Kizlar gecen gun Philips Avent'in yeni dogan biberon setinden almistim. Bugun kutusunu actigimda farkettim ki cam biberon almisim. Butun kutu yani 5 tane cam biberon cikti. Plastik mi daha iyi cam mi? Camdan tek korkum, cocuk ilerde elinden firlatirsa kirilir falan. Cam parcalanir falan diye. Siz ne tercih ettiniz? Gidip iade edicem, degistircem olmadi plastikle.
Çok geçmiş olsunGözüm aydın :/ bi 20 lik disim kırılıp ağrı yapmasi kalmıştı gece gece :/ saat 1 den beri herşeyi denedim kızlar dua edelim birbirimize kabul olur inş hem hayırlı kolay zamanında doğumlar için hem de ek olarak nolur dua edin hayirlisiysa bu dis ağrısı geçsin en azından dogum sonrasına kadar( bu saatten sonra doktorlar işlem yapmakta istemiyorlar bende hem iltihap hem curume vardı kırık da eklendi koku içinde kaldı galiba ((((
Umarım uyursun cnm ben de sut içtim yatasım var ama kızım var 3 yaşında yatamıyorumGunaydin canim ve gecmis olsun. Bogazin icin sicak su limon bal karisimi yap, bana iyi gelmisti. Bende bir gun guzel uyuyorum, bir gun gram uyku yok. Az kaldi artik sabredicez.
Simdi uyumayi denicem bakalim bu gece basarili olacak miyim uyku konusunda. Sabah ise gidicem nasil olacaksa. Sizden 8 saat gerideyim, bana iyi uykular :)
Canım cam daha sağlıklı plastikten hem onlar sıkıştırılmış cam ısıya da dayanıklı düşmeye çarpmaya da dayanıklı. Tek problem ağırlığı olur. Ben de dr brownsın cam kolik biberonunu aldım, plastiği ilerleyen safhada düşünüyorum. Bu arada eşin hemşerimmiş :) sen hangi ismi seçersen seç zaten Denizlililer o ismi tam söyleyemeyecek o yüzden kısıtlama kendiniKizlar gecen gun Philips Avent'in yeni dogan biberon setinden almistim. Bugun kutusunu actigimda farkettim ki cam biberon almisim. Butun kutu yani 5 tane cam biberon cikti. Plastik mi daha iyi cam mi? Camdan tek korkum, cocuk ilerde elinden firlatirsa kirilir falan. Cam parcalanir falan diye. Siz ne tercih ettiniz? Gidip iade edicem, degistircem olmadi plastikle.
Bende cam taraftarının ama set almicam 1 biberon 2 emzik yeterli olur kendi.tutmaya başlayana kadar sonrasında zaten biberon değişir :) ben acaba yanımızda sıcak su olsun diye termos da mı alsak die düşündüm su tek.bardakli olanlardanCanım cam daha sağlıklı plastikten hem onlar sıkıştırılmış cam ısıya da dayanıklı düşmeye çarpmaya da dayanıklı. Tek problem ağırlığı olur. Ben de dr brownsın cam kolik biberonunu aldım, plastiği ilerleyen safhada düşünüyorum. Bu arada eşin hemşerimmiş :) sen hangi ismi seçersen seç zaten Denizlililer o ismi tam söyleyemeyecek o yüzden kısıtlama kendini
En sagliklisi cam plastigi napcan zaten cocuk atsa bile biberonu halinin biseyin ustune atcak disardayken de sen goz kulak olursun bende oEllikle cam aldmKizlar gecen gun Philips Avent'in yeni dogan biberon setinden almistim. Bugun kutusunu actigimda farkettim ki cam biberon almisim. Butun kutu yani 5 tane cam biberon cikti. Plastik mi daha iyi cam mi? Camdan tek korkum, cocuk ilerde elinden firlatirsa kirilir falan. Cam parcalanir falan diye. Siz ne tercih ettiniz? Gidip iade edicem, degistircem olmadi plastikle.
Way gün belliEveeeet kızlar Allah izin verirse 24 kasımda 36+4 ken kavusucaz kızımla daha fazla durmaz dedi dr. Suyumuzda 1 hafta yetecek kadar anca dedi.epidural olacak inşallah o güne kadar dayanır miniğim çok heyecanlıyım
Canım panik olmaKizlar merhaba
Ben geldim doktordan. Bugün hastanedeki uzman doktor bakti iyice inceledi. Ilk defa gördüm bu doktoru. Bebek ters, poposu asagida kafasi sag üstte. Simdi önümüzde bir secenek var. Bu yöntemde bebege doktor ultrasonla bakarak disaridan elle cevirmeye calisiyor. Bunun icin bebegin durumu uygun mu diye bakti. Plasentam öndeymis, bu bir dezavantaj cünkü bu yöntemle plasentanin ayrilma riski var. Bu durumda acilen sezeryana aliniyorsunuz. Ama doktor ben plasentada öyle bir zorlanma görürsem aninda birakirim iptal ederim dedi. Kordonu da ensesinden geciyor, cevirirken kordonun dolanma ihtimali olabilir ama olmayabilir de. Ve kordon dolanmasi cok tehlikeli bir durum degilmis. Bu sekilde dogan cok bebek varmis. Dolanmasa iyi tabi. Suyu iyiymis, bu bir avantaj. Bebegin pozisyonu da döndürmeye uygunmus. Sonuc olarak doktor kolayca cevirebilecegimi düsünüyorum dedi. Normalde alman doktorlar cok emin olmazlarsa böyle rahat konusmuyorlar.
Bu isi 20 senedir yapan bir doktormus ve ayda 3-4 kere yapiyorum dedi. Simdiye kadar acil sezeryana alinan olmadi ama kücük de olsa risk her zaman var dedi. Bu uygulamayi yaparken ameliyathane bos ve doktor ve hemsireler benim icin hazir olacakmis. Ayrica yapildiktan sonra bir gece hastanede kalacagim.
Önümüzdeki secenekler: 1- bu uygulamayi 37+1 de yaptirmak, %50 ihtimalle bebek dönecek. Riskli bir durum olursa 37+1 de sezeryan dogum yapmis olcam. 2- Iki gün sonra gidip uygulamayi istemedigimi söylersem bana 39+2 veya 39+3 icin sezeryan günü verecekler.
Simdi ben de diyorum ki madem her iki durumda da sonum sezeryan olarak görünüyor, bir deneyeyim. Tek kötü yani deneme basarisiz olursa 2 hafta erken dogmus olacak bebek. Bu da iyi degil ama pozitif düsünmeye calisiyorum.
Cok yazdimkafam biraz dolu ondan...
K.bakmayın çok geride kalmış yazdığınızeşin mi yapacak yok artık samimiyeti iyce abarttınız, tertemiz güzellik salonları var ne güne duruyor onlar
Geçen hafta baktım14 15 16 kilolar duydum
19 kilo aldım ben hey gidiiiiii
Bizde de geçende annmn komşusu sordubende cok gicik oluyorum isme karisan oldumu yaa... valla bizde esimle evde karar verdik oyle herkese dedik kizimizin adini.. kv gorucmem birsey dedigindede hep oglunu araya kattim bende.. oglunuz boyle istiyor abin boyle istiyor fln!! birde bu aralar beni gicik eden bir konu daha var! kv gorumcem tutturmus biz fala baktirdik senin bebegin oglan olcak. Hay allahim yaaaa !!!Yaaa sabiiiir...
hahaahhaha kiz yazik valla
Valla cnm artik heran temiz olmamiz lazim:) bebislerin isi belli olmiyooor
Masallah cnm buyumus kocaman olmus bebisinRabbim sagsaglim kavustursun insallahhhhhh
Ben başladım cnm son 1 hafta kalaKızlar bide bişi sorucam ben şimdi haftaya doğum olacak ya nasip olursa göğüs ucu kremini sürmeye başlim mi ben artık ?
Sabah sabah iyi güldüm bunaBabannem gibi.Hep der hiç bi yerimi açıp da görmemiştir rahmetli diye ama 9 çocuğu var
Erkekler bu konuları sevmiyorlar çoğu öyle sıkma canınıEşimle tartıştık şimdi yatağa geldim.
bizim hamişler grubu var watshapta beş kişiyiz hamile. Üniversite arkadaşlarım dan oluşuyor. Kızlar dan biri yazmış eşim normal doğum istemiyor sezaryen olmamı istiyor demiş. biz de nedendedik.
Kocası bebek sıkışır falan tehlikeli olur falan diyormuş.
Arkadaşlardan biri de bence başka birşey için normal doğumu istemiyor eşin
Dedi. (Sebebini anladınız)
Neyse güldük eğlendik.
Bende eşime anlattım isim vermedn
Böyle kocalar da varmış dedim.
Bana kızdı böyle şeyler anlatma bana diye.
Cook katı böyle konular da
Halbuki merak etmiştim bende normal düşünüyorum acaba onun da aklına öyle şeyler geliyor'mu diye merak etmiştim
İnşallah bizimde öyle olacakAy evettt doğum hediyesi alınıyo bizimki araba alacakmış banaben kolye bileklik felan bekliyodum ama süt izni için lazım olacak eve rahat gidip gelim diye araba bakıyomuş
Cnm Rabbim şifa versin inşallahGözüm aydın :/ bi 20 lik disim kırılıp ağrı yapmasi kalmıştı gece gece :/ saat 1 den beri herşeyi denedim kızlar dua edelim birbirimize kabul olur inş hem hayırlı kolay zamanında doğumlar için hem de ek olarak nolur dua edin hayirlisiysa bu dis ağrısı geçsin en azından dogum sonrasına kadar( bu saatten sonra doktorlar işlem yapmakta istemiyorlar bende hem iltihap hem curume vardı kırık da eklendi koku içinde kaldı galiba ((((
Bizimki de avent camKizlar gecen gun Philips Avent'in yeni dogan biberon setinden almistim. Bugun kutusunu actigimda farkettim ki cam biberon almisim. Butun kutu yani 5 tane cam biberon cikti. Plastik mi daha iyi cam mi? Camdan tek korkum, cocuk ilerde elinden firlatirsa kirilir falan. Cam parcalanir falan diye. Siz ne tercih ettiniz? Gidip iade edicem, degistircem olmadi plastikle.
Amiiin inşallahKaynanalardan çok bahsedilmiş, kaynanam ve görümcem beni fena şaşırttı valla.
İlk zamanlar adını anmıyorlardı bebeğin, koyduğum ismi beğenmemişlerdi vs.
Sonradan büyük bi sevgi kapladı içlerini :)
Görümcem 10 tane takım, alt açma örtüsü, çorap, patik, önlük hatta ağız silme bezlerine kadar almış.
Kaynanamın aldıklarının hepsini görmedim ama aldıklarının dışında 3 tane battaniye, süveterler, hırkalar, patikler örmüş.
Ayrıca arabasını ve komidinini aldı, bana da doğum günümde hamile pantolonu, bluzu, terliğine kadar almıştı.
Allah kalpleri yumuşatıyor demek ki torun olunca :)
Annem de nerdeyse bütün kıyafetlerini, beşiğini, pusetini aldı.
Teyzem bilezik hazırlamış bebişe, battaniyesini, örgülerini vs hazırlamış.
Arkadaşlarımın hepsi 3-5 takım alıp getirdiler her görüştüğümüzde.
Evin bi odası doldu taştı şimdiden, bebek bereketiyle geliyor dedikleri bu olsa gerek kızlar:)
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize:)
anladım cnm sağolCanım galiba böyle bişey
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, bebeğim biberonu rahatça kavramaya başlayınca ağır olmasın diye plastik alayım diyorum.Bende cam taraftarının ama set almicam 1 biberon 2 emzik yeterli olur kendi.tutmaya başlayana kadar sonrasında zaten biberon değişir :) ben acaba yanımızda sıcak su olsun diye termos da mı alsak die düşündüm su tek.bardakli olanlardan
canım benim de aynısı 16 aralık doğum tarihi gözükjüyorSizin bugun tam kac hafta kac gunluk. Benim 35+3 çıkıyor hesaplayicilarda. Dogum tarihimde 16 Aralık görünüyor.
Çocuk biraz büyüdüğünde kesinlikle cam kullanma canım. Görümcem bebekken elinden düşürmüş kırmış baya bi cam kırık dikiş uğraşmışlarKizlar gecen gun Philips Avent'in yeni dogan biberon setinden almistim. Bugun kutusunu actigimda farkettim ki cam biberon almisim. Butun kutu yani 5 tane cam biberon cikti. Plastik mi daha iyi cam mi? Camdan tek korkum, cocuk ilerde elinden firlatirsa kirilir falan. Cam parcalanir falan diye. Siz ne tercih ettiniz? Gidip iade edicem, degistircem olmadi plastikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?