- 29 Mayıs 2013
- 340
- 352
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.641
evet clexane 4 kullanıyrum cnm . genel olcak benim , doğrusu epidurala cesaretim yok , ablamın ağır geçmişti , zaten migrenliyim yan etkilerini düşündükçe genel daha kolay .. odana gelince oksijen maskesi takıyorlar daha cabuk toparlıyorsun öyle bir zorlugu yok genelin.cnm merhaba clexane. Mı kullanıyorsun sende mı epıdural yada spınal olacaksın?
dualarımız senınle canım.inşallah sağ salım kavusursun bebişine....merhaba kızlar 1 temmuzda sezaryenle kızımı dünyaya getircem nolur dualarını eksik etmeyin
kanınmı düşük acaba cnm . doktoruna söyle belki kan sayımı yapar.Kizlar carpintisi olan var mi? Benim arada olmaya basladi. Saydim dakikada 125 kere atiyor kalbim. Normal yaziyor nette ama sanki yerinden cikacak
Herkese günaydın :) ben dün çatı muayenesi oldum. Doktorum lekelenmem olabileceğini söyledi ama bende dun bütün gün adet kanaması gibi ama adetten daha az kanama oldunormal mi sizce
Kızlar ben cumayı beklerken bizim kız gelmeye kalktı galibapembe hafif kanlı akıntım geldi az önce ped koydum halada gelmeye devam ediyor sancım yok ama çok hafif kasık ağrım var doktorumu aradm muayenede telefon bekliyorumm inşallahh cumayı beklerizz
Kızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn,smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Canım aslında son zamanlarda hareketler azalırmış biraz. Bugün benimki de daha sakin sanki :) ama karnım top gibi yukarıda ve mide yanmam baya arttı . Çarşamba kontrol var , daha günüm de var ama doktor sezaryen der diye aklım çıkıyor . Hayırlısı artık :)
Bizimkiler rahat içerde :) ben hep erken doğururum diye hazırladım kendimi gelmedikçe stres oluyorum
Yine bi hastane odasindan selamlar herkese....ilk 3 aylikken yatmistim buraya kanamadan dolayi,sonra 6 aylıkken apandistten suphelenmislerdi..cok sukur bugunlere geldik.3 ayda 1 yatiyorum insallah bidahaki 9.aya olur demistim oyle oldu sukur...bugün 16.00dan sonra ameliyatim.spinal düşünüyorum ama hala emin degilim .kan sulandirici igneyi 12 saat once kesmemi yeterli goruyorlar burda epidural ya da spinal icin.hakkimizda hayirlisi hepimizin.dua edin lutfen canlarim.arada yazdiklarinizi okuyorum ama alintilamaya vakit olmuyo ,aklimdasiniz..hepinizi seviyorum
Günaydın kızlar son 7 ve benim bebis hala durdugu yerde duruyor gece belime giren hafif sancilar dışında herhagi bir dogum belirtim yok. Artık son 2 ggeceden beri yatagin icinde önce dogrulup sonra saga ya da sola donebiliyorum. Yarina kadar gelmezse kontrolümüz de var. Bakalim neler diyecek doktor amcamiz
Biz şimdi doktor kontrolünden geldikk. Cuma sabahı Allahın izniyle kavuşuyorum kızıma. Doktorum bel fıtığımın durumundan dolayı sezeryana karar verdi. Normal doğum hayallerim suya düştü yanisağlık olsun artıkk. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık kuzularımıza. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimm. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşalımm bizden size kocamann sevgilerr öpücüklerr
Kızlar ben cumayı beklerken bizim kız gelmeye kalktı galibapembe hafif kanlı akıntım geldi az önce ped koydum halada gelmeye devam ediyor sancım yok ama çok hafif kasık ağrım var doktorumu aradm muayenede telefon bekliyorumm inşallahh cumayı beklerizz
Aaa gercentenmi. Kanamn mi.olmustu simdi okudumda .ay bm heycnlndim.hadi hayrlisiyla sagliklica al cnm bebisini :)Kızlar ben doğuma gidiyorumm dua edin bize öpüyorum hepinizi çokk
ohoo daha 10 gun var neyin telasindasinki sen ben 40+4 um hala beklemedeyim vallaOof of kötüyüm kızlarkendimi çok mutsuz hissediyorum hiçbir şey hayal ettiğim gibi ilerlemiyor.. hrp rrken doğumdan korktum stres yaşadım ama şükür olmadı. Geçen haftaya kadar aşağıda olan bebeğim bu hafta yukarı yukarı çıkıyor. En son kontrolde kanala girmemiş daha dedi çok üzüldüm herkes doğurmadın mı daha diyor. Annem her gün bugün de inmedi bu çocuk diyor canım sıkılıyor ben normal doğumm istiyordum okadar neden böyle oluyor. Gideyim sezeryan günü alayım olsun bitsin biran önce kurtulayım bu stresten diye düşünmüyor da değilim artık
Canimmmmm bugun bebegine kavuuyormussun cok muylu oldum, o guzel gun sonjnda geldi demekYine bi hastane odasindan selamlar herkese....ilk 3 aylikken yatmistim buraya kanamadan dolayi,sonra 6 aylıkken apandistten suphelenmislerdi..cok sukur bugunlere geldik.3 ayda 1 yatiyorum insallah bidahaki 9.aya olur demistim oyle oldu sukur...bugün 16.00dan sonra ameliyatim.spinal düşünüyorum ama hala emin degilim .kan sulandirici igneyi 12 saat once kesmemi yeterli goruyorlar burda epidural ya da spinal icin.hakkimizda hayirlisi hepimizin.dua edin lutfen canlarim.arada yazdiklarinizi okuyorum ama alintilamaya vakit olmuyo ,aklimdasiniz..hepinizi seviyorum
Normal canım o bende de aynısı oldu doktor olacak demisti zatenHerkese günaydın :) ben dün çatı muayenesi oldum. Doktorum lekelenmem olabileceğini söyledi ama bende dun bütün gün adet kanaması gibi ama adetten daha az kanama oldunormal mi sizce
Kızlar ben doğuma gidiyorumm dua edin bize öpüyorum hepinizi çokk
Allah yardimcin olsun canm guzel haberlerini beklyoruz :)Yine bi hastane odasindan selamlar herkese....ilk 3 aylikken yatmistim buraya kanamadan dolayi,sonra 6 aylıkken apandistten suphelenmislerdi..cok sukur bugunlere geldik.3 ayda 1 yatiyorum insallah bidahaki 9.aya olur demistim oyle oldu sukur...bugün 16.00dan sonra ameliyatim.spinal düşünüyorum ama hala emin degilim .kan sulandirici igneyi 12 saat once kesmemi yeterli goruyorlar burda epidural ya da spinal icin.hakkimizda hayirlisi hepimizin.dua edin lutfen canlarim.arada yazdiklarinizi okuyorum ama alintilamaya vakit olmuyo ,aklimdasiniz..hepinizi seviyorum
Kızlar ben doğuma gidiyorumm dua edin bize öpüyorum hepinizi çokk
Bosuna ayaklari altinda cennet yok dimi anneligin her kisminda baska guzel sikintilar oluyorO agrılar hiç geçmiyor canım kat be kat artıyor :) ama ne yapalım bebiş için karlanıyoruuz
Hakkinda hayirlisi olsun canim :)Kızlar ben cumayı beklerken bizim kız gelmeye kalktı galibapembe hafif kanlı akıntım geldi az önce ped koydum halada gelmeye devam ediyor sancım yok ama çok hafif kasık ağrım var doktorumu aradm muayenede telefon bekliyorumm inşallahh cumayı beklerizz
Benim ilk gebeligimde hic boyle kanama olmamisti canim catidan sonra herkeste olck diye bisey yok ama bizim kizlarin hepsinde oldu sankiİnş bekler canım
Ayy canim ciddi misin sanki ben doguma gidicem guzel haberlerle gelin ins Allah yardmciniz olsunKızlar ben doğuma gidiyorumm dua edin bize öpüyorum hepinizi çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?