2015 Temmuz Anneleri

ayyy cok guzelll.bakalım ben neler yaşayacagım.hayırlısı hepimiz için artıkk.ya ben normal doğum yapmaktan cok utanıyorum.acısından değil o andan utanıyorum.nasıl yenebilirim bu duyguyu.
canım bence o an aklına utanmak falan gelmez.hem sancıdan hemde bebeği biran önce çıkarıp koklayabilmek için.onun varlığı herşeye bedel bence.yani o an sanmıyorum utanacağını..

Hmmm onu bilmiyorum işte Belki doğum belgesini de sigortaya göndermek gerekebilir ama hastaneler online gönderiyor olması lazım çalışamaz raporu gibi onu doğum öncesi öğrenmek lazm cnm.
Mdr yard,ariyayim en.iyisi. basima is acmasinlr burdan faxlarim.o zmn.ama ne sacma kimseye demiyolr arkadaskrim hep ayni zmnda ayrildi bna diyolr nerde terslik vr bnde :))

maşallah canım hayırlı uğurlu olsun kuzucuğunsende kurtuldun kavuştun bebeğine,darısı bizlere inşallah canım dua et bize..

Bilmiyorum ki dusa girdim ciktim sanki yikanmayi bekliyomus basladi oynamaya sipam :) suan iyiyiz cok sukur.sen cesaretlisin doktor bana istersen sezeryan yapayim dedi normal dogumdan deli gibi korkmama ragmen yok normal yapalim dedim akla baaaaak

Kızlar alıntılarım gitti. Saolun niraz daha rahatladım ama korkular bitmiyor her arayan soranla artıyor. Herkes bir de erken bekliyordu 1 hafta önden gidiyor benimki. Annem erken doğurmuş bizleri beni de öyle beklediler oyüzden herkes ayrı strese sokuyor beni.. sezeryandan çok korkuyorum çünkü

canım aynen bende öyleyim yaaa sanki bu şekilde kalacakmışım gibi geliyor,geçmiyor son günler.dogurup hem bebeğime kavuşmak hemde bu stresten kurtulmak istiyorum yaa
Bizimkiler rahat içerde :) ben hep erken doğururum diye hazırladım kendimi gelmedikçe stres oluyorum

Ohh masaallh barekallah canim ya hayirli evlat olsun ama ben dogurmadim henuz :))

Kızlar bugün kötü bir olay yaşadım arabayla zibidinin teki önüme geçmeye çalıştı bende acelem vardı yol vermedim geçtim. Sonra bu arkadan kornaya basmaya başladı el kol hareketleri falan, sonra çok yakın bir şekilde beni Sağdan geçti ve el frenini çekerek yani arabasını kaydırarak ses çıkararak falan benim arabamın önüne paralel durdu. Sonra arabadan indi bağrış çağrış oldu, genç bir çocuktu. Biraz tartıştık sonra etraftan onu Arabasına bindirdiler kızdılar falan gönderdiler. Bu kadar büyüyecek bir olay yoktu ama iftara yakın bir saatti Oruç falanmıydı anlamadım. Ben sakin kalmaya çalıştım ama yanımda annem vardı çok korktu gelince elime duydu olayı plakasını almıştım, onu söyledim. Şimdi de çocuğun adını falan buldu etraftan soruşturarak, burası küçük bir şehir malum. Şimdi diyoki yarın yerlerine gitcem Hesabını sorcam diyo. iş büyümesin istiyorum çünkü daha çok üzülecm ozaman ama eşime laf dinleyemiyorum. Nolcak yaa inşallah iş büyümez

Gözün aydin canım allah anali babali büyütmeyi nasip etsin :) darısı basimiza tabiki :)

İnsanların tahammülü kalmamış. Ne varmış bu kadar hamile kadına bağıracak. Demek ki karşısındakierkenk olsa vuracak. Keşke eşine plakayı söylemesydin. Korkudan akıl edemedim almayı filan deseydin. Neyse konuş eşimle beni daha çok üzersin. Mübarek Ramazan biz onun durumuna düşmeyelim. Boşver affedelim gitsin filan desen ikna olmaz mı. Şurada doğuma ne kaldı olay büyümesin

Canım aynı fikirdeyim üst komşumuzla eşim bozuştu geçen adam ileri geri konuşmuş eşim sırf sen ve oğlum için sustum dedi bence eşinle oturup ikna et doğum öncesi çocuk sıkıntıya girerse dışkılıyor ve yutarsa hayati tehlikesi oluyor onu tehlikeye atmaya değmez çocuğunun hatırına Allah'a havale etsin bu seferlik

Hayy Allahim.insanlr ne tuhf olmus ya.canim esini sakinlestirebiliyosan yap bnce.basini belaya sokmasin belki bisey olmz ama seninde canin iyice skilack,hayir mubarek gunde oyleleriyle ugrasmaya gelmz Allahindan bulsun mikrop erkegim diyee ortada dolaniyor iste oyleleri

Kızlar valla durduk yere iş çıktı başımıza ne olacağı belli olmuyor işte. Babam da şehir dışında keşke burda olsaydı o hallederdi ama Şansa burda değil işte. Ben ikna etmeye çalışıyorum bişey yapmıcam çocuğun babasıyla konuşcam sadece diyo da ben eşimi bildiğim için inşallah iş büyümez. Çocukta 22 Yaşındaymış, cahillikte var işte napalım beni buldu o da..

canim hayirli olsun bebisin anne oluşun...saglik sihhat versin Rabbim...darisi bize insalllaahh

Pusetimizi arabamıza monte ettik Nuna'nın bazalı modelini tercih ettim güvenlik ve tasarım ödülü almış Tek tuşla yerinden çıkıyor benim içim en önemli şeylerden biri de pratiklik sabahın köründe Istanbul trafiğine çıkacağımı düşünürsek hayat kurtarıcı olacak.

canım bununla geçmiş olsun inşallah eşinde sakin davranır allah sakinlik versin inşallah sorun çıkmadan sakinca konuşabilir böyle edepsizler yüzünden can güvenliği olmuyor insanların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…