- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.041
Aynen dedigin gibi sabahtan aksam yedik durduk bizde:) misafire koymasan birseyler olmuyor e onlara koyunca sende yiyorsun tabi:) bende aldim kilo bu hafta dikkat ediyorum. Canim cok tatli istiyor cok fena:)Sende yogunmussun canim, benimkiler ara ara geldiler devamli kalmadilar, gelen iki gün kalip gitti. bi yandan kendimi yormiyim diyorsun,bi yandan heris sana bakiyor yapmazsan olmaz. Son misafirleri yolladigim gün öglen 1 de uyudum saat 4 e kadar, bi güzel dinlenmisim ki sorma. Yarin hem is hem okul aciliyor, düzen geri geliyor cok sükür:). Cok yiyorsun herkes evde olunca, hele misafirde olunca gece yarisina kadar sürekli biseyler konuyor masaya. 1 kilo aldim bile, simdiden baslarsam oooooo...Sik sik görüsmek üzere...
eşin haklı olabilir bence canım parlak ışığa bakmak baş ağrısına sebep olabiliyor :)Kocam telefonumu kırmaya karar vermisBu kadar bakilir mi birak diyor. Başım ağıriyor diyorum okadar yazi okursan durum bu olur diyor. Acaba dogrumu diyor diye icimden geçiriyorum
Ya herkesin hemen hemen oglan birkac kiz var:) acaba donecek mi o oglanlar kiza merak ediyorum:):)oğluş çok galiba temmuz annelerinde
benim iki yaşında bir oğlum var hamileliğim ilk ayları yaza denk gelmişti sürekli limonlu şeyler yiyordum hiç tatlı yemiyordum :) ye tatlıyı doğur atlıyı tezi her zaman tutmuyormuş karnım çok sivriydi bide yüzüm hiç değişmemişti, şimdiki daha belli değil ama çok sivilcem çıktı kız olacağına yoruyorum sanırım öyle olsun istiyorumben sürekli ekşi yiyorum önceden deli gibi çikolata hastasıydım şimdi çikolata yiyemiyorum. ama etrafımdaki herkes oğlun olacak diyor. hiç vi değişiklik olmadı daha kilo da almadım. meraktan ölüyorum valla.. cinsiyeti belli olan arkadaşlar bi yorum yapsın yaa :)
Is yerinde is bile vermiyorlar yeni atandim atanir atanmazda hamile kaldim . Mudur beni gozden cikardi. Sıkintidan oldu bunlarin hepsi. En iyisi koca sozu dinlemek olacakeşin haklı olabilir bence canım parlak ışığa bakmak baş ağrısına sebep olabiliyor :)
ataman hayırlı olsun :) mesleğin neydi? Çok fazla radyasyona maruz kalmasak hepimiz için iyi olur aslında ama insan heyecanla herşeyi öğreneyim herşeyi konuşayım istiyorIs yerinde is bile vermiyorlar yeni atandim atanir atanmazda hamile kaldim . Mudur beni gozden cikardi. Sıkintidan oldu bunlarin hepsi. En iyisi koca sozu dinlemek olacak
Aa insalah 10 gune randevum varr zatenn senin cinsiyeti neymis canimaramızda 1o gün varmış canım benim dün belli oldu seninde maksimum 10 güne belli olur :)
benimde sivilcem çok çıktı yeni yeni düzeldi ama yine çıkan var bi kaç tane. ben erkek hissediyordum ama eşim çok kız istiyor sanırım bende o üzülmesin diye kendi kendime kız olsun diye düşünmeye başladım :)benim iki yaşında bir oğlum var hamileliğim ilk ayları yaza denk gelmişti sürekli limonlu şeyler yiyordum hiç tatlı yemiyordum :) ye tatlıyı doğur atlıyı tezi her zaman tutmuyormuş karnım çok sivriydi bide yüzüm hiç değişmemişti, şimdiki daha belli değil ama çok sivilcem çıktı kız olacağına yoruyorum sanırım öyle olsun istiyorum
Canim biberon amazon.com dan yada target.com'dan alabilirsin ama bence bekle benim kizim neler yaptimsa biberonu agzina bile surmedi direkt memeden bardaga gecti. Bende biberon kolleksiyonu var neler denedim anne memesine benzeyen yok silikon yok kaucuk nuh dedi peygamber demedi. Hele dogsun bebis o zaman alirsin onlar tr'de de ucuz.Maya arkadasim duy sesimi biberon alabilecegim bi site var mi? Birde trde satilmayip amerikada satilan anne bebek urunlerinden tavsiye edebileceklerin var mi cevabini bekliyorum :)
Doktor dinliyo canim kalp atisini bir el aletiyle ama goruntu yokMidwife fln yok mu canim gittiğin, ne bileyim kalp atışı dinleten ??? Yine bile zor olurdu heralde düşünemedim bir an
Teyzeleri bi de bize baksanız cinsiyet tahmini olan var mıdır ki ?
Eki Görüntüle 1364431 Eki Görüntüle 1364432 Eki Görüntüle 1364433 Eki Görüntüle 1364434
20. Haftada ayrintili ultrasona perinatalog'a gidersen en iyisi olur canim. Burada da standard prosedur artik. Kizimda da gitmistim bu sefer de gidecegim doktor dun soyledi.kızlar 4 boyutlu ultrasonu kaçıncı haftada önerirsiniz?Benim dr. malum tmm seviyorum bilgisine tecrübesine çok güveniyorum ama ikili taramada bile 1 dk içinde enseyi ölçtü hep çok kısa geçiyo seanslar adam yoğun olunca çabuk çabuk başından atıveriyo dün rapor almaya gittiğimde ultrasondan bakmadı bile sinir oldum.Burda özel muayenahnesinde çalışan bi bayan drun 4 boyutlu ultrasonu varmış muayene ücreti alıyomuş normal 110 TL bi gün ona görüneyim sırf ultrason için diyorum kendi dr uma ayın 23ünde gidicem tekrar..Sizce ne zaman gideyim 4 boyutluya?
Bekliyim o zaman ben biraz daha ama dr.umun perinotolog önereceğini fln sanmam kendi baksa o da yeter de ayrıntılı ultrason var mı yok mu bilmiyorum fakültede.İnşallah vardır20. Haftada ayrintili ultrasona perinatalog'a gidersen en iyisi olur canim. Burada da standard prosedur artik. Kizimda da gitmistim bu sefer de gidecegim doktor dun soyledi.
Dr um 9+4 te erkek olacağını iddia etti bidaha da yorum yapmadı .Sanırım etkilendim erkek hissediyorum ben de aslında başta kız istiyodum ama hayırlı,sağlıklı olsun yeteroncelikle saglikla al kucagina.bana kizgibi geldi
AAAA inanmıyorum canım çok sevindim.Çok da şaşırdımmm.Ben nedense erkek diye tahmin ediyodum seni ama hayırlısı olsun.Biz de 3 kız kardeşiz.Kızlar başka olur canım maşallahh :) çok sevindim çokkKizlaaaaar doktor aradi simdi dunyalar benim oldu:) test sonuclari temiz , cok iyi cikmis!!! Birdeeeee istedigim oldu kizimiz olacak! Allahim o kadar mutluyum ki:) esim belki biraz uzulecek o ikinciyi erkek bekliyordu ama ben hep kiz istiyordum icten ice:) coook mutluyum cooook!
tebrik ederimKizlaaaaar doktor aradi simdi dunyalar benim oldu:) test sonuclari temiz , cok iyi cikmis!!! Birdeeeee istedigim oldu kizimiz olacak! Allahim o kadar mutluyum ki:) esim belki biraz uzulecek o ikinciyi erkek bekliyordu ama ben hep kiz istiyordum icten ice:) coook mutluyum cooook!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?