- 23 Eylül 2014
- 402
- 218
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.121
Ayy ne güzel mesajını okurken benimde gözlerim doldu inşallah benimde her şey yolundadır Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versinbende öyle hissettim canım doktor önce enseyi ölçüyor burun kemiğine bakıyor sonra kalbi inceliyor sonlara doğru cinsiyete bakıyor zaten ense burun kalp iyi olunca o kadar sevineceksin ki bebeğim sağlıklı ya ben cinsiyeti 1 ay sonra öğrensemde olur psikolojisine gireceksin ben tam girmiştim ki bizim ki açmış bize gösteriyor doktor cinsiyeti de söyleyince tutamadım gözlerimden süzüldü :)))
Canim Allah korusun ya.bnmde hep olayli ruyam daha dun bni sirnsga calismsya gnderiyolrdi esim yok ole agliodumki gece hrp sayiklamisim..sonra bi uysniyorum skismisim hmn wc ye .sonrada uyuyamiyorum tsbi.insallh saglikli sihhatli olur bebisler Allaha emanetlerrAyyy bu kabuslar delirtcek beniiiii
egitim araştırma hastanesine gitmisim bebegin suyuna baktilar miktarı iyi ama kalitesi cok kotu diye rapor yazmislar güya usg de ben bile görüyom bakteri tarzi acaip yaratiklar var ayy diom su icmeye icmeye mahvoldu cocuun suyu ayyy aglaya aglaya merdivenleri ucer beser atlayarak asagi indim esim arabada iki gorumcemle beklio o tripli sinirli , görumcemler alay edio ,kizim arkada sikismis bi köşeye oto koltugu kemer vs yok dustu duscek ,ben minnacik bi yere sikistirildim
ayyyyyyy vallahiii sistiiiiiiiiiimmm tam catlamak uzerryken uyandimmmm
Uyanir uyanmaz google dan amniyon sivisinda kalitesizlik olur mu diye baktim ay gercek gibiydi cok korktum yaaaa
MasaAllah kocaman olmus ya bidik :) Cinsiyetten anlamiyorum maalesef,doktor tahminde bulunmadi mi?Teyzeleri bi de bize baksanız cinsiyet tahmini olan var mıdır ki ?
Eki Görüntüle 1364431 Eki Görüntüle 1364432 Eki Görüntüle 1364433 Eki Görüntüle 1364434
Ben bazen doyamiyorum :) İcim yaniyor sanki.Kızlar suya doyamayan var mı?
Gozun aydin canim hayirli olsun minik kizin :)Kizlaaaaar doktor aradi simdi dunyalar benim oldu:) test sonuclari temiz , cok iyi cikmis!!! Birdeeeee istedigim oldu kizimiz olacak! Allahim o kadar mutluyum ki:) esim belki biraz uzulecek o ikinciyi erkek bekliyordu ama ben hep kiz istiyordum icten ice:) coook mutluyum cooook!
Bol c vitamini,ihlamur,bal,su ve bol bol dinlenme.Bu sekilde iki gunde toparlandim cok sukur.Gecmis olsun,Rabbim sifa versin.Ya kizlar hasta oldum galiba basim bogazim cok agriyor.heryetim kirgin sizloyor.demin yine cikarttim.bikac gundur olmuyordu hamilelikten mi grrci anlmadim..ilac da yasak napcam ben ;(
Ruyada aglamak iyidir,reelde guleceksin :)Ayyy bu kabuslar delirtcek beniiiii
egitim araştırma hastanesine gitmisim bebegin suyuna baktilar miktarı iyi ama kalitesi cok kotu diye rapor yazmislar güya usg de ben bile görüyom bakteri tarzi acaip yaratiklar var ayy diom su icmeye icmeye mahvoldu cocuun suyu ayyy aglaya aglaya merdivenleri ucer beser atlayarak asagi indim esim arabada iki gorumcemle beklio o tripli sinirli , görumcemler alay edio ,kizim arkada sikismis bi köşeye oto koltugu kemer vs yok dustu duscek ,ben minnacik bi yere sikistirildim
ayyyyyyy vallahiii sistiiiiiiiiiimmm tam catlamak uzerryken uyandimmmm
Uyanir uyanmaz google dan amniyon sivisinda kalitesizlik olur mu diye baktim ay gercek gibiydi cok korktum yaaaa
canım günaydın hem öğretmenim hem de üni de öğrenci bu hafta sınavlarım vardı giremiyorum büte kaldım iki defa hastanede yattım 5 kiloyu geçik verdim bi tek kahvaltılık gevrek yiyebiliyorum önceki haftalarda günde 7 idi bir nebze azaldı ona hamd olsun ama sabrım tükeniyor RABBim affetsinCanım ben izmirdeyim zofran bulunmuyo yurtdışından geliyomuş deposunda olan eczanelerde var sadece ..eşim bütün izmiri dolaştı bir eczanede muadilini vermişler Onzyd diye ismi..içeriği aynı ..Ben de cok kötüyüm öğretmenim dün 7den 12ye kdr 2 tane almak zorunda kaldım cok fena oldum ..Aile hekimim kullanma dedi ama ancak bi nebze onunla durabiliyorum işe gidebiliyorum
çalışmıyorsan kullanma bence de..uyumaya çalış ..naneli şeker yeya da muadilini de bulmaya çalış
Doktor dinliyo canim kalp atisini bir el aletiyle ama goruntu yoknapalim bizde boyle idare edicez:) birinci olsa kafayi yerdim de ikincide o kadar etkilemedi
Kizlaaaaar doktor aradi simdi dunyalar benim oldu:) test sonuclari temiz , cok iyi cikmis!!! Birdeeeee istedigim oldu kizimiz olacak! Allahim o kadar mutluyum ki:) esim belki biraz uzulecek o ikinciyi erkek bekliyordu ama ben hep kiz istiyordum icten ice:) coook mutluyum cooook!
Ben bazen doyamiyorum :) İcim yaniyor sanki.
Günaydın benzeri neydi?o ilac artık yok demişti eczane , benzerini vermişti bana , gerçi ben benzerinide kullanmadım duruyor ,
evet sakıncalı içmeyin ve yemeyin düşüğe yolaçıyorMaydanoz suyu cok iyi geliyor tabiki oncelikle bol bol su bende sik olurdum onceden ama maydanoz hamilelikte sakincali mi bir bak istersen
bende de çok çıktı 2 aydır gören soruyor çok çirkinleştim hurafelere göre kızmız olacak bakalım ne çıkar öğrenince yazarmısınbenimde sivilcem çok çıktı yeni yeni düzeldi ama yine çıkan var bi kaç tane. ben erkek hissediyordum ama eşim çok kız istiyor sanırım bende o üzülmesin diye kendi kendime kız olsun diye düşünmeye başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?