- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.141
ONZYD 4mg adı böyle , ama ben hiç kullanmadım , gaviscon surup içiyorum gunde 4 kezGünaydın benzeri neydi?
Benımde canım ağzım dudaklarım çok kuruyor çok susuyorum gece kalkıp kalkıp su ıcıyorum.ben dudak nemlendirici kullanıyorum cnm.Kızlar günaydın. Dudak kuruluğu yaşayan varmı? Bulantılarım Başladığından beri dudaklarım nasıl kuruyup çatlıyorlar anlatamam kanıyor birde. Çokta su tüketiyorum aslında susuzluktan desem değil. Böyle bir sorun yaşayan varmı ? Uyguladığınız krem vs ?
Benımde canım ağzım dudaklarım çok kuruyor çok susuyorum gece kalkıp kalkıp su ıcıyorum.ben dudak nemlendirici kullanıyorum cnm.
Arkadasimin mide rahatsizligi var o da gaviscon iciyor dr birde gecmezse diye nexium diye bir ilaci icebilirsin demis. Ama icmedi kullanan var mi? Sakincali mi emin olamadikONZYD 4mg adı böyle , ama ben hiç kullanmadım , gaviscon surup içiyorum gunde 4 kez
Bebeggin kiz benceTeyzeleri bi de bize baksanız cinsiyet tahmini olan var mıdır ki ?
Eki Görüntüle 1364431 Eki Görüntüle 1364432 Eki Görüntüle 1364433 Eki Görüntüle 1364434
Gaviscon bulantı kesiyor muONZYD 4mg adı böyle , ama ben hiç kullanmadım , gaviscon surup içiyorum gunde 4 kez
Canım ben onuda kullanıyorum ama nasıl desem Çölde susuz kalmış gibiyim bir değişik:) geçer herlde kısa zamanda
Gel bir de onu bizim beye anlat. Kayinvalidem bizdr dizi izliyor. Ben nefret ederim dizilerden. Eee ne yapayim elimde telefon merak ve ogrenme istegi ile yola devamBas agrisi yapiyo dogru ama acaip stres atio insan kafasi dagiliyooo kusup gelip yaziom beninlesem daha mi iyi
Valla iki aydir insan yuzu gormuyom bunada bakmazsam aha harbi bu olurum yaneee
Bazen kendimede kziiyorum bu konuda. Hizli bakiyorlar ama profosör seninki Allah korusun bir durum olsa pat diye anlayacak kisi o napalim katlanicaz tabi. Anneme diyorum bebegimi az goruyorum. Guluyor ben hic gormuyordum kizim ultrason nedir bilmiyorduk biz diyor. Dogunca cinsiyetini ogrenirdik. Gerci bunu dediginde ben gene sinirleniyorum.Benim dr zaten jet hızıyla bakıyo bebeişin hareket ettiğini görmeye bile fırsat kalmıyo bi oraya geçiyo bi oraya hoooopp boynu 1,4 mm burun kemiği bu işte bak hadi güle güle modunda :)
Erkek olacak senin ki . Bende tik yok yada var ben anlamiyorumValla bu gece bi haller oldu cokk net hissediyorum hemde bi kac kezz
kizimda baya gec hissetmistim benn
Ne olacak bu halimiz. Uzulme canim.Ayyy bu kabuslar delirtcek beniiiii
egitim araştırma hastanesine gitmisim bebegin suyuna baktilar miktarı iyi ama kalitesi cok kotu diye rapor yazmislar güya usg de ben bile görüyom bakteri tarzi acaip yaratiklar var ayy diom su icmeye icmeye mahvoldu cocuun suyu ayyy aglaya aglaya merdivenleri ucer beser atlayarak asagi indim esim arabada iki gorumcemle beklio o tripli sinirli , görumcemler alay edio ,kizim arkada sikismis bi köşeye oto koltugu kemer vs yok dustu duscek ,ben minnacik bi yere sikistirildim
ayyyyyyy vallahiii sistiiiiiiiiiimmm tam catlamak uzerryken uyandimmmm
Uyanir uyanmaz google dan amniyon sivisinda kalitesizlik olur mu diye baktim ay gercek gibiydi cok korktum yaaaa
Gunaydin. aynen canim sadece dun ve bugundu persebeyide tatil yapmislar. Vali amca calisiyor.Günaydın kizlar hava ne soguk ankarada ya heryerde oyle gerci evde kaldik takildik valla hamilelere tatilde oldu oh mis yatis
kızlar 4 boyutlu ultrasonu kaçıncı haftada önerirsiniz?Benim dr. malum tmm seviyorum bilgisine tecrübesine çok güveniyorum ama ikili taramada bile 1 dk içinde enseyi ölçtü hep çok kısa geçiyo seanslar adam yoğun olunca çabuk çabuk başından atıveriyo dün rapor almaya gittiğimde ultrasondan bakmadı bile sinir oldum.Burda özel muayenahnesinde çalışan bi bayan drun 4 boyutlu ultrasonu varmış muayene ücreti alıyomuş normal 110 TL bi gün ona görüneyim sırf ultrason için diyorum kendi dr uma ayın 23ünde gidicem tekrar..Sizce ne zaman gideyim 4 boyutluya?
benim her kış kururdu da bu kadar olmazdı demek size de oluyormuş, anlam verememiştim. bana dudak nemlendiricilerin hiçbiri fayda etmiyor, soyuyorum bazen, o zaman da açıyor.
Erkek olacak senin ki . Bende tik yok yada var ben anlamiyorum
Ne olacak bu halimiz. Uzulme canim.
Ben en ufacik birseyi google amcaya yaziyorum sonra oturup agliyorum.
Kocam geliyor ne oldu bende bu belirtiler var google yazdim bebegim olecekmis. Allahim sen koru agzimi hayrada acamiyorum ne bicim anneyim ben
canim ben hamile kalmadan once surekli nexium kullaniyordum midem icin ama hamileligi ogrendikten sonra doktor kesinlikle icmicen sadece gaviscon icebilirsin dedi hatta saglik ocagindaki doktor esime yazicakti onu bile benim uzerime yazmadi zaten ilk 3 ay kesinlikle ilac yok dedi yani 3 ayri doktordan icmemem gerektigini duydum canim benArkadasimin mide rahatsizligi var o da gaviscon iciyor dr birde gecmezse diye nexium diye bir ilaci icebilirsin demis. Ama icmedi kullanan var mi? Sakincali mi emin olamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?