- 26 Aralık 2012
- 2.501
- 440
- 128
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.221
Tavsiyene uyucam kasiorum evet teskkurler:)kendini çok kasıyorsundur belki. hapşırıcam yine sancı girecek düşüncesi beynine yerleşmişse her seferinde kasarsın kendini. gevşe ve rahatlamaya çalış
Iyi bozmussun . Ben bir daha o adami gormedim vallahi ne yapalim elimizdekileri sevelimRamazan doğru söylüyosun canım aynen asistan 10-15 dk gezindi ultrasonla biz de ilk kez o kadar uzun gördük bebeği kalp atışını duydu canım çok şükür o kadar ahkkını yemiyim ama kanama alanı yok dedi alttanda baktı üstelik.sonra sabah kendi drum gördü o da ayıp olmasın diye belki gece yoktur yeni oluşmuştur deyiverdi yatış verince gece bakan asistanın yanına gittim servise dr kanama alanı gördü deyince bozuldu resmen salak yaaa
Benimde oyle canim,hatta biraz once esime ne kadar cirkinlestim agzim burnum yara dedim :) Dudaklarim cok kuruyor ve soyuluyor.Krem suruyorum ama fayda etmiyor maalesef.Demir eksikliginden olurmus guya ama demir ilaci kullaniyorum yinede ayni.Kızlar günaydın. Dudak kuruluğu yaşayan varmı? Bulantılarım Başladığından beri dudaklarım nasıl kuruyup çatlıyorlar anlatamam kanıyor birde. Çokta su tüketiyorum aslında susuzluktan desem değil. Böyle bir sorun yaşayan varmı ? Uyguladığınız krem vs ?
hareketlerini hissedebiliyomusun canım.ben 14.haftadayım hala bşy hissetmiyorum.dr da sordum o da 16.haftadan sonra cok hafif hissedersin dedi.hemde ınternette araştırdım 16.haftada bile hissetmek cok az diyo..sen nasıl hissediyosun???Bu arada benimki bugün kudurdu resmen icerde ayy essegim benimmm yerim seni yaaaa
kurban oldugum mevlammmm saglikla kavuştursun hepimizii vakti zamanında
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah eşinebenim eşim halı saha maçında oynarken göğsünde batma hissetmiş.
hemen pimpiriklendi doktora gitti. doktorda efor testi istedi. dün efora ve ekg'ya girdi.
doktor hemen anjiyo olman gerek dedi. öyle moralim bozuk ki
bir hafta içinde olsan iyi olur dedi. biz Tekirdağ'da oturuyoruz İstanbul Cerrahpaşa'da tanıdık bir Kardiyoloji Prof. var yarın ona gidecek eşim. yani bende gitmek istiyorum evde duramam ama kv sen hasta olursun falan diyor gitmemi istemiyorlar.
ya hemen yarın ameliyata alırlarsa ne yaparım ben. evde hayatta duramam ki. ne olur dua edin bizim için kızlar
Bende kullaniyorum canim,zarari olsa doktorlarimiz bile bile vermezdi.Birde ben 9 ay boyunca icecegim ikizlerde erken dogumu onlemek icin 9 ay iciliyor.Kizlar bisey sorcam progestan iciyorum uc gundur ama prospectsune baktim pihtilasma olanlar kullanmasin dio
e bende clexane 4 kullanoyorum ayni zamanda
nasil olcak simdi ben anlamadim bes haftalikta gebeyim
Ya canım ben de ilk hamile olduğumu test yapıp öğrendiğimde önce Kozyatağı Acıbademe gittim, doktor da E.M. isimli bir bayan doktor, bir gün önce damla damla kahverengi kanamam olmuştu, daha ilk hamileliğim sonuçta hiç bilmiyorum çok tedirgin oldum düşük yapıyorum sandım, kadın beni bir alttan muayene etti, kese sağlam dedi, folik asit yazdı şutladı, beş dakika sürmedi, kem küm bir iki soru sormaya çalıştım, ağzıma tıkadı. Bir daha da gitmedim. SGK'lı değilim çalıştığım özel bankanın sağlık sigortası var. Bence acıbadem seri üretime geçmiş, şansın varsa değiştir.
Rabbim gonlunden geceni versin hayirlisiyla :) Bu arada canim bende virus yok ama ben ete,sebzeye,yumurtaya eldivenle dokunuyorum.Eczaneden al ameliyat eldiveni,yumurta kirarken bile eldivenle kir.Yesillikleri en az 1 saat sirkeli suda beklet.Ben boyle yapiyorum icim rahat ediyor :)merhaba..bugunde tatil
bizde dr dan geldik...tsh için endokrin uzmanına yönlendirdi..gidermiyim bilmiyorum kızımdada çok düşüktü...ilaç kullabmak sakıncalı bebeğe geçiyor...
tozplazmada şüpheli hala dedi...çiğ etten uzak duracakmışım...
ikili test için ensemiz ölçüldü binlerce kere şükürler olsun ki ii çıktı rüyamda bende hastanedeydim kabustu...
ikli testin kanınıda verdim..
okullar tatil olduğu için kızımda geldi ve kardeşi olacağını öğrendi...çok mutlu oldu çok sevindi drumuz kardeşinin resimlerini senin için çıkarttım al bunları sakla demesi hele onu nasıl mutlu etti anlatamam...
cinsiyet için henüz erken dedi...ben kız hissediyorum kızım olacak dedim niye öyle diyorsun birazda erkek hisset erkek olsun bi kızın var birde oğlun olsun dedi :)
sağlıklı olsunda gelen başımızın tacı :)
ama Allah biliyo kızımın kızkarddeşi olsun çok isterim...
Kizlar ben hapsururken rahimim agrio sizdede oluomu
teşekkürler canım amin..Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah eşine
Cok guzel bir ornekmis,duz renklede yapilabilir.Cok begendim :) Su kar dursada gitsem ip alsam :)Kızlar çeyiz hazırlayan var mı? Erken biliyorum ama dayanamadım battaniye yapmaya başladım ben. Tığ işi ya da örgü yapmaktan hiç hoşlanmam hele de böyle bitmek bilmeyen şeyleri elime almazdım ama anne olunca işler epey değişiyprmuş:) zevkle yapıpruö. Yapmak isteyen arkadaşlar internete tığ işi kalpli battaniye diye aratırsa yapımöı detaylı olarak çıkıyor.
hareketlerini hissedebiliyomusun canım.ben 14.haftadayım hala bşy hissetmiyorum.dr da sordum o da 16.haftadan sonra cok hafif hissedersin dedi.hemde ınternette araştırdım 16.haftada bile hissetmek cok az diyo..sen nasıl hissediyosun???
benim eşim halı saha maçında oynarken göğsünde batma hissetmiş.
hemen pimpiriklendi doktora gitti. doktorda efor testi istedi. dün efora ve ekg'ya girdi.
doktor hemen anjiyo olman gerek dedi. öyle moralim bozuk ki
bir hafta içinde olsan iyi olur dedi. biz Tekirdağ'da oturuyoruz İstanbul Cerrahpaşa'da tanıdık bir Kardiyoloji Prof. var yarın ona gidecek eşim. yani bende gitmek istiyorum evde duramam ama kv sen hasta olursun falan diyor gitmemi istemiyorlar.
ya hemen yarın ameliyata alırlarsa ne yaparım ben. evde hayatta duramam ki. ne olur dua edin bizim için kızlar
tesekkurederim bedidiko :)Merhaba layka canim seni hamilelik takviminle gordugume coook sevindim hayirli olsun :)
ay canım mesajın dikkatimi çekti ikiz mi :)Bende kullaniyorum canim,zarari olsa doktorlarimiz bile bile vermezdi.Birde ben 9 ay boyunca icecegim ikizlerde erken dogumu onlemek icin 9 ay iciliyor.
o seyirme bebek hareketi mi oluyo ayy yerim o zaman o hareketleri :) bende 12. haftama başladığım gün sol kasığımın biraz üstünde 10 saniylik bi seyirme oldu kayınvalidem görümcem falan bu kadar erken hissetmezsin diyince değildi heralde hareketi dedim ama inşallah harekettir :)canım bende hissediyorum ama böyle pıt pıt diye yada damar seyirmesi gibi bişey yoksa tekme falan hissedilmiyor yani. ilk oğlumda da erken hissetmiştim ben. biraz dikkat et bakalım sende hissetmen lazım.
Evet seninde ikiz degil mi?2015te ikiz annesi olacaklar konusunda gordum seni :)ay canım mesajın dikkatimi çekti ikiz mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?