- 10 Kasım 2014
- 139
- 52
- 123
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.061
canim levent beye gittim demistimya ozaman ikili test icin gun vermisti bugun sonuclari aldim ikili testi ozelde yaptirmak istemedim yine levent beye gosterdim acildeydi bana universitede organ taramasi yaptir 16. haftada tekrar yanima gel dedi bende universiteden persembe gunu icin randevu aldim ama hicbilmiyorum ne olacak hemen yaparlar mi ?Hangi doktora gidiyorsun canim nerde yapilacakmis tarama ban a hic oyle birsey demedi yaa(
bilmiyorim.yanilabilirimde ama erkek bebege hic benzemiyor.hayirlisi olsun.kendim saglikciyim az usg den anliyorum.tabi dedigin gibi yanilabilirim canimDr um 9+4 te erkek olacağını iddia etti bidaha da yorum yapmadı .Sanırım etkilendim erkek hissediyorum ben de aslında başta kız istiyodum ama hayırlı,sağlıklı olsun yeter
Sagol canim Allah razi olsun. Insaat Muhendisim ben. Iste bu merak yuzuden bu haldeyim elimden dusurmuyorum bir yandanda cocuk kitaplari okuyorum. Kendimden daha cok onunla mesgulum . Cabuk gecse gunler ve temmuz olsaataman hayırlı olsun :) mesleğin neydi? Çok fazla radyasyona maruz kalmasak hepimiz için iyi olur aslında ama insan heyecanla herşeyi öğreneyim herşeyi konuşayım istiyor
sindire sindire ilerleyelim, temmuz da gelecek inş, tadını çıkarmaya bakalım, bebişler doğunca internette takılmak bile lüks olabilir :)Sagol canim Allah razi olsun. Insaat Muhendisim ben. Iste bu merak yuzuden bu haldeyim elimden dusurmuyorum bir yandanda cocuk kitaplari okuyorum. Kendimden daha cok onunla mesgulum . Cabuk gecse gunler ve temmuz olsa
pek bi bilgim yok ama referans değere göre çok mu yüksek çıkmış?kızlar hastaneye yattığım gün birsürü idrar,kan testi yapılmıştı şimdi netten sonuçlara bakim dedim.İdrarda kreatini yüksek çıkmış,kanda da düşük çıkmış.Nette baktım böbrek fonksiyonu bozukluğu gibi şeyler yazıyo.Anlayan bilen arkadaş var mıdır?Bana bilgi verilmediğine göre önemsiz mi acaba?
referans değeri 50-127 benimse 143 çıkmış (idrarda kreatinin)pek bi bilgim yok ama referans değere göre çok mu yüksek çıkmış?
haha işte buu süper canımmm :)))) kızmış demek :)) Allahım hayırlı sağlıklı şekilde kucağına aldığın günleride göstersin inşallah ....bende sordum haftasonu kontrolde görürsem sölerim ama göremedim demişti :) ben kız hissediyorum dedim , kızları çoğaltalım gibi bir laf etti üstelemedim :))Kizlaaaaar doktor aradi simdi dunyalar benim oldu:) test sonuclari temiz , cok iyi cikmis!!! Birdeeeee istedigim oldu kizimiz olacak! Allahim o kadar mutluyum ki:) esim belki biraz uzulecek o ikinciyi erkek bekliyordu ama ben hep kiz istiyordum icten ice:) coook mutluyum cooook!
Ya ben erkek isimlerine bakmaya baslamistim bile:) o kadar emindim yani, bu hamileligim kizimdan cok farkli diye kesin erkek dedim demekki alakasi yokmus. Demislerdi zaten cinsiyee alakasi yok her hamilelik baska oluyor diye. Cok mutluyum canim. Kizimin kiz kardesi olsun istedim hep:)AAAA inanmıyorum canım çok sevindim.Çok da şaşırdımmm.Ben nedense erkek diye tahmin ediyodum seni ama hayırlısı olsun.Biz de 3 kız kardeşiz.Kızlar başka olur canım maşallahh :) çok sevindim çokk
sagol canim :)tebrik ederimgözün aydın
Amin canim, insallah en kisa zamanda ogrenirsin sende. Ben indirimleri kaciriyorum diye uzuluyordum erkek kiyafeti alicam ya hesapta o kadar eminim yani:) hiiiic birsey almayacagim tabiki bu durumda! Gani gani fazlasiyla hersey kizimdan sakliyordum:)haha işte buu süper canımmm :)))) kızmış demek :)) Allahım hayırlı sağlıklı şekilde kucağına aldığın günleride göstersin inşallah ....bende sordum haftasonu kontrolde görürsem sölerim ama göremedim demişti :) ben kız hissediyorum dedim , kızları çoğaltalım gibi bir laf etti üstelemedim :))
ayy bakalım heyecanlandım belli olcak mı acaba :) ikili sonuçlarım güzel gelsinde cinsiyeti öğrenmesemde olur diyorum ama acaba doğru mu hissediyorum diye de merak ediyorum :)Erkek bebek 10. Hafta bitince belli oluyor 12. Haftada cinsiyet netlesiyor canim kiz bebeklerde 12. Haftada sak diye gozukuyor ama doktorlar soylemiyor. Eger bakilacak usg cihazi kaliteliyse 12+1 de gorursun. Benimle ayni doktora giden arkadasimiz 11 haftalik hamileydi doktor buyuk ihtimal kiz 10 gun sonra gel kesin soyleyeyim demis.
Ay gözün Aydın canımYa ben erkek isimlerine bakmaya baslamistim bile:) o kadar emindim yani, bu hamileligim kizimdan cok farkli diye kesin erkek dedim demekki alakasi yokmus. Demislerdi zaten cinsiyee alakasi yok her hamilelik baska oluyor diye. Cok mutluyum canim. Kizimin kiz kardesi olsun istedim hep:)
Bence önemli ciddi bi problem olsa söylerlerdi takma. Doktoruna sor görüşüncekızlar hastaneye yattığım gün birsürü idrar,kan testi yapılmıştı şimdi netten sonuçlara bakim dedim.İdrarda kreatini yüksek çıkmış,kanda da düşük çıkmış.Nette baktım böbrek fonksiyonu bozukluğu gibi şeyler yazıyo.Anlayan bilen arkadaş var mıdır?Bana bilgi verilmediğine göre önemsiz mi acaba?
Teşekkürler canım doğru söylüyosun,yoktur heralde önemli bişey dediğin gibi olsa söylerlerdiBence önemli ciddi bi problem olsa söylerlerdi takma. Doktoruna sor görüşünce
Aa insalah 10 gune randevum varr zatenn senin cinsiyeti neymis canim
Canim biberon amazon.com dan yada target.com'dan alabilirsin ama bence bekle benim kizim neler yaptimsa biberonu agzina bile surmedi direkt memeden bardaga gecti. Bende biberon kolleksiyonu var neler denedim anne memesine benzeyen yok silikon yok kaucuk nuh dedi peygamber demedi. Hele dogsun bebis o zaman alirsin onlar tr'de de ucuz.
Carters ve oskosh markalari burada tr'ye gore bedava:) cok guzel kaliteli urunleri. Kizim bebekken biz burda degildik o yuzden bebek urunlerine cok asia degilimbirde sut sagma pompalari burada cok daha ucuz ama sutun olacak mi bilemezsin ki simdiden sen target.com'a gir bak bir urunlere fiyatlarada bak orada istediginden fazlasininbulacaksin. Operimmm:)
ayy bakalım heyecanlandım belli olcak mı acaba :) ikili sonuçlarım güzel gelsinde cinsiyeti öğrenmesemde olur diyorum ama acaba doğru mu hissediyorum diye de merak ediyorum :)
Canim onemli olsa doktorun soylerdi merak etme hic. Internetten filan da bakma cok yanlis dusundurebiliyor insani cogu zaman. Yarin ara doktoruna sor.kızlar hastaneye yattığım gün birsürü idrar,kan testi yapılmıştı şimdi netten sonuçlara bakim dedim.İdrarda kreatini yüksek çıkmış,kanda da düşük çıkmış.Nette baktım böbrek fonksiyonu bozukluğu gibi şeyler yazıyo.Anlayan bilen arkadaş var mıdır?Bana bilgi verilmediğine göre önemsiz mi acaba?
Ne zaman bir sorun varsa yaz canim severek cevaplarim:)doğru canım haklısın sen daha tecrübelisin söylediklerini dikkate alacağım. çooook teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğin için öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?