2015 Temmuz Anneleri

cici anneler içinizde elektriklenme yaşayan var mı? eşime çekyata masaya nereye dokunsam çarpılıyorum hatta cız diye ses bile geliyo bazen parmak uçlarımda hissediyorum bile elektriği? hamilelikle ilgisi olabilir mi? toprakla oyna diyorlar ama bu soğukta toprak ellemeye çıkamıcam :)

Kızlar çeyiz hazırlayan var mı? Erken biliyorum ama dayanamadım battaniye yapmaya başladım ben. Tığ işi ya da örgü yapmaktan hiç hoşlanmam hele de böyle bitmek bilmeyen şeyleri elime almazdım ama anne olunca işler epey değişiyprmuş:) zevkle yapıpruö. Yapmak isteyen arkadaşlar internete tığ işi kalpli battaniye diye aratırsa yapımöı detaylı olarak çıkıyor.

Eklentiler

• image.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 91
listede cinsiyetleri belli olanlarıda görsek ...epey belli olan oldu galiba...
Canlarim listemiz is yerinde raporluyum ben kanama vs. yazmistim inşallah haftaya hallederiz ozelden cinsiyet yazmaya baslqyin mesajlari inceleriz haftaya

:)maşallah bebeğin güle güle kullanır inşallah bende hiç sevmezdim örgü işini ama ucunda bebeğimiz olunca insan sevmediği şeyleri bile zevkle yapıyo :) bende bebişime 3 patik bi yelek ördüm hemde hiç bilmememe rağmen annemde kaldım biraz sora sora ördüm bitirdim :)

Canlarim listemiz is yerinde raporluyum ben kanama vs. yazmistim inşallah haftaya hallederiz ozelden cinsiyet yazmaya baslqyin mesajlari inceleriz haftaya
tamam canım çok geçmiş olsun ...kendine dikkat et...
bendede hafif lekenlemeler olmuştu özellikle yürüyüş yapınca filan...
bugun dr sordum artık lekelenmem olmuyor yürüyüş yapabilirimiyim 4 kilo aldım dedim...görünürde bir sıkıntı yok ama yürüme riske atma dedi

Acaba gıyındıgın kazaktan vs elektriklenme oluyor olabilir mı cnm.

maşallah çok hoş cnm güzel günlerde kullan inşallah :)) benimde daha önceden başladığım yarım bir yelek vardı onu aldım elime bugün biraz örgü iyi geldi terapi oluyor ,,, :)

Canım bende battaniye örmeye baslayacam ama önce cinsiyeti öğrenmem lazım ona göre renk seceyim bende bir şeyler yapmayı cok istiyorum ama bilmiyorum bir tek battaniye yapmayı öğrendim .inşallah iki hafta sonra cinsiyetini öğrenirim.

Aaa bence cok şeker dur ben bunu yaptirayim kayinvalideye :)

Teşekkürler canım bi bakalım merkeze gitmeyi göze alabilirsem şu kar kıştan sonra belki bi uğrarım merak ediyorum bebeğimi

Kızlar Ankara da zofran ı nasıl bulabilirim çok kötüyüm

Doktorum bana Zofer yazmıştı ilk başta, İstanbulda ilaç depoları dahil hiçbir yerde bulamadık, eczacı tanıdığımıza sordum tam muadili onzyd dedi, sonra tekrar doktoruma sordum, zofer yoksa zofran kullanabilirsin dedi. Bence arayıp doktoruna bi sor tekrar.

Canimm tiroit icin kullanilan hap bebege gecmiyor ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum bi sorun olmadi allaha sukur.

haklısın canım ah bilgisinden tecrübesinden emin olmasam zaten inan katlanılmaz.Amma Allah var geçen gece kanama olduğunda uykusundan uyanıp telime cevap verdi yapmam gerekenleri söyledi gece hastaneye gittik tabiki gelmedi ama nöbetçi asistanlar ilgilendi gece 2de asistan tekrar aradı durmumu bildirmek için o da yeter napalım...Asistan kanama alanı yok içerde emin misin kırmızı kan geldiğine diye salak salak konuştu ama sabah prof.anında gördü kanama alanı tehlikeli bi bölge değil ama yine de yatış vardı riske atamam dedi.Güvenyorum şükür katlanıcaz artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…