2015 Temmuz Anneleri

Canim gozun aydin sonuclar icin de kiz isteyip kiz olacqgini ogrendigin icinde :) ikili test sonucunda nasil anlasildi kiz olacagi.dr.olcum yaparken mi soyledi yoksa?
Birde ben kiz isterken 2.kez erkegi buldum galiba kesin degil ama..nasil beceriyorsunuz bunu aciklayin bana da (

dnzyapiopost: 38715211 .!.:
Kocam telefonumu kırmaya karar vermis Bu kadar bakilir mi birak diyor. Başım ağıriyor diyorum okadar yazi okursan durum bu olur diyor. Acaba dogrumu diyor diye icimden geçiriyorum

Bas agrisi yapiyo dogru ama acaip stres atio insan kafasi dagiliyooo kusup gelip yaziom ben inlesem daha mi iyi
Valla iki aydir insan yuzu gormuyom bunada bakmazsam aha harbi bu olurum yaneee

olabilir canım gidebilirsin ama bu kez araştırıp git bari 20 30 dk bütün organları incelesin hatta plesantayıda incelesin belki senin bu kanamaların nedenini bulur. ben 12. haftada gittim bütün organlar oluşmuştu bundan sonra oluşan organlar gelişecek dedi doktorum 20-22. hafta arası yine detaylıya giricem. sende giriceksen ya şimdi git yada 20-22. hafta arasında :)

Ay gözün Aydın canım valla 2. Kızımda aynı Duyguları yaşamıştım 2 kız KARDEŞ cidden çok güzel oluyo Allah sağlık sıhat versin canı
Cok sagol canim, kalbim pir pir:) test sonuclarinda anormallik bulunmamis bu test farkli sizinkilersen yuzde risk filan vermiyor var yada yok bizde yok cikmis esas ona cok sevindim. Yerimde duramiyorum:)

teşekkürler canım bi değerlendireyim bakalım

Canim ben ikili test yaptirmadim burada degisik bir test yapiliyor ikili test filan kalkmis. Dogrudan anormali varmi yok mu bebegin dna'sini annenin kanindan ayristirip bakiliyor. Dna'ya bakildigi icin bebegin cinsiyetini de kesin olarak soyleyebiliyorlar o arada:) vallahi ben kizimi da bunuda asilama ile yaptim herhalde benim kocamin hizli spermleri hep kiz olanlar erkek spermler tembel:)

canım yemekle bi alakası yok bence yaaa benim canım başlarda ekşi istiyordu şimdi varsa yoksa tatlı özellikle bütün dondurma çeşitlerini canım istiyor. bir değişiklik yoksa erkektir. çin takvimine baksana bende tuttu :)

yaaa canım sen o hapı neden yatmadan önce içmiyorsun. ben ilk kürtajdan sonra progestron hormonum düştüğü için günde 3 tane içiyordum 1 tanesini sabah 2sini gece yatmadan önce içiyordum ama gece böyle deliksiz uyuyordum tavsiye ederim

günde 2 tane içicem canım tekini gün içinde diğerini de gece yatarken alıyorum.Canım 3 hafta raporluyum evde ya problem değil kafa gidince her an yatabilirim zaten yatayım diye rapor verdi dr. :) bugün arkdaşlar geçmişolsuna gelicez dediler öyle denk geldi yani ben işte napıcam çocuklarla diyodum ama problem kalmadı

Cin rus vs tum takvimler erkek dedi. Kizimda eksi yerken surekli tatliya bakamazdim midemi bulandirirdi simdi gunde 3 kere tatli krizi geliyo tum hamileligim tamamen degisik ben kesin erkek hissediyordum emindim hatta buyrun kiz cikti:) ben o takvimlere hissettiklerinize guvenmeyin derim kizlar hic belli olmuyor bu is:)

canım istersen 2sini birden gece yatmadan öncede alabilirsin nasıl uygun görürsen. 3 hafta sana ilaç gibi gelicek dinle kafanı bakalım. bu arada bebişinin fotolarına baktım ama bacak arası gözükmüyor kapatmış yada doktor hep kapalıyken yakalayıp foto çekmiş.

Benim dr zaten jet hızıyla bakıyo bebeişin hareket ettiğini görmeye bile fırsat kalmıyo bi oraya geçiyo bi oraya hoooopp boynu 1,4 mm burun kemiği bu işte bak hadi güle güle modunda :)

maya bunu yeni gördüm canım nasıl sevindim anlatamam kızının arkadaşı dostu geliyor kız kardeşlere hep özenmişimdir kendimde kız kardeş olmadığından mıdır nedir sağlıcakla al inşallah yavrunu kucağına bu arada attığın şikayet maili ilaç gibi gelmiş bak nasılda tıpış tıpış aramışlar

Anladim canim bahsedilmisti o testten ben ikili test yapildi sandim..
Ben de esime diyorum sakadan hep senin spermlerin yuzunden diye :)

Bu arada benimki bugün kudurdu resmen icerde ayy essegim benimmm yerim seni yaaaa
kurban oldugum mevlammmm saglikla kavuştursun hepimizii vakti zamanında

Benim dr zaten jet hızıyla bakıyo bebeişin hareket ettiğini görmeye bile fırsat kalmıyo bi oraya geçiyo bi oraya hoooopp boynu 1,4 mm burun kemiği bu işte bak hadi güle güle modunda :)

bide o kadar para veriyorsun canım özelden farkı yok ama devlette öğlene kadar çok hasta bakıyor galiba o yüzden jetgiller gibi bakıyordur. sen 80km yol gidion bacım başka özel hastane yok mu ilçede? bir kerede özele gitsen orada doya doya izlersin bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…