- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.601
banada ayni seyi soyledi ama korkmamak elde degilki.sanirim sen de dogum yapmadin daha.Allah yardimcimiz olsun insallah.Benimde Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlama gözükmüştü. Iki doktorumda tek başına bişi ifade etmediğini korkmasam gerektiğini belirtmişti. Başka sıkıntı yoksa korkmayın bence
Sana da :)Kızlar iyi geceler.
Ay hadi canim heyecanli bekleyis basladi azicik kalmis senin!!! Ben sana yetisemem herhalde su anda yogun kanamam durdu parcalar akintiyla gelmeye devam ediyor. Ne nisan varmis bende geldi geldi bitmedi:):)bebek masallah cok hareketli kaburgalarim asindi tekmelerden:) kafasinida bazen oyle bir itiyor cikacak saniyorum:) sezeryan'dan sonra kucucuk bir ara bulursan haber ver merak ederim.simdiden bol bol sans diliyorum canim:)iyiym cnm sağol.. kısmet artık günleri tutturmakk :)) cuma sabahı 8:30 sezeryana girecem nasipse , yarın son kontrolüm var ,, süpriz bir durum olmassa , cuma 7 de hastanede olacamm .. fazlasıyla da tırsıyorumm
senin kanaman ne alemde , bebeğin hareketi ve sancı durumun normal olunca beklemek en iyisi.
Çok özlemiş biz çok uzun süre gitmişiz bugün bana öyle diyo. Aslında kuzenleriylede iyi vakit geçirmiş ama işte çocukçok şükür geldi geçti inş sizde sağlıkla kucaklarsınız
Nefes darlığı bende de var artık iyice rahatsız etmeye başladı gögüs kafesim acıyor bazen de
Benim de 38.haftasını doldurduğu gün 3500'tü bakalım kaç olacak ?
Loreal innoa kullanıyorum profesyonel boya ondan her yerde bulunmuyor. Ben kuaför malzemeleri satan yerden alıyorum. Bitkisel diye 3 misli fiyata kuaförlerin boyadığı boya bu işte canım. Hamile kalmadan öncede bunu kullanıyodum. Kokusu yok amonyak olmadığı için. Kullanmaya başlarsan vazgeçemezsin ben çok memnunum 3 yıldır kullanıyorum. Bulamazsanda kuaförüne sor mutlaka vardır.
Biz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
nasıl kızlar saç boyatmanın bir zararı yokmu.ben sacımı bıle kstiremedim.
Oof of kötüyüm kızlarkendimi çok mutsuz hissediyorum hiçbir şey hayal ettiğim gibi ilerlemiyor.. hrp rrken doğumdan korktum stres yaşadım ama şükür olmadı. Geçen haftaya kadar aşağıda olan bebeğim bu hafta yukarı yukarı çıkıyor. En son kontrolde kanala girmemiş daha dedi çok üzüldüm herkes doğurmadın mı daha diyor. Annem her gün bugün de inmedi bu çocuk diyor canım sıkılıyor ben normal doğumm istiyordum okadar neden böyle oluyor. Gideyim sezeryan günü alayım olsun bitsin biran önce kurtulayım bu stresten diye düşünmüyor da değilim artık
Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn,smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Aynen ben de ilk Başlarda hiç sıkıntı yaşamadım ama Sağolsun son Günler'de yaşatıyor. Bu ara midemin üstünde çok oynuyor sanırım ondan böyle. Ben en son iki hafta önce gittim doktora bakalım bizim ufaklıklar ne yaptı. Yarın haberleşiriz. :)
Ben boyamı Alıp kendim boyuyorum. Kuaförlere çok güvenmiyorum. Geçen aylarda İzmir'de bi kuaföre gittim annemin Arkadaşı boyamı Yanımda götürdüm. Diyor ben bu kadar iyisini kullanmıyorum. Watsondan alıyorum ben. Kendin boyamak istersen bakabilirsin. Yarın bi doktora gideyim de ben de bu hafta bakıma girecem. Acele etmese bari kızım. :)
iyiym cnm sağol.. kısmet artık günleri tutturmakk :)) cuma sabahı 8:30 sezeryana girecem nasipse , yarın son kontrolüm var ,, süpriz bir durum olmassa , cuma 7 de hastanede olacamm .. fazlasıyla da tırsıyorumm
senin kanaman ne alemde , bebeğin hareketi ve sancı durumun normal olunca beklemek en iyisi.
Kızlar bugün kötü bir olay yaşadımarabayla zibidinin teki önüme geçmeye çalıştı bende acelem vardı yol vermedim geçtim. Sonra bu arkadan kornaya basmaya başladı el kol hareketleri falan, sonra çok yakın bir şekilde beni Sağdan geçti ve el frenini çekerek yani arabasını kaydırarak ses çıkararak falan benim arabamın önüne paralel durdu. Sonra arabadan indi bağrış çağrış oldu, genç bir çocuktu. Biraz tartıştık sonra etraftan onu Arabasına bindirdiler kızdılar falan gönderdiler. Bu kadar büyüyecek bir olay yoktu ama iftara yakın bir saatti Oruç falanmıydı anlamadım. Ben sakin kalmaya çalıştım ama yanımda annem vardı çok korktu gelince elime duydu olayı plakasını almıştım, onu söyledim. Şimdi de çocuğun adını falan buldu etraftan soruşturarak, burası küçük bir şehir malum. Şimdi diyoki yarın yerlerine gitcem Hesabını sorcam diyo. iş büyümesin istiyorum çünkü daha çok üzülecm ozaman ama eşime laf dinleyemiyorum. Nolcak yaa inşallah iş büyümez
Pusetimizi arabamıza monte ettikNuna'nın bazalı modelini tercih ettim güvenlik ve tasarım ödülü almış Tek tuşla yerinden çıkıyor benim içim en önemli şeylerden biri de pratiklik sabahın köründe Istanbul trafiğine çıkacağımı düşünürsek hayat kurtarıcı olacak.Eki Görüntüle 1568927
Saol canım haklısın napayım gün içinde engel olamıyorum kendime. Bu zamana kadar normaldi herşey son kontrolde doktor inmemiş çocuk bu kötü dedi canım sıkıldı işte. Hakkımızda hayırlısı artık. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..Kuzum benim kendimi çok yalnız hissetmiş demek ki allah hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakması
Bendede var dün gece çok kötü oldum birde çarpıntım başladı 2 3 saat sürdü hiç uyuyamadım
Birkaç yere bakıyım bulabilecek miyim benimde beyazlar çok yoktu ama arttı bu gidişle sürekle kullanmam gerekick
Demek ki snin ve bebişin için hayırlısı olsn buymuş sıkma canını duşta kramp girmeseydi belki sende önemsemeyip doktoruna söylemeyecektin gerçekten herşey var bir hayır erkenden prensesi kucağına alıcaksın iyi tarafını düşün :) kilo almış mı .yarın bende gidicm çok merak ediyorum kilo almamıştır diye korkuyorum
Yarın doktoruma danışıcam onay verirse doğuma 2 gün kala boyatacağım ve önlerini kestireceğim
Bu kadar stres yapma kendine hakkında hayırlı olan hangisi ise o olsun . Birde bakmışsın yarın aşağa inmiş yada dmek ki senin ve bebk için hayırlısı aşağı inmemesi ve sezeryan ile doğum yapmak birde öyle düşün . Kafanıı bir güzel rahatlat şimdiden bunlara takılırsan doğum yaptıktan sonra sütün gelmez onuda sorun edersin kendine sonra başka şeyleride ee ondan sonrada allah korusun gelsin lohusa depresyonu . İçini karartma ferah olsun her zaman
Çok şükür herşeyin yolunda olmasuna sevindim maşallah ali paşaya senden haber bekliyordum . Nasıl bir duygu bu kadar tedaviden sonra kucağına almak bana rüya gibi geliyor inanamıyorum hala doğduktan sonra uyunıcam herhalde
Bizimkide hala yukarda miğdem hala çok yanıyor son 6 gün
Markası ne yarın çarşıya çıkıcam bir bakıyım . Etmez annesi etmez keyfi yerindedir bol bol beslenip uyuyordur :)
Çok az kaldı sizden sonrada benim 2 günüm kalıyor hayırlısı ile atlatırız inşallah, sezeryanda lavman yapılıyor mu birde sonda odada mı yapılıyor ameliyathanede bayıltıldıktan sonra mı
Çok geçmiş olsun sırf bu yüzden hamilelikte araba kullanmadım serseri dengesiz dışarıda çok sırf bir hareket yaparlarda kafaya takıp stres yaparım diye üzülme sakın evet keşke plakayı eşine söylemeseydin ama bırak eşinde bugün sakinleşsin yarın güzelce konuşursun yaşı küçük cahillik yaptığını onunla tartışırsan daha fazla üzüleceğini söyle allaha havale edin zaten o dngesizin seni o halde görüp sesini kesmesi gerekirdi . Ama normal değilmiş işte içini ferah tut eşin seni üzmemek için gidip tartışmaz
Hayırlı olsun bizimde hala kutuda cumartesi günü açıcsaz çok merak ediyorum nasıl olucak diye dışarıda görüyorum baya kullaanan var ama kendi kullanacağım gün için sabırsızlanıyorum
Kızlar valla durduk yere iş çıktı başımızane olacağı belli olmuyor işte. Babam da şehir dışında keşke burda olsaydı o hallederdi ama Şansa burda değil işte. Ben ikna etmeye çalışıyorum bişey yapmıcam çocuğun babasıyla konuşcam sadece diyo da ben eşimi bildiğim için inşallah iş büyümez. Çocukta 22 Yaşındaymış, cahillikte var işte napalım beni buldu o da..
Pusetimizi arabamıza monte ettikNuna'nın bazalı modelini tercih ettim güvenlik ve tasarım ödülü almış Tek tuşla yerinden çıkıyor benim içim en önemli şeylerden biri de pratiklik sabahın köründe Istanbul trafiğine çıkacağımı düşünürsek hayat kurtarıcı olacak.Eki Görüntüle 1568927
İyi geceler canım nasılsın? :)Kızlar iyi geceler.
Ayni canim bende kilo verdim ve bebegin hareketleride degisti yer cok dar artik tamamen normalmis canimKizlar seyi sorucam size, bu son zamanlarda kilo kaybi yasayan var mi???Benim 1 kilo düstü, ödemim de azaldi gibime geliyor.
Bi de bebegin hareketlerinde belirgin bi azalma var, büyük bi olasilikla yer daraldigi icindir ama yine de acaba diyo insan.Sizlerde durum nasil acaba???
Bende almamisim hic vermedim ama :)Ayni canim bende kilo verdim ve bebegin hareketleride degisti yer cok dar artik tamamen normalmis canim
Senin icin cok az kalmis canim ne guzel o kadar zor oluyo ki artik sanki bacak aram yirtilcak inanilmaz agrilarim var hayirlisiyla su gunlerimizde gecseAz kaldı az az
Benimki de 2 hafta önden gidiyor ama gelecek gibi değil hiç :/Kızlar alıntılarım gitti. Saolun niraz daha rahatladım ama korkular bitmiyor her arayan soranla artıyor. Herkes bir de erken bekliyordu 1 hafta önden gidiyor benimki. Annem erken doğurmuş bizleri beni de öyle beklediler oyüzden herkes ayrı strese sokuyor beni.. sezeryandan çok korkuyorum çünkü
Iftar vakti eşimle yemek yerken bende kötü oldum çarpıntı yaptı balkona çıkıp derin derin nefes aldım bir kaç dk iyi geldi .Kuzum benim kendimi çok yalnız hissetmiş demek ki allah hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakması
Bendede var dün gece çok kötü oldum birde çarpıntım başladı 2 3 saat sürdü hiç uyuyamadım
Birkaç yere bakıyım bulabilecek miyim benimde beyazlar çok yoktu ama arttı bu gidişle sürekle kullanmam gerekick
Demek ki snin ve bebişin için hayırlısı olsn buymuş sıkma canını duşta kramp girmeseydi belki sende önemsemeyip doktoruna söylemeyecektin gerçekten herşey var bir hayır erkenden prensesi kucağına alıcaksın iyi tarafını düşün :) kilo almış mı .yarın bende gidicm çok merak ediyorum kilo almamıştır diye korkuyorum
Yarın doktoruma danışıcam onay verirse doğuma 2 gün kala boyatacağım ve önlerini kestireceğim
Bu kadar stres yapma kendine hakkında hayırlı olan hangisi ise o olsun . Birde bakmışsın yarın aşağa inmiş yada dmek ki senin ve bebk için hayırlısı aşağı inmemesi ve sezeryan ile doğum yapmak birde öyle düşün . Kafanıı bir güzel rahatlat şimdiden bunlara takılırsan doğum yaptıktan sonra sütün gelmez onuda sorun edersin kendine sonra başka şeyleride ee ondan sonrada allah korusun gelsin lohusa depresyonu . İçini karartma ferah olsun her zaman
Çok şükür herşeyin yolunda olmasuna sevindim maşallah ali paşaya senden haber bekliyordum . Nasıl bir duygu bu kadar tedaviden sonra kucağına almak bana rüya gibi geliyor inanamıyorum hala doğduktan sonra uyunıcam herhalde
Markası ne yarın çarşıya çıkıcam bir bakıyım . Etmez annesi etmez keyfi yerindedir bol bol beslenip uyuyordur :)
Çok az kaldı sizden sonrada benim 2 günüm kalıyor hayırlısı ile atlatırız inşallah, sezeryanda lavman yapılıyor mu birde sonda odada mı yapılıyor ameliyathanede bayıltıldıktan sonra mı
Çok geçmiş olsun sırf bu yüzden hamilelikte araba kullanmadım serseri dengesiz dışarıda çok sırf bir hareket yaparlarda kafaya takıp stres yaparım diye üzülme sakın evet keşke plakayı eşine söylemeseydin ama bırak eşinde bugün sakinleşsin yarın güzelce konuşursun yaşı küçük cahillik yaptığını onunla tartışırsan daha fazla üzüleceğini söyle allaha havale edin zaten o dngesizin seni o halde görüp sesini kesmesi gerekirdi . Ama normal değilmiş işte içini ferah tut eşin seni üzmemek için gidip tartışmaz
Hayırlı olsun bizimde hala kutuda cumartesi günü açıcsaz çok merak ediyorum nasıl olucak diye dışarıda görüyorum baya kullaanan var ama kendi kullanacağım gün için sabırsızlanıyorum
Benimki de 2 hafta önden gidiyor ama gelecek gibi değil hiç :/
Iftar vakti eşimle yemek yerken bende kötü oldum çarpıntı yaptı balkona çıkıp derin derin nefes aldım bir kaç dk iyi geldi .
Evet darısı size inş biranönce gelir minik kuşun bekletmez çokMasallah kizimiza, kocaman olmus bile.öp benim icin...
Gecmis olsun mayacim, hem kizina hem sana. Allahtan kanaman durmus da kizimizin biraz daha büyümek icin zamani olusmus.Ablasi da cabucak iyilesir de insallah, gercek dogum basladigi zaman gönül rahatligiyla birakabilirsiniz.Zamani gelince cikacak zaten acelesi neymis cimcimenin
Ay yavrum kiyamam, kim bilir nasil duygular icerisinde... Bol bol birlikte vakit gecirsinler kardesleriyle de hemen benimseyebilsinler.Amin darisi bize insallah...
Hayirlisi olsun canim, senin de günün belli oldu desene
Canim sen kendini niye kasiyorsun ki, zamani gelince cikacak oradan kendini de bebegini de strese sokma.Milletin lafina bakip niye üzüyorsun kendini, bana da diyorlar ben de gülüp geciyorum, cok nazliyiz de gec bosver. Durduk yere sezeryan olunur mu hic, acele etme bence
Ay masallah, hayirli olsun canim, saglikla büyütün insallah. Süt gelir acele etme, ikinci ,ücüncü gün birden artar, sonrada fiskiyeleri kapatamazsiniz
Yok canim merak etme sen hic. Hastanede bana dediler ki baslamayacak dogumu kendin asla baslatamazsin yada baslayani da kendin durduramazsin:) bebek gelmesine yaklastikca duygusal dalgalanmalar yasamak cok normal. Dogunca dah da fazlasi yasaniyor ilklerde sanirim ozellikle daha fazla. Hic merak etme guzel gunler seni bekliyor!!!!:)Anladim canim sagol valla yaklasti ki ne yaklasti esim geliyor mu oglumuz yoksa hadi insallah diyo hayir dogurmayacam diye aglamaya basladim korkuyorum ya nasil yapacam bilmiyorum,sanki boyle boyle agrilar artacak dogum sancisina donecek :)
Canim esini bir sekil vazgecir ne yap yap. Delisi var manyagi var Allah korusun. Pek dengeli birine benzemiyor karsinizdaki zaten anlattiklarina gore. Burda oyle bisey yapsa aninda hapsi boylardi. Bulasmayin hic boylelerine.Kızlar bugün kötü bir olay yaşadımarabayla zibidinin teki önüme geçmeye çalıştı bende acelem vardı yol vermedim geçtim. Sonra bu arkadan kornaya basmaya başladı el kol hareketleri falan, sonra çok yakın bir şekilde beni Sağdan geçti ve el frenini çekerek yani arabasını kaydırarak ses çıkararak falan benim arabamın önüne paralel durdu. Sonra arabadan indi bağrış çağrış oldu, genç bir çocuktu. Biraz tartıştık sonra etraftan onu Arabasına bindirdiler kızdılar falan gönderdiler. Bu kadar büyüyecek bir olay yoktu ama iftara yakın bir saatti Oruç falanmıydı anlamadım. Ben sakin kalmaya çalıştım ama yanımda annem vardı çok korktu gelince elime duydu olayı plakasını almıştım, onu söyledim. Şimdi de çocuğun adını falan buldu etraftan soruşturarak, burası küçük bir şehir malum. Şimdi diyoki yarın yerlerine gitcem Hesabını sorcam diyo. iş büyümesin istiyorum çünkü daha çok üzülecm ozaman ama eşime laf dinleyemiyorum. Nolcak yaa inşallah iş büyümez
iki sezeryan oldum ikisindede lavman yapılmadı ,, sonda yı uyuttuktan sonra taktılar , çıkartırkende acı duymuyorsun zaten ..Kuzum benim kendimi çok yalnız hissetmiş demek ki allah hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakması
seninki nişan değil demek,, sıcaktan yorgunluktan ara kanama gibi bişey , hayırlısı olsun cnm ,, geç olsun güç olmasın ,, sağlıkla kucağımıza alalımda ,sıkıntılar unutulur nasılsa...Ay hadi canim heyecanli bekleyis basladi azicik kalmis senin!!! Ben sana yetisemem herhalde su anda yogun kanamam durdu parcalar akintiyla gelmeye devam ediyor. Ne nisan varmis bende geldi geldi bitmedi:):)bebek masallah cok hareketli kaburgalarim asindi tekmelerden:) kafasinida bazen oyle bir itiyor cikacak saniyorum:) sezeryan'dan sonra kucucuk bir ara bulursan haber ver merak ederim.simdiden bol bol sans diliyorum canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?