2016 Aralık Anneleri

Günaydın herkese :) dün annemle yürüyüşe diye çıktık toplam 10000 adım atmışız, farkına varmadan çok yorulmuşum, ama iyi oldu rahatça uyudum. Bıgün de hedefim 10000 adım bakalım. Sırf yürüyüş olsun diye evdeki eksikleri tek tek alıyorum

kızlar doğum yaklaştıkça duygularım karman çorman oldu. sizde öyle misiniz? biraz tırsıyorum ve hazır değilmişim gibi hissediyorum! ne çabuk geçti di mi...

Dün benim doktorum beni uyardı bu son haftalarda duygu dalgalanmaları olabilir hormonların etkisiyle diye, bunlar doğalmış yani, hazır değilmiş hissi bende de oluyor doğum yaklaştıkça ama hamile kalıp bu bebekleri bu haftalara getirebilecek bedenlerimiz bence anneliği de en güzel şekilde yapar diye rahatlatıyorum kendimi :)

kızlar süt sağma makinesi aldınız mı ? bi de hangi marka aldınız ?

Ben almadım henüz doğumdan sonra uzun bir süre çalışmayı düşünmüyorum belki gerek kalmaz diye düşündüm çünkü alırsam elektrikli alacağım onlar da çok pahalı geldi bana

Benimde yarın son muayane kaç kg oldu acaba 11 gün evvel 2900grdı
Doğuncaya kadar 3500 olur inşallah
Dr önde gidiyor dedi ama son haftalarda çok kilo almıyor bebişler diye biliyorum ben
Bende gun saymak istiyorummmmmm...aralığı bekletirim dedi doktor

Kızlar oturduğum yerde bırakıcam şimdi belimi ve kalçamı, acayip ağrım var penguen adımları atmaya başladım
Ben kalkınca başta adım bile atamıyorum sonra paytak paytak açılıyorum

kızlar doğum yaklaştıkça duygularım karman çorman oldu. sizde öyle misiniz? biraz tırsıyorum ve hazır değilmişim gibi hissediyorum! ne çabuk geçti di mi...
Bana da geçmiyo gibi geliyo bakıyom bakıyom hafta hep 35 ben kendimi 38 hissediyorum

Dayanamadım parol aldım az önce ama bana mısın demedi. 2 hafta nasıl dayanıcam kara kara düşünüyorum
doğurmadan rahat yok bize, hoş doğurunca da rahat olmayacak gibi

Canım sanki senin bebiş 2 hafta bekletmeyecek seni, nerdeyse bir haftadır doğum belirtileri yaşıyorsun takip edebildiğim kadarıyla. Bu bel Ağrı'ları için duş çok faydalıymış bir de masaj, okuduğum doğum kitaplarında hep öyle yazıyordu. Allah dayanma gücü versin, inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın vakti gelince

inşallah geçip gider bu hisler, sanki beceremeyecekmişim gibi geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya kızlar bu kız bi tuhaf hareket ediyo böyle sadece popoyu kaldırıyo indiriyo sakin sakin.dün kontrolüm vardı biliyosunuz su dışında sıkıntı ypktu ama acaba büyüdü ondan mı böyle.sizde durumlar ne hareket açısından?

benim oğlum da öyle 30. haftada kanala girdiğinden beri sadece poposunu sivriltiyor ağır ağır.. bir şey yoktur Allahın izniyle. benim de aklım hep orda

Popo göbegimde sürekli tümsek var gibi. arada sag kaburgamda tekmelerle minik tepecikler olusuyo. bazen de kafasinin oldugu yerde biseyler oluyo anlamiyorum. ama eskiye göre sıkısıp kalmıs gibi

Saol canim :) evet zorunlu degil tabi, istersen yapiyolar. Bir sürü alternatif metod da var okudum ettim. Ben bu hafta onlari da yaparim. Isigi da deneyeyim bu hafta. Belki o zamana dönmüs olur insallah :)

Herkese günaydınnn..Sabah kalktım telefonun hava durumunda hissedilen sıcaklık 2 derece yazıyor.Hissetmen istediğimden emin değilim :)

Burasi dün sifir dereceydi, dondum

@mutlusey tam az önce mail attim senin yazdigini gördüm :) izin verdim fotografciya. Cekimin parasini vermistik zaten. O da en bastan zaten sitesinde aciklamalarda belirtmis, fotograflarinizi kullanirsam size ücretsiz veriyorum diye. Simdi degistirmez o kuralini :) Bakalim hangilerini kullanacak merak ediyorum.

Ewt onu anlatmistim dans edio gbi bseler yapio bi sure sonra duruyo die. Nstdede yapti onu nedir o blmiorum bi turlu. Bi dahakine ewe nstyle usg cihazi alcm
Ne yaptin da atlattin muayeneyi ?
Nst odasinastajyer koymuslar kapidan sesleniolardi nst bekleyen die. Biri girdi iceri. Bnde dedim muayene olmadim ama once nst mi cekiliyim dedim. Oda once cekilsin o zaman nst yide alir gidersiniz muayeneye dedi :)) iyi tabi efendim dedm bnde haha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…