2015 Temmuz Anneleri

Su pembemsi alıntılardan bi tek ben mi görüyorum kızlar ha doğum ha değil derken gerçekten yipraniyo insan

canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun vatana millete sizlere hayirli evlat eylesin.Darisi basimiza artik bizde yarin kavuscaz insallah ogulcugumla Rabbim bizede sag salim evimize gelmeyi nasip eysin.Oglusunun uzun ve guzel bi omru olsun insaallah

Yine bi hastane odasindan selamlar herkese....ilk 3 aylikken yatmistim buraya kanamadan dolayi,sonra 6 aylıkken apandistten suphelenmislerdi..cok sukur bugunlere geldik.3 ayda 1 yatiyorum insallah bidahaki 9.aya olur demistim oyle oldu sukur...bugün 16.00dan sonra ameliyatim.spinal düşünüyorum ama hala emin degilim .kan sulandirici igneyi 12 saat once kesmemi yeterli goruyorlar burda epidural ya da spinal icin.hakkimizda hayirlisi hepimizin.dua edin lutfen canlarim.arada yazdiklarinizi okuyorum ama alintilamaya vakit olmuyo ,aklimdasiniz..hepinizi seviyorum

Canimm Allah yardimcin.olsun.hayirli guzel haberlerini bekliyoruz insallh saglicakla al bebisini :)

Günaydın kızlar son 7 ve benim bebis hala durdugu yerde duruyor gece belime giren hafif sancilar dışında herhagi bir dogum belirtim yok. Artık son 2 ggeceden beri yatagin icinde önce dogrulup sonra saga ya da sola donebiliyorum. Yarina kadar gelmezse kontrolümüz de var. Bakalim neler diyecek doktor amcamiz

bende kan sulandırıcımı en son perşembe yapacam , cumada sezeryan olcak.. hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz . Allah yardımcın olsun ..

Ayyy ne guzellll her gun bi bebek
Hayirli olsun gozun aydin canimm. Bebislerin kilosu cok iyi masallahhhh

Canim benimmm cuma demek geliyor bebis haberlerini bekliyoruzzz:)))

Kizlar carpintisi olan var mi? Benim arada olmaya basladi. Saydim dakikada 125 kere atiyor kalbim. Normal yaziyor nette ama sanki yerinden cikacak

Herkese günaydın :) ben dün çatı muayenesi oldum. Doktorum lekelenmem olabileceğini söyledi ama bende dun bütün gün adet kanaması gibi ama adetten daha az kanama oldu normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…