- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.201
Kızlar günaydın. Dudak kuruluğu yaşayan varmı? Bulantılarım Başladığından beri dudaklarım nasıl kuruyup çatlıyorlar anlatamam kanıyor birde. Çokta su tüketiyorum aslında susuzluktan desem değil. Böyle bir sorun yaşayan varmı ? Uyguladığınız krem vs ?
canım dr 9+4 te genital çıkıntının 1 mmden büyük olduğunu iddia ederek pipi olduğunu söylemişti erkek demişti.Sonra bidaha yorum yapmadı canım.Zaten kanam falan olunca bebeğin sağlığıyla daha çok ilgilenince o konulara hiç yorum yapmadı dr bidahaMasaAllah kocaman olmus ya bidik :) Cinsiyetten anlamiyorum maalesef,doktor tahminde bulunmadi mi?
Ayyy ne güzel inşallah o günler de gelir bir an önce :)Once sanki karninda kelebek varmis kanat cirpiyormus gibi oluyor sonra daha net hissediliyor eller ve ayaklar oynadikca. Sonralarda zaten kafasini ellerini ayaklarini tutabiliyorsun bile disaridan:)tekmeler , hickiriklar neler neleeeer:):)
Olabilir canım decavite daha yeni başladım belki de o yapıyodur. yanma yok çok şükür.Hasta gibi değilim şimdi iyiyim çok şükürVitaminlet idrari koyu sari ve kokulu yapiyor onlar olmasin canim. Ben hic gecirmedim ama yaparken cok yaniuor diye biliyorum. Insallah hasta degilsindir
benimde ikili testteki detaylı ultrason fazla uzun sürmedi. 10 dakika falan sürdü. birde normal ultrasonla baktı. ben bide acıbademe gidiyorum eşim kızdı bu ne yaa dedi sağlık ocağı gibi. koskoca acıbademde bir renkli 4 boyutlu ultrason yokmu yani dedi. sgk lıyız diyemi böyle acaba diye düşündük. bir dahaki randevumuzda sorucaz varsa farkı neyse verelim renkli bakın dicez. bedidiko diye arkadaş var yaa o 12+5 te gitmiş cinsiyetini falan herşeyini görmüş. seninde olmuştur o kadar. müsait olduğunda gidebilirsin bence.
Canım ne zofer ne de zofran var eşim bile kokmaya başladı aynı odada zor oturuyorum kafayı yiycemDoktorum bana Zofer yazmıştı ilk başta, İstanbulda ilaç depoları dahil hiçbir yerde bulamadık, eczacı tanıdığımıza sordum tam muadili onzyd dedi, sonra tekrar doktoruma sordum, zofer yoksa zofran kullanabilirsin dedi. Bence arayıp doktoruna bi sor tekrar.
Masallah canim. Allah bagislasin. Bebisinide sag salim kavustursun. Ben tek cocuga karsiyim ikide az uc ideal ,dort, bes7 bitti...bugun abla olacağını öğrenince dünyayın en mutlu çocuğu oldu...zaten kızımdan başka hiç bir güç bana 2. ciyi düşündüremezdi:)
Bu yasadigin olayin aynisi basima geldi . Kirmizi kan geldi kahverengi olsa aramzdim gece birde hemen aradim uykulu acti hemen hastaneye git dedi. Asistan vardi karnima okadar cok aleti bastirdi ki iki gun agirdi. Esim diyorki en uzun o zaman kaldin 25 dk kaldik ne kanama gordu nede beebegi sonunda kalp atisi duydukta rahatladik. Tabi hastaneden cikisimiz 2 yi buldu doktorum hemen arayip rapor aldi sabahta erkenden beni cagirdi. Haklarini yemiyek barihaklısın canım ah bilgisinden tecrübesinden emin olmasam zaten inan katlanılmaz.Amma Allah var geçen gece kanama olduğunda uykusundan uyanıp telime cevap verdi yapmam gerekenleri söyledi gece hastaneye gittik tabiki gelmedi ama nöbetçi asistanlar ilgilendi gece 2de asistan tekrar aradı durmumu bildirmek için o da yeter napalım...Asistan kanama alanı yok içerde emin misin kırmızı kan geldiğine diye salak salak konuştu ama sabah prof.anında gördü kanama alanı tehlikeli bi bölge değil ama yine de yatış vardı riske atamam dedi.Güvenyorum şükür katlanıcaz artık napalım
:)maşallah bebeğin güle güle kullanır inşallah bende hiç sevmezdim örgü işini ama ucunda bebeğimiz olunca insan sevmediği şeyleri bile zevkle yapıyo :) bende bebişime 3 patik bi yelek ördüm hemde hiç bilmememe rağmen annemde kaldım biraz sora sora ördüm bitirdim :)
maşallah çok hoş cnm güzel günlerde kullan inşallah :)) benimde daha önceden başladığım yarım bir yelek vardı onu aldım elime bugün biraz örgü iyi geldi terapi oluyor ,,, :)
Canım bende battaniye örmeye baslayacam ama önce cinsiyeti öğrenmem lazım ona göre renk seceyim bende bir şeyler yapmayı cok istiyorum ama bilmiyorum bir tek battaniye yapmayı öğrendim .inşallah iki hafta sonra cinsiyetini öğrenirim.
Aaa bence cok şeker dur ben bunu yaptirayim kayinvalideye :)
dr um t3 ve t4 normal tsh çok düşük dedi.tsh düşüklüğü hormonun çok çalışmasından dolayı oluyor, ilaçlar hormonun çalışmasını baskılıyor bu bebeği etkiliyor...ama hormon az çalışsaydı kullanılan ilaç bebeği etkilemiyor dedi...Canimm tiroit icin kullanilan hap bebege gecmiyor ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum bi sorun olmadi allaha sukur.
Doğru söylüyosun canım aynen asistan 10-15 dk gezindi ultrasonla biz de ilk kez o kadar uzun gördük bebeği kalp atışını duydu canım çok şükür o kadar ahkkını yemiyim ama kanama alanı yok dedi alttanda baktı üstelik.sonra sabah kendi drum gördü o da ayıp olmasın diye belki gece yoktur yeni oluşmuştur deyiverdi yatış verince gece bakan asistanın yanına gittim servise dr kanama alanı gördü deyince bozuldu resmen salak yaaaBu yasadigin olayin aynisi basima geldi . Kirmizi kan geldi kahverengi olsa aramzdim gece birde hemen aradim uykulu acti hemen hastaneye git dedi. Asistan vardi karnima okadar cok aleti bastirdi ki iki gun agirdi. Esim diyorki en uzun o zaman kaldin 25 dk kaldik ne kanama gordu nede beebegi sonunda kalp atisi duydukta rahatladik. Tabi hastaneden cikisimiz 2 yi buldu doktorum hemen arayip rapor aldi sabahta erkenden beni cagirdi. Haklarini yemiyek bari
Benimde yarin randevum vardi doktor izne cikmis ikili testimiz de kaldi cok sinirliyimmmmm
ben yatakta hapşurunca kasığıma bir şey saplanıyor sanki. ama gün içinde öyle bir sıkıntım yok.Kizlar ben hapsururken rahimim agrio sizdede oluomu
Hamile kaldim kalali hapsiriyorum ve bazende agri oluo o bolgedeben yatakta hapşurunca kasığıma bir şey saplanıyor sanki. ama gün içinde öyle bir sıkıntım yok.
Ben varim canim ama dudak kurulugunun hamilelikle alakasi oldugu sanmiyorum suan havalar cok soguk, soguktan dudaklarimiz kavruluyor. Vazalin kullanabilirsin ben blistex kullaniyorum. Resmide ekledim beni 1 saatte duzeltiyor tavsiye ederim.
Yatarak hapsirmistimayakta hapşırmak acıtmıyor:))
kendini çok kasıyorsundur belki. hapşırıcam yine sancı girecek düşüncesi beynine yerleşmişse her seferinde kasarsın kendini. gevşe ve rahatlamaya çalışHamile kaldim kalali hapsiriyorum ve bazende agri oluo o bolgede
Valla canim nivea dudak kremi kullaniyorum mecburen benimde oule beyaz catir catir o kadar su iciyorum anlamadim neden kremde cocuga zarari mi bilmem arada bi suruyorum yememeye calisarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?