2016 Aralık Anneleri

Kizlar gecen gun Philips Avent'in yeni dogan biberon setinden almistim. Bugun kutusunu actigimda farkettim ki cam biberon almisim. Butun kutu yani 5 tane cam biberon cikti. Plastik mi daha iyi cam mi? Camdan tek korkum, cocuk ilerde elinden firlatirsa kirilir falan. Cam parcalanir falan diye. Siz ne tercih ettiniz? Gidip iade edicem, degistircem olmadi plastikle.

Ben mamajonun takimini aldim. Bal mumundan ici cam gibi ama disi plastik, insallah memnun kaliriz. Gittigim.hastane tavsiye etmisti

Çok geçmiş olsun

Umarım uyursun cnm ben de sut içtim yatasım var ama kızım var 3 yaşında yatamıyorum

Canım cam daha sağlıklı plastikten hem onlar sıkıştırılmış cam ısıya da dayanıklı düşmeye çarpmaya da dayanıklı. Tek problem ağırlığı olur. Ben de dr brownsın cam kolik biberonunu aldım, plastiği ilerleyen safhada düşünüyorum. Bu arada eşin hemşerimmiş :) sen hangi ismi seçersen seç zaten Denizlililer o ismi tam söyleyemeyecek o yüzden kısıtlama kendini

Bende cam taraftarının ama set almicam 1 biberon 2 emzik yeterli olur kendi.tutmaya başlayana kadar sonrasında zaten biberon değişir :) ben acaba yanımızda sıcak su olsun diye termos da mı alsak die düşündüm su tek.bardakli olanlardan

En sagliklisi cam plastigi napcan zaten cocuk atsa bile biberonu halinin biseyin ustune atcak disardayken de sen goz kulak olursun bende oEllikle cam aldm

Eveeeet kızlar Allah izin verirse 24 kasımda 36+4 ken kavusucaz kızımla daha fazla durmaz dedi dr. Suyumuzda 1 hafta yetecek kadar anca dedi.epidural olacak inşallah o güne kadar dayanır miniğim çok heyecanlıyım
Way gün belli
Hayırlı olsun bakalım
Canım panik olma
Öyle yada böyle doğurtacaklar :)
2 haftada erken değil

eşin mi yapacak yok artık samimiyeti iyce abarttınız, tertemiz güzellik salonları var ne güne duruyor onlar
K.bakmayın çok geride kalmış yazdığınız
Cevap vermeden duramadım
Pardon siz bebeği samimi olmadan nasıl yaptınız ?

14 15 16 kilolar duydum

19 kilo aldım ben hey gidiiiiii
Geçen hafta baktım
Totalde 9kg aldım bakalım

Bizde de geçende annmn komşusu sordu
Doğa dedim
O neeeeeey dedi
Eskiler beğenmiyor
Hemen soru şu kuranda geçiyormu
Allah için kuranda geçmesi şart mı
Çok anlamsız ismi geçiyor diye koydular Bir de sanki islam'ın her şartını yapıyorlardı bir bu kaldı

Kızlar bide bişi sorucam ben şimdi haftaya doğum olacak ya nasip olursa göğüs ucu kremini sürmeye başlim mi ben artık ?
Ben başladım cnm son 1 hafta kala

Babannem gibi.Hep der hiç bi yerimi açıp da görmemiştir rahmetli diye ama 9 çocuğu var
Sabah sabah iyi güldüm buna

Erkekler bu konuları sevmiyorlar çoğu öyle sıkma canını

Ay evettt doğum hediyesi alınıyo bizimki araba alacakmış bana ben kolye bileklik felan bekliyodum ama süt izni için lazım olacak eve rahat gidip gelim diye araba bakıyomuş
İnşallah bizimde öyle olacak
Tek sıkıntı doğuma yetişmiyor şubatta alabilecek
Zaten evdeyim
Martta işe başladığım da lazım olacak asıl

Cnm Rabbim şifa versin inşallah

Bizimki de avent cam
Kolay kolay kırılmaz

Kızlar İnanamıyorum ya ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi doğum yaklaştıkça çeneler epey bir düştü:) herkesi bir heyecan sardı Bana da son 7 Haftaya bugün inşallah bebeğim kucağımda :)

Ben de bugün Ağdaya gidiyorum
Eşimle samimi olmayım dedim
Güzellik salonuna gideyim dedim
Ordan da saçımı boyatacam
Sonra 2 vizem var dua edin hiç çalışmadım ama geçeyim :)
İnanamıyorum haftaya bugün hastanedeyim çok ürkünçç

Kaynanalardan çok bahsedilmiş, kaynanam ve görümcem beni fena şaşırttı valla.
İlk zamanlar adını anmıyorlardı bebeğin, koyduğum ismi beğenmemişlerdi vs.
Sonradan büyük bi sevgi kapladı içlerini :)
Görümcem 10 tane takım, alt açma örtüsü, çorap, patik, önlük hatta ağız silme bezlerine kadar almış.
Kaynanamın aldıklarının hepsini görmedim ama aldıklarının dışında 3 tane battaniye, süveterler, hırkalar, patikler örmüş.
Ayrıca arabasını ve komidinini aldı, bana da doğum günümde hamile pantolonu, bluzu, terliğine kadar almıştı.
Allah kalpleri yumuşatıyor demek ki torun olunca :)
Annem de nerdeyse bütün kıyafetlerini, beşiğini, pusetini aldı.
Teyzem bilezik hazırlamış bebişe, battaniyesini, örgülerini vs hazırlamış.
Arkadaşlarımın hepsi 3-5 takım alıp getirdiler her görüştüğümüzde.
Evin bi odası doldu taştı şimdiden, bebek bereketiyle geliyor dedikleri bu olsa gerek kızlar:)
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize:)

Amiiin inşallah
Sağ salim kavuşmak ve büyütmek nasip etsin inşallah hepimize

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, bebeğim biberonu rahatça kavramaya başlayınca ağır olmasın diye plastik alayım diyorum.
Bebekli arkadaşlarımın hepsinin çantasında dediğin gibi bir termos ve cam rende var, yanında taşımayanı hiç görmedim:)

Çocuk biraz büyüdüğünde kesinlikle cam kullanma canım. Görümcem bebekken elinden düşürmüş kırmış baya bi cam kırık dikiş uğraşmışlar

Ben bi tane cam aldım şimdilik bide emzik bide en küçük boy plastik alıcam zaten pek kullanamaz kendi ben tutarım ilerdede plastik kızımda epey eskitmiştik plastik ve cam cam sağlıklı ama kırılıyo haliyle inşallah gerek kalmaz bu defa emziriririm hastanede kaldıgında ordan biberon veriyolardı özel poşetlenmiş dezenfekte edilmiş biberonlar tek kullanımlıktı bide emmeyen çoçukta bi yere gidince termos işe yarıyordu

Günaydın kızlar ya sabah sonuçlarlma bakarken bişey farkettim.yeni yaptırdığınız kan değerlerinizde bhcg değeri kaç yazıyo? Benim hep 1000 çkardı 14.000 olmuş. Benim bildiğim son ay sabit kalır yada azalır niye bu yükseldi bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…