- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.581
canım bence o an aklına utanmak falan gelmez.hem sancıdan hemde bebeği biran önce çıkarıp koklayabilmek için.onun varlığı herşeye bedel bence.yani o an sanmıyorum utanacağını..ayyy cok guzelll.bakalım ben neler yaşayacagım.hayırlısı hepimiz için artıkk.ya ben normal doğum yapmaktan cok utanıyorum.acısından değil o andan utanıyorum.nasıl yenebilirim bu duyguyu.
Mdr yard,ariyayim en.iyisi. basima is acmasinlr burdan faxlarim.o zmn.ama ne sacma kimseye demiyolr arkadaskrim hep ayni zmnda ayrildi bna diyolr nerde terslik vr bnde :))Hmmm onu bilmiyorum işteBelki doğum belgesini de sigortaya göndermek gerekebilir ama hastaneler online gönderiyor olması lazım çalışamaz raporu gibi onu doğum öncesi öğrenmek lazm cnm.
maşallah canım hayırlı uğurlu olsun kuzucuğunKızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn,smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Bilmiyorum ki dusa girdim ciktim sanki yikanmayi bekliyomus basladi oynamaya sipam :) suan iyiyiz cok sukur.sen cesaretlisin doktor bana istersen sezeryan yapayim dedi normal dogumdan deli gibi korkmama ragmen yok normal yapalim dedim akla baaaaakCanım aslında son zamanlarda hareketler azalırmış biraz. Bugün benimki de daha sakin sanki :) ama karnım top gibi yukarıda ve mide yanmam baya arttı . Çarşamba kontrol var , daha günüm de var ama doktor sezaryen der diye aklım çıkıyor . Hayırlısı artık :)
canım aynen bende öyleyim yaaa sanki bu şekilde kalacakmışım gibi geliyor,geçmiyor son günler.dogurup hem bebeğime kavuşmak hemde bu stresten kurtulmak istiyorum yaaAy hiç geçmiyor artık hep böyle kalacakmışım gibi geliyor
Bizimkiler rahat içerde :) ben hep erken doğururum diye hazırladım kendimi gelmedikçe stres oluyorumcanım aynen bende öyleyim yaaa sanki bu şekilde kalacakmışım gibi geliyor,geçmiyor son günler.dogurup hem bebeğime kavuşmak hemde bu stresten kurtulmak istiyorum yaa
Ohh masaallh barekallah canim ya hayirli evlat olsun ama ben dogurmadim henuz :))Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn,smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn,smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Kızlar bugün kötü bir olay yaşadımarabayla zibidinin teki önüme geçmeye çalıştı bende acelem vardı yol vermedim geçtim. Sonra bu arkadan kornaya basmaya başladı el kol hareketleri falan, sonra çok yakın bir şekilde beni Sağdan geçti ve el frenini çekerek yani arabasını kaydırarak ses çıkararak falan benim arabamın önüne paralel durdu. Sonra arabadan indi bağrış çağrış oldu, genç bir çocuktu. Biraz tartıştık sonra etraftan onu Arabasına bindirdiler kızdılar falan gönderdiler. Bu kadar büyüyecek bir olay yoktu ama iftara yakın bir saatti Oruç falanmıydı anlamadım. Ben sakin kalmaya çalıştım ama yanımda annem vardı çok korktu gelince elime duydu olayı plakasını almıştım, onu söyledim. Şimdi de çocuğun adını falan buldu etraftan soruşturarak, burası küçük bir şehir malum. Şimdi diyoki yarın yerlerine gitcem Hesabını sorcam diyo. iş büyümesin istiyorum çünkü daha çok üzülecm ozaman ama eşime laf dinleyemiyorum. Nolcak yaa inşallah iş büyümez
evet canım bende öyle diyorum içerde çok rahat heralde çıkmak istemiyolarBizimkiler rahat içerde :) ben hep erken doğururum diye hazırladım kendimi gelmedikçe stres oluyorum
Canım aynı fikirdeyim üst komşumuzla eşim bozuştu geçen adam ileri geri konuşmuş eşim sırf sen ve oğlum için sustum dedi bence eşinle oturup ikna et doğum öncesi çocuk sıkıntıya girerse dışkılıyor ve yutarsa hayati tehlikesi oluyor onu tehlikeye atmaya değmez çocuğunun hatırına Allah'a havale etsin bu seferlikKızlar bugün kötü bir olay yaşadımarabayla zibidinin teki önüme geçmeye çalıştı bende acelem vardı yol vermedim geçtim. Sonra bu arkadan kornaya basmaya başladı el kol hareketleri falan, sonra çok yakın bir şekilde beni Sağdan geçti ve el frenini çekerek yani arabasını kaydırarak ses çıkararak falan benim arabamın önüne paralel durdu. Sonra arabadan indi bağrış çağrış oldu, genç bir çocuktu. Biraz tartıştık sonra etraftan onu Arabasına bindirdiler kızdılar falan gönderdiler. Bu kadar büyüyecek bir olay yoktu ama iftara yakın bir saatti Oruç falanmıydı anlamadım. Ben sakin kalmaya çalıştım ama yanımda annem vardı çok korktu gelince elime duydu olayı plakasını almıştım, onu söyledim. Şimdi de çocuğun adını falan buldu etraftan soruşturarak, burası küçük bir şehir malum. Şimdi diyoki yarın yerlerine gitcem Hesabını sorcam diyo. iş büyümesin istiyorum çünkü daha çok üzülecm ozaman ama eşime laf dinleyemiyorum. Nolcak yaa inşallah iş büyümez
Hayy Allahim.insanlr ne tuhf olmus ya.canim esini sakinlestirebiliyosan yap bnce.basini belaya sokmasin belki bisey olmz ama seninde canin iyice skilack,hayir mubarek gunde oyleleriyle ugrasmaya gelmz Allahindan bulsun mikrop erkegim diyee ortada dolaniyor iste oyleleriKızlar bugün kötü bir olay yaşadımarabayla zibidinin teki önüme geçmeye çalıştı bende acelem vardı yol vermedim geçtim. Sonra bu arkadan kornaya basmaya başladı el kol hareketleri falan, sonra çok yakın bir şekilde beni Sağdan geçti ve el frenini çekerek yani arabasını kaydırarak ses çıkararak falan benim arabamın önüne paralel durdu. Sonra arabadan indi bağrış çağrış oldu, genç bir çocuktu. Biraz tartıştık sonra etraftan onu Arabasına bindirdiler kızdılar falan gönderdiler. Bu kadar büyüyecek bir olay yoktu ama iftara yakın bir saatti Oruç falanmıydı anlamadım. Ben sakin kalmaya çalıştım ama yanımda annem vardı çok korktu gelince elime duydu olayı plakasını almıştım, onu söyledim. Şimdi de çocuğun adını falan buldu etraftan soruşturarak, burası küçük bir şehir malum. Şimdi diyoki yarın yerlerine gitcem Hesabını sorcam diyo. iş büyümesin istiyorum çünkü daha çok üzülecm ozaman ama eşime laf dinleyemiyorum. Nolcak yaa inşallah iş büyümez
İnsanların tahammülü kalmamış. Ne varmış bu kadar hamile kadına bağıracak. Demek ki karşısındakierkenk olsa vuracak. Keşke eşine plakayı söylemesydin. Korkudan akıl edemedim almayı filan deseydin. Neyse konuş eşimle beni daha çok üzersin. Mübarek Ramazan biz onun durumuna düşmeyelim. Boşver affedelim gitsin filan desen ikna olmaz mı. Şurada doğuma ne kaldı olay büyümesin
Canım aynı fikirdeyim üst komşumuzla eşim bozuştu geçen adam ileri geri konuşmuş eşim sırf sen ve oğlum için sustum dedi bence eşinle oturup ikna et doğum öncesi çocuk sıkıntıya girerse dışkılıyor ve yutarsa hayati tehlikesi oluyor onu tehlikeye atmaya değmez çocuğunun hatırına Allah'a havale etsin bu seferlik
Kızlar valla durduk yere iş çıktı başımızaHayy Allahim.insanlr ne tuhf olmus ya.canim esini sakinlestirebiliyosan yap bnce.basini belaya sokmasin belki bisey olmz ama seninde canin iyice skilack,hayir mubarek gunde oyleleriyle ugrasmaya gelmz Allahindan bulsun mikrop erkegim diyee ortada dolaniyor iste oyleleri
Kızlar korselerin s bedeni bir karış oluyo haberiniz olsun. Burada L sipariş edip ona bile şoka girenler olmuştu. Korseler çok ufacık oluyo.
Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn,smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Sağol cnm inşallah darısı başınıza olsungenel anestezi olacak cnm.
Kızlar bugün kötü bir olay yaşadımarabayla zibidinin teki önüme geçmeye çalıştı bende acelem vardı yol vermedim geçtim. Sonra bu arkadan kornaya basmaya başladı el kol hareketleri falan, sonra çok yakın bir şekilde beni Sağdan geçti ve el frenini çekerek yani arabasını kaydırarak ses çıkararak falan benim arabamın önüne paralel durdu. Sonra arabadan indi bağrış çağrış oldu, genç bir çocuktu. Biraz tartıştık sonra etraftan onu Arabasına bindirdiler kızdılar falan gönderdiler. Bu kadar büyüyecek bir olay yoktu ama iftara yakın bir saatti Oruç falanmıydı anlamadım. Ben sakin kalmaya çalıştım ama yanımda annem vardı çok korktu gelince elime duydu olayı plakasını almıştım, onu söyledim. Şimdi de çocuğun adını falan buldu etraftan soruşturarak, burası küçük bir şehir malum. Şimdi diyoki yarın yerlerine gitcem Hesabını sorcam diyo. iş büyümesin istiyorum çünkü daha çok üzülecm ozaman ama eşime laf dinleyemiyorum. Nolcak yaa inşallah iş büyümez
canım bununla geçmiş olsun inşallah eşinde sakin davranır allah sakinlik versin inşallah sorun çıkmadan sakinca konuşabilir böyle edepsizler yüzünden can güvenliği olmuyor insanlarınKızlar valla durduk yere iş çıktı başımızane olacağı belli olmuyor işte. Babam da şehir dışında keşke burda olsaydı o hallederdi ama Şansa burda değil işte. Ben ikna etmeye çalışıyorum bişey yapmıcam çocuğun babasıyla konuşcam sadece diyo da ben eşimi bildiğim için inşallah iş büyümez. Çocukta 22 Yaşındaymış, cahillikte var işte napalım beni buldu o da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?