Keske nstyi sonra yapsa olmuyo iste once muayene edio sonra nst alio. Ancak derimki once nst cekilse sonra muayene etseniz diyeblirim. Off illa o parmak grcek gene galibaSanmam cnm nst günüm diye gidersen çekeceklerini.hastanen çeksin der karnımda biraz ağrı var desen nstden sonra sancı varsa parmakla bakmak isteyenilir kabul etme kendi drna git sancı çıkarsa.
Iste acilden gidince ole bakiolar napsam parmak muayene istemiorum mu desem.Devlete sancim var diye gidince parmakla mi muayene ediyolar? ben randevulu gittigimde ultrasonla bakti nst ye yolladi.
Iste acilden gidince ole bakiolar napsam parmak muayene istemiorum mu desem.
Off her turlu o muayeneyi yicem ben neyseGebelik haftani soyle normalde randevum 2 gun sonraydi ama sanki kasilmam var gibi doktorum da oyle bir durumda nst cektirip bana goster demisti de cekerler heralde amma yazdim
Kızlar birşey sorucam. Benim Doğum sanıyorum ki aralığın son 3-4 günü yada ocağın ilk 3-4 günü olacak diye tahmin ediyorum. Daha doktorla net bir sezeryan tarihi konuşmadık. Aralığın diyelim ki 30 unda aldılar sezeryana nüfus cüzdanına 2/3 ocak falan yazılabiliyor mu. Eskiden oluyordu da şimdi oluyor mu acaba. Aslında şimdi okullarda falan sene değil ay hesabı bakılıyor ama yine de merak ettim
Anladin mi kiz mesajiEwt cnm bi hesaplayim dedim hesaplayicida ole yani ayniyiz.
Valla bilemiyorum artik 2 yi gectimde 10 cm dusununce zaten bende ipler kopuyo
Kiz once bi bu mesaji anlayip cozekte dogum tarihine bakariz :)
Anladim canm. Dogru haklisin bnde solenidum falan ama dogumdan sonra alir belki ne kaldiysa daha alinck diodm.sasirtti valla buyuklerr saklamis kendini.
Hahahahah
Aynen aynen cnm. Esinle samimi olmaya gerek yok guzellik salonu diye bse varmis bliosunbilmiyoduysan ogren bacim :) ben cahil kalanlardanim demekki.
Oh oh hadi gule gule kullanin
Arabayla puset diyodu ama bu kadarinj beklemiyodum sasirdim o yuzden. Gorumce mevzusu bende yok cunku daha kucuk 16 yasinda ondan bse beklick deglm elbet :) amcamiz var tip okuyo son senesi o hediyesini alir gelir zaten.
Yok okumadan bi daha.. okudum yarisinda devreler yandi :)Anladin mi kiz mesaji
Gözüm aydın :/ bi 20 lik disim kırılıp ağrı yapmasi kalmıştı gece gece :/ saat 1 den beri herşeyi denedim kızlar dua edelim birbirimize kabul olur inş hem hayırlı kolay zamanında doğumlar için hem de ek olarak nolur dua edin hayirlisiysa bu dis ağrısı geçsin en azından dogum sonrasına kadar( bu saatten sonra doktorlar işlem yapmakta istemiyorlar bende hem iltihap hem curume vardı kırık da eklendi koku içinde kaldı galiba ((((
Hadi bakalim cumaydi carsambaydi derken bugune kadar degisti gunum :) oglusumu gorcem bugun.
Ay buna çok güldüm.Duru ismi cok guzel. Bende dusunmustum baslarda, sonra vazgectim. Esim Denizli'li orda her eylemin sonuna "duru" eklemesi yapiyorlar nerdeyse. Gelip-duru, gidip-duru, bakip-duru :))) Dedim olmasin, siveden eledik onu
Allah iyiligini versinYok okumadan bi daha.. okudum yarisinda devreler yandi :)
Kızlar oturduğum yerde bırakıcam şimdi belimi ve kalçamı, acayip ağrım var penguen adımları atmaya başladım
Benimde yarın son muayane kaç kg oldu acaba 11 gün evvel 2900grdı
Doğuncaya kadar 3500 olur inşallah
Dr önde gidiyor dedi ama son haftalarda çok kilo almıyor bebişler diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?