2016 Aralık Anneleri

Ne mutlu sana :) haftaya tombik tombik koklarsin annesi :)

kızlar utanıyorum ama :I beden temizliğinizle ilgili naptınız? onu da stres yapıyorum, jiletle de kesip duruyorum her defasında kendimi. doktora tüy dökücü kremi sordum asla dedi. gittim veet sensitive touch aldım hiçbi işe yaramıyor desem yeri var. hoffff

K.bakmayın çok geride kalmış yazdığınız
Cevap vermeden duramadım
Pardon siz bebeği samimi olmadan nasıl yaptınız ?

arkadaşım senin samimiyetten ne anladığına bağlı birazda bu. Bellki sen farklı iki samimiyeti birbirine karıştırıyosun.

Benimki direkt titremeye basladi :) sanki icinde kollarini salliyor gibi

kızlar doğum yaklaştıkça duygularım karman çorman oldu. sizde öyle misiniz? biraz tırsıyorum ve hazır değilmişim gibi hissediyorum! ne çabuk geçti di mi...
Duygu karmaşası aynen bende de var
Fazlasıyla
Ama zaman hiç geçmedi bana

kilosu 2900 bile olsa çok iyi maşallah, nasıl doğum yapacağınla ilgili karar verdiniz mi?
Verdik tarihimizi aldık bile
22/11 kasım
Haftaya bugün inşallah

Bel ağrısı bende de var
Fıtık gibi belimin sağında
Biraz fazla ayakta kalayım başlıyor hemen
Yarın dr a soracam
Her zaman ki gibi normal diyecek

Ne mutlu sana :) haftaya tombik tombik koklarsin annesi :)
Oyy anne yesin onu :)
Yeni doğmuş bebek kokusuna aşığım

Doğuma 1 hafta kala ağdayı yaptırdım bugün evet normal zamandan daha zor oldu ama miss gibi :)

Ben almadım onun yerine eski usul kalorifer peteklerinin üstüne su koymayı düşünüyorum

göbüşü de mi uyarmak yasakben hep seviyorum göbeğimi

Aynen bende ellerimde görünen bir şişlik yok ama ağrıyor sabahları, hiç bir şey tutamıyorum, sabah şişenin kapağını bile açamadım

Evet ben de gece su icmek icin uyanmistim siseyi acamadim.

Karpal tunel sendromu mu bu? Takilma benim sag el orta parmagimda da oluyor. Katlamaya calisirken bir noktada tik diye katlaniyor. Aynen ilk yarim saat falan. Doktor normal demisti. Soguk su iyi gelir demisti.

Karpal tunel sendromu mu bu? Takilma benim sag el orta parmagimda da oluyor. Katlamaya calisirken bir noktada tik diye katlaniyor. Aynen ilk yarim saat falan. Doktor normal demisti. Soguk su iyi gelir demisti.
Hamilelikten sonra geçiyormuş aynı sıkıntıdan şikayetçi birkaç arkadaşım vardı onlar söylemişti bana da. Doktorları söylemiş karpal tünel olduğunu ama ben doktoruma sorma ihtiyacı hissetmedim onlardan duyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…