2015 Temmuz Anneleri

Aynen o takvimler tutmuyor bazende.arkadasima cin rus hepsi kız dedi 2.oglu oldu.benim de bu hamilelik oglumunkinden daha agir geciyor birde adet oncesi sislikler oglumda olmamisti bunda ayni adet olacak gibi sismis sivilcelenmiatim aldim pedlerimi bekliyrdm.bunlar farklii olunca kız bekledim hep..gerci dr.kesin degil bu haftada cok yanilma olur dedi ama..gorecez bakalim.saglikli olsun da napayim ama dimi..

canım ilçede hiç hastane yok aile hekimi dışında şehir merkezinde özel var da oralaradan da önceden kötü tecrübelerim var az da görsem dr.uma güveniyorum bu yetiyo şimdilik .fos bi dr. olupta yarım saat boş konuşsa napayım ben onu

senin testi bana ikili test yapan doktor anlattı geçen senelerde 5bin tlmiş bu sene fiyat 2binlere kadar düşmüş bi kaç yıl içinde tamamen bu teste döneceğiz dedi hadi inşallah.

bende hep kız hissediyordum eşim erkek bu erkek dedi onun dediği oldu daha değişmeyecek canım pipinin boyuna kadar ölçtü. hep imrendim kız çocuklarına ama tabiki üzülmüyorum ilk bebeğimi kaybettim cinsiyeti değil sağlıklı olması ennnn önemlisi artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

doğru canım o bakımdan da haklısın ne diyeyim o zaman 4 boyutlu bi ultrason cihazı olan doktor araştır bakalım

Cok sagol canim:) bende cok sevindim kiz kardese. Aynen dedigin gibi sikayet edince ertesi gun aliverdik sonucu. Burada cok korkuyorlar sikayetten herkes birbirini dava ediyor :)

kizlar ben idrar yolu enfeks. oluyorum galiba.yaparken yanma yok ama cok koyu sari ve agır kokulu.karnimda şiş 2 yanlardan hafif agriyo.bugün saçım biraz islak kaldi evde üşüttüm mü acaba? ne yapmalıyım sizce?

kizlar ben idrar yolu enfeks. oluyorum galiba.yaparken yanma yok ama cok koyu sari ve agır kokulu.karnimda şiş 2 yanlardan hafif agriyo.bugün saçım biraz islak kaldi evde üşüttüm mü acaba? ne yapmalıyım sizce?

canım tuvaletini tutma geldikçe git yap tuvaleti çok tutmak idrar yolu enfksynuna neden oluyormuş. tedavisi nedir bilmem ama bol su iç ne güzel 3 hafta izninde var su iç wc ye git sürekli bunu tekrarla temizlensin.

Maydanoz suyu cok iyi geliyor tabiki oncelikle bol bol su bende sik olurdum onceden ama maydanoz hamilelikte sakincali mi bir bak istersen

Vitaminlet idrari koyu sari ve kokulu yapiyor onlar olmasin canim. Ben hic gecirmedim ama yaparken cok yaniuor diye biliyorum. Insallah hasta degilsindir

Once sanki karninda kelebek varmis kanat cirpiyormus gibi oluyor sonra daha net hissediliyor eller ve ayaklar oynadikca. Sonralarda zaten kafasini ellerini ayaklarini tutabiliyorsun bile disaridan:)tekmeler , hickiriklar neler neleeeer:):)
O kelebekler bendede kanat cirpiyo iste sankii

Ben herhalde temmuzun ilk haftasindan sonra girerim sezeryane . Dun doktorla konustum 10 u gibi en gec muhtemelen aliriz dedi:) insallah saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza!!
Aminn ins en onemlisi bu benim normal dogumdu bakalim ins yine oyle nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…