2015 Temmuz Anneleri

kendini çok kasıyorsundur belki. hapşırıcam yine sancı girecek düşüncesi beynine yerleşmişse her seferinde kasarsın kendini. gevşe ve rahatlamaya çalış
Tavsiyene uyucam kasiorum evet teskkurler:)

kızlar dudak kuruluğuna en iyi gelen şey bol su içmek.az su içince bi de evde kaloriferler havayı kurutunca mahvoluyo dudaklar.ben de dudak koruyucu çok sık kullanırım ama en iyi içten çözüm bol bol su için hem her derde deva 1 bardak daha içiyim aklıma gelmişken :)

Iyi bozmussun . Ben bir daha o adami gormedim vallahi ne yapalim elimizdekileri sevelim

benim eşim halı saha maçında oynarken göğsünde batma hissetmiş.
hemen pimpiriklendi doktora gitti. doktorda efor testi istedi. dün efora ve ekg'ya girdi.
doktor hemen anjiyo olman gerek dedi. öyle moralim bozuk ki
bir hafta içinde olsan iyi olur dedi. biz Tekirdağ'da oturuyoruz İstanbul Cerrahpaşa'da tanıdık bir Kardiyoloji Prof. var yarın ona gidecek eşim. yani bende gitmek istiyorum evde duramam ama kv sen hasta olursun falan diyor gitmemi istemiyorlar.
ya hemen yarın ameliyata alırlarsa ne yaparım ben. evde hayatta duramam ki. ne olur dua edin bizim için kızlar

Benimde oyle canim,hatta biraz once esime ne kadar cirkinlestim agzim burnum yara dedim :) Dudaklarim cok kuruyor ve soyuluyor.Krem suruyorum ama fayda etmiyor maalesef.Demir eksikliginden olurmus guya ama demir ilaci kullaniyorum yinede ayni.

Bu arada benimki bugün kudurdu resmen icerde ayy essegim benimmm yerim seni yaaaa
kurban oldugum mevlammmm saglikla kavuştursun hepimizii vakti zamanında
hareketlerini hissedebiliyomusun canım.ben 14.haftadayım hala bşy hissetmiyorum.dr da sordum o da 16.haftadan sonra cok hafif hissedersin dedi.hemde ınternette araştırdım 16.haftada bile hissetmek cok az diyo..sen nasıl hissediyosun???

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah eşine

Kizlar bisey sorcam progestan iciyorum uc gundur ama prospectsune baktim pihtilasma olanlar kullanmasin dio

e bende clexane 4 kullanoyorum ayni zamanda
nasil olcak simdi ben anlamadim bes haftalikta gebeyim
Bende kullaniyorum canim,zarari olsa doktorlarimiz bile bile vermezdi.Birde ben 9 ay boyunca icecegim ikizlerde erken dogumu onlemek icin 9 ay iciliyor.

aynen yaa benim yan komşum orda hemşire o söylüyor bize zaten. yönetim 15 dakikada bir hasta bakıp çıkarın diyormuş. randevuları 15 dakka arayla veriyoruz diyo. yetişmesse noolcak diyorum o zaman bir sonraki hasta sarkıyo diyo. zaten ben her gittiğimde bekliyorum. hiç tam vaktinde girmedim. ama bodrum da yaşıyorum ve başka alternatifim yok. bodrum şartlarında en iyi ve en teşekküllü hastane burası. doktorumda yine kötünün iyisi. bodrum şartlarında bulabileceğimin en iyisi. bunların hepsi tecrübeyle sabit. çünkü bu benim 4. hamileliğim daha önce 3 tane düşüğüm var. hepsindede farklı doktorlara gittim ve denedim. hepsinden boyumun ölçüsünü aldım. dediğim gibi bu doktorum ve hastane bodrum şartlarında kötünün iyisi. el mahkum yani...

Rabbim gonlunden geceni versin hayirlisiyla :) Bu arada canim bende virus yok ama ben ete,sebzeye,yumurtaya eldivenle dokunuyorum.Eczaneden al ameliyat eldiveni,yumurta kirarken bile eldivenle kir.Yesillikleri en az 1 saat sirkeli suda beklet.Ben boyle yapiyorum icim rahat ediyor :)

Kizlar ben hapsururken rahimim agrio sizdede oluomu

evet canım ani ve şiddetli baskı oluyo yaa kasılıyosun ama sonra hemen geçiyo uzun sürmüyo. elinden geldiğince hapşırcanı anladığında ayaktaysan hemen otur yatıyosan doğrul yine otur. karnının alt kısmını tut. daha az kasılma oluyo otururken.

Cok guzel bir ornekmis,duz renklede yapilabilir.Cok begendim :) Su kar dursada gitsem ip alsam :)

canım bende hissediyorum ama böyle pıt pıt diye yada damar seyirmesi gibi bişey yoksa tekme falan hissedilmiyor yani. ilk oğlumda da erken hissetmiştim ben. biraz dikkat et bakalım sende hissetmen lazım.

çok geçmiş olsun canım. dur bakalım hemen heyecanlanma birde bahsettiğin doktor baksın. bakalım o ne diyecek adam hem prof muş hemde tanıdıkmış. en iyi o yorumlar. belkide gerek bile yoktur ameliyata. kayınvaliden haklı bu karda kışta bencede sen gitme. eşin gitsin gelsin ona göre durumu değerlendirirsiniz. zaten bugün bakıp yarın ameliyat etmezler herhalde. onunda bir prosedürü vardır.

canım bende hissediyorum ama böyle pıt pıt diye yada damar seyirmesi gibi bişey yoksa tekme falan hissedilmiyor yani. ilk oğlumda da erken hissetmiştim ben. biraz dikkat et bakalım sende hissetmen lazım.
o seyirme bebek hareketi mi oluyo ayy yerim o zaman o hareketleri :) bende 12. haftama başladığım gün sol kasığımın biraz üstünde 10 saniylik bi seyirme oldu kayınvalidem görümcem falan bu kadar erken hissetmezsin diyince değildi heralde hareketi dedim ama inşallah harekettir :)

kızlar ben bu ara çok yatıyorum malum ondan mıdır nedir boynum belim tutuluyo sürekli.vicks in zararlı olduğunu okudum bu topikte ben bu tür tutulmalar için ersağın masaj kremini kullanıyodum yoğun mentollu bişey çok rahatlatıyodu güya bitkiselmiş ama sizce zararı olur mu bunun da gebelikte?sürdüğüm bölgeyi üşütüyo gibi oluyo mentolden dolayı öyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…