2015 Temmuz Anneleri

Ya kizlar hasta oldum galiba basim bogazim cok agriyor.heryetim kirgin sizloyor.demin yine cikarttim.bikac gundur olmuyordu hamilelikten mi grrci anlmadim..ilac da yasak napcam ben ;(

Ayy ne güzel mesajını okurken benimde gözlerim doldu inşallah benimde her şey yolundadır Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Ayyy bu kabuslar delirtcek beniiiii

egitim araştırma hastanesine gitmisim bebegin suyuna baktilar miktarı iyi ama kalitesi cok kotu diye rapor yazmislar güya usg de ben bile görüyom bakteri tarzi acaip yaratiklar var ayy diom su icmeye icmeye mahvoldu cocuun suyu ayyy aglaya aglaya merdivenleri ucer beser atlayarak asagi indim esim arabada iki gorumcemle beklio o tripli sinirli , görumcemler alay edio ,kizim arkada sikismis bi köşeye oto koltugu kemer vs yok dustu duscek ,ben minnacik bi yere sikistirildim
ayyyyyyy vallahiii sistiiiiiiiiiimmm tam catlamak uzerryken uyandimmmm

Uyanir uyanmaz google dan amniyon sivisinda kalitesizlik olur mu diye baktim ay gercek gibiydi cok korktum yaaaa

Canim Allah korusun ya.bnmde hep olayli ruyam daha dun bni sirnsga calismsya gnderiyolrdi esim yok ole agliodumki gece hrp sayiklamisim..sonra bi uysniyorum skismisim hmn wc ye .sonrada uyuyamiyorum tsbi.insallh saglikli sihhatli olur bebisler Allaha emanetlerr

Gozun aydin canim hayirli olsun minik kizin :)

Ya kizlar hasta oldum galiba basim bogazim cok agriyor.heryetim kirgin sizloyor.demin yine cikarttim.bikac gundur olmuyordu hamilelikten mi grrci anlmadim..ilac da yasak napcam ben ;(
Bol c vitamini,ihlamur,bal,su ve bol bol dinlenme.Bu sekilde iki gunde toparlandim cok sukur.Gecmis olsun,Rabbim sifa versin.

Ruyada aglamak iyidir,reelde guleceksin :)

Ca
canım günaydın hem öğretmenim hem de üni de öğrenci bu hafta sınavlarım vardı giremiyorum büte kaldım iki defa hastanede yattım 5 kiloyu geçik verdim bi tek kahvaltılık gevrek yiyebiliyorum önceki haftalarda günde 7 idi bir nebze azaldı ona hamd olsun ama sabrım tükeniyor RABBim affetsin

Doktor dinliyo canim kalp atisini bir el aletiyle ama goruntu yok napalim bizde boyle idare edicez:) birinci olsa kafayi yerdim de ikincide o kadar etkilemedi

Başa gelen çekiliyor ama sonrası için çok çok daha iyi yaşam koşullarında olacak çocukların, değer bence =)

:) Harika haber çoook mutlu oldum gözün aydın canım

Günaydınn
Ya bulantım daha devam edıyor anlamadım ki 15. Haftadayız azalacagına sanki biraz daha arttı
Yemek yemek istyorum artık ama hiç iştahım yok be bulantı var
Anneme gidebilsem keşke biraz orada nazlqnırım be güEl özledimde yaa dün durup durup ağladım yine

bende de çok çıktı 2 aydır gören soruyor çok çirkinleştim hurafelere göre kızmız olacak bakalım ne çıkar öğrenince yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…