2015 Temmuz Anneleri

Kızlar ben cumayı beklerken bizim kız gelmeye kalktı galiba pembe hafif kanlı akıntım geldi az önce ped koydum halada gelmeye devam ediyor sancım yok ama çok hafif kasık ağrım var doktorumu aradm muayenede telefon bekliyorumm inşallahh cumayı beklerizz

cnm merhaba clexane. Mı kullanıyorsun sende mı epıdural yada spınal olacaksın?
evet clexane 4 kullanıyrum cnm . genel olcak benim , doğrusu epidurala cesaretim yok , ablamın ağır geçmişti , zaten migrenliyim yan etkilerini düşündükçe genel daha kolay .. odana gelince oksijen maskesi takıyorlar daha cabuk toparlıyorsun öyle bir zorlugu yok genelin.

Herkese günaydın :) ben dün çatı muayenesi oldum. Doktorum lekelenmem olabileceğini söyledi ama bende dun bütün gün adet kanaması gibi ama adetten daha az kanama oldu normal mi sizce

Çokmu içeriye doğru giriyor doktorlar neden kanama oluyor acaba her muayene olanda bende bu perşembe olucam

İnş bekler canım

Kızlar dün öğleden sonra annemdeydim bakamadım, yine çok kaynatmışsınız =) Bugün itibarı ile 38+6 oldum, şimdiye kadar doğurmuş olurum gibi geliyordu... Hala tık yok bende... Gerçi anneminde hiç belirtisi olmamış, sabah uyanmış suyu gelmiş öğlene doğurmuş beni, benimde öyle olur belki bekliyorum... Perşembe kontrole gidicem bakalım doktorum ne diyecek...

Bekliyordum bu mesajı =) Gözün aydın canım... Oğluşuna da maşallah zaten kendisini biliyorduk, iri geleceği belliydi :) Sütün gelir zaten ilk günlerde mideleri minnacık oluyormuş, o senin damla damla dediğin bile yeter oğluna =) Vakit buldukça yaz, ben hala beklemeledeyim, evde olduğum zamanlarda KK dan başka vakit geçmiyooor

Canım ben senden 1 hafta kadar öndeyim benimki hala kıpır kıpır =) Hareketler azalabilirmiş ama azalmak zorunda değilmiş... Geçen hafta sordum bende doktoruma çünkü, hep azalır yazıyor internette bizim oğlan aynı neden dedim. O da azalacak diye bir koşul yok dedi... Hatta doktor ultrasonda bakarken kıpır kıpırdı ölçü alamadı doktor, 2 kere uğraştı...

Bizimkiler rahat içerde :) ben hep erken doğururum diye hazırladım kendimi gelmedikçe stres oluyorum

Evet evet bizimkiler rahat, bende şimdiye kadar doğurmuş olurum diyordum... Telefonlar artmaya başladı hala gelmiyor mu diye, ben geyiğe vuruyorum, ekmek elden su gölden kim dışarı çıkıpta bir lokma süt biraz oksijen için uğraşmak ister ki diye :) Sende öyle yap, stres bu ara en son ihtiyaç duyduğumuz şey bile değil canım =)

Ayyy hadi hayırlısı, bir bir geliyor bebişler =) İnşallah herşey yolunda gider, akşam bebeğinle mutlu mutlu takılırsınız :)

Aynı durumdayız, bizim kontrolde perşembe... Benim doktorum en fazla 40+2 ye kadar beklerim demişti... Gerçi o bu haftaya kalmasınıda istemiyordu 38'i doldursun gelsin diyordu =)

Canım senin için en doğrusu olmuş bence, hiç üzülme bebek geliyoooo =) Kuzenimin bir arkadaşının böyle olmuş, sezeryan tarihinden 1 gece önce sancıları tutmuş, hastaneye gitmişler doktor doğum başlamış ama aceleye gerek yok, yarın sabah alırız demiş. Normal doğumdan farkı olmamış bebek açısından tarih olarak =) Sütü direk gelmiş fln :)

Petitto inşallah bekler canım ben bi haftadan fazla pembemsi akıntı görüyorum ama tik yok sen yine bi Dr git gorun nolur nolmaz hakkında en hayirlisini versin rabbim

ohoo daha 10 gun var neyin telasindasinki sen ben 40+4 um hala beklemedeyim valla

Canimmmmm bugun bebegine kavuuyormussun cok muylu oldum, o guzel gun sonjnda geldi demek saglikla kolaylikla gelsin insallah bebisin

Herkese günaydın :) ben dün çatı muayenesi oldum. Doktorum lekelenmem olabileceğini söyledi ama bende dun bütün gün adet kanaması gibi ama adetten daha az kanama oldu normal mi sizce
Normal canım o bende de aynısı oldu doktor olacak demisti zaten
Kızlar ben doğuma gidiyorumm dua edin bize öpüyorum hepinizi çokk

Valla cumayi bekleyemedi :) olsun daha güzel cumaya kadar stres olurdun. Hayirlisiyla al bebegini kucagina :) aanki bi ben doguramamisim gibi geliyo neden ama yaa

Allah yardimcin olsun canm guzel haberlerini beklyoruz :)

Hakkinda hayirlisi olsun canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…