2015 Temmuz Anneleri

Kızlar günaydın. Dudak kuruluğu yaşayan varmı? Bulantılarım Başladığından beri dudaklarım nasıl kuruyup çatlıyorlar anlatamam kanıyor birde. Çokta su tüketiyorum aslında susuzluktan desem değil. Böyle bir sorun yaşayan varmı ? Uyguladığınız krem vs ?

Günaydın kizlar hava ne soguk ankarada ya heryerde oyle gerci evde kaldik takildik valla hamilelere tatilde oldu oh mis yatis

Benımde canım ağzım dudaklarım çok kuruyor çok susuyorum gece kalkıp kalkıp su ıcıyorum.ben dudak nemlendirici kullanıyorum cnm.

Idrar yanması olAn arkadasım kesinlikle maydonoz suyu içme düşük sebebidir karnibahar suyu icebilirsin

Canım ben onuda kullanıyorum ama nasıl desem Çölde susuz kalmış gibiyim bir değişik:) geçer herlde kısa zamanda

benim her kış kururdu da bu kadar olmazdı demek size de oluyormuş, anlam verememiştim. bana dudak nemlendiricilerin hiçbiri fayda etmiyor, soyuyorum bazen, o zaman da açıyor.

Bas agrisi yapiyo dogru ama acaip stres atio insan kafasi dagiliyooo kusup gelip yaziom ben inlesem daha mi iyi
Valla iki aydir insan yuzu gormuyom bunada bakmazsam aha harbi bu olurum yaneee
Gel bir de onu bizim beye anlat. Kayinvalidem bizdr dizi izliyor. Ben nefret ederim dizilerden. Eee ne yapayim elimde telefon merak ve ogrenme istegi ile yola devam

Benim dr zaten jet hızıyla bakıyo bebeişin hareket ettiğini görmeye bile fırsat kalmıyo bi oraya geçiyo bi oraya hoooopp boynu 1,4 mm burun kemiği bu işte bak hadi güle güle modunda :)
Bazen kendimede kziiyorum bu konuda. Hizli bakiyorlar ama profosör seninki Allah korusun bir durum olsa pat diye anlayacak kisi o napalim katlanicaz tabi. Anneme diyorum bebegimi az goruyorum. Guluyor ben hic gormuyordum kizim ultrason nedir bilmiyorduk biz diyor. Dogunca cinsiyetini ogrenirdik. Gerci bunu dediginde ben gene sinirleniyorum.

Ne olacak bu halimiz. Uzulme canim.
Ben en ufacik birseyi google amcaya yaziyorum sonra oturup agliyorum.
Kocam geliyor ne oldu bende bu belirtiler var google yazdim bebegim olecekmis. Allahim sen koru agzimi hayrada acamiyorum ne bicim anneyim ben

benimde ikili testteki detaylı ultrason fazla uzun sürmedi. 10 dakika falan sürdü. birde normal ultrasonla baktı. ben bide acıbademe gidiyorum eşim kızdı bu ne yaa dedi sağlık ocağı gibi. koskoca acıbademde bir renkli 4 boyutlu ultrason yokmu yani dedi. sgk lıyız diyemi böyle acaba diye düşündük. bir dahaki randevumuzda sorucaz varsa farkı neyse verelim renkli bakın dicez. bedidiko diye arkadaş var yaa o 12+5 te gitmiş cinsiyetini falan herşeyini görmüş. seninde olmuştur o kadar. müsait olduğunda gidebilirsin bence.

benim her kış kururdu da bu kadar olmazdı demek size de oluyormuş, anlam verememiştim. bana dudak nemlendiricilerin hiçbiri fayda etmiyor, soyuyorum bazen, o zaman da açıyor.

Evet banada hiç bişey fayda etmiyor soyuyorum ister istemez bende çünkü çok sert kabuk bağlıyor geriliyor acıyor. Inşallah en kısa zamanda herşeyimiz normale döner de hamileliğimizin tadını çıkarırız.

Ne olacak bu halimiz. Uzulme canim.
Ben en ufacik birseyi google amcaya yaziyorum sonra oturup agliyorum.
Kocam geliyor ne oldu bende bu belirtiler var google yazdim bebegim olecekmis. Allahim sen koru agzimi hayrada acamiyorum ne bicim anneyim ben

Ayy ne kabustu amaa
Google amcamda gece gece manyak mi bu demistir amniyon sivisinda kalite farki olur mu soruya bakkk

Arkadasimin mide rahatsizligi var o da gaviscon iciyor dr birde gecmezse diye nexium diye bir ilaci icebilirsin demis. Ama icmedi kullanan var mi? Sakincali mi emin olamadik
canim ben hamile kalmadan once surekli nexium kullaniyordum midem icin ama hamileligi ogrendikten sonra doktor kesinlikle icmicen sadece gaviscon icebilirsin dedi hatta saglik ocagindaki doktor esime yazicakti onu bile benim uzerime yazmadi zaten ilk 3 ay kesinlikle ilac yok dedi yani 3 ayri doktordan icmemem gerektigini duydum canim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…