2015 Temmuz Anneleri

Aynen dedigin gibi sabahtan aksam yedik durduk bizde:) misafire koymasan birseyler olmuyor e onlara koyunca sende yiyorsun tabi:) bende aldim kilo bu hafta dikkat ediyorum. Canim cok tatli istiyor cok fena:)

ben sürekli ekşi yiyorum önceden deli gibi çikolata hastasıydım şimdi çikolata yiyemiyorum. ama etrafımdaki herkes oğlun olacak diyor. hiç vi değişiklik olmadı daha kilo da almadım. meraktan ölüyorum valla.. cinsiyeti belli olan arkadaşlar bi yorum yapsın yaa :)

Kocam telefonumu kırmaya karar vermis Bu kadar bakilir mi birak diyor. Başım ağıriyor diyorum okadar yazi okursan durum bu olur diyor. Acaba dogrumu diyor diye icimden geçiriyorum
eşin haklı olabilir bence canım parlak ışığa bakmak baş ağrısına sebep olabiliyor :)

benim iki yaşında bir oğlum var hamileliğim ilk ayları yaza denk gelmişti sürekli limonlu şeyler yiyordum hiç tatlı yemiyordum :) ye tatlıyı doğur atlıyı tezi her zaman tutmuyormuş karnım çok sivriydi bide yüzüm hiç değişmemişti, şimdiki daha belli değil ama çok sivilcem çıktı kız olacağına yoruyorum sanırım öyle olsun istiyorum

eşin haklı olabilir bence canım parlak ışığa bakmak baş ağrısına sebep olabiliyor :)
Is yerinde is bile vermiyorlar yeni atandim atanir atanmazda hamile kaldim . Mudur beni gozden cikardi. Sıkintidan oldu bunlarin hepsi. En iyisi koca sozu dinlemek olacak

Is yerinde is bile vermiyorlar yeni atandim atanir atanmazda hamile kaldim . Mudur beni gozden cikardi. Sıkintidan oldu bunlarin hepsi. En iyisi koca sozu dinlemek olacak
ataman hayırlı olsun :) mesleğin neydi? Çok fazla radyasyona maruz kalmasak hepimiz için iyi olur aslında ama insan heyecanla herşeyi öğreneyim herşeyi konuşayım istiyor

benimde sivilcem çok çıktı yeni yeni düzeldi ama yine çıkan var bi kaç tane. ben erkek hissediyordum ama eşim çok kız istiyor sanırım bende o üzülmesin diye kendi kendime kız olsun diye düşünmeye başladım :)

Maya arkadasim duy sesimi biberon alabilecegim bi site var mi? Birde trde satilmayip amerikada satilan anne bebek urunlerinden tavsiye edebileceklerin var mi cevabini bekliyorum :)
Canim biberon amazon.com dan yada target.com'dan alabilirsin ama bence bekle benim kizim neler yaptimsa biberonu agzina bile surmedi direkt memeden bardaga gecti. Bende biberon kolleksiyonu var neler denedim anne memesine benzeyen yok silikon yok kaucuk nuh dedi peygamber demedi. Hele dogsun bebis o zaman alirsin onlar tr'de de ucuz.

Carters ve oskosh markalari burada tr'ye gore bedava:) cok guzel kaliteli urunleri. Kizim bebekken biz burda degildik o yuzden bebek urunlerine cok asia degilim birde sut sagma pompalari burada cok daha ucuz ama sutun olacak mi bilemezsin ki simdiden sen target.com'a gir bak bir urunlere fiyatlarada bak orada istediginden fazlasininbulacaksin. Operimmm:)

Midwife fln yok mu canim gittiğin, ne bileyim kalp atışı dinleten ??? Yine bile zor olurdu heralde düşünemedim bir an
Doktor dinliyo canim kalp atisini bir el aletiyle ama goruntu yok napalim bizde boyle idare edicez:) birinci olsa kafayi yerdim de ikincide o kadar etkilemedi

20. Haftada ayrintili ultrasona perinatalog'a gidersen en iyisi olur canim. Burada da standard prosedur artik. Kizimda da gitmistim bu sefer de gidecegim doktor dun soyledi.

20. Haftada ayrintili ultrasona perinatalog'a gidersen en iyisi olur canim. Burada da standard prosedur artik. Kizimda da gitmistim bu sefer de gidecegim doktor dun soyledi.
Bekliyim o zaman ben biraz daha ama dr.umun perinotolog önereceğini fln sanmam kendi baksa o da yeter de ayrıntılı ultrason var mı yok mu bilmiyorum fakültede.İnşallah vardır

Kizlaaaaar doktor aradi simdi dunyalar benim oldu:) test sonuclari temiz , cok iyi cikmis!!! Birdeeeee istedigim oldu kizimiz olacak! Allahim o kadar mutluyum ki:) esim belki biraz uzulecek o ikinciyi erkek bekliyordu ama ben hep kiz istiyordum icten ice:) coook mutluyum cooook!

AAAA inanmıyorum canım çok sevindim.Çok da şaşırdımmm.Ben nedense erkek diye tahmin ediyodum seni ama hayırlısı olsun.Biz de 3 kız kardeşiz.Kızlar başka olur canım maşallahh :) çok sevindim çokk

tebrik ederim gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…