- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.621
Gunydin canim uykusuz bir sabah daha :)günaydın kızlar....
canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun vatana millete sizlere hayirli evlat eylesin.Darisi basimiza artik bizde yarin kavuscaz insallah ogulcugumla Rabbim bizede sag salim evimize gelmeyi nasip eysin.Oglusunun uzun ve guzel bi omru olsun insaallahKızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn, @smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
pozitif olalım güne erken başladık diyelimGunydin canim uykusuz bir sabah daha :)
Aynnyapcak bisey yok.yoksa gecmez boyle :))pozitif olalım güne erken başladık diyelim
Canimm Allah yardimcin.olsun.hayirli guzel haberlerini bekliyoruz insallh saglicakla al bebisini :)Yine bi hastane odasindan selamlar herkese....ilk 3 aylikken yatmistim buraya kanamadan dolayi,sonra 6 aylıkken apandistten suphelenmislerdi..cok sukur bugunlere geldik.3 ayda 1 yatiyorum insallah bidahaki 9.aya olur demistim oyle oldu sukur...bugün 16.00dan sonra ameliyatim.spinal düşünüyorum ama hala emin degilim .kan sulandirici igneyi 12 saat once kesmemi yeterli goruyorlar burda epidural ya da spinal icin.hakkimizda hayirlisi hepimizin.dua edin lutfen canlarim.arada yazdiklarinizi okuyorum ama alintilamaya vakit olmuyo ,aklimdasiniz..hepinizi seviyorum
bende kan sulandırıcımı en son perşembe yapacam , cumada sezeryan olcak.. hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz . Allah yardımcın olsun ..Yine bi hastane odasindan selamlar herkese....ilk 3 aylikken yatmistim buraya kanamadan dolayi,sonra 6 aylıkken apandistten suphelenmislerdi..cok sukur bugunlere geldik.3 ayda 1 yatiyorum insallah bidahaki 9.aya olur demistim oyle oldu sukur...bugün 16.00dan sonra ameliyatim.spinal düşünüyorum ama hala emin degilim .kan sulandirici igneyi 12 saat once kesmemi yeterli goruyorlar burda epidural ya da spinal icin.hakkimizda hayirlisi hepimizin.dua edin lutfen canlarim.arada yazdiklarinizi okuyorum ama alintilamaya vakit olmuyo ,aklimdasiniz..hepinizi seviyorum
Ayyy ne guzellll her gun bi bebekKızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn, @smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
korku çook neremden dogurucam bu çocugu bilemedim ben artık :/Canım yalnız değilsin ben de o korku Yüzünden sezaryene daha çok yakınım
Canim benimmm cuma demek geliyor bebisBiz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
cnm merhaba clexane. Mı kullanıyorsun sende mı epıdural yada spınal olacaksın?bende kan sulandırıcımı en son perşembe yapacam , cumada sezeryan olcak.. hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz . Allah yardımcın olsun ..
Kizlar carpintisi olan var mi? Benim arada olmaya basladi. Saydim dakikada 125 kere atiyor kalbim. Normal yaziyor nette ama sanki yerinden cikacak
O agrılar hiç geçmiyor canım kat be kat artıyor :) ama ne yapalım bebiş için karlanıyoruuzSenin icin cok az kalmis canim ne guzel o kadar zor oluyo ki artik sanki bacak aram yirtilcak inanilmaz agrilarim var hayirlisiyla su gunlerimizde gecse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?