2015 Temmuz Anneleri

Benimde Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlama gözükmüştü. Iki doktorumda tek başına bişi ifade etmediğini korkmasam gerektiğini belirtmişti. Başka sıkıntı yoksa korkmayın bence
banada ayni seyi soyledi ama korkmamak elde degilki.sanirim sen de dogum yapmadin daha.Allah yardimcimiz olsun insallah.

Ay hadi canim heyecanli bekleyis basladi azicik kalmis senin!!! Ben sana yetisemem herhalde su anda yogun kanamam durdu parcalar akintiyla gelmeye devam ediyor. Ne nisan varmis bende geldi geldi bitmedi:):)bebek masallah cok hareketli kaburgalarim asindi tekmelerden:) kafasinida bazen oyle bir itiyor cikacak saniyorum:) sezeryan'dan sonra kucucuk bir ara bulursan haber ver merak ederim.simdiden bol bol sans diliyorum canim:)

Çok özlemiş biz çok uzun süre gitmişiz bugün bana öyle diyo. Aslında kuzenleriylede iyi vakit geçirmiş ama işte çocuk çok şükür geldi geçti inş sizde sağlıkla kucaklarsınız

Kuzum benim kendimi çok yalnız hissetmiş demek ki allah hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakması

Nefes darlığı bende de var artık iyice rahatsız etmeye başladı gögüs kafesim acıyor bazen de
Benim de 38.haftasını doldurduğu gün 3500'tü bakalım kaç olacak ?

Bendede var dün gece çok kötü oldum birde çarpıntım başladı 2 3 saat sürdü hiç uyuyamadım

Birkaç yere bakıyım bulabilecek miyim benimde beyazlar çok yoktu ama arttı bu gidişle sürekle kullanmam gerekick

Demek ki snin ve bebişin için hayırlısı olsn buymuş sıkma canını duşta kramp girmeseydi belki sende önemsemeyip doktoruna söylemeyecektin gerçekten herşey var bir hayır erkenden prensesi kucağına alıcaksın iyi tarafını düşün :) kilo almış mı .yarın bende gidicm çok merak ediyorum kilo almamıştır diye korkuyorum

nasıl kızlar saç boyatmanın bir zararı yokmu.ben sacımı bıle kstiremedim.

Yarın doktoruma danışıcam onay verirse doğuma 2 gün kala boyatacağım ve önlerini kestireceğim

Bu kadar stres yapma kendine hakkında hayırlı olan hangisi ise o olsun . Birde bakmışsın yarın aşağa inmiş yada dmek ki senin ve bebk için hayırlısı aşağı inmemesi ve sezeryan ile doğum yapmak birde öyle düşün . Kafanıı bir güzel rahatlat şimdiden bunlara takılırsan doğum yaptıktan sonra sütün gelmez onuda sorun edersin kendine sonra başka şeyleride ee ondan sonrada allah korusun gelsin lohusa depresyonu . İçini karartma ferah olsun her zaman

Çok şükür herşeyin yolunda olmasuna sevindim maşallah ali paşaya senden haber bekliyordum . Nasıl bir duygu bu kadar tedaviden sonra kucağına almak bana rüya gibi geliyor inanamıyorum hala doğduktan sonra uyunıcam herhalde

Bizimkide hala yukarda miğdem hala çok yanıyor son 6 gün

Markası ne yarın çarşıya çıkıcam bir bakıyım . Etmez annesi etmez keyfi yerindedir bol bol beslenip uyuyordur :)

Çok az kaldı sizden sonrada benim 2 günüm kalıyor hayırlısı ile atlatırız inşallah, sezeryanda lavman yapılıyor mu birde sonda odada mı yapılıyor ameliyathanede bayıltıldıktan sonra mı

Çok geçmiş olsun sırf bu yüzden hamilelikte araba kullanmadım serseri dengesiz dışarıda çok sırf bir hareket yaparlarda kafaya takıp stres yaparım diye üzülme sakın evet keşke plakayı eşine söylemeseydin ama bırak eşinde bugün sakinleşsin yarın güzelce konuşursun yaşı küçük cahillik yaptığını onunla tartışırsan daha fazla üzüleceğini söyle allaha havale edin zaten o dngesizin seni o halde görüp sesini kesmesi gerekirdi . Ama normal değilmiş işte içini ferah tut eşin seni üzmemek için gidip tartışmaz

Hayırlı olsun bizimde hala kutuda cumartesi günü açıcsaz çok merak ediyorum nasıl olucak diye dışarıda görüyorum baya kullaanan var ama kendi kullanacağım gün için sabırsızlanıyorum

Saol canım haklısın napayım gün içinde engel olamıyorum kendime. Bu zamana kadar normaldi herşey son kontrolde doktor inmemiş çocuk bu kötü dedi canım sıkıldı işte. Hakkımızda hayırlısı artık. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Sen sakin ol canım. Eşin şimdi sinirli o da sakinleşince mantıklı düşünecektir yarın tekrar konuşursun daha ılımlı davranır o da

Güle güle kullanın canım huzrlu sağlıklı günlerde inşallah

Ayni canim bende kilo verdim ve bebegin hareketleride degisti yer cok dar artik tamamen normalmis canim

Benimki de 2 hafta önden gidiyor ama gelecek gibi değil hiç :/

Iftar vakti eşimle yemek yerken bende kötü oldum çarpıntı yaptı balkona çıkıp derin derin nefes aldım bir kaç dk iyi geldi .

Evet darısı size inş biranönce gelir minik kuşun bekletmez çok

Anladim canim sagol valla yaklasti ki ne yaklasti esim geliyor mu oglumuz yoksa hadi insallah diyo hayir dogurmayacam diye aglamaya basladim korkuyorum ya nasil yapacam bilmiyorum,sanki boyle boyle agrilar artacak dogum sancisina donecek :)
Yok canim merak etme sen hic. Hastanede bana dediler ki baslamayacak dogumu kendin asla baslatamazsin yada baslayani da kendin durduramazsin:) bebek gelmesine yaklastikca duygusal dalgalanmalar yasamak cok normal. Dogunca dah da fazlasi yasaniyor ilklerde sanirim ozellikle daha fazla. Hic merak etme guzel gunler seni bekliyor!!!!:)

Canim esini bir sekil vazgecir ne yap yap. Delisi var manyagi var Allah korusun. Pek dengeli birine benzemiyor karsinizdaki zaten anlattiklarina gore. Burda oyle bisey yapsa aninda hapsi boylardi. Bulasmayin hic boylelerine.

iki sezeryan oldum ikisindede lavman yapılmadı ,, sonda yı uyuttuktan sonra taktılar , çıkartırkende acı duymuyorsun zaten ..

seninki nişan değil demek,, sıcaktan yorgunluktan ara kanama gibi bişey , hayırlısı olsun cnm ,, geç olsun güç olmasın ,, sağlıkla kucağımıza alalımda ,sıkıntılar unutulur nasılsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…