- 9 Şubat 2016
- 242
- 443
- 33
ben almadım, doktorum almana gerek yok eğer sütün gelmezse ya da bebek emmezse alırsın dedi ve aventi öneriyorlar geneldekızlar süt sağma makinesi aldınız mı ? bi de hangi marka aldınız ?
kızlar doğum yaklaştıkça duygularım karman çorman oldu. sizde öyle misiniz? biraz tırsıyorum ve hazır değilmişim gibi hissediyorum! ne çabuk geçti di mi...
kızlar süt sağma makinesi aldınız mı ? bi de hangi marka aldınız ?
Dayanamadım parol aldım az önce ama bana mısın demedi. 2 hafta nasıl dayanıcam kara kara düşünüyorumBenim de kalcam cok fena. Topallayarak yuruyorum bazen
Karisikti :)Allah iyiligini versinmesaji mi guzel yazmamisim ?
Bende gun saymak istiyorummmmmm...aralığı bekletirim dedi doktorBenimde yarın son muayane kaç kg oldu acaba 11 gün evvel 2900grdı
Doğuncaya kadar 3500 olur inşallah
Dr önde gidiyor dedi ama son haftalarda çok kilo almıyor bebişler diye biliyorum ben
Ben kalkınca başta adım bile atamıyorum sonra paytak paytak açılıyorumKızlar oturduğum yerde bırakıcam şimdi belimi ve kalçamı, acayip ağrım var penguen adımları atmaya başladım
Bana da geçmiyo gibi geliyo bakıyom bakıyom hafta hep 35 ben kendimi 38 hissediyorumkızlar doğum yaklaştıkça duygularım karman çorman oldu. sizde öyle misiniz? biraz tırsıyorum ve hazır değilmişim gibi hissediyorum! ne çabuk geçti di mi...
Dayanamadım parol aldım az önce ama bana mısın demedi. 2 hafta nasıl dayanıcam kara kara düşünüyorum
doğurmadan rahat yok bize, hoş doğurunca da rahat olmayacak gibi
Günaydın herkese :) dün annemle yürüyüşe diye çıktık toplam 10000 adım atmışız, farkına varmadan çok yorulmuşum, ama iyi oldu rahatça uyudum. Bıgün de hedefim 10000 adım bakalım. Sırf yürüyüş olsun diye evdeki eksikleri tek tek alıyorum
Dün benim doktorum beni uyardı bu son haftalarda duygu dalgalanmaları olabilir hormonların etkisiyle diye, bunlar doğalmış yani, hazır değilmiş hissi bende de oluyor doğum yaklaştıkça ama hamile kalıp bu bebekleri bu haftalara getirebilecek bedenlerimiz bence anneliği de en güzel şekilde yapar diye rahatlatıyorum kendimi :)
Ben almadım henüz doğumdan sonra uzun bir süre çalışmayı düşünmüyorum belki gerek kalmaz diye düşündüm çünkü alırsam elektrikli alacağım onlar da çok pahalı geldi bana
hadi bakalim artik yazarsin buraya :)Hadi bnde gidiyorum nstye once sonra hastaneye bakalim bize neler olmusmssss
Yazmammmmmiiiii :)) yatiozz nst dehadi bakalim artik yazarsin buraya :)
Lansinoh aldım canım ben elektrikli.işe başlıcağım için mecbur lazımdı indiirmde bulmuşken aldımkızlar süt sağma makinesi aldınız mı ? bi de hangi marka aldınız ?
Yazmammmmmiiiii :)) yatiozz nst de
Ahh ahh o ağrılar. Benimde cati ağrısı çok fena. Sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum yaaKızlar oturduğum yerde bırakıcam şimdi belimi ve kalçamı, acayip ağrım var penguen adımları atmaya başladım
benim oğlum da öyle 30. haftada kanala girdiğinden beri sadece poposunu sivriltiyor ağır ağır.. bir şey yoktur Allahın izniyle. benim de aklım hep ordaYa kızlar bu kız bi tuhaf hareket ediyo böyle sadece popoyu kaldırıyo indiriyo sakin sakin.dün kontrolüm vardı biliyosunuz su dışında sıkıntı ypktu ama acaba büyüdü ondan mı böyle.sizde durumlar ne hareket açısından?
Ya kızlar bu kız bi tuhaf hareket ediyo böyle sadece popoyu kaldırıyo indiriyo sakin sakin.dün kontrolüm vardı biliyosunuz su dışında sıkıntı ypktu ama acaba büyüdü ondan mı böyle.sizde durumlar ne hareket açısından?
Slm cnm yazıni okudum cevao yazmak istemdim
Bende avusturyadayim gorumcem basina gelmisti 35 haftada bebis donnemisti doktor senin dedigin yöntemi yapabiliriz demisler ama zorunu degil birde sunu soylemisler uyguladi ondan mi oldu bilmiyorum karanlik bi oda da gobegibi acip isik tutyorsun telefonlatin isigi olur ya lazer gibi oda karanlik olmasi gerekiyormus bir arastir istersen bebis dondu sonra yada dönecegi vardi bilemiyorum :)
Herkese günaydınnn..Sabah kalktım telefonun hava durumunda hissedilen sıcaklık 2 derece yazıyor.Hissetmen istediğimden emin değilim :)
Ewt onu anlatmistim dans edio gbi bseler yapio bi sure sonra duruyo die. Nstdede yapti onu nedir o blmiorum bi turlu. Bi dahakine ewe nstyle usg cihazi alcmYa kızlar bu kız bi tuhaf hareket ediyo böyle sadece popoyu kaldırıyo indiriyo sakin sakin.dün kontrolüm vardı biliyosunuz su dışında sıkıntı ypktu ama acaba büyüdü ondan mı böyle.sizde durumlar ne hareket açısından?
Nst odasinastajyer koymuslar kapidan sesleniolardi nst bekleyen die. Biri girdi iceri. Bnde dedim muayene olmadim ama once nst mi cekiliyim dedim. Oda once cekilsin o zaman nst yide alir gidersiniz muayeneye dedi :)) iyi tabi efendim dedm bnde haha.Ne yaptin da atlattin muayeneyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?