- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Yok parmak yapsinlar ama devletteki yapmasin yahu. Zonk diye sokuyo.Parmaktan kurtulamıcaksın galibabende kasım kasım kasılıyorum gitsem kesn bnde çıkar
Ya ben de aynıyım 2 gündür... ayağa kalkmaya korkuyorum. Oturup yatmaktan da kuyruk sokumum yok şuan
Kızlar İnanamıyorum ya ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi doğum yaklaştıkça çeneler epey bir düştü:) herkesi bir heyecan sardı Bana da son 7 Haftaya bugün inşallah bebeğim kucağımda :)
Ben de bugün Ağdaya gidiyorum
Eşimle samimi olmayım dedim
Güzellik salonuna gideyim dedim
Ordan da saçımı boyatacam
Sonra 2 vizem var dua edin hiç çalışmadım ama geçeyim :)
İnanamıyorum haftaya bugün hastanedeyim çok ürkünçç
İnşallah geçer, çok sinir bozucu çünküKuyruk sokumuma bicak sapliyolar sanki.
Doguma kadar boyle mi devam etcek yoksa gecer mi bilmiyorum
Cnm atabiliyosan bi nst görüntüsünü atarmısın bakayımBu ne demek.smdi eylul benm.durum
Ya kızlar bu kız bi tuhaf hareket ediyo böyle sadece popoyu kaldırıyo indiriyo sakin sakin.dün kontrolüm vardı biliyosunuz su dışında sıkıntı ypktu ama acaba büyüdü ondan mı böyle.sizde durumlar ne hareket açısından?
Duygu karmaşası aynen bende de varkızlar doğum yaklaştıkça duygularım karman çorman oldu. sizde öyle misiniz? biraz tırsıyorum ve hazır değilmişim gibi hissediyorum! ne çabuk geçti di mi...
Verdik tarihimizi aldık bilekilosu 2900 bile olsa çok iyi maşallah, nasıl doğum yapacağınla ilgili karar verdiniz mi?
Bel ağrısı bende de varCanım sanki senin bebiş 2 hafta bekletmeyecek seni, nerdeyse bir haftadır doğum belirtileri yaşıyorsun takip edebildiğim kadarıyla. Bu bel Ağrı'ları için duş çok faydalıymış bir de masaj, okuduğum doğum kitaplarında hep öyle yazıyordu. Allah dayanma gücü versin, inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın vakti gelince
Oyy anne yesin onu :)Ne mutlu sana :) haftaya tombik tombik koklarsin annesi :)
Doğuma 1 hafta kala ağdayı yaptırdım bugün evet normal zamandan daha zor oldu ama miss gibi :)kızlar utanıyorum ama :I beden temizliğinizle ilgili naptınız? onu da stres yapıyorum, jiletle de kesip duruyorum her defasında kendimi. doktora tüy dökücü kremi sordum asla dedi. gittim veet sensitive touch aldım hiçbi işe yaramıyor desem yeri var. hoffff
Ben almadım onun yerine eski usul kalorifer peteklerinin üstüne su koymayı düşünüyorumKizlar bir de gerekli olur mu olmaz mi emin olamadigim buhar makinesi alma olayi var, alan var mi gerekli olur mu bizim ev merkezi sistem havasi kis aylarinda soguk olabilir diye yazmislar bazi kullanici yorumlarinda ama bilgisi ya da tecrubesi olan biri varsa paylasim yapabilirse sevinirim
göbüşü de mi uyarmak yasakKuzum alınca evet çok hafifliyor insan.ama göbeği ve göğsü uyarmak sakıncalı biliyorsun. Doktorum göbeğindeki tuylere sakın dokunma krem yağ surerkende uyarmaya meyil vermeden dağıt bırak demişti. Doğuma kadar yapma istersen bir daha
Ayy canim ya ayni ben . Bir suru isim var yapilacak. Ama kolum kalkmiyorAyni durum iste. Zaten gece de cok uyaniyorum karnim baya rahatsiz ediyor, acaba diyorum bebek de mi rahatsiz oluyor.
Yapacak da bir sürü isim var aslinda
Aynen bende ellerimde görünen bir şişlik yok ama ağrıyor sabahları, hiç bir şey tutamıyorum, sabah şişenin kapağını bile açamadım
Karpal tünel sendromu olabilir canım hamilelikte olabiliyormuş. Benim de 2 aydır falan sabah kalktığımda bilek ağrısı oluyor ve parmaklarım tam kapanmıyor avuç içine hatta sağ elimdeki 2 parmağım takılıyor kapanınca:) ama bir 15-20 dk sonra falan ağrı sızı kalmıyor.
Ayy canim ya ayni ben . Bir suru isim var yapilacak. Ama kolum kalkmiyorne yapacam bilmiyorum.
Hamilelikten sonra geçiyormuş aynı sıkıntıdan şikayetçi birkaç arkadaşım vardı onlar söylemişti bana da. Doktorları söylemiş karpal tünel olduğunu ama ben doktoruma sorma ihtiyacı hissetmedim onlardan duyunca.Karpal tunel sendromu mu bu? Takilma benim sag el orta parmagimda da oluyor. Katlamaya calisirken bir noktada tik diye katlaniyor. Aynen ilk yarim saat falan. Doktor normal demisti. Soguk su iyi gelir demisti.
Ayy canim ya ayni ben . Bir suru isim var yapilacak. Ama kolum kalkmiyorne yapacam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?