- 23 Eylül 2014
- 402
- 218
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.101
Cin rus vs tum takvimler erkek dedi. Kizimda eksi yerken surekli tatliya bakamazdim midemi bulandirirdi simdi gunde 3 kere tatli krizi geliyo tum hamileligim tamamen degisik ben kesin erkek hissediyordum emindim hatta buyrun kiz cikti:) ben o takvimlere hissettiklerinize guvenmeyin derim kizlar hic belli olmuyor bu is:)
canım ilçede hiç hastane yok aile hekimi dışında şehir merkezinde özel var da oralaradan da önceden kötü tecrübelerim var az da görsem dr.uma güveniyorum bu yetiyo şimdilik .fos bi dr. olupta yarım saat boş konuşsa napayım ben onubide o kadar para veriyorsun canım özelden farkı yok ama devlette öğlene kadar çok hasta bakıyor galiba o yüzden jetgiller gibi bakıyordur. sen 80km yol gidion bacım başka özel hastane yok mu ilçede? bir kerede özele gitsen orada doya doya izlersin bebişini
Cin rus vs tum takvimler erkek dedi. Kizimda eksi yerken surekli tatliya bakamazdim midemi bulandirirdi simdi gunde 3 kere tatli krizi geliyo tum hamileligim tamamen degisik ben kesin erkek hissediyordum emindim hatta buyrun kiz cikti:) ben o takvimlere hissettiklerinize guvenmeyin derim kizlar hic belli olmuyor bu is:)
canım ilçede hiç hastane yok aile hekimi dışında şehir merkezinde özel var da oralaradan da önceden kötü tecrübelerim var az da görsem dr.uma güveniyorum bu yetiyo şimdilik .fos bi dr. olupta yarım saat boş konuşsa napayım ben onu
Canim hareketlerini hissediyo musun net bir sekilde bende 13 haftama girdim
Cok sagol canim:) bende cok sevindim kiz kardese. Aynen dedigin gibi sikayet edince ertesi gun aliverdik sonucu. Burada cok korkuyorlar sikayetten herkes birbirini dava ediyor :)maya bunu yeni gördüm canım nasıl sevindim anlatamam kızının arkadaşı dostu geliyor kız kardeşlere hep özenmişimdir kendimde kız kardeş olmadığından mıdır nedir sağlıcakla al inşallah yavrunu kucağına bu arada attığın şikayet maili ilaç gibi gelmiş bak nasılda tıpış tıpış aramışlar
Aaa masallah size:) benimde ikinci ama hicbirsey hissetmiyorum ben! 15-16. Haftaya filan belki artik:)Valla bu gece bi haller oldu cokk net hissediyorum hemde bi kac kezz
kizimda baya gec hissetmistim benn
Benimde ikinci bende sanki hissediyorum ama cok minik daha sonra acaba mi diyorum bagirsak hareketleriyle mi karisiyoAaa masallah size:) benimde ikinci ama hicbirsey hissetmiyorum ben! 15-16. Haftaya filan belki artik:)
nasıl bi his anlatsana birazValla bu gece bi haller oldu cokk net hissediyorum hemde bi kac kezz
kizimda baya gec hissetmistim benn
kizlar ben idrar yolu enfeks. oluyorum galiba.yaparken yanma yok ama cok koyu sari ve agır kokulu.karnimda şiş 2 yanlardan hafif agriyo.bugün saçım biraz islak kaldi evde üşüttüm mü acaba? ne yapmalıyım sizce?
Maydanoz suyu cok iyi geliyor tabiki oncelikle bol bol su bende sik olurdum onceden ama maydanoz hamilelikte sakincali mi bir bak istersenkizlar ben idrar yolu enfeks. oluyorum galiba.yaparken yanma yok ama cok koyu sari ve agır kokulu.karnimda şiş 2 yanlardan hafif agriyo.bugün saçım biraz islak kaldi evde üşüttüm mü acaba? ne yapmalıyım sizce?
Vitaminlet idrari koyu sari ve kokulu yapiyor onlar olmasin canim. Ben hic gecirmedim ama yaparken cok yaniuor diye biliyorum. Insallah hasta degilsindirkizlar ben idrar yolu enfeks. oluyorum galiba.yaparken yanma yok ama cok koyu sari ve agır kokulu.karnimda şiş 2 yanlardan hafif agriyo.bugün saçım biraz islak kaldi evde üşüttüm mü acaba? ne yapmalıyım sizce?
Bende bazen biseyler hissediyorum ama bagursak hareketleri onlar diye dusunuyorum, muhtemelen de oyle:)Benimde ikinci bende sanki hissediyorum ama cok minik daha sonra acaba mi diyorum bagirsak hareketleriyle mi karisiyo
Once sanki karninda kelebek varmis kanat cirpiyormus gibi oluyor sonra daha net hissediliyor eller ve ayaklar oynadikca. Sonralarda zaten kafasini ellerini ayaklarini tutabiliyorsun bile disaridan:)tekmeler , hickiriklar neler neleeeer:):)nasıl bi his anlatsana biraz
Benimde muhtemel dogumum 21 temmuz iki gun var aramizdaBende bazen biseyler hissediyorum ama bagursak hareketleri onlar diye dusunuyorum, muhtemelen de oyle:)
Ben herhalde temmuzun ilk haftasindan sonra girerim sezeryane . Dun doktorla konustum 10 u gibi en gec muhtemelen aliriz dedi:) insallah saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza!!Benimde muhtemel dogumum 21 temmuz iki gun var aramizda
O kelebekler bendede kanat cirpiyo iste sankiiOnce sanki karninda kelebek varmis kanat cirpiyormus gibi oluyor sonra daha net hissediliyor eller ve ayaklar oynadikca. Sonralarda zaten kafasini ellerini ayaklarini tutabiliyorsun bile disaridan:)tekmeler , hickiriklar neler neleeeer:):)
Aminn ins en onemlisi bu benim normal dogumdu bakalim ins yine oyle nasipseBen herhalde temmuzun ilk haftasindan sonra girerim sezeryane . Dun doktorla konustum 10 u gibi en gec muhtemelen aliriz dedi:) insallah saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?