zamanlarda kilo kaybi yasayan var mi???Benim 1 kilo düstü, ödemim de azaldi gibime geliyor.
Bi de bebegin hareketlerinde belirgin bi azalma var, büyük bi olasilikla yer daraldigi icindir ama yine de acaba diyo insan.Sizlerde durum nasil acaba???
inşallah sıkıntısız bir şekilde normal doğum olur. bende c.tesi odayı filan düzenledim. beşiği yatak odamıza aldık. gece uyanıpta beşiği gördükçe strese girdimbana bide hazırlıkalrı tamamladıkça eksik varmış gibi geliyor sürekli.
Canım aslında son zamanlarda hareketler azalırmış biraz. Bugün benimki de daha sakin sanki :) ama karnım top gibi yukarıda ve mide yanmam baya arttı . Çarşamba kontrol var , daha günüm de var ama doktor sezaryen der diye aklım çıkıyor . Hayırlısı artık :)
Bnde de heycn.oluyo sanki hayal.geliyo dogirucam bnmde bebegim.olcak :)bnmkizda dune kdr cok.hareketliydi dun cok yoruldum.bugun sakiniz bakalimDoğum yapanları duydukça vakit geçsin bende kucagima alayın diyorum.heyecan ve tedirginlik karmaşası bi duygu yaşıyorum.Rabbim yenidoğan bebisleri hayırlı evlat yapsın uzun omur versin inşallah.benim kız bi hareketli bi hareketli anlatamam karnimdan fırlayıp çıkacak sanki ya.yamuk yumuk karnım.sizde de aynı mi.normal mi bu hareketlilik
annelik işte,, bana belli etmesede korkuyor sezeryan olcam diye :) 32 yaşınada girsem gözünde çocuk gibiyim
Sag salim sonlansaydi bu hamilelikler, son günler cok zor geciyo gercekten. Bi yandan heyecan bi yandan telas sonumuz hayrola....benim ayaklar balon gibi , ödemde azalma yok ama resmen hamileliğin başına döndüm midem bulanıyor , asagı yerleştikçe azalıor hareketi , bir kilo haliyle şimdikii hareketleri farklı tabi..
Bn okumustimda bi yerde kilo kaybi normlmis.hatta bize bu hftlrdan sonra bile baslarmis.biseyi yoktr insallh bebisinin diyolrya ginde on.kez hareket etsin takip edi. Diye.bnde bi kac kilo versem.:) doktor kesicek bni yedikce yiyorum :)Kizlar seyi sorucam size, bu son zamanlarda kilo kaybi yasayan var mi???Benim 1 kilo düstü, ödemim de azaldi gibime geliyor.
Bi de bebegin hareketlerinde belirgin bi azalma var, büyük bi olasilikla yer daraldigi icindir ama yine de acaba diyo insan.Sizlerde durum nasil acaba???
Sagol canim, vallahi benim kizlar hep cok aceleci hemen gelmek istiyorlar biz dur bakalim diyoruz doktor teyzeleriyle:):) kizim hala atesli surekli uyuyor doktoru aradim tekrar salgin varmis en az 6 gun suruyor dayan dedi. Tum bakteri testleri negatif yani virusmus kesin yapacak hicbirsey yok ates ciktikca ates dusurucuye devam dediler. Yani en az iki gece daha uyku yok banaMasallah kizimiza, kocaman olmus bile.öp benim icin...
Gecmis olsun mayacim, hem kizina hem sana. Allahtan kanaman durmus da kizimizin biraz daha büyümek icin zamani olusmus.Ablasi da cabucak iyilesir de insallah, gercek dogum basladigi zaman gönül rahatligiyla birakabilirsiniz.Zamani gelince cikacak zaten acelesi neymis cimcimenin
Ay yavrum kiyamam, kim bilir nasil duygular icerisinde... Bol bol birlikte vakit gecirsinler kardesleriyle de hemen benimseyebilsinler.Amin darisi bize insallah...
Hayirlisi olsun canim, senin de günün belli oldu desene
Canim sen kendini niye kasiyorsun ki, zamani gelince cikacak oradan kendini de bebegini de strese sokma.Milletin lafina bakip niye üzüyorsun kendini, bana da diyorlar ben de gülüp geciyorum, cok nazliyiz de gec bosver. Durduk yere sezeryan olunur mu hic, acele etme bence
Ay masallah, hayirli olsun canim, saglikla büyütün insallah. Süt gelir acele etme, ikinci ,ücüncü gün birden artar, sonrada fiskiyeleri kapatamazsiniz
Kizlar seyi sorucam size, bu son zamanlarda kilo kaybi yasayan var mi???Benim 1 kilo düstü, ödemim de azaldi gibime geliyor.
Nasıl yanı 32. Haftada çalışamaz raporu aldı.37. Hafta bitiminde tekrar mi çalışamaz raporu alacağım.ilk kez duydum
Cabucak atlatsin insallah, senin durumda bu stresin arasina kaynadi gittiSagol canim, vallahi benim kizlar hep cok aceleci hemen gelmek istiyorlar biz dur bakalim diyoruz doktor teyzeleriyle:):) kizim hala atesli surekli uyuyor doktoru aradim tekrar salgin varmis en az 6 gun suruyor dayan dedi. Tum bakteri testleri negatif yani virusmus kesin yapacak hicbirsey yok ates ciktikca ates dusurucuye devam dediler. Yani en az iki gece daha uyku yok bananeyse o iyi olsunda varsin ben uyumayayim! Sen nasilsin canim, varmi cok sancin agrin? Kizlar nasil heyecan giderek artiyormu onlarda da?
Canim bnde 32.hftada calisamn raporu aldim.memur dediki bu dogum.oncesi sen bide dogurduktan snra gelcksin dogum snrasi alcksin.izin.ark.hic birine dememis oyle .bn zaten.burdayim gondermeme gerek.olurmu doguranlr gndermediBenm bildiğim 32 haftada aldıysan çalışamaz raporu bir daha gerek yok. Eğer 32 haftada çalışabilir raporu alıp devam ediliyorsa çalışmaya 37de çalışamaz almak gerekli en fazla 37 ye kadar çalışılıyor zatn.
Sancilar var hala ama dogum sancisi degil siddeti azaldi canim. Kizim hala hasta bugun insallah iyilesir bende su sin zamanlari biraz daha rahat geciririm!! Sen nasilsin? Izne bu cuma'mi cikiyorsun?
Dikkat et kendine canim . Cabucak iyilesirsin umarim. Esinde acmasin cani kapiyi soyle.
Ben de öyle okumustum ama benim digerlerinde hic böyle olmamisti, onlarda yaz bebegiydi ve ödemim coktu.Aman bu sefer de böyle olsun insallah dogumdan sonra da kalan kilolar cabucak gitsin, zaten iyi bi diyete ihtiyacim var.Yillardir cok salmistim kendimi, Kizimi emzirerek yürüyerek kolayca veririm umarim:)Ben hala şişiyorum kilomda artıyor ama sanırım ödemden dolayıama son haftalarda kilo kaybı normalmiş öyle okumuştum.
Hanımlar medela calma biberon aldim internetten. Cam değil ama öyle mi oluyor doğru mu. Cam bekliyordum ben
Biz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
Canim bnde 32.hftada calisamn raporu aldim.memur dediki bu dogum.oncesi sen bide dogurduktan snra gelcksin dogum snrasi alcksin.izin.ark.hic birine dememis oyle .bn zaten.burdayim gondermeme gerek.olurmu doguranlr gndermedi
hakkına hayırlısı olsun canım artık en azından günün belli.darısı bize inşallahBiz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
Oof of kötüyüm kızlarkendimi çok mutsuz hissediyorum hiçbir şey hayal ettiğim gibi ilerlemiyor.. hrp rrken doğumdan korktum stres yaşadım ama şükür olmadı. Geçen haftaya kadar aşağıda olan bebeğim bu hafta yukarı yukarı çıkıyor. En son kontrolde kanala girmemiş daha dedi çok üzüldüm herkes doğurmadın mı daha diyor. Annem her gün bugün de inmedi bu çocuk diyor canım sıkılıyor ben normal doğumm istiyordum okadar neden böyle oluyor. Gideyim sezeryan günü alayım olsun bitsin biran önce kurtulayım bu stresten diye düşünmüyor da değilim artık
Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn, @smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Anladim canim sagol valla yaklasti ki ne yaklasti esim geliyor mu oglumuz yoksa hadi insallah diyo hayir dogurmayacam diye aglamaya basladim korkuyorum ya nasil yapacam bilmiyorum,sanki boyle boyle agrilar artacak dogum sancisina donecek :)Canim iki uc saatte bir tekrarlamasi hicbirsey ifade etmiyor merak etme. Hatta 10 dk bir duzenli olsa bile cok erken. Dun ben 10 saat boyunca 5 dk bir agrim vardi hatta zaman zaman 3 dk bire dustu bak bisey olmadi:) gerci serum taktilar bana bir suru ondan sonra azaldi sancilar ama dedigim gibi 5dk bire duserse ve duzenliyse ararsin doktorunu. Duzenli derken gercekten saniye sasmaz her 5 dk bir gelir. Birde adet sancisindan biraz degisik karindan baslar bele kasiklara bacaklara vurue ve adet sancisindan daha siddetli olur. Kolay gelsin canim dogumlar yaklasiyor artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?