2016 Aralık Anneleri

Kizlar seker hep dusuk cikiyodu. Dun verdigim kanda yuksek cikmis. Elimde degl sonucta kv aldi aile hkm. Sekeri yuksek cikmis demis. napiyim ben smdi. Seker yuklemesini bilincli olarak yaptirmamistim bunun bana zarari olckmi yani smdi napmaliyim?. Neyi yemeyim?

Herkese slm uzunnnn zamandır takip edemedim. Artık sona yaklaştık perşembe doğum tarihimiz belli olucak. Haftaya pzt salı yada çarşamba olucak büyük ihtimal

Ben cok enerjisiz uyaniyorum artik kizlar Cogumuz böyle zaten. Bir de ellerim sismis oluyor sabah. Bir sey tutamiyorum agriyorlar. Ayaklarimda sislik yok ama ellerimde her sabah oluyor.
Canim inan bana 2 gundur . Oyle halsiz uyaniyorum ki sanki geceleri dayak yiyorum. Anlamadim gitti. Elim hic bir işe gitmiyor . Simdi hala uzaniyorum hic kalkip iş yapasim yok..

Eger yemekten hemen sonra yaptirdiysan ve o yemekte seker yükseltecek bir sey yediysen ondan da olmus olabilir. Bu sürekli yüksek oldugu anlamina gelmeyebilir aslinda.
Genel olarak ama sekeri düsük tutmak icin biliyosun ekmek, makarna, pirinc, hamurisi, tatli seker cikolata ve asiri meyveden uzak durmak lazim.

Canim inan bana 2 gundur . Oyle halsiz uyaniyorum ki sanki geceleri dayak yiyorum. Anlamadim gitti. Elim hic bir işe gitmiyor . Simdi hala uzaniyorum hic kalkip iş yapasim yok..

Ayni durum iste. Zaten gece de cok uyaniyorum karnim baya rahatsiz ediyor, acaba diyorum bebek de mi rahatsiz oluyor.
Yapacak da bir sürü isim var aslinda

Şansın böylesi yani allah yardim ediyo hamilelere

benim oğlum da öyle 30. haftada kanala girdiğinden beri sadece poposunu sivriltiyor ağır ağır.. bir şey yoktur Allahın izniyle. benim de aklım hep orda

Popo göbegimde sürekli tümsek var gibi. arada sag kaburgamda tekmelerle minik tepecikler olusuyo. bazen de kafasinin oldugu yerde biseyler oluyo anlamiyorum. ama eskiye göre sıkısıp kalmıs gibi

Evet ya öyle sert hareketleri yok artık 1 hafta var doğuma bişe olacak diye ödüm kopuyor ya rabbim korusun bize bağışlasın az hareketlerinde değişiklik olsa başlıyorum ağlamaya bişe oldu işte diye

Haklısın valla canım dün sordum doktoruma bebeğin suyu iyi, başı da çok yakın değil kanala dedi. Gelişimini zaten tamamladı ama Bekleyebildiğin kadar bekleyelim gelmezse 28inde alalım dedi. Annemlerin tahmini de o yönde sanki beklemeyecek gibi geliyor diyorlar. Bakalım hayırlısı istediği zaman gelsin artık :)
Şimdi ılık bir duş aldım uzanıyorum biraz hafifledi.
Amin çok sağol canım inşallah beni çok telaşa düşürmeden vakitlice gelir :) gece gelmesinden korkuyorum

Ben cok enerjisiz uyaniyorum artik kizlar Cogumuz böyle zaten. Bir de ellerim sismis oluyor sabah. Bir sey tutamiyorum agriyorlar. Ayaklarimda sislik yok ama ellerimde her sabah oluyor.

Aynen bende ellerimde görünen bir şişlik yok ama ağrıyor sabahları, hiç bir şey tutamıyorum, sabah şişenin kapağını bile açamadım

Aynen bende ellerimde görünen bir şişlik yok ama ağrıyor sabahları, hiç bir şey tutamıyorum, sabah şişenin kapağını bile açamadım
Karpal tünel sendromu olabilir canım hamilelikte olabiliyormuş. Benim de 2 aydır falan sabah kalktığımda bilek ağrısı oluyor ve parmaklarım tam kapanmıyor avuç içine hatta sağ elimdeki 2 parmağım takılıyor kapanınca:) ama bir 15-20 dk sonra falan ağrı sızı kalmıyor.

Canım HgbA1c diye bir tahlil var kanda bakılan, son üç aylık şeker düzeyini gösteriyor, eğer 6 ın altındaysa sorun yoktur, aile Hekimin hiç bilgi vermedi mi başka? Bence tekrar yaptır hatta bu dediğim tahlili de yaptır yine yüksek çıkarsa dahiliye doktoruna git derim ben

Ya öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. Kızımda hiç böyle olmamıştı ama şimdi sanırım kızımla da ilgilendiğimden bitkin düşüyorum. Birde kızımda 25 kilo almıştım bunda henüz 7.5 kilo aldım ama sanki önümde kocaman bi karpuz var çok ağırlık yapıyor cidden. Derimi geriyor sanki çıkıp fırlayacak ki daha 7 hafta falan var :/ ev süpürmek ve tezgahta bişilerle uğraşmak resmen eziyet oldu. Çok şükür haftada bir abla geliyor yardıma da ev alıp başını gitmiyor. Hele sırtımda bi nokta var azıcık ayakta dursam emen batmaya başlıyor. Eskiden arabayı garajdan çıkarmaya üşenirdim her yere yürürüm diye giderdim iki üç gündür kızımı kreşe almaya 250 metrelik yere arabayla gidiyorum sırtımın batması yüzünden . Ne çok dert yandım demi :)

Simdi ozele geccem cnm baksin bakalim.sonuca ne dicek tsk ederim bilgi icin sorarim napmaliyim die. Tuh yaa son surda 3 hafta bse kaldi hep.dusuktu yuksek cikmis hurma yemistim ekstra olarak bse tuketmedimki ben. Ac karna yaptirmistim

Demistim kasilmam var diye. Bakalim benm basima neler gelcek.. gidelim gorelim. Bide seker cikti basima hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…