- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Canim inan bana 2 gundur . Oyle halsiz uyaniyorum ki sanki geceleri dayak yiyorum. Anlamadim gitti. Elim hic bir işe gitmiyor . Simdi hala uzaniyorum hic kalkip iş yapasim yok..Ben cok enerjisiz uyaniyorum artik kizlarCogumuz böyle zaten. Bir de ellerim sismis oluyor sabah. Bir sey tutamiyorum agriyorlar. Ayaklarimda sislik yok ama ellerimde her sabah oluyor.
Kizlar seker hep dusuk cikiyodu. Dun verdigim kanda yuksek cikmis. Elimde degl sonucta kv aldi aile hkm. Sekeri yuksek cikmis demis.napiyim ben smdi. Seker yuklemesini bilincli olarak yaptirmamistim bunun bana zarari olckmi yani smdi napmaliyim?. Neyi yemeyim?
Canim inan bana 2 gundur . Oyle halsiz uyaniyorum ki sanki geceleri dayak yiyorum. Anlamadim gitti. Elim hic bir işe gitmiyor . Simdi hala uzaniyorum hic kalkip iş yapasim yok..
Ewt onu anlatmistim dans edio gbi bseler yapio bi sure sonra duruyo die. Nstdede yapti onu nedir o blmiorum bi turlu. Bi dahakine ewe nstyle usg cihazi alcm
Nst odasinastajyer koymuslar kapidan sesleniolardi nst bekleyen die. Biri girdi iceri. Bnde dedim muayene olmadim ama once nst mi cekiliyim dedim. Oda once cekilsin o zaman nst yide alir gidersiniz muayeneye dedi :)) iyi tabi efendim dedm bnde haha.
benim oğlum da öyle 30. haftada kanala girdiğinden beri sadece poposunu sivriltiyor ağır ağır.. bir şey yoktur Allahın izniyle. benim de aklım hep orda
Popo göbegimde sürekli tümsek var gibi. arada sag kaburgamda tekmelerle minik tepecikler olusuyo. bazen de kafasinin oldugu yerde biseyler oluyo anlamiyorum. ama eskiye göre sıkısıp kalmıs gibi
Haklısın valla canım dün sordum doktoruma bebeğin suyu iyi, başı da çok yakın değil kanala dedi. Gelişimini zaten tamamladı ama Bekleyebildiğin kadar bekleyelim gelmezse 28inde alalım dedi. Annemlerin tahmini de o yönde sanki beklemeyecek gibi geliyor diyorlar. Bakalım hayırlısı istediği zaman gelsin artık :)Canım sanki senin bebiş 2 hafta bekletmeyecek seni, nerdeyse bir haftadır doğum belirtileri yaşıyorsun takip edebildiğim kadarıyla. Bu bel Ağrı'ları için duş çok faydalıymış bir de masaj, okuduğum doğum kitaplarında hep öyle yazıyordu. Allah dayanma gücü versin, inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın vakti gelince
Ben cok enerjisiz uyaniyorum artik kizlarCogumuz böyle zaten. Bir de ellerim sismis oluyor sabah. Bir sey tutamiyorum agriyorlar. Ayaklarimda sislik yok ama ellerimde her sabah oluyor.
Karpal tünel sendromu olabilir canım hamilelikte olabiliyormuş. Benim de 2 aydır falan sabah kalktığımda bilek ağrısı oluyor ve parmaklarım tam kapanmıyor avuç içine hatta sağ elimdeki 2 parmağım takılıyor kapanınca:) ama bir 15-20 dk sonra falan ağrı sızı kalmıyor.Aynen bende ellerimde görünen bir şişlik yok ama ağrıyor sabahları, hiç bir şey tutamıyorum, sabah şişenin kapağını bile açamadım
Kizlar seker hep dusuk cikiyodu. Dun verdigim kanda yuksek cikmis. Elimde degl sonucta kv aldi aile hkm. Sekeri yuksek cikmis demis.napiyim ben smdi. Seker yuklemesini bilincli olarak yaptirmamistim bunun bana zarari olckmi yani smdi napmaliyim?. Neyi yemeyim?
Ya ben de aynıyım 2 gündür... ayağa kalkmaya korkuyorum. Oturup yatmaktan da kuyruk sokumum yok şuanBenim de kalcam cok fena. Topallayarak yuruyorum bazen
Ben lansinoh tekli elektrikli aldım. Baya bi araştırmıştım, çok tavsiye ediyorlar, inşallah iyidir.kızlar süt sağma makinesi aldınız mı ? bi de hangi marka aldınız ?
Simdi ozele geccem cnm baksin bakalim.sonuca ne dicek tsk ederim bilgi icin sorarim napmaliyim die. Tuh yaa son surda 3 hafta bse kaldi hep.dusuktu yuksek cikmis hurma yemistim ekstra olarak bse tuketmedimki ben. Ac karna yaptirmistimCanım HgbA1c diye bir tahlil var kanda bakılan, son üç aylık şeker düzeyini gösteriyor, eğer 6 ın altındaysa sorun yoktur, aile Hekimin hiç bilgi vermedi mi başka? Bence tekrar yaptır hatta bu dediğim tahlili de yaptır yine yüksek çıkarsa dahiliye doktoruna git derim ben
Ciddimisin sancın 90 ken bebeğin kalp atışlarının yüksek olması iyi bişe ama sancı 100 90 sıkıntı olanilir bi dr na göster bakalımNst sonucundada kalp atisi 160 larin baya ustune cikmis. Sancida 100 90 lari gormus.
Gidiorum hastaneyeCiddimisin sancın 90 ken bebeğin kalp atışlarının yüksek olması iyi bişe ama sancı 100 90 sıkıntı olanilir bi dr na göster bakalım
Parmaktan kurtulamıcaksın galibaGidiorum hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?