2015 Temmuz Anneleri

darısı başıma bnimde test sonucumu bugun öğrendim cinsiyet için 16.cı hafta dedi doktor

Kizlar bisey sorcam progestan iciyorum uc gundur ama prospectsune baktim pihtilasma olanlar kullanmasin dio

e bende clexane 4 kullanoyorum ayni zamanda
nasil olcak simdi ben anlamadim bes haftalikta gebeyim

merhaba..bugunde tatil
bizde dr dan geldik...tsh için endokrin uzmanına yönlendirdi..gidermiyim bilmiyorum kızımdada çok düşüktü...ilaç kullabmak sakıncalı bebeğe geçiyor...
tozplazmada şüpheli hala dedi...çiğ etten uzak duracakmışım...
ikili test için ensemiz ölçüldü binlerce kere şükürler olsun ki ii çıktı rüyamda bende hastanedeydim kabustu...
ikli testin kanınıda verdim..
okullar tatil olduğu için kızımda geldi ve kardeşi olacağını öğrendi...çok mutlu oldu çok sevindi drumuz kardeşinin resimlerini senin için çıkarttım al bunları sakla demesi hele onu nasıl mutlu etti anlatamam...
cinsiyet için henüz erken dedi...ben kız hissediyorum kızım olacak dedim niye öyle diyorsun birazda erkek hisset erkek olsun bi kızın var birde oğlun olsun dedi :)
sağlıklı olsunda gelen başımızın tacı :)
ama Allah biliyo kızımın kızkarddeşi olsun çok isterim...

Kızlar evde afedersınız ama pırt kokusu alıyorum.resmen koku nereden geliyor diye evi koklaya koklaya gezdim.apartmanı kokladım.yok bulamadım.camı açtım en son ama pırt kokusu hala geliyor sanki

benimde çok çatlıyo dudaklarım sanırım soğuk ve rüzgarında etkisi var. ama korkumdan bişey süremiyorum. yanlışlıkla yalarsam falan kremler kimyasal sonuçta. bebeğime bişey olursa diye.

Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin iletecem arkadasima

Valla canim nivea dudak kremi kullaniyorum mecburen benimde oule beyaz catir catir o kadar su iciyorum anlamadim neden kremde cocuga zarari mi bilmem arada bi suruyorum yememeye calisarak

banyodaki yer süzgecinden geliyor olabilir. süzgecin kapağını aç içine poşet yada bez sıkıştır kapağını geri kapat. kesilecektir.
Cnm tuvaletten geliyormuş rüzgarlı kar var burada kulozet kapağını kapattım gitti.yer süzgecinden gelmiyordu.birde bizim ev yeni o yer süzgeci çıkmıyor yapışık gibi nasıl yapmışlarsa esım gelsin baksın bir. Çok saol.

ay ne kadar güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizde böyle güzel haberlerle dönelim inşallah

merhaba canım idrar testi yaptır istersen benimde 6. haftamdan sonra mide bulantılarım kusmalarım başladı ama 9 ve 10. haftada öldüm sanki öğürmekten başım zonkluyordu kaldıramıyordum kafamı dayanamayıp doktora gittim idrar testi yaptı 10. haftadasın azalması gerekirken neden arttı acaba dedi nedeni idrar yolları enfeksiyonumuş o arttırmış dedi ilaç kullandım 10 gün afedersin ama idrar ve kusma turuncu şekilde çıkıyordu hapım bitti rahatladım hala daha mide bulantılarım devam ediyo ama günde 2 bazen 3 kere kusuyorum bu halime şükür sende enfeksiyon kaynaklı olabilir çünkü 15. haftada baya azalması gerekiyo yani azalmasa bile en azından artmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…