- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.161
Kizlaaaaar doktor aradi simdi dunyalar benim oldu:) test sonuclari temiz , cok iyi cikmis!!! Birdeeeee istedigim oldu kizimiz olacak! Allahim o kadar mutluyum ki:) esim belki biraz uzulecek o ikinciyi erkek bekliyordu ama ben hep kiz istiyordum icten ice:) coook mutluyum cooook!
Olur insallah canim Rabbim herkesin gonlundekini saglikli versin insallahAgzin ball yisinn giiinsallahh saglikla hayirli bide erkek evladim olsa Cookk mutlu olurummm
Diyordur kesin google amca bu gebe akli cok ustune gitmeyeyimAyy ne kabustu amaa
Google amcamda gece gece manyak mi bu demistir amniyon sivisinda kalite farki olur mu soruya bakkk
Kızlar günaydın. Dudak kuruluğu yaşayan varmı? Bulantılarım Başladığından beri dudaklarım nasıl kuruyup çatlıyorlar anlatamam kanıyor birde. Çokta su tüketiyorum aslında susuzluktan desem değil. Böyle bir sorun yaşayan varmı ? Uyguladığınız krem vs ?
senden gelme ihtimaliKızlar evde afedersınız ama pırt kokusu alıyorum.resmen koku nereden geliyor diye evi koklaya koklaya gezdim.apartmanı kokladım.yok bulamadım.camı açtım en son ama pırt kokusu hala geliyor sanki
google felaket tellalcısı gibi bence....kafana takılanı dr a sormak lazım...google amca milyonda bir olanı bile herkeste oluyormuş gibi anlattıyorDiyordur kesin google amca bu gebe akli cok ustune gitmeyeyim
Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin iletecem arkadasimacanim ben hamile kalmadan once surekli nexium kullaniyordum midem icin ama hamileligi ogrendikten sonra doktor kesinlikle icmicen sadece gaviscon icebilirsin dedi hatta saglik ocagindaki doktor esime yazicakti onu bile benim uzerime yazmadi zaten ilk 3 ay kesinlikle ilac yok dedi yani 3 ayri doktordan icmemem gerektigini duydum canim ben
bende hissediyorum ama bu haftalarda hissedilen bağırsak hareketi deniliyo...kızımıda çok erken hissetmiştim...annem erkek olacak demişti ama kızım var :)Erkek olacak senin ki . Bende tik yok yada var ben anlamiyorum
Hahaha :) yok bendende gelmiyor yada olabilir mı :)senden gelme ihtimali
listede cinsiyetleri belli olanlarıda görsek ...epey belli olan oldu galiba...Günaydın kizlar hava ne soguk ankarada ya heryerde oyle gerci evde kaldik takildik valla hamilelere tatilde oldu oh mis yatis
Hahaha :) yok bendende gelmiyor yada olabilir mı :)
Valla canim nivea dudak kremi kullaniyorum mecburen benimde oule beyaz catir catir o kadar su iciyorum anlamadim neden kremde cocuga zarari mi bilmem arada bi suruyorum yememeye calisarakKızlar günaydın. Dudak kuruluğu yaşayan varmı? Bulantılarım Başladığından beri dudaklarım nasıl kuruyup çatlıyorlar anlatamam kanıyor birde. Çokta su tüketiyorum aslında susuzluktan desem değil. Böyle bir sorun yaşayan varmı ? Uyguladığınız krem vs ?
Cnm tuvaletten geliyormuş rüzgarlı kar var burada kulozet kapağını kapattım gitti.yer süzgecinden gelmiyordu.birde bizim ev yeni o yer süzgeci çıkmıyor yapışık gibi nasıl yapmışlarsa esım gelsin baksın bir. Çok saol.banyodaki yer süzgecinden geliyor olabilir. süzgecin kapağını aç içine poşet yada bez sıkıştır kapağını geri kapat. kesilecektir.
Kizlaaaaar doktor aradi simdi dunyalar benim oldu:) test sonuclari temiz , cok iyi cikmis!!! Birdeeeee istedigim oldu kizimiz olacak! Allahim o kadar mutluyum ki:) esim belki biraz uzulecek o ikinciyi erkek bekliyordu ama ben hep kiz istiyordum icten ice:) coook mutluyum cooook!
Cnm kapağı kapattım ama hala koku geliyor. O muhetelen yer süzgecinden yada apartmandan geliyor.yada bana hormonlarımın oyunımubanyodaki yer süzgecinden geliyor olabilir. süzgecin kapağını aç içine poşet yada bez sıkıştır kapağını geri kapat. kesilecektir.
merhaba canım idrar testi yaptır istersen benimde 6. haftamdan sonra mide bulantılarım kusmalarım başladı ama 9 ve 10. haftada öldüm sanki öğürmekten başım zonkluyordu kaldıramıyordum kafamı dayanamayıp doktora gittim idrar testi yaptı 10. haftadasın azalması gerekirken neden arttı acaba dedi nedeni idrar yolları enfeksiyonumuş o arttırmış dedi ilaç kullandım 10 gün afedersin ama idrar ve kusma turuncu şekilde çıkıyordu hapım bitti rahatladım hala daha mide bulantılarım devam ediyo ama günde 2 bazen 3 kere kusuyorum bu halime şükür sende enfeksiyon kaynaklı olabilir çünkü 15. haftada baya azalması gerekiyo yani azalmasa bile en azından artmaz heraldeGünaydınn
Ya bulantım daha devam edıyor anlamadım ki 15. Haftadayız azalacagına sanki biraz daha arttı
Yemek yemek istyorum artık ama hiç iştahım yok be bulantı var
Anneme gidebilsem keşke biraz orada nazlqnırım be güEl özledimde yaa dün durup durup ağladım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?