2015 Temmuz Anneleri

Ben varim canim ama dudak kurulugunun hamilelikle alakasi oldugu sanmiyorum suan havalar cok soguk, soguktan dudaklarimiz kavruluyor. Vazalin kullanabilirsin ben blistex kullaniyorum. Resmide ekledim beni 1 saatte duzeltiyor tavsiye ederim.

Eklentiler

• image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 83
MasaAllah kocaman olmus ya bidik :) Cinsiyetten anlamiyorum maalesef,doktor tahminde bulunmadi mi?
canım dr 9+4 te genital çıkıntının 1 mmden büyük olduğunu iddia ederek pipi olduğunu söylemişti erkek demişti.Sonra bidaha yorum yapmadı canım.Zaten kanam falan olunca bebeğin sağlığıyla daha çok ilgilenince o konulara hiç yorum yapmadı dr bidaha

Once sanki karninda kelebek varmis kanat cirpiyormus gibi oluyor sonra daha net hissediliyor eller ve ayaklar oynadikca. Sonralarda zaten kafasini ellerini ayaklarini tutabiliyorsun bile disaridan:)tekmeler , hickiriklar neler neleeeer:):)
Ayyy ne güzel inşallah o günler de gelir bir an önce :)

Vitaminlet idrari koyu sari ve kokulu yapiyor onlar olmasin canim. Ben hic gecirmedim ama yaparken cok yaniuor diye biliyorum. Insallah hasta degilsindir
Olabilir canım decavite daha yeni başladım belki de o yapıyodur. yanma yok çok şükür.Hasta gibi değilim şimdi iyiyim çok şükür

Ya canım ben de ilk hamile olduğumu test yapıp öğrendiğimde önce Kozyatağı Acıbademe gittim, doktor da E.M. isimli bir bayan doktor, bir gün önce damla damla kahverengi kanamam olmuştu, daha ilk hamileliğim sonuçta hiç bilmiyorum çok tedirgin oldum düşük yapıyorum sandım, kadın beni bir alttan muayene etti, kese sağlam dedi, folik asit yazdı şutladı, beş dakika sürmedi, kem küm bir iki soru sormaya çalıştım, ağzıma tıkadı. Bir daha da gitmedim. SGK'lı değilim çalıştığım özel bankanın sağlık sigortası var. Bence acıbadem seri üretime geçmiş, şansın varsa değiştir.

Canım ne zofer ne de zofran var eşim bile kokmaya başladı aynı odada zor oturuyorum kafayı yiycem

7 bitti...bugun abla olacağını öğrenince dünyayın en mutlu çocuğu oldu...zaten kızımdan başka hiç bir güç bana 2. ciyi düşündüremezdi:)
Masallah canim. Allah bagislasin. Bebisinide sag salim kavustursun. Ben tek cocuga karsiyim ikide az uc ideal ,dort, bes bakabilecek gucum olursa yaparim insallah. Tabi tecrubeli anneler hele sen bir tane yap isteyecekmisin diyr cikisiyorlar hemen

Bu yasadigin olayin aynisi basima geldi . Kirmizi kan geldi kahverengi olsa aramzdim gece birde hemen aradim uykulu acti hemen hastaneye git dedi. Asistan vardi karnima okadar cok aleti bastirdi ki iki gun agirdi. Esim diyorki en uzun o zaman kaldin 25 dk kaldik ne kanama gordu nede beebegi sonunda kalp atisi duydukta rahatladik. Tabi hastaneden cikisimiz 2 yi buldu doktorum hemen arayip rapor aldi sabahta erkenden beni cagirdi. Haklarini yemiyek bari

aynen, hiç bu kadar zevkle yapacağımı ummazdım, renkler bıcır bıcır :)

maşallah çok hoş cnm güzel günlerde kullan inşallah :)) benimde daha önceden başladığım yarım bir yelek vardı onu aldım elime bugün biraz örgü iyi geldi terapi oluyor ,,, :)

teşekürler canım, sen de yavruna mutlulukla giydir patiklerini, yeleğini inşallah. :)

bebişler hepimizi üretken hale getirdi :)) ben dayanamadım aldım pastel pastel renkleri, kıza da erkeğe de olur. ömürlik bir şey yapmak istedim. benim bebekliğimden kalma birkaç parça eşyam var onları da giydirmeyi düşünüyorum.

Aaa bence cok şeker dur ben bunu yaptirayim kayinvalideye :)

benim de annem çok örgücüydü ama şimdi boynunda kireçlenme var, yap diyemiyorum. önceden ördüğü çok güzel yelekler var, kendime ayırmıştım bebeğim olursa giydirmek için. onları alıcam inşallah. kayınvalidem de eşimin bebeklik giysisi vs varsa istiycem bakalım. :)

Canimm tiroit icin kullanilan hap bebege gecmiyor ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum bi sorun olmadi allaha sukur.
dr um t3 ve t4 normal tsh çok düşük dedi.tsh düşüklüğü hormonun çok çalışmasından dolayı oluyor, ilaçlar hormonun çalışmasını baskılıyor bu bebeği etkiliyor...ama hormon az çalışsaydı kullanılan ilaç bebeği etkilemiyor dedi...
yinede endokrin veya dahiliye uzmanına danışın dedi..
senin çok mu çalışıyor az mı?
benim sürekli takipte...hamilelik öncesi çalışması iyiydi..

Doğru söylüyosun canım aynen asistan 10-15 dk gezindi ultrasonla biz de ilk kez o kadar uzun gördük bebeği kalp atışını duydu canım çok şükür o kadar ahkkını yemiyim ama kanama alanı yok dedi alttanda baktı üstelik.sonra sabah kendi drum gördü o da ayıp olmasın diye belki gece yoktur yeni oluşmuştur deyiverdi yatış verince gece bakan asistanın yanına gittim servise dr kanama alanı gördü deyince bozuldu resmen salak yaaa

Kizlar ben hapsururken rahimim agrio sizdede oluomu

Benimde yarin randevum vardi doktor izne cikmis ikili testimiz de kaldi cok sinirliyimmmmm

1 günlük mü izni?
daha uzunsa başka doktor yazsın sana tahlili sonuçlarına doktorun bakar.
zaten sonucu hemen çıkmıyor. ve 2li tarama 11 ile 14. haftalar arasında olduğu için fazla geç kalmamak gerek.

Ben varim canim ama dudak kurulugunun hamilelikle alakasi oldugu sanmiyorum suan havalar cok soguk, soguktan dudaklarimiz kavruluyor. Vazalin kullanabilirsin ben blistex kullaniyorum. Resmide ekledim beni 1 saatte duzeltiyor tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim öneri için. Benim soğuktan değildir evden dışarı adım atamıyorum çünkü halsizlikten , bunu denicem tşk :)

Valla canim nivea dudak kremi kullaniyorum mecburen benimde oule beyaz catir catir o kadar su iciyorum anlamadim neden kremde cocuga zarari mi bilmem arada bi suruyorum yememeye calisarak

Bende Nivea kullanıyorum bazen ama işte Dediğin gibi zararı varmıdir diye düşünmeden de edemiyor insan vicdanen rahatsız Olduğum için cok kullanmıyorum canım ne olucaz böyle bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…