2015 Temmuz Anneleri

benim ayaklar balon gibi , ödemde azalma yok ama resmen hamileliğin başına döndüm midem bulanıyor , asagı yerleştikçe azalıor hareketi , bir kilo haliyle şimdikii hareketleri farklı tabi..

Dur canım asıl o beşikler dolunca stres dolu zamanlar başlıycak :)) yani stres demiyelim de yorgunluk uykusuzluk vs. Benim de sözde herşeyi tamamlamıştık ama hergün bikaç eksik çıkıyor dediğin gibi :) çarşamba kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek merakla bekliyorum

Her fırsatta merdiven çıkıyorum bende bi girse kanala aşırı sevinicem

ssedass79 sütünün artması için , sütpompasıyla sag cnm , bebeğin cenesi çabuk yorulur fazla çekemez hemen uyur ,, ama süt sagma makinesi kullanırsan bu durum hızlanır ..

Bnde de heycn.oluyo sanki hayal.geliyo dogirucam bnmde bebegim.olcak :)bnmkizda dune kdr cok.hareketliydi dun cok yoruldum.bugun sakiniz bakalim

annelik işte,, bana belli etmesede korkuyor sezeryan olcam diye :) 32 yaşınada girsem gözünde çocuk gibiyim
Ana yüregi iste, kimbilir kafasinda neler kuruyordur o:).
benim ayaklar balon gibi , ödemde azalma yok ama resmen hamileliğin başına döndüm midem bulanıyor , asagı yerleştikçe azalıor hareketi , bir kilo haliyle şimdikii hareketleri farklı tabi..
Sag salim sonlansaydi bu hamilelikler, son günler cok zor geciyo gercekten. Bi yandan heyecan bi yandan telas sonumuz hayrola....

Bn okumustimda bi yerde kilo kaybi normlmis.hatta bize bu hftlrdan sonra bile baslarmis.biseyi yoktr insallh bebisinin diyolrya ginde on.kez hareket etsin takip edi. Diye.bnde bi kac kilo versem.:) doktor kesicek bni yedikce yiyorum :)

Sagol canim, vallahi benim kizlar hep cok aceleci hemen gelmek istiyorlar biz dur bakalim diyoruz doktor teyzeleriyle:):) kizim hala atesli surekli uyuyor doktoru aradim tekrar salgin varmis en az 6 gun suruyor dayan dedi. Tum bakteri testleri negatif yani virusmus kesin yapacak hicbirsey yok ates ciktikca ates dusurucuye devam dediler. Yani en az iki gece daha uyku yok bana neyse o iyi olsunda varsin ben uyumayayim! Sen nasilsin canim, varmi cok sancin agrin? Kizlar nasil heyecan giderek artiyormu onlarda da?

Ben hala şişiyorum kilomda artıyor ama sanırım ödemden dolayı ama son haftalarda kilo kaybı normalmiş öyle okumuştum.

Nasıl yanı 32. Haftada çalışamaz raporu aldı.37. Hafta bitiminde tekrar mi çalışamaz raporu alacağım.ilk kez duydum

Benm bildiğim 32 haftada aldıysan çalışamaz raporu bir daha gerek yok. Eğer 32 haftada çalışabilir raporu alıp devam ediliyorsa çalışmaya 37de çalışamaz almak gerekli en fazla 37 ye kadar çalışılıyor zatn.

Cabucak atlatsin insallah, senin durumda bu stresin arasina kaynadi gitti.Cocuk iste illaki hastalaniyorlar ama büyüdükce bu sikintilar azalacak endiselenme...Kücük hanim da varligini hissetirdi yani bu arada desene:), Minnak ayakli:).
Ben de beklemedeyim, aksamlari epey rahatsizlik cöküyo ama sabaha karsi hepsi bitiyo malesef.Havalar cok sicak birkac gün erken gelse fena olmazdi hani:).Acayip baski yapiyo asagiya, heran suyum gelecekmis gibi hissediyorum, cok asagi inmis bizim ufaklik.Sanirim bu dogumum cok kolay olacak bana öyle geliyo, umarim öyle olur.KIzlar da benimle birlikte geri sayima basladi, heyecanla bekliyorlar kardeslerini:))

Canim bnde 32.hftada calisamn raporu aldim.memur dediki bu dogum.oncesi sen bide dogurduktan snra gelcksin dogum snrasi alcksin.izin.ark.hic birine dememis oyle .bn zaten.burdayim gondermeme gerek.olurmu doguranlr gndermedi

Sancilar var hala ama dogum sancisi degil siddeti azaldi canim. Kizim hala hasta bugun insallah iyilesir bende su sin zamanlari biraz daha rahat geciririm!! Sen nasilsin? Izne bu cuma'mi cikiyorsun?

En azından şiddetinin azalmasına sevindim canım. Kıxında çabucak iyileşsin inşallah da hem biraz dinlenirsin hemde doğuma giderken kafan daha rahat olur

Dikkat et kendine canim . Cabucak iyilesirsin umarim. Esinde acmasin cani kapiyi soyle.

Teşekkür ederim. Valla hamile ben miyim o mu anlamadım. Adam yanıyor :) bugün hep sıcak tuttum belimi. Şimdi daha iyiyim

Ben hala şişiyorum kilomda artıyor ama sanırım ödemden dolayı ama son haftalarda kilo kaybı normalmiş öyle okumuştum.
Ben de öyle okumustum ama benim digerlerinde hic böyle olmamisti, onlarda yaz bebegiydi ve ödemim coktu.Aman bu sefer de böyle olsun insallah dogumdan sonra da kalan kilolar cabucak gitsin, zaten iyi bi diyete ihtiyacim var.Yillardir cok salmistim kendimi, Kizimi emzirerek yürüyerek kolayca veririm umarim:)

Hayırlısı böyleymiş canım. Kızına sağlıkla kavuştaa... az kaldı hadi kızınu görmeye

Canim bnde 32.hftada calisamn raporu aldim.memur dediki bu dogum.oncesi sen bide dogurduktan snra gelcksin dogum snrasi alcksin.izin.ark.hic birine dememis oyle .bn zaten.burdayim gondermeme gerek.olurmu doguranlr gndermedi

Hmmm onu bilmiyorum işte Belki doğum belgesini de sigortaya göndermek gerekebilir ama hastaneler online gönderiyor olması lazım çalışamaz raporu gibi onu doğum öncesi öğrenmek lazm cnm.

hakkına hayırlısı olsun canım artık en azından günün belli.darısı bize inşallah

Canım o kadar zor günleri geçirdin şimdi sona yaklaştın. Bozma moralini lütfen. Önemli olan bebeğimizi sağlıkla kucaşğımıza hayırlı zamanda almamız doğum şekli çokta önemli değil. Sen annen bike olsa kimseye kulak asma

Çok sevindim canım gözün aydın. Sen bu kadar pozitif olduktan sonra o sütler şakır şakır gelir. Sen yinede sağ yada emzir daha hızlanır süreç.

Anladim canim sagol valla yaklasti ki ne yaklasti esim geliyor mu oglumuz yoksa hadi insallah diyo hayir dogurmayacam diye aglamaya basladim korkuyorum ya nasil yapacam bilmiyorum,sanki boyle boyle agrilar artacak dogum sancisina donecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…