- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.241
Slm canim. Ben bugün yaptirdim ense kalınlığı 1.50 mm dedi kan sonuçları da haftaya belli olcak insgünaydın herkese 2 li testleriniz yaptırdınızmı
canım bende hissediyorum ama böyle pıt pıt diye yada damar seyirmesi gibi bişey yoksa tekme falan hissedilmiyor yani. ilk oğlumda da erken hissetmiştim ben. biraz dikkat et bakalım sende hissetmen lazım.
çok geçmiş olsun canım. dur bakalım hemen heyecanlanma birde bahsettiğin doktor baksın. bakalım o ne diyecek adam hem prof muş hemde tanıdıkmış. en iyi o yorumlar. belkide gerek bile yoktur ameliyata. kayınvaliden haklı bu karda kışta bencede sen gitme. eşin gitsin gelsin ona göre durumu değerlendirirsiniz. zaten bugün bakıp yarın ameliyat etmezler herhalde. onunda bir prosedürü vardır.
Cinsiyetini ogrenirsen mutlaaka buraya yazAğzınızdan bal damlıyo maşallah.Bakalım dr.umun ilk yaptığı tahmin yanlış mı çıkacak :)
ben bugün çikolata yedim anında oynamaya başladı hissettim. damar seyirmesi gibi oluyor gerçekten :)
keşke eşimde hissedebilse çok merak ediyor :)
burda iki hastaneye gittik. ikisinde de doktorlar hemen ameliyat dedi.
ilk doktor iki gün içinde olman gerek dedi. ikinci doktorda en geç 1 hafta içinde olman gerek dedi.
hatta hazırlıklı gidin aynı gün bile alabilirler dedi işte o yüzden böyle panikledim canım
yani ya yarın hemen ameliyata alırlarsa aç gidecek zaten kan tahlili gerekirse diye.
eşim daha 30 yaşında çok erken değil mi anjiyo için
evet erken hakkaten damarmı tıkanıkmış anjiyoyla onumu açacaklar ? sen genede korkma anjiyo kolay bir ameliyat artık. kasığından delik açıp ordan tel gibi bişeyle girip kalbe ulaşıyolar. tıkanıklık varsa açıyolar. 1 saat falan sürüyo. akşamına evine gidiyosun. yinede tedbirli gitsin o zaman hemen alırlarsa ameliyata diye. yanında biri gitsin mutlaka babası yada kardeşi. sen gitme ama bence biliyorum yanında olmak istiyosun ama bebeğini düşün. hava şartlarıda o kadar kötükü. riske atma kendini bence.
aynen bendede aynı durum.. durmadan su içesim varBen bazen doyamiyorum :) İcim yaniyor sanki.
Gecmis olsun,Rabbim sifa versin.ben bugün çikolata yedim anında oynamaya başladı hissettim. damar seyirmesi gibi oluyor gerçekten :)
keşke eşimde hissedebilse çok merak ediyor :)
burda iki hastaneye gittik. ikisinde de doktorlar hemen ameliyat dedi.
ilk doktor iki gün içinde olman gerek dedi. ikinci doktorda en geç 1 hafta içinde olman gerek dedi.
hatta hazırlıklı gidin aynı gün bile alabilirler dedi işte o yüzden böyle panikledim canım
yani ya yarın hemen ameliyata alırlarsa aç gidecek zaten kan tahlili gerekirse diye.
eşim daha 30 yaşında çok erken değil mi anjiyo için
Yok canım ben hiç orda yazmadım banada herkes ikiz diyodu eşimin de benimde çok ikiz olunca ailede sizde bari ikiz olsun dediler ama tek :) çok sevindim senin için çok tatlı oluyorlar ikizlerEvet seninde ikiz degil mi?2015te ikiz annesi olacaklar konusunda gordum seni :)
Cok guzel bir ornekmis,duz renklede yapilabilir.Cok begendim :) Su kar dursada gitsem ip alsam :)
do_major geçmiş olsun...anjiyo basit operasyon...herşey yolunda gidecek merak etme...dua et...hamilelerin duası geçer...
kızlar bu arada sütyenlerim artık çok sıkıyor...hamileler için özel çamaşır varmı? marka önerisi verebilirmisiniz... sürekli büyüyecekler sabah işe giderken sütyensiz kalacağım birgün hiç olmayacak ...
bakıyorum bedenine karar verebilirsem alacağım :)Istersen bir bak derim hem bu karda kişta hiç mağaza gezecek durumda değilim ve anneler için tasarlandığı için daha konforlu
sağlıklı günlerimi unuttum diyebilirimHava acayip soğuk. Hasta olacağım korkusundan kat kat giyinmiş durumdayım. Keyifsizim bugün. Saçma sapan şeylere takılıyorum. Canımı sıkıyorum. Ağlamaklıyım. Hani nerdr bu keyifli günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?