2015 Temmuz Anneleri

Hangi doktora gidiyorsun canim nerde yapilacakmis tarama ban a hic oyle birsey demedi yaa (
canim levent beye gittim demistimya ozaman ikili test icin gun vermisti bugun sonuclari aldim ikili testi ozelde yaptirmak istemedim yine levent beye gosterdim acildeydi bana universitede organ taramasi yaptir 16. haftada tekrar yanima gel dedi bende universiteden persembe gunu icin randevu aldim ama hicbilmiyorum ne olacak hemen yaparlar mi ?kafam cok karisik bende sana sorcaktim sen yaptirdinmi anadoluda yapiyorlar mi diye bugun aradim mesguldu surekli merkezi aradim sivasa soyleyelim onlar size donerler dedlier ama arayan olmadi daha

Dr um 9+4 te erkek olacağını iddia etti bidaha da yorum yapmadı .Sanırım etkilendim erkek hissediyorum ben de aslında başta kız istiyodum ama hayırlı,sağlıklı olsun yeter
bilmiyorim.yanilabilirimde ama erkek bebege hic benzemiyor.hayirlisi olsun.kendim saglikciyim az usg den anliyorum.tabi dedigin gibi yanilabilirim canim

kızlar hastaneye yattığım gün birsürü idrar,kan testi yapılmıştı şimdi netten sonuçlara bakim dedim.İdrarda kreatini yüksek çıkmış,kanda da düşük çıkmış.Nette baktım böbrek fonksiyonu bozukluğu gibi şeyler yazıyo.Anlayan bilen arkadaş var mıdır?Bana bilgi verilmediğine göre önemsiz mi acaba?

ataman hayırlı olsun :) mesleğin neydi? Çok fazla radyasyona maruz kalmasak hepimiz için iyi olur aslında ama insan heyecanla herşeyi öğreneyim herşeyi konuşayım istiyor
Sagol canim Allah razi olsun. Insaat Muhendisim ben. Iste bu merak yuzuden bu haldeyim elimden dusurmuyorum bir yandanda cocuk kitaplari okuyorum. Kendimden daha cok onunla mesgulum . Cabuk gecse gunler ve temmuz olsa

Sagol canim Allah razi olsun. Insaat Muhendisim ben. Iste bu merak yuzuden bu haldeyim elimden dusurmuyorum bir yandanda cocuk kitaplari okuyorum. Kendimden daha cok onunla mesgulum . Cabuk gecse gunler ve temmuz olsa
sindire sindire ilerleyelim, temmuz da gelecek inş, tadını çıkarmaya bakalım, bebişler doğunca internette takılmak bile lüks olabilir :)

pek bi bilgim yok ama referans değere göre çok mu yüksek çıkmış?

pek bi bilgim yok ama referans değere göre çok mu yüksek çıkmış?
referans değeri 50-127 benimse 143 çıkmış (idrarda kreatinin)
referans değeri 0,66-1.09 benim 0.64 çıkmış(kanda kreatinin)

AHmetyahya arkadaşımız sağlıkçıymışsın anlar mısın acaba?

haha işte buu süper canımmm :)))) kızmış demek :)) Allahım hayırlı sağlıklı şekilde kucağına aldığın günleride göstersin inşallah ....bende sordum haftasonu kontrolde görürsem sölerim ama göremedim demişti :) ben kız hissediyorum dedim , kızları çoğaltalım gibi bir laf etti üstelemedim :))

Ya ben erkek isimlerine bakmaya baslamistim bile:) o kadar emindim yani, bu hamileligim kizimdan cok farkli diye kesin erkek dedim demekki alakasi yokmus. Demislerdi zaten cinsiyee alakasi yok her hamilelik baska oluyor diye. Cok mutluyum canim. Kizimin kiz kardesi olsun istedim hep:)

Amin canim, insallah en kisa zamanda ogrenirsin sende. Ben indirimleri kaciriyorum diye uzuluyordum erkek kiyafeti alicam ya hesapta o kadar eminim yani:) hiiiic birsey almayacagim tabiki bu durumda! Gani gani fazlasiyla hersey kizimdan sakliyordum:)

ayy bakalım heyecanlandım belli olcak mı acaba :) ikili sonuçlarım güzel gelsinde cinsiyeti öğrenmesemde olur diyorum ama acaba doğru mu hissediyorum diye de merak ediyorum :)

Ay gözün Aydın canım valla 2. Kızımda aynı Duyguları yaşamıştım 2 kız KARDEŞ cidden çok güzel oluyo Allah sağlık sıhat versin canı

Bence önemli ciddi bi problem olsa söylerlerdi takma. Doktoruna sor görüşünce

doğru canım haklısın sen daha tecrübelisin söylediklerini dikkate alacağım. çooook teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğin için öptümmm

ayy bakalım heyecanlandım belli olcak mı acaba :) ikili sonuçlarım güzel gelsinde cinsiyeti öğrenmesemde olur diyorum ama acaba doğru mu hissediyorum diye de merak ediyorum :)

bende öyle hissettim canım doktor önce enseyi ölçüyor burun kemiğine bakıyor sonra kalbi inceliyor sonlara doğru cinsiyete bakıyor zaten ense burun kalp iyi olunca o kadar sevineceksin ki bebeğim sağlıklı ya ben cinsiyeti 1 ay sonra öğrensemde olur psikolojisine gireceksin ben tam girmiştim ki bizim ki açmış bize gösteriyor doktor cinsiyeti de söyleyince tutamadım gözlerimden süzüldü :)))

Canim onemli olsa doktorun soylerdi merak etme hic. Internetten filan da bakma cok yanlis dusundurebiliyor insani cogu zaman. Yarin ara doktoruna sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…