2016 Aralık Anneleri

Evet ya öyle sert hareketleri yok artık 1 hafta var doğuma bişe olacak diye ödüm kopuyor ya rabbim korusun bize bağışlasın az hareketlerinde değişiklik olsa başlıyorum ağlamaya bişe oldu işte diye

Kavusma heyecanindandir o aglamalar. ben de fazla sulugöz oldum iki gündür. allahim hepimize nasip etsin sag salim kucagimiza almayi. az kaldi artik heyecan dorukta.

Neyse bari döküman isleri vardi onlari yapayim oturdugum yerden. Bebegin dogumundan sonra bir sürü basvuru var devlet dairelerine yapilacak. Onlari hazirlamam lazim.
Anladim canim kolay gelsin.
Bende esimi arayip eve gelmesini mi istesem. Cunku hic istahim yok. Dogru duzgun bisey yemedim

Devlet hastanelerinde normal dogum yapinca gece refakatci almiyolarmis dogru mu bu bilen var mi?
Basimda konusan kimse olmayacak düsüncesi cezbediyo suan beni
Alıyorlar canım.Okuldan arkadaşımın eşi doğum yaptı ne kendi annesi ne kaynanasi ne de bi akrabaları vardı burada.Ben kaldım yanında oradan biliyorum :)

Ciktim kizlar 2800 mus minik. Suyu gayet iyi dedi. Uzunluk 3.1 3.2 ymis sancilarda duzensiz cikmis dedi. Sekerimde yuksek degl dusuk cikmis kv yanlis solemis. 66 cikmis yuksekmi genede bilmiyorum ?
Erken dogum riskin yok zaten suandada dogsa biz ona erken dogum demiyoruz artik dedi. Kan degerlerim normalmis. Ay sonu itibariyle gelebilir dedi.

Devlet hastanelerinde normal dogum yapinca gece refakatci almiyolarmis dogru mu bu bilen var mi?
Basimda konusan kimse olmayacak düsüncesi cezbediyo suan beni

Ay refakatci olayi dogumda bizde nasil acaba Ben bu dogum yapacagim hastanede ameliyat olmustum. O zaman bile refakatci olmuyordu. Almanyada refakatci diye bir sey yok Aksama kadar kadar yaninda isterse durabiliyor biri, ziyaret saatine falan karismiyolar ama gecelemeye izin vermiyolar. Ameliyatli hastalar hastanede tek kaliyorlar. Ben iyiydim de, yanimda yatan kadinin rahmi alinmisti tek basina yatiyodu öyle ayyy. Bisi olunca hemsireye ben haber veriyodum bilinci de yerinde degildi cünkü.

Gözünaydın artık normal zamana giriyoruz çok şükür

gözün aydın canım

Süper! Sekerin de aksine baya düsükmüs. Bu verilerle ay sonuna neden gelsin ki 40 i bile doldurabilirsin bence.

Canim cok sevindim masallah sorun cikmamasina. Cocugun pozisyon degismismi? Dogum sekliyle alakali konustunuzmu?

Oh cnm maşallah evet erkenden çıkıyoruz yavaş yavaş 3 uzunlukta gayet iyi

Yok canım karpal tünel sendromu teyzemde vardı Ağrı'sı hiç geçmezdi, benim de sonra geçiyor zaten 1 saate kadar. Ödemden oluyormuş tuza çok dikkat etsem de ödem kaçınılmaz galiba

Ben banyo aynasının karşısına geçtim taburenin üstüne çıktım Bi ayağımı lavaboya kaldırıp gördüğüm kadarıyla jiletle hallettim, ağdadan korkuyorum çünkü

Çok şükür canım gözün aydın, şekerin gayet iyi neyse kayınvaliden seni boş yere telaşlandırmış oldu, bu kadar olsun. Hayırlı sağlıklı Zamanda gelsin inşallah :)

Cnm atabiliyosan bi nst görüntüsünü atarmısın bakayım

Gözünaydın artık normal zamana giriyoruz çok şükür
Ewt bakalim :)
gözün aydın canım
Saol cnm.
Süper! Sekerin de aksine baya düsükmüs. Bu verilerle ay sonuna neden gelsin ki 40 i bile doldurabilirsin bence.
Blmem ole dedi.
Canim cok sevindim masallah sorun cikmamasina. Cocugun pozisyon degismismi? Dogum sekliyle alakali konustunuzmu?
Ha pozisyon yazmayi unutmusum. Yanlis hssediosun normal doguma uygun dedi ama blmem hala.icim rahat degil 22 sinde zeynep kamildekinin soledigi rahatlatcak
Oh cnm maşallah evet erkenden çıkıyoruz yavaş yavaş 3 uzunlukta gayet iyi
Ewt cnm bakalm hayirlisi :)

Ay dikkat et düşersin Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…